Kız arkadaşım bana büyü yapmış?

Arkadaşlar kız arkadaşımla uzun zamandır beraberiz fakat son zamanlarda çok tartışıyoruz, kendisi çok saygısız olmaya başladı, her gece ağlıyorum sinirden. Onunla baş edemiyorum. Söz geçiremiyorum. Annem benim için üzülüyor. ONdan ayrı kalamıyorum, bana neler yaptı, arkamdan ne işler çevirdi, kaç sefer güven sorunu yaşattı yine de ayrılamadım. Ondan başka bir şey düşünemiyorum. Aslında aşık değilim ama alışkanlık mıdır nedir bilmiyorum.

Üniyi bıraktım onun yüzünden. Sırf onsuz yapamıyorum diye. Askerliğimi ertelettim onun yüzünden.. Evden dışarı çıktıgım zaman mutlu olamıyorum çünkü hep acaba şimdi nerde ne yapıyodur diye düşünüyorum. Annem halime üzülüyor ve geçen hocaya gitmiş. Hoca bana büyü yapıldığını söylemiş. Bağlama büyüsü yapılmış. PApaz büyüsü diyorlarmış. Neymiş işte kız adet kanını içirmiş bana.

Annem söyledi inanmadım. Sonra ben kendim gittim başka bir hocaya. O da aynı şeyi söyledi. Ama inansam mı inanmasam mı bilmiyorum. Kızın ağzını yokladım bir ara, hocaya gittim ve bana musallat olduklarını söylediler falan dedim ; bir an dondu kaldı. Ne hocası dedi. Resmen korktu. Ama sonra senle hocaya gidelim, annem sen ben gidelim bizim tanıdıklarımız var dedi. İstemedim. Diretti. İstemiyorum ben kendim giderim dedim. Hayır gitme dedi. Sonra heralde anladığımı anladı mı ne yaptı bilmiyorum ama, iyi sen bilirsin git annenle dedi. Kararsız kaldım arkadaşlar. Büyü diye bir şey var mı ona bile emin değilim. Kız bölye bir şey yapmış mıdır sizce?
Kız arkadaşım bana büyü yapmış?