Ortada hiç bir sebep yokken aldatılma hissi yaşamam normal mi?

nişanlıyım ve yakında evlenicez hiç bir sorunumuz yok ben onu seviyorum o da beni seviyor tek problem nişanlımın eskiden çapkın bir erkek olmuş olması, bu beni korkutuyor sevmediği halde sadece eğlenmek için bir kaç kızla beraber olmuş cinsel anlamdada ben aldatılma konusuna takıntılıyım bu konuyu ilk zamanlar nişanlımla konuştum hep sorular sordum o da böyle bir şey yapmıçağını onların geçmişte kaldığını şu an istediği tek şeyin düzenli bir aile hayatı kurmak olduğunu hep söyledi seni asla aldatmam dedi sorularıma hep tatmin edici cevaplar verdi ama ben bildiğiniz gibi değil bu konuya haddindrn daha çok takıyorumruyalarıma bile girdi bir gün rüyamda beni aldatıyordu ve onu yakalıyordum başta söylediğim gibi böyle düşünmemi sağlıcak bir neden yok ortada ama ben böyle hissediyorum çok kuşkucuyum ona sormayada çekiniyorum ne yapmalıyım acaba bu tamamen psikolajık bir şey mi gerçekte varda benim mi içime doğuyor bir de nişanlım yurt dışında yaşıyor onu bir kaç ayda bir zor görüyorum onu görmememin etkisiylede olmuş olabilir mi? ne yapmalıyım kafam çok karışık lütfen yardım edin. bir de nişanlım kadınlar tarafından dikkati çekilen bir erkek herkes onu beğenir benim ailem çevremdeki erkekler bile bu da sebep oluyor mu acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de sormuştum ve yapamam yapmamam icin cok nedenim var demisti ve nedenlerini de aciklamisyi beni sevdigini ve en buyuk sebebin bu olduhunu soylemisti.
Güncellemeler
+1 yıl
bugun aldatma konusunu actim bence aldatmak asla yapilmamali yanlis is aldatmaya kadar geldiyse boşanmak daha mantikli dedi ne kadar samimidir ben oyle dusundugum icin mi oyle soylemistir.
Ortada hiç bir sebep yokken aldatılma hissi yaşamam normal mi?
Cevapla