+1 yılSenin zaten sevgilin olması baştan hata..
Namahrem saçını görmesin diye gizliyorsun, fakat namahremin yanındasın?
Sakın bu laftan saçını göster dediğim anlaşılmasın!
Nefsine hakim olup, namahreme yolu göstermelisin.. Uzasın.. Belli ki niyeti farklı..
Bugün saçını görmek için taviz isteyen yarın daha büyük taviz isteyecektir!
Sakın bana yapmam etme deme.. Kaybetme korkusu herşeyi yaptırır.. Sonra kötü bir geçmiş, geleceğin boyunca pişmanlıkların olacaktır! Allah muhafaza..
Zararın neresinden dönersen kârdır..
#Vesselam01 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılsaçını görmek istedi diye ayrılma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadım seviyorum. Ama rahatsız edici oldu biraz. Israr etti biraz da. Isrardan hiç hoşlanmadığmı da bilir oysaki
- +1 yıl
uygun dille anlat ama ayrılma :)
istemesi de normal sevgilin sonuçta
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
- +1 yıl
haklıyım tabi :D
+1 yılŞöyle düşün baş örtüsüz olsan sevgilinin yaninda disaridakinden bir tık daha acik giyinmeye cekinmezdin muhtemelen normalde etek giyen bir kadinin sevgilisinin yaninda az daha kisa bir etek giymesi garip gelmiyor degil mi (onunda dini inanclari var) sende normalde kapalisin herkes gorsun istemiyorsun anlarim ama bence sevgilin görebilir ve aşırı dindar degilim yazmışsın ki mantıken sevgilin olmasi da günah olmasını sorun etmiyorsan saçını görmesini de etmemelisin benim fikrim bu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım mantığıma uymuyor sağol. Sevgilime böyle bir ayrıcalık tanımam. Herkes görmüyorsa o da görmeyecek. Evlennince olur ancak
Ona güzel güzel anlat saçlarının mahrem olduğunu ve mahremiyetini ancak helalin olduğunda gösterebilecegini
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılBitanem benim yapma sakın zorlarsa ayrıl Allahın farzı bu kadar değersiz değil sen doğru olanı yaptın 😌
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılGünahı bu kadar çok düşünüyorsan neden flört ediyorsun? Flört zaten haram. Flört, senin bir kereliğine mahsus saçını görmekten çok daha günah. Bu gibi kafaları bir türlü anlayamıyorum. Anlamaya da gerek yok zaten...
47 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar seviyorsunuz yargılamayı ya. Ben açıklamamı detayda yapmıştım zaten
- +1 yıl
Tesettürün amacı erkeklerden sakınmak. Sen tam ersini yapmışsın. Dışarıdan tesettürlü olabilirsin ama tesettür kavramını aklına örtememişsin. Yargılamam da, üç kuruşluk ibadetin beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılEvet seni hiç ilgilendirmez, bunu bilmen güzel
- +1 yıl
O zaman tesettürüme dikkat ediyorum demeyeceksin. Kendinle çelişiyorsun çünkü. Onu yap bunu yap demiyorum, yanlışı düzeltiyorum. Senin o boklu hayatın da beni ilgilendirmez. Ama bu tür şeylere tesettürü işe katma !
Soran+1 yılTamam sen cennetliksin tamam
- +1 yıl
Cennetlik olduğumu söylemedim. İşlediğim bir günaha başka şeyleri alet etmem. Onu söylüyorum. Tesettürü kullanma !
Soran+1 yılTesettürü kullanmıyorum uyarı için sağol. Flört haramsa bana haram. Sevgilimle aramdaki problemi paylaştım, Allah ile arama karışmanıza izin vermedim. İşlediğim günah da benim sevap da
yani direk ayrılma kesin görüşünü belirt sonuçta sen farz olan bir şeyi yerine getiriyorsun duvarlarını özellikle bu konuda sakın yıkma görüşünü belirt saygı duyarsa devam yok hala ısrar ediyor yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol
+1 yılhaklısın.. allah için kapatıyosun ve o senin eşiin olursa görecek dimi saçını
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
o zaman sen bilirsin :) ne bilm belki şöyle düşünürsün bugün bunu yapan yarın şunu yapar fealn... bende bir keresinde otobüste sevglisini öpmeye çalışan kapalı bir kız görmüştüm
Soran+1 yılÖyle düşünmedim isteği çok masum ama rahatsız edici geldi. Asla da yapmam böyle bir şeyi, nasıl cesaret etti anlamadım.
Ayrıca herkesin kendi günahı, kapalı açık farketmiyor- +1 yıl
tabi haklısın. neyse ya belkide söyleme şekli hoşuna gitmemiştir :) sen bilrisin
Soran+1 yılEvet üstelik evlilik hayalleri kurduğunu biliyorum. Keşke bunun bir zamanı olduğunu bilseydi. Of nasıl kafam karıştı. Neyse teşekkür ederm
- +1 yıl
bunu ona anlattın mı hani her şeyin zamanı var felan diye belkide seni anlayışla karşılıcaktı
Soran+1 yılben pek konuşamadım aslında. Hayır görmeyeceksin dedim. Kimse görmüyor sen de görmeyeceksin dedim. sonra şaka yaptın dimi dedim. Aniden konu kapandı gibi bişey oldu. Yani öyle mantıklı bir açıklama yapamadım
- +1 yıl
sende sert çıkmışsın ama :D
Soran+1 yılSert çıkmadım sesim yumuşaktır 😊
- +1 yıl
öyle olabilirr :D ama söylediğin kelime yanlışş
Soran+1 yılGerçekten mi? Yanlış mı olmuş? Sence ne söylemeliydim ki
- +1 yıl
bence şöyle diyebilirdin.. kusura bakma ama ben kendimi kocama göstermek istiyorum başkasına gösterirsem hem dinen günah hemde benim içim rahat etmez diyebilirdin mesela... ya da bunun gibi bir şey
Soran+1 yılEvet haklısın. Daha iyi olurdu
- +1 yıl
bu benim fikrim hani fikri onaylamakta senin kararın :)
+1 yılnapacak yiycekmi saçını ya da o senin saçını gördüğünde namusuna kir mi gelecek? saç yahu bu insanız hepimiz saç yani keratin maddesi.
522 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle görmüyorum bu zamana kadar sakladım.
- +1 yıl
namus kendini çarşafla örtmeyle korunmaz. kadın dediğin yeri gelecek süslenecek yeri gelecek kapatacak saçını. arap özentisi olmayın türk kadını olun.
- +1 yıl
Saç ya huu saç demişsinde Allahın farzı o bukadar küçümseyip indirgeyemezsin !! Yiyecek mi diyor o zaman afedersin orayıda açalım yemeyecek nasıl olsa !!
Soran+1 yıl"Kadın dediğin" şeklinde başlayan cümlelerle konuşan birini dikkate alamam kusura bakma.
Soran+1 yıl@çokseviyorumkiben_ teşekkür ederim
- +1 yıl
@çokseviyorumkiben_ inançlı olmak demek illaki körü körüne kitapta yazan herşeyi yapmak değilki sorgulamak gerekir insanız çünkü. nerden biliyorsun o tarihten bu zamana kadar o ayetlerin değiştirilmediğini? o kadar eskiden gelen bir kitapta yazanları olduğu gibi yaşamak saçmalıktır bence.
- +1 yıl
senin dikkate alman önemli değilki benim düşüncemi yazıyor olabilmem önemli
- +1 yıl
Bak birde TÜRK kadını ol demiş ben arabı sevmem asla ve TÜRK kızıyım benden fazla Türk olamazsın bunada eminim. Ve sende İslamın sadece araplara değil tüm ırklara indiğini evrensel bir din olup bu dindede kapanmanın farz olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamazsın herhalde! Ben Oğuz Atamın şanlı soyundan bir kızım ve Oğuzların bir çok boyuda İslamı kabul etti.. (kapalıyım ya da değilim bu farketmez görüşüm bu ) Alttada yorum yaptım etiketlememiştim orayıda okursun kardeşim @uğurcan_97
- +1 yıl
Kardeşim inanmıyorsan deki inanmıyorum kitaptan şüpheliyim !! Bak profilde ATAMIZIN resmini koymuşsun o ATA laikliği getirdi bu ülkeye demokrasi var isteyen istediğine inanır ve saygı duyulmak zorundadır sende saygı duy ve sus bence @uğurcan_97
- +1 yıl
@çokseviyorumkiben_ senin ne olduğundan banane ya biz demokrasi ülkesinde yaşayan insanlarız. araplaşmayı o kadar benimsemişsinizki kendinizi adeta onlara oraya ait hissediyorsunuz. e tabi ne atatürk e ne türkiye ye bir değer vermiyorsunuz zamanla. arap kadını kimdir? arap kadını kuma olarak gelmekten çekinmeyen her yere çarşafla giden kendini erkeğin malı olarak gören geri planda hizmetçi gibi bişeydir insani değerlere sahip değildir. sizin istediğinizde bu bence.
- +1 yıl
@XoxBurak ahahah güzel tespit 😂
- +1 yıl
Ne kadar saçma ve cahil konuşuyorsun acıyorum gerçekten sana dedimki İslamiyet evrenseldir ben kimim biliyor musun? ATATÜRKün yolundan giden koyu bir TÜRKçü arabın ırk olarak hiç bir şeyini benimsemeyen bir TÜRKçü. Ve atamızda TÜRKÇÜydü tüm dinlerede saygısı vardı !!! Ben arabı ırk olarak örnek almam ! Irk başka din başka sen tesettürü araplara özgü gösteremezsin din evrenseldir herkes istediğini seçer gerçekten cahilsin sen ya güldüm şu anda @uğurcan_97
- +1 yıl
@çokseviyorumkiben_ öyle zaten din evrenseldir ki kapalı olmak araplara özgü değildir fakat kapalı olmayı yaşam zorunluluğu yapan ve çarşaftan çıkamayan hatta evden dışarı çıkamayan kişiler arap kadınlarıdır. ben sadece araplaşmayın bu kadar demek istedim çünkü soru rahatsız edici boyuta geldi
Soran+1 yıl@çokseviyorumkiben_ anlamayacak canım. Asla anlamayacak
- +1 yıl
ben bişey anlamaya calısmıyorum ki fikrimi söylüyorum anlamayan sizsiniz bence
Soran+1 yılFikrin olması için önce beynin olmalıydı
- +1 yıl
yok konuşmayalım çünkü acıktım ve yoruldum :D küstahlık olarak algılamazsan sevinirim
- +1 yıl
Yoo hayır öyle algılamam zaten sonunda demişsinki din evrenseldir sadece çok kapanmayın çünkü onu araplar yapıyor diye buna cevap vermek istiyorum kapalı bir bayanda gayet iyi her yere girip çıkabilir bunu yapamayacağı dusunuluyorsa o yobazlık ve geri kafalılıktır tekrar ve tekrar söyluyorum araplasmayin diyerek uste cikamazsin cunku bugun TÜRKler İSLAMİYET sancağını yuklenmis ve İslamda kapanmak varsa bir kerw gostersen ne olur yemeyecek ya denmez dine saygı var ! Biz TÜRK olarak en başta değerlere saygı gösteririz dedigim gibi TÜRKÇÜ bir kızım ve kapanmak tesettür İslam bayanları ırkından soyutlamaz ırk ayrı din ayrıdır tesettür özgürlüktür kendine değer vermektir sen değerli bir seyi herkesten saklarsın dimi zarar gelmesin istersin tesettudede kadin kendini sakliyor ve bir asla topluma karismasini onlemez okulda kapali kizlar var gayet ozgurler girip cikiyorlar her yere meslek sahibi oluyorlar @uğurcan_97
- +1 yıl
Bence bu konularda fazla tartismaya girme bilgi edin öyle gir kardeşim sağlıcakla@uğurcan_97
- +1 yıl
tamam yeterki beni rahat bırakın :D
+1 yılSaçından tahrik olur aman gösterme. Kızım sizin kapatmanız dünyanın en saçma ve mantıksız şeyi zaten. Üstüne bir de sevgili neden yapıyosun. Ya da sizinle çıkanların amaçları nedenleri ne. Yanında bir battaniye dolaştırmak mı?
10 Yorumla
+1 yılBir yıl olmuş ayrildin mi acaba ama benim sevgilimde bı kere merak ettiğini işte ben kısa saç çok seviyorum senin ki kısa ki bende sinirlendim işte git kendine o zmn kısa saçlı birini bul diye sonra ztn tartıştık sonrasinda konu hiç acilmadi bugün istedi merak ettiğini söyledi hayır sacmalama dedim çünkü bencede yanlış yani gösterme sakın ama uygun dille soyle ayrılma bunun için
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılpsikopat_hatun diyorki: sevgilin sana değer verse senin düşüncelerine saygı göstrirdi lütfen beni yanlış anlama
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılEğer ayrılırsan haklı bir şekilde ayrılrsın
Çünkü İlk önce saçını merak eder. Gösterirsin
Sonra merakı başka şeylere kaymaya başlar !01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmaz bilirim. Sağol
+1 yılSakın gösterme ona da olmaz de günah de ısrar ederse ayrıl git.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yıltesettürlüsün sonunda nolcağını bilmediğin bir ilişki için değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılE ne var bunda bukadar abartmayın saçını bile görmeyen bir adamın seni alacağını beklersen daha çookk beklersin
01 Yorumla
Soran+1 yılGerekirse çok beklerim
dinine bu kadar saygılısan sevgilide yapmıcaktın. Göstermişin göstermemişin farketmez bu satten sonra.
14 Yorumla
Soran+1 yılBuna ben karar veriri
Soran+1 yılSana da büyük geçmiş olsun😌
+1 yılTesettürlüsün asiri dindar degilsin ama dikkat ediyorsun ve sevgilin var.
Söyleyecek söz yok sana.00 Yorumla
+1 yılTesettür bir bütündür sadece bedeni değil ruhuda giydirmek gerekirrr.
00 YorumlaSevgilinin olması her gün günaha girmene sebebiyet veriyor zaten canım
11 Yorumla
Soran+1 yılUyarı için sağol
Yüzünü görüyo bişey olmuyoda saçını görünce noluyo?
00 Yorumladüşünceni açıkça anlat, seninle aynı görüşte değilse zaten, olmaz bu iş
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılSen bikere muhafazakarsan sevgili olmak neyine yani bilmem ama aranızdaki muhabbeti bir bilsem.
01 Yorumla
Soran+1 yılElimden geldiğince muhafazakarım yanlışlarım var. Aramızdaki muhabbet ise gayet seviyeli.
+1 yılHemen ayrılık deme uyar baktın üsteliyo o zaman ayrilirsin ama hemen deme ve sakın acma
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
Tesetturlusun sevgilin var hic mi elinden tutmuyosun.. sizde de kafa kili gostermek neden se cok gunah gerisi bisey olmaz sacmalik yaaa
110 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç elinden tutmuyorum. Görücü usulü evlilik falan dersen, bana göre değil.
Soran+1 yılEvet, Allah görüyor. Bak işlediğim günah Allah ile benim aramda. Neden karışıyorsunuz? Uyarmanızı anlarım ama neden hepiniz cennetlikmiş gibi beni sorguya çekiyorsunuz?
Soran+1 yılNe anlamda suçluyum? Sevgilim var günah işliyorum diye mi? Sen tabi sütten çıkmış ak kaşıksın pardon tekilacım
Soran+1 yılAynen böyle teselli et sen kendini. Bana çamur at sevaba girersin djdkdkdk
- +1 yıl
Ya bak ben camur atmiyorum amacim kalbini kirmak da degil.. tesettur demek islama gore olmalidir carsaf olmalidir bana gore ya da ahir azem biseyler iste.. ve onu giyiyosan ona gore hareket etmek gerekir.. bir kadinin ozellikle.. cunku kadinin ayak bileginden bile etkilenir erkekler hakkini helal et kirdiysam
Soran+1 yılTamam söylediklerinde haklısın. Ben de eksik bir müslümanım Allah tamamlamayı nasip etsin. Helal olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen sevgili yapabiliyorsan saçlarını da görmek ister memeni de
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili diyince aklınız başka şeylere çalışıyor, o yüzden böyle düşünmeniz normal
Cevap sahibi+1 yılben istemedim saçını aç diye
bence merak edebilir bu çok masum bir istek değilmi
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Ama hayır dediğimde uzatması falan garip geldi
senin tesettüründen ne istiyor amacına ayrıl gitsin
ayıptırya00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyden önce senin görüşüne saygı duymuyor.
34 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse çok kötü işte. Kafam bulandı
- +1 yıl
Bence de çok kötü. Buradaki dinden bir haber insanlarla da uğraşma bence. Değmez hiç biri için.
Soran+1 yılHaklısın. Fikir almak için yazdım düştüğüm hale bak. Allah inancı olmayan insan bile gelmiş beni sorguya çekiyor.
- +1 yıl
Aynen öyle.
Bencede ayrıl çoçuk rahatlar kurtulur 👍🏼
14 Yorumla
Soran+1 yılHaha ne komiksin
Soran+1 yılHiç art niyet aramadım. Bu hareketini sevmedim.
- +1 yıl
Ya bak mesela bana göre türban olayı tamamen saçma sadece arap özentiliği ama bu konuda saygı duyarım ama ne deyim sonuçta saç bu arkadaş kadını güzel yapan sacı değil suratıdır gözleridir dudaklarıdır bunlar açık kalırken saçları kapamak saçma değilmidir sence ve görse ne olacak onu anlamadım
+1 yılSırf bu yüzden ayrılacaksan zaten kimseyle çıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin tesettürümü hafife almasını kabullenemem. Konuyu başka yerlere çekmeyib
- +1 yıl
Konuyu başka yere çeken yok sen anlamak istediğini anlayabilirsin saygı duyarım
+1 yılyav ne ayrılıcan belki cocuk seni deniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadım acele karar vermem canım ama denediğini sanmıyorum😐
- +1 yıl
O zaman ısrarına inatla karşılık ver. İlla dayatma yapıyorsa ayrıl.
Saç Bakım konusunda 36,2b cevap paylaştı. eğer önem veriyorsan tesettürüne bence de ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki önem veriyorum
+1 yılyrn baska seyler meyıl eder ayıp etmıs bnce
00 Yorumla
+1 yılmerak etmis yani kotu niyetinden istememis bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum kötü niyeti olmadığını. Ama ben hassasım
- +1 yıl
ayrilmayi gerektirmiyor yine de bence, ama senin kararin tabi
- Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğrusunu yaparsın ayrılmakla
00 Yorumla
+1 yılE yuh artik. Ayrilma sebebine bak ya.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saygısı olsun biraz inancına. Bu ne edepsizlik?
10 Yorumla
+1 yılYarın başka bir şey isterse şaşırma
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu öyle kötü bir amaçla istenmiş bişey değil. İçini biliyorum. Ama tesettürün ne demek olduğunu bildiğinden şüpheliyim
- +1 yıl
Saçı değil senden cesaretlenip daha ileri gidecek buna emin ol
Bilmiyorum çok karışık
04 Yorumla
Soran+1 yılfikirlerinizi belirtirseniz sevinirim ama
Soran+1 yılEvlenince ancak olur. Ben şu an nasıl bir yol izlemem konusunda kararsızım. Teşekkür ederim
Bence de ayril yani ne yapcaksa sacini sacma
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan merakli bir canli tabi
00 Yorumla
+1 yılBüyük hakaret ayrıl :D
10 Yorumla
+1 yılsaçma.. göster ne olacak.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılyarın meme demesin sonra
00 Yorumla Saç Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. Saçmalıyorsun bence!!!
00 Yorumla
+1 yılGöster sende atlan deve değil
00 YorumlaSeni örtsüz görmek istemesi gayet normal
00 YorumlaGörmek ister tabi ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇakma müslüman. Sevgililik günah değil mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlığıma laf ediyor olmana Kaç sevap point?
Cevap sahibi+1 yılkonuyu değişme, Cevap veremeyince saçmalama moduna giriyosunuz. Sevgililik günah değilmi? .
Soran+1 yılBenim günahım. Allahla benim aramda. Beni yargılamak sana mı kaldı mümin?
Cevap sahibi+1 yılOzaman saçını aç oda seninle allah arasında mümine? Ne o yoksa allahtan korkmuyomusun? İşinize gelen günahı yapıp işinize geleni yapmıyosunuz? bumu müslümanlık süslüman? İşte mantıklı cevap veremeyip hemen sanane dersiniz haha :D neyse seni fazla rezil etmiycem Byeee
Soran+1 yılNe böyle hâlâ beni sorgulamalar? Ben uğraşmam seninle. Allah korkumdan da sana ne? Evet gerçekten sana ne. Ki sanmıyorum Allah korkusu olan bir insanın kalkıp başkalarına bu şekilde çamur atacağını. Biraz kendinle uğraşsan, en azından üslubunu düzeltsen nasıl olur?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar onemsenecek birsry degilki
06 Yorumla
Soran+1 yılSen master olup hdplileri engelleyen hesabını kapatan umut musun? dönüşün böyle mi olucaktı
Cevap sahibi+1 yılAllah allah herkes beni taniyor sen kimsin
Soran+1 yılGidişin biraz hüzünlü olmuştu, ordan hatırladım
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin ki :)
Soran+1 yılBoş ver
Cevap sahibi+1 yılSoylesene ya :(
+1 yıltaviz verme sakın !
01 Yorumla
Soran+1 yılVermem
Bence de ayrılmalısın
00 Yorumlabir hataya düşme
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşmem Allahın izniyle. Sağol canım
+1 yılayrıl bence de
03 Yorumla
Soran+1 yılBir daha söylerse Ayrılayım? Hiç kolay dğeil ama ayrılmak yerine ciddi şekilde uyarsam mı? Kafam karışık yol gösterir misimiz
- +1 yıl
bu konu senin için hassassa bir kere uyar ve bir daha yaparsa ayrıl
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm. Hakkımızda hayırlısı
tehlikeli
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver merak etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmesini gerçekten dert etmem. Ama görmek için ısrar etmesi beni şok etti
- +1 yıl
Boşver
+1 yılŞaka mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
+1 yılAyril direk
00 YorumlaAyrıl. ...
00 Yorumlaabartma.
00 Yorumla
+1 yılAnası baksın sana.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGösterme
00 Yorumla Bırak görsün ya 😆
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler