Kemalist kıza aşık olan Müslüman erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? Müslüman erkek - kemalist kız ilişkisi yürür mü?
Cevabın nedir?
+1 yılTanıdığım kemalistlerin %90'ı terörü destekliyor tabi hepsi bir değil diyenler çıkacak. Ben Atatürkçüyüm Türkçüyüm. Sana şöyle diyim kardeşim. Kemalist kızlar akpnin 50 lik teyzeleri gibidir o teyzeler tayyibe nasıl peygamber vs şeyler diyorsa kemalist kızların çoğuda öyledir tanıdığım. Zor yürür bu ilişki. Atatürkçü olsa çok rahat yürürdü ama kemalistlerle işin zor.
116 Yorumla
Soran+1 yılTürkçüler Atatürkçü değil, Atsızcıdır. Atsız Atatürkçü değildir
- +1 yıl
YUH oha YUH YUH ne dedin ne dedin? @SafTürk @TuranTürk baksana bir şunun dediğine :D
Soran+1 yılTürkçülükte ölçüt Hüseyin Nihal Atsızdır. Siz kemalistten dönme Türkçüler bilmez bunu. Söyle bakalım Atsız Atatürkçü mü?
Soran+1 yılTek yol İslam kardeşim
Soran+1 yıl@SafTürk Biz Atatürk'ü anladıkta siz Atsızı anlamamışsınız. Tek soru cevap ver adam gibi Atsız Atatürkçü müydü?
Soran+1 yıl@SafTürk O zaman Atatürkçüyüm demeyin.
Soran+1 yılPars al bu da sana kapak olsun kendi çağırdığın adam dedi
Soran+1 yıl@SafTürk Biz de zaten bunu söylüyoruz ne hıyar herifsin? Deminden beri Türkçülük Atatürkçülük değildir diyoruz.
Soran+1 yıl@TuranTürk Yarım yağlı ayran
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılafedersin ama kemalistler dinsiz mi oluyor? sen heralde ateistlerin kedi kanı filan içtiğinde sanıyorsndur şimdi. Hatta sana göre alvilerde mum söndü yapıyordur. cahil cahil şeyler yazıp durmayın yürür tabii ama sen bu kafada olmadığın sürece. müslümansan adam akıllı müslüman ol, sırf bazı siyasi görüşlerin uyuşmuyor diye insanları dinsiz belleme
12 Yorumla
Soran+1 yılKemalistler müslüman mı?
Cevap sahibi+1 yılKemalizm, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve görüşlerini benimsemektir. Atatürk'ün hiçbir görüşünde veya ilkesinde "Dinden çıkın" maddesi bulunmamaktadır. Laiklik dediğin şey ise dinin ülke yönetimine etkisi olmaması gerektiği görüşüdür ve ülkenin şeriat ile yönetilmemesi vatandaşların dinsiz olması anlamına gelmez. Yani evet kemalistlerin çoğu müslüman. Arada dinsizleride olur ama ülkenin büyük bir çoğunluğu gibi müslümanlar
Gündem konusunda 480 cevap paylaştı. Kemalist desigin sey bir inanc bir din degil sonucta kiz sadece ataturkun goruslerini benimsemis o kadar. Arada cok fazla dusunce farki varsa yurumez ama bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKemalistler de müslümandır. Önce ateist ve müslüman ayrımı yapmayı öğrenmelisiniz. Belki daha sonra siyaset olarak da ayırırsınız.
52 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç Müslüman kemalist görmedim hristiyan avrupalılardan hiç farkları yok
- +1 yıl
Kemalizm bir görüş Müslümanlık bir inanç ve dinsel bir kavramdır önce bunları ayırt edebileceksiniz ki insan olarak yaşanabilir bir toplum oluşturabilen. kim sana ne ögretiyorsa ögretsin git tek başına sende birşeyler öğrenebilki bir dünya görüşün bir bakış açın hayata karşı at gözlüğünden uzak olaylara anlamlı bir bakış açın olsun. cahillik düzeltilebilir birşey ancak körcahillik insan için korkulası ve acınası bir özellik..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
24Cevap
+1 yılYürümez.
Kısa ve net.
Çünkü iki ayrı din.
Peygamberleri de farklı...
Not: Okuma ve anlama özürlüler az ötede oynayın. Salça olmayın yorumuma. Soran kişi ne demek istediğimi gayet net anladı...30 YorumlaBurda kemalistler müslüman değildir ya da müslümandır diyebilecek hiç bir allahın kulu yoktur arkadaşım. Sen 5 vajit namazını kılıyor allaha ibadetlerini aksatmadan ve içten yapıyorsan sen müslümansın ama namaz kılmıyorsan camii yolu bilmiyorsan orucunu tutmuyorsan ibadet etmiyorsan senin müslümanlığı sadece nüfus cüzdanının arka kısmında yazan dini: islamdır kelimesinden ibarettir seni beni bizi kafirlerden yahudilerden hristiyanlardan ayıran tek şeyimiz ibadetlerimizi yapmaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen Müslüman kemalist görmedim gördüğüm kemalistlerin hristiyan avrupalılardan hiç farkı yoktu
- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk'ün izinden giden bir kız senin o Ak oğlanlara sümüğünü bile atmaz. Ama merak etme Oslo'da eşcinsel evlilikleri gibi Ak oğlanlarla PKK teröristlerinin evlenmesine müsaade ediyorlarmış.
Allah mesut etsin sizi...
Not : Kapak nasıl?14 Yorumla
Soran+1 yılBen akpli değilim ki. Ben sadece samimi bir müminim.
kapak falan yok ortada sadece her müslümanı hırsız partili sanan bir beyinsiz var
kapak nasıl?- +1 yıl
Eğer onların hırsız olduğunun farkındaysan sadece seni ayakta alkışlarım. Ama insanları sanki farklı bir dinin mensubuymuş gibi Kemalist diye etiketler isen bu çok yanlış bir davranış olur.
Soran+1 yılGördüğümüz kemalistler bize başka bir şey düşündürmüyor biz ne yapalım ayrıca ben ne sordum siz ne cevaplıyorsunuz.
- +1 yıl
Siyaset ile din birbirinden farklı iki olgudur. Bak sen konuşmalarından akıllı birine benziyorsun o yüzden biraz etrafını sorgulamaya başla. Sen de bazı sirk cambazları gibi dinle siyaseti birbirine karıştırıp bizi millet yapan değerleri yozlaştırma.
Neyin kafasini yasiyon sen birader? Sen müslümansinda Kemalist kiz, hristiyan yahudi, budist filan mi? Birakalim artik böyle sacma sapan düsünceleri, iman icinde kalbinde olur, savundugu idelojilerde degil
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben hiç Müslüman kemalist görmedim. Kemalistlerin hristiyanlardan bir farkı olduğunu da görmedim benim ne suçum var
- +1 yıl
Kardesim bende kemalistim ama sözde kendini müslüman diye tanitan insanlarin yaptigi bir cok seyi yapmadim. Islam bizim dinimiz, inancimiz. birlsestirici unsurumuz ama hic bir grup cikipta digerine ben daha müslümanim diyemez ona allah karar verecek. Sen sadece kizi tanimaya calis, iyi bir kizsa seversin, kötü kizsa illaki farkedersin.
Ne musluman Ataturk dusmani demek ne Kemalist musluman degil demek gtunuzden uydurup gaz vermeyin insanlara
33 Yorumla
Soran+1 yılBen Müslüman kemalist görmedim gördüğüm kemalistlerin hristiyan avrupalılardan hiç farkı yoktu
Soran+1 yılAl işte
- Gündem konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılKemalistler müslüman olamıyor mu? Ateist olmadığı sürece sorun yok hatta kemalist olmazsa anlaşamayız :)
117 Yorumla
- +1 yıl
izmire gel tanışalım :)
Soran+1 yılİzmire hayatta gelmem Ben muğlalıyım burada zor duruyorum izmire hayatta gelmem.
- +1 yıl
Zaten bu mantıkta birini izmirde barınamazsın :) Önyargılarınızı bırakın hem müslümanım hem kemalist sırf kendinizce rencide etmek için şu saçma sapan soruları açmayın herkesin inancı kendine biz izmirde müslümanı kemalisti ateisti kardeş kardeş geçinip gidiyoruz önyyargılarınızla birlikte izmirden uzak durun lütfen :)
Soran+1 yılAllah'tan Muğla'nın sağcı bir ilçesinde yaşıyorum yoksa intahar ederdim herhalde. İzmire ancak oraları tekrar İslamlaştırmak için giderim.
- +1 yıl
sen gelme izmire bu zihniyetle izmire hiçbir şey yapamazsın sağcı solcu mu kaldı artık hangi devirde nasıl bir ayrımcısın İslamlaştırcakmış İzmiri :D
Soran+1 yılİzmir gayri Türklerin şehri ne işim var benim İzmir de? Sağcı-Solcu derken bahsettiğim chpli vs Mhpli Akpli. İzmir'e gelirsem ya ben katil olurum ya beni orada öldürürler.
- +1 yıl
Elhamdülillah ki dinimi sizin gibilerden öğrenmedim eğer sizlerden islamı öğrenseydim ateist olurdum keşke şu söylediğimi bir düşünsen ama nerdeee.. İzmir her türlü insanı kabul eder yeter ki hoşgörüsü olsun başkasının inancına saygılı olsun biz hoşgörümüzü mevlanadan aldık ne olursan ol yine gel diyenden siz kimden aldınız da katil olurum diyebiliyorsunuz?
Soran+1 yılKomünistlere sosyalistlere ateistlere kürtçülere katlanamıyorum İzmirde çok var bunlardan. Muğlanın kemalistleri hiç olmazsa vatansever adamlar İzmir denilince insan savaşa gider gibi gitmeli hain çok.
- +1 yıl
Kendini sorgula istersen önce bu nasıl bir nefret bu nasıl bir hoşgörüsüzlük :) Dinda ikrah yoktur ayetini atlamış mısın ki inanırken?
İzmirde hainin çok olduğunu gelmeden mi öğrendin :) Kardeş bu zihniyetle gelmeyin İzmire biz böyle çok mutluyuz
Soran+1 yılYapmayın siz bilirsiniz kürtler karakollara saldırıyor hdpliler cirit atıyor nevruz yapıyorlar. kürdün biri pkk bayrağı asıyor bir şey yapyığınız yok İzmir mi vatansever? görünen köy kılavuz istemezmiş kemalist kız. Muğlaya gel de vatanseverlik gör.
- +1 yıl
Döndür döndür aynı muhabbetler anlamaya kapasiten yoksa gelme İzmire kardeşim hdpliler cirit atıyormuş ışıd bombalı eylem de yapıyorlar her gün katliam yapılıyor medyadan saklıyoruz daha fazla konuşmak istemiyorum istemiyorsan gelme izmire olsun bitsin
Soran+1 yılSiz de muğlaya gelmeyin lütfen.
- +1 yıl
üzgünüm bn ülkemi karış karış seviyorum her yaz da geleceğim her karışını da olduğu gibi seveceğim :)
Soran+1 yılBari Fethiye'ye gelme vicdansız :(
- +1 yıl
merak etme gelsem bile muhatap olmayacak kdr uzak dururum senden
Soran+1 yılÇok güzel
- Gündem konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılpsikopat_hatun diyorki :kemalistler müslüman olamaz mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılKemalistler Müslüman mı?
- +1 yıl
psikopat_hatun diyorki :al işte nese böyle devam et sen.
bir soru saçma olur da bu kadarını da beklememiştim.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen kesin kürt yobaz gerici arap birisi yazmıştır @Leviat
Soran+1 yıl@blackwhite11 Ben Türkmen oğlu Türkmenim arapların da kürtlerinde olmayan ceddini...
- +1 yıl
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kafa yapına bakarak sanırım bu soru şöyle olacaktı Yobaz Erkek - Kemalist kız ilişkisi yürür mü? Hayır yürümez sen yobaz biri bul kendine.
10 YorumlaSiyasetten ve dinsel saçmalılardan önce beyin olarak bir seviyeye gelinebilirse ilişkiler daha sağlam temellerle yürütülebilir diye düşünüyorum...
12 Yorumla
Soran+1 yılDinsel saçmalık nedir?
- Gündem konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne kadar saçma kemalist biri olarak kız olsam senin gibi cahille ilişkiye bile girmem onu bırak aynı yerde nefes almam ! Kemalist kız akıllı düzenli entelektüel olur. Ama müslüman sıkıntı olmaz yobaz gerici olursa sıkıntı.
05 Yorumla
- +1 yıl
Kopyala yapıştır yapmışsın tebrikler. Bu arada şunu söyleyemeden geçemeyeceğim bu soru gerçek mi? Ona göre cevabım var da !
Soran+1 yılEvet gerçek maalesef
Soran+1 yılHepinizie aynı cevabı vermekten sıkıldığım için kopyala yapıştır yaptım
- +1 yıl
kemalist kız bacım mu oluyor? ne saçma bir düşünce ya. bizde kemalistiz muslumaniz ibadetimizi ediyoruz. kemalistlere şu gözle bakmayi birakin artık.
11 Yorumla
Kemalistler müslüman değil mi ne saçmalıyorsunuz? Şuanda insanlar dinini özgürce yaşıyor ve yargılanmıyorsa bu Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir lütfen araştırıp yazalım..
16 Yorumla
Soran+1 yılGericilik ve yobazlık nedir?
Soran+1 yılCevap verilecek bir şey yok ki soru sormamışsın sen
- Gündem konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılKemalistler de müslüman. Bu kafayla gidersen kız uçar
213 Yorumla
Soran+1 yılNasıl Müslümanlar ya? Hrist*yan avrupalılardan ne farkları var da Müslüman oluyorlar?
- +1 yıl
bir b. k bilmeden hristiyanlardan farkı yok diyosun, benim tanıdığım kemalistler Müslümanlıkla ilgili sizden daha çok şey bilip/uyguluyor. Burda amacın kavga çıkarmak olmasın
Soran+1 yılBenim amacım kavga çıkarmak değil ben sadece soru sordum. Hemen saldırıyorsunuz kemalistler müslüman değil mi diye. Madem müslümanlar neden hristiyan veyahut yahudi gibi yaşıyorlar?
- +1 yıl
Kuran da 'Herkesin dini kendine.' diye bir söz var bilmiyo musun yoksa gerçek müslüman?
Soran+1 yılBiliyorum ben kemalistlere bir şey demedim ki sadece sevdiğim kız kemalist dedim
- +1 yıl
Dönmeye bak:D az önce onlar hristiyan demiyo muydun
Soran+1 yılE hristiyan dedim ama hristiyan olmalarını yargılamıyorum ki. Olabilirler... Arkadaşım bence sen kendine yeni bir beyin al
- +1 yıl
Fazladan var sana verebilirim
Soran+1 yılBuradan hiç öyle gözükmüyor :(
- +1 yıl
Beyinsiz olduğun için gördüğünü de anlamıyosun:(
Soran+1 yılKardeş bu muhabbet poka sarıyor farkında mısın?
- +1 yıl
Son birşey Müslümansan kendi dinine mensup biriyle evlenmelisin. Kemalistler hristiyan ya bu kız unutt
Soran+1 yılAma seviyorum zalim hıyarı
Kemalistler ateist mi oluyor :D ne alaka niye yürümesin
023 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyoruö çoğı hristiyan gibi yaşıyor. Böyle müslümanlık mı olur?
Soran+1 yılHunharca içki içiyorlar zina yapıyorlar aşırı açık giyiniyorlar bir de bunları teşvik ediyorlar.
- +1 yıl
Kusura bakma ama cahilsin kardeşim. Müslümanlıkta zina içki nasıl yasaksa hıristiyanlıkta da yasak. Müslüman nasıl camiye gidiyorsa her cuma hıristiyan da her pazar kiliseye gider. İnsanların dini ve yaşamları kimseyi ilgilendirmez. O öyle yaşıyor hayatını sen böyle. Senin gibi düşünen ve hiç bir şey bilmeyen insanlarla bilgili kültürlü bir kız zaten birlikte olmaz. Bunun kemalistlikle müslümanlıkla hıristiyanlıkla alakası yok. Biraz bilgi sahibi ol sonra konuş. Kendini rezil ediyorsun.
Soran+1 yılEğer inandığın dinin yasaklarını çiğniyorsan nasıl olurda o dinden olduğunu söyleyebilirsin?
Soran+1 yılBir kadına bakmak var bir de kadını çok afedersin mikmek var abla sen bilirsin lütfen ya
Soran+1 yılMüslüman mısın?
Soran+1 yılMerak ettim sadece. Bir Müslüman zina yapmamalı içki içmemeli haramdan mümkün olduğunca uzak durmalı kemalistler bunların kaçta kaçını yapıyorlar?
- +1 yıl
Sen hala anlamamakta ısrarcısın. Kemalizim ile bunun arasında bir ilişki yok. Ateizmle bile yok. Ateist insanlarda sevmediği için içki içmeye bilir. İstemediği için ilişkiye girmeyebilir. Ama inanmıyor senin inandığını şeylere. Anla artık lütfen. Bir kemalist müslümanlığın ger şartını eksiksiz yerine getirebilir bir başkası yahudi olabilir bir başkası deist biri pastafaryan olabilir kemalizm ile dini kıyaslayamazsın.
Soran+1 yılkemalistlerin %90'ı müslümana yakışmayan şeyler yapmıyorlar mı?
Soran+1 yılateistlerin hepsi kemalist zaten
Soran+1 yılBak gördün mü siz kemalistler hep böylesiniz hemen hakaretler ediyor insanların kalbini kırıyorsunuz.
Soran+1 yılYa her neysen artık işte zihniyet aynı zihniyet
Soran+1 yılAl işte bir de benim zekama laf söylüyorsun. Onlardan sizden ettiğimden daha çok nefret ediyorum onlar anne-baba baskısı yüzünden kapanmış sürtükler daha fazlası değil.
Soran+1 yılAl işte bir de benim zekamla alay edene bak. Bu yazdıklarım onlar için geçerli değil mi zannediyorsun? Onlar sizden daha beter onlar münafık. Münafıklar üzerinden kendinizi aklamayın
- Gündem konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden müslüman oluyorsa kemalistte senden daha fazla müslüman olur.
01 Yorumla
- Gündem konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKemalist derken? Kemalistler Müslüman değil mi? Cahilsiniz bari buraya yazıp rezil etmeyin kendinizi
22 Yorumla
Soran+1 yılKemalistler Müslüman mı?
- +1 yıl
Ya bir git işine
- Gündem konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani kemalist olunca bizler müslüman olmuyormuyuz bu nasıl bir düşünce
00 Yorumla Gündem konusunda 558 cevap paylaştı. kemalist olan dinsiz mi oluyor? bizde kemalistiz ama Elhamdullillah muslumanim ne icki icerikm ne de zina ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll soru. Kemalizm diye bir din olmadigini bilecek zekaya sahip oldugunu dusunuyorum. Ya bizi trolluyorsun ya da ciddi ayrim problemlerin var.
00 YorumlaAsla yürümez müslüman bir erkek kemalist kiz istemez kemalist bir kizda müslüman erkeği istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemde nasıl yürür önemli olan ikisininde birbirini sevmesidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi benim anlamadığım ben atatürkü seviyorum ve sen şimdi bana dinsiz diyosun öyle mi
02 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk'ü sevmek başka chpli kemalist olmak başka
Cevap sahibi+1 yıleee bir insan hem chpli olup hem müslüman olamaz mı bu düşüncen çok kişinin vebaline girer
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünün en saçma sorusu
30 Yorumla
+1 yılkızda gavur degl herlde
03 Yorumla
Soran+1 yılKemalistler gavur gibi yaşıyor ama :( Ben ehli sünnet biri olsun istiyorum :) ehli sünnet kızlar çok tatlı :)
- +1 yıl
dogru dysnda kızlar hızaya gelebılır erkkte daha vahim bu durum kemalıst adamda
Soran+1 yılYok be kemalist kızlar giyinişinden falan taviz vermezler her şeyden verir ondan vermezler
kemalistler hıristiyanmı ?
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? Ben kemalistlerle hristiyanlar arasında bir fark görmedim
Soran+1 yılBenim gördüğüm kemalistlerin hristiyanlardan bir farkı yok kusura bakmayın
kemalistler muslan olmuyormu?
02 Yorumla
- Gündem konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir kemalist kızı zamanla imanlı yapar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkemalist olup müslüman olun muyor mu
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum bu işin olacağını.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemalistler musluman degil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılMadem müslümanlar neden hristiyan veyahut yahudi gibi yaşıyorlar?
+1 yılSiyaset kesinlikle aşka karıştırılmamalı
10 Yorumla
+1 yılHayır yok
00 Yorumla
+1 yılKafir erkek kafir.
00 YorumlaGündem konusunda 329 cevap paylaştı. Iy 2 ms 1
00 Yorumla
+1 yılYürümez tabi ki
00 Yorumla
+1 yılzor gibi,
00 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yürümez bu iş
10 YorumlaYurimez