link
Arkadaşta 70'lık absent varmış elinde, hollanda ürünü oda fiyat 130 diyor.
Ben anlamadığım için şimdi hangisi iyi :S
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her absent'in alkol oranı bir değil ve en az 15 çeşit türü vardır. Yüzde 92 alkol oranlı olanını içtim ben. 4 Kişi oturduk 1 şişe 70'liğin başında öyle şekerle mekerle karıştırıpta yeşile dönüştürmeden içtik. Tabi herkes bana bir şey olmaz havasında ilk defa içeceğiz. Atanı tutanı içtikten sonra gördük tabi. Herkes ilk dublenin sonuna gelmeden başladı saçmalamaya tabi ben şeytan oturduğumuz ortamı kayıt altına alıyorum hemde sesli, sistem var. Boş adam değildik tabi. Öyle sanıyordum kendimi 1 gün sonra o görüntüleri izlerken.. Şimdi herkes kafasına göre bir yorum atmış ancak hepsi gerçekten atmış. İnanın 1 duble diyorum yaw 1 duble her gün 1 şişe 70'lik rakı deviren adamı 1 duble absent yerlere serdi. Ben o görüntüleri izlemeden hatırladığım şey sadece bunlardı;
X nickli arkadaşım üzerine fareler geldiğini söylemeye başladı, yok oğlum ne faresi kafan güzel senin demeye kalmadan kafasını pencereden dışarı atıp kusmaya başladı. Allah'tan kustuğu yer bizim arka bahçemizdi de benden başkasına zararı dokunmadı. Kustuktan sonra yatırdım arkadaşı bir koltuğa.
Sonra bir baktık ki Y nickli arkadaşda geliyorlar geliyorlar demeye başladı. İlk dubleyi bitirmemişti üstelik sadece yarılamıştı. Kimler geliyor demeye kalmadan oda kafasını pencereden dışarıya çıkarıp kusmaya başladı. Sonrasında adamı yatırdık koltuğa uyudu.
Z nickli arkadaş ve ben ikinci dublenin sonuna gelmiştik. bir üst kata çıkıp ikimizde uyuyacaktık. Önce ben bir çıkayımda yatak hazırlıyayım dedim. Ama ayakta nasıl duruyorum bir ben bide o ana şahit tüm canlılar biliyor. Tabi birde yaratıcımız.
Bir elimle merdivenin demirlerini öbür elimle de duvarı tutmama rağmen 14 basamağı sanki bir saatte çıktım. 3 adım yukarı 5 adım geri, 2 adım yukarı 3 adım geri. Yukarıya çıkıp yatağı hazırlayıp aşağı inene kadar baktım ki geride bıraktığım arkadaşımda kafasını cama koymuş kusuyor. Neyse onuda yatırdım.
Peki en son kalan ben ne yaptım biliyormusunuz. Bahçeye girdim hortumu taktım o kafayla ortalığı yıkadım.
Yok öyle şeyler... yüksek miktarda alkol içeren bir içki sadece. İçeriği yüzünden hayal falan görmüyosun, 10 duble rakı içsen etkisi neyse buna denk gelen miktarda absinthe içtiğin zaman durum aynı oluyor sadece...
Çok fazla tüketmemeni tavsiye ederim çünkü inanılmaz derecede susuzluk yaratıyor ve miden yanıyor sonunda alkol oranı yüzünden.
Tadı da öyle muhteşem falan değil. Sadece 3-5 alkol meraklısının abarttığı bir içki. İlla içip yerlere düşmek istiyorum diyorsan Metaxa öneririm... Absinthe sadece abartılmış bir şehir efsanesi hepsi bu.
Ya bilader sen ne saçmalıyorsun ? Orijinal absinth içmediysen içkiye bok atma. Abartılmış şehir efsanesiymiş. Ayrıca tüm absinthler halüsinasyon görmeni sağlamaz. Içinde thujon oranı yüksek olanlar işe yarar. Mesela king of spirits. zaten şişesinde van goghun resmi, içindede pelin otu yaprakları vardır.
Orjinal olmayan absinthe de mi varmış piyasada... ona denk gelmişiz demek.. tüh. Afiyet olsun sana o halde içtiklerinle. Pelin otunun özelliği de eğer halüsinasyona falan yol açan bir şey olsaydı keşke. Çayını çok severim çünkü, bol bol koşardım elmas ağaçlarının olduğu civa tarlalarında.
Herhangi bir aktara gidip pelinotu isteyebilirsin. Daha uzatmaya lüzum görmüyorum.
Arkadaşa kayılıyorum kesinlikle şehir efsanesi 5 şat attım hafif çakır oldum çılgınlar gibi susatıyo mipdem yanıyo
La sende 2 bira içip bayılıyosun boş konusma burda ne sehir efsanesi 4 kisi 70 lik ile takla atıyorduk ya 1 defa ictim dahada tövbe ettim eroin içsem iyi
Yorum atayım atmayayım derken atma kararı verdim. gerçek absentin içinde Pelin otu vardır. buda halisülasyona neden olur. işin içinde yüksek oranda alkol de olunca haliyle kafa yapar. türkiye de olanların halisüle etkisi yoktur. çek cumhuriyeti ve Fransa’nın masa Altında satılan yerlerinde vardır. şehir efsanesi olsa tüm dünyada yasaklı olmazdı. bilip bilmeden yorum yapmayalım
Hımm öylesine denemek mi istiyorsun? Valla benim bilgim yok ama bulaşma derim yine de,bilmediğim şeyden korkarım hesabı :) Dredd filmini izlediysen orada da çok değişik bir şey kullanıyorlar,herşeyi olduğundan daha geniş bir sürede algılıyorsun ve zaman genişliyor,yavaşlıyor sanki.İnsan böyle şeylere pek bir meraklı oluyor ha:)
absint farklı sekıllerde her bırının alkol oranı cok farklı yuzde 85 alkol oranı olanlar var onlarda halusınasyon etkısı yapar ama alkol yuzdesı dusukllerde sadece cabuk çarpar normal alkol etkısı gıbı olur
Cevap
36Cevap
alkol oranı yüksek başka bir numarası yok; zaten piyasadaki hiç bir absinthe orjinal değil, doğru hayal gördürüyormuş ama yasaklandıktan sonra formülü değiştirilmiş, zaten diğer içkiler gibi değildir, belli bir üretim formu yok; her ülke kafasına göre üretiyor, o yüzden bariz farklar var. tek benzer yanı alkol oranı yüksek
20 likle birşey olmuyo , 70 liğin çoğunu içmen lazım ondada koma şansın yüksek komaya girerkende halüsinasyon görmen gayet normal :) . Zehir gibi bir içki . Dağcılar donmamaları için bunu içerlermiş oda bir çay bardağı kadar . şeker eritmedikçe üstünde sıkıntı yüksek. Hiç gerek yok böyle şeylere .
tdujon katkılı içtim ben hollandadan getirildi vala ben rakıyı sevmiyorum kokusu bildiğin rakı tadı da tabiki :) yapılışını biliyorum biz içtik sıkıntılı bir içki. senin etin budun ne kızım bu içkiyi içicen :)) içmeyi bilmeyenler de içme kaldı ki bu içkiyi içme.
Olmaz içmeliyim.
turşu seni :)
Ben 3 ay önce kurukafa şeklinde bir şişe satın aldım. Ankarada bir bar sahibi kendine getirmişti sağolsun bana 650 TL ye şişesini sattı. Dibinde siyah siyah böceğe benzeyen bişeyler vardı. Ama rengi açık yeşil tadı iğrenç ve yüzde 90 alkollu bir meret. Dehset çarpıyordu ama öyle halisulasyon felan görmeye gerek olmadan yani. Ama hakikaten ilham verici. Sırf o yüzden 20eylülde ağır ceza da davam var. Birden çarpıyor. Ben çok hızlı icı yorum. Yani bulursanız deneyin. Ha bu arada şişenin tapasini iyi kapatin. çünkü alkol oranı nedeni ile uçuyor. Hadi bakalım afiyet olsun. İsteyene yüzde 90 lik bulabilirim. WhatsApp tan yazabilirsiniz. 05432763246
@greenmiles dostum milleti yemeyin ne 650sinden bahsedıon 180 tllik şişeyi 650e mı gömüceksın 250 300 dersin anlarımda 650 yok ebesının şeyi
kardeşim yüzde 69da göremezsin bu 1 ben düzenli olarak kıbrısa gidip gelen birisiyim yüzde 55lik olanlarda şeker yakılıp içilir bilmeyenler içinde buradan yazalım elimde yüde 89luk var şu an 15 Mart 2017 aldıgım fiyat 130tl yüzde 69 da 95 tl fiyatı var girnede lefkoşada 10 15 tl fark ediyor her ne kadar doğrudur bilinmez ama çok fazla shot vurmamanı tavsiye ederim doğruysa van gogh da kulagını kesmısdır bunu içip halis görerek
11 Mayıs 2017, Kıbrıstan 70 lik yüzde 89 luk Absinthe,89 liraya aldım. Size biraz fazla fiyat yazmışlar sanırım. Veya duty free den mi aldınız?
absinthe var dediler geldik.
Çok uzun zaman önce içmiştim. Bunun hazırlanması bile karizma yemin ederim. Ama birdaha da içmem arkadaş. Hayatımda böyle dağıldığımı hatırlamıyorum
alakası yok ya 3 4 bardak içtim hiç bişe olmadı ondan daha yuksek alkollu içkilerde var farkı hazırlanışı şeker eritiyosun damlatıyosun kadehe vs ayrıca iğrenç bir tadı var keyıfle ıçılıcek bışe değil helekı bayanların hıç hoşuna gitmez
başka yollarda var. halüsinasyon görmek için.. ama deneyime meraklı olman güzel. alışkanlık yapmasından korkmalısın...
Ben bağımlı kalmam hiç bir şeye :)
Karakter kaynaklı bir durum bu. Bünye bağımlılığı redediyor.
Peki öyle diyelim o zaman :)
Absent ii dir ya.. doğru içersen ne istersen görürsün.. bilmezsen saniyesinde kusarsın.. sonuçta %80.. ispirto bir nevi.. bide biraz bünye ile de akalalı ama ne olursa olsun şu an olsa de içsek..:D
İçmesini bilene çok güzel , sert ve seni nereye götüreceğini kestiremediğin bir içki . Tadı nanemsi bir anason fena değil , alko oranları ve fermantesi kaliteli bir içki , kendim içtim kısa sürede etkisini gösteriyor , hausinasyona gelince; ben bişey görmedim ya da gördümmü ? valla hatırşlamıyorum
denemek isteyen varsa bende 4 şişe mevcut fakat beleş vermem %85 lik bunlar rodniks strong absinth gümrükten geciririken anam ağladı. ( orjinal ürünlerdir )
Rusyada içinde absenta olan bir kokteyl içmiştim. Tek içmedim, bir gün içeriz onu da ama. İçenlerden güzel şeyler duydum, heyecanlı geliyor aslında kulağa
Görünce ne işine yarıyacak veya ne görmeyi umuyorsun..İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya da 1 kereden birşey olmaz düşüncesiyle gelir..
:) kontrollü insanların bu gibi sorunları olmaz. Her şeyi dener ve sonra iyiyi ve kötüyü eleyerek seçer. Ama kötüyü denemeden buna doğmatik olarak başkalarının aklıyla karar vermez. Denemek lazım görmek lazım ancak o zaman sağlıklı seçimler vukuu bulur. Ve gayet sağlıklıyım ;)
Öyle diyorsun ama öyle demekle olmuyor.Uyuşturucuya alışmak için bir kere denemek yeterli diyor bu işin hekimleri.Yani millet kurtulmak için nerdeyse canını vermeye razı bir hale gelmiş onlar kontrolsüz, sen bilmediğin şeyler hakkında kontrolden bahsetmişsin.
Akıl sonradan ah çekmek için değil, önceden tedbir almak içindir.
ne alaka ne uyuşturucusu :D alkol bu arkadaş uyuşturucuya yaklaşmam bile ben. Lütfen ama konuya göre yorum yapsak.
:) kontrollü insanların bu gibi sorunları olmaz. Her şeyi dener ve sonra iyiyi ve kötüyü eleyerek seçer.)
Senin yorumunla alakalı bir yorum..
Ben bunu içki için kullandım. Kontrollü bir insan olarak neyi deneyeceğimin derecesini de biliyorum.
Bak benim bir arkadaşım vardı böyle güçlüyüm kuvvetliyi bana bişey olmaz havalarında.Değişik şeylerede meraklıydı ve hiç bir zaman birşey yetmedi hep daha fazla merak etti ve daha fazla istedi sonunda otçunun teki oldu çıktı..
Seninde kendine güvenin ve böyle değişik duyguları(Halisünasyon) deneme isteğin farkın avarmadan yanlış yerlere götürebilir.
Etrafında görmüşsündür ben yapmam etmem diyenler daha çok yapıyor.Dikenliğe çiçek bahçesinden girilir.Bu çiçekler seni aldatmasın.:)
arkadaşım abartöma her şeyin sınırı var merakın bile. Bir alkol merakından konuyu nerelere getirdin bağımlı istekli yaptın koydun kenara. Ben sigara bile kullanmıyorum bağımlılık yapıyor diye.
O.k sadece uyarı...
Melekler sizi bekliyor olucak... dikkat edin konu peri , şeytan , üç harflilere gelirse sonu kötü bitebilir :D
yoo yasak filan degil izmirde var ayrıca absinthe sadece birtek versiyonu yok çeşit çeşit absinthe var içenlerde öyle diyor ama içmedim almayayımda efes im bana yeter :))
bizzat Prag'dan orjinal %70 alkollü absenth aldım. 2-3 tane biraz üstünede 5 shut absenth içtim ama öyle yeşil peri falan görmüyosun yok öyle bir dünya. içimi gayet güzel damakta güzel bir tat bırakıyor tavsiye ederim.
halüsinasyon görmenin farklı yolları var ama söylemem )
Farklı istemiyorum.
Tamam geir yurt dışından buldum birisini direkt oradan istedim ^_^
hollanda iyi kıbrıstakıler bazen sahte cıkabılıyor basıma geldı..
maksat halusinasyonsa bunun mantarı var peyniri var.. neden absinthe?
peynir de halisinasyonun ne işi var.
pratik zekalısın heral : )
cacıkta varmı
napıyon takılıyon mu ?
halüsinasyon gösteren çokkkk farklı bitkisel şeyler biliyorumda bende kalsın..
olmaz ben absent istiyorum.
iyi o zmn maltepe migros da 2009 senesinde görmüştüm 35'lik vardı tabi ama alkol oranı düşük %50 idi yanılmıyorsam zaten ülkemizde anca bu kadarına müsade ediyor..
%100 saf alkol iç daha beter olursun. farklı bir ürünmüş gibi gösterip milleti tavuk gibi yoluyorlar. kanmayın bunlara boşa para tuzağı...
Hemen kesler gibi yaklasayim seni alistirayim buna.sonra benden almak icin gidip anani babni dov para al gel.
Yok artık.
Istersen elde baska mallarda var.beyaz ister misin.hap da var.cok pis satis yaparim :)
:) sen nerden ithal edildin arkadaşım.
Beni yurtdisindan cagirdi mafya acik varmis sektorde eleman yetistir dediler :D piyasayi canlandirmaya geldim :D
70 den aşşasını alma 3 şat at arkana yaslan gözlerini kapa başka bir şey yapma :)
Bir kutu bali bir tane bim poşedi fazla fazla işini görür evladım hem kokusuda hoş
Sakın içeyim deme öğrenci iken denedik arkadaş fazla kaçırdı manyak manyak hareketler yapıyordu sonra pencereye çıkıp beni si.en yok mu diye bağırmaya başlamıştı :DAS:DA:DA
miden dayanıklı değilse hiç içmeye kalkma , alkol oranı yüksek ve kokusu çok yoğun .
kesinlikle iç deli manyak bişey diğerlerine alkol diye bakmazsın
Renklendirmesinde pelin otu kullanıldıysa olabilir belki
Antalya muratpaşa mah. Abdiipekçi cad. 6/c (alibaba çorbası çapraz karşısında) ANATOLIA EFES SHOP 0530 350 37 60 absinth bende bulunur.. yeşil peri , kırmızı şeytan ve tabu olani mevcuttur.
Yurtdışından gelme alkol oranı %70 şişe70 lik apsent içmeye cesaretim olmadığı için satılık fiyat 250 ₺ isteyene foto atarım
yüzde yüzün üstünde kar yapılır mı dostum 95tl kıbrısda :D
Hahahaa 250tl imiş
%89 Kıbrıs'tan gelme var bende taktım ve buldum yanıma yoldaş arıyorum 🤩
sen içemezsin bence onu :)
Denicem bakalım. Biliyor isen bunu güncellemeye yanıt vermezmiydin?
Bulabilirsen çek ürünü al. Alkol oranları önemli tabi birde. Hee içer içmez peri gelicek die de bekleme sadece halüsünasyon görme ihtimalin var okadar. 20 lik absent e 80 lira verme yazık.
Bedne pahalı olduuğunu düşünmüştüm :) Tamam vermıyorum onu ben
Alırken alkol oranına dikkat et birde kiminle içiyosun ona dikkat et :) diğer içkilere benzemez serttir biraz. Afiyet olsun şimdiden
Kızlarla olucaz. Şimdiden kararlaştırdım zaten :)
Hadi bakalım muhabbetiniz bol olsun : )
Torbacıyım, yardımcı olurum
Ben içtim yalan bişey görmüyosun
ben kolayla sarhoş oluyom ya
Nedir bu marka takıntısı sen önce yeni rakı iç ondan sonra absent e başlarsın.. yabancı olsun ne olursa olsun ..özentiler :D
Raki içmediğimi nereden biliyorsun pek zeki orjinal insan :)
seni yerlerden toplamalarını istiyorsan iki tane kırmızı tuborg arkasından bir 35 lik sek rakı iç sonra absenti görürsün..ben içtim ordan biliyorum:D
Farklı yemekler denemen ister ibi farklı bir tat denemek istiyorum. Bunu millileştirip özenti diyerek saçmalama potansiyelinden ötürü seni ayrıca tebrik ediyorum.
kaç defa rakı içtinde farklı tat dan bahsediyorsun neyse banane istersen absentin fabrikasını iç:D
Ya gerçekten biraz salaklık var sende :) evet sanane.
sende komple mallık var onu napcaz:D
3 saat tir içiyorum daha hiçbişey göremedim
Bursada elinde absent olan var arkadaş lar
Carpiyor demekki
kimyasal kullan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar