öncelikle herkese merhaba. geniş omuz herkesin istediği bişey gibi duruyo ama aklınızdaki hayalinizde kurduğunuz omuz geniş mi?
1. geniş omuzlular genetik olarak zaten iri yapılıdır geniş göğüsleri sebebiyle uyumsuz gözükürler ve bence kıyafeti iyi taşıyamazlar. mesela bir tişört için omuz tam olurken bel kısmında inanılmaz boşluklar olabilir. kolay kolay kıyafet bulamazlar. 2. geniş yapılı oldukları için çoğunun kafası ve boynu olduğundan daha küçük gözükür. 3. özellikle zayıf olanlarında bacakları ince ama üst tarafı geniş olduğu için bir dengesizlik göze çarpar.
mesela bu resimdekilere yok yaa bunlar çok geniş diyosanız siz geniş omuzu sevmiyosunuz demektir. geniş omuz iyidir diyen kız erkek herkesin kafasındaki geniş omuz eminim ki aslında normal genişlikte bir omuzdur. anlatmak istediğim buydu
örnek olarak bence murat boz inanılmaz derecede iyi kıyafet taşıyo. aynı şekilde bir beckham da. ikisi de geniş omuzlu değil. ve şu an sokak modasına bakarsak slim gömlek ve slim pantolonları en iyi şekilde uzun ve ince yapılı erkekler taşıyo. zaten çoğu manken 48 bedendir. bu m veya bazı kalıplara göre sye denk gelir. oysa geniş omuzlu birisi 52den aşağı beden biraz zor bulur. bel kısmı olsa dahi omuz geçmez. kısaca geniş omuz enlemesine iriliktir. boy uzun dahi olsa enlemesine geniş olanlar olduğu kadar uzun ve estetik gözükmez. bir başka örnek levent üzümcü. adamda bir dünya boy var ama o kadar geniş ki estetik durmuyo.
ben diyorum ki sizin kafanızdaki geniş omuz aslında geniş değil daha dar omuz. bu konuda ne düşünüyosunuz
Köprü gibi dümdüz omuzdan bahsetmiyoruz zaten, trapezus ve deltoid gibi üst omuz kaslarının dengeli bir şekilde olmasından , mesela benim top şeklinde omuz başı ve boyun bağlantısını sağlayan trapezus kasları devasa rambo askılı tsörtler üzerinde durmaz ve omuz bağlantısına kadar kayar ve dehşet kaslar tüm seksiliği ile ortaya çıkar.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ulan sırf geniş omza sahip olmadığın için geniş omuzluları gömmüşsün ya inanılır gibi değil. Tamam kanka senin gibi dar omuzlulara bakacak kızlar sıkma canını sen.
kendi sözlerinle konumda yazdığım olaya gelmişsin. senin geniş omuz dediğin şey normal omuz. murat boz cankat bunlar geniş omuzlu mu? bir daha bak istersen.
yanlış düşünüyosun. bu ayrımlar nerden çıktı. ayrıma da gerek yok o zmn. birileri daha iri gözükürken birileri daha zarif gözüküyosa nedeni var. mesela bozla cankat bu resimdekiler kadar geniş ve iri gözükmüyolar çünkü değiller. yani geniş omuzlu aslında bu resimdekilerdir. ve bence kötü gözüküyo. ayrıca hiç kimse bu resimdekiler gibi olucam diye hayal kurmuyodur. kızlarıncda hayalindeki geniş omuzlu erkek modeli bunlar değil. aslında istedikleri şey zarif yapılı normal omuzlu birileri.