Selam arkdaşalar yakında oryantal kursuna başlayacağım eşcinselim özelikle bayan arkadaşlardan yorum istiyorum gidenler varsa ne giydi veya yorum yapabilirmsiniz ne giylir hocaya sorduğumda istedğin gibi dedi hiç farketmez bir kız gbide giyinebilrisn sen bilrisn dedi sorun yok dedi bu arada gruptaki diğer herkes kız... yardım edin bana
Cevabın nedir?
Bende dans kursuna gidiyorum fakat biz pek oryantal yapmiyoruz yinede gostereyim aynen bu sekil giyiniyorum : link
01 Yorumla
Soran+1 yılaaa bende bependim :) bu üstüne giyfiğin şeyin adı ne kısa badi gbi olan şeyin adı ?
link
bunlar gayet rahat oluyor hem oryantalde gayet guzelde kivirta bilecegini dusunuyorum ..04 Yorumla
Soran+1 yılyaaa çok güzellerder kaç ahareketleri çok olduğu için kasları görmek istiyo alta dar bişey giymerm lazım :D
Soran+1 yılolabilir ama dedğim gibi kalça kızmını görmek istiyo uzun bişey olmayacak üstümde taytı öyle kısayla giyebilirmiyim sence sorun olurmu
+1 yıltayt üzerine pileli bol kesim etek giyin ve üzerine göğüs dekolteli uzun kollu bady giyebilirsin .
00 Yorumla
+1 yılhoca bir bakişta anlamiş
bence dansöz kiyafeti giy gitsin ne olucakki00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
Tayt ve tişört en idealı bence de taytın üzerine de şıngır şıngır bişeyler bağlayabilirsin sonra:)
025 Yorumla
Soran+1 yıltişört uzun olomaycak ama hoca kalça harektleri çok olduğu için uzun bişey giymeyin görmem lazım dedi kasları... kısa bişeyle taytı giyebilirmiyim sence sorun olurmu
Soran+1 yılyaa aslında hiç erkek olmaycak o yönden rahatım yani kızlar hep.. kızlarda ne der sorun yartımı bilmmem ne dersin?
Soran+1 yılaslında yazılırken birkaçyla tanıştım çok iyi karşıladılar.. hemen sordum ne giyceksiniz diye etek falan cvb aldım hep aslında bende bir süre sonra aklımdan geçirmedim değil hani etekte giyebilirmyim diye ama ortama bakmak lazım dimi
Soran+1 yılhayatımda hiç etek giymedim :) düşnüyorumda şimdideen içime güzel bir heycwn kapladı :) etek daha uygun çünkü bence oryantal için
Soran+1 yılewt zaten bunu giymek için biraz cesaretlenmem lazım benim bacakalrımıda hazırlamam lazım ne varsa gözükçek çünkü :D :D
Soran+1 yıl1 haftası var işte :) ama kızlar çok fıstık gidenler aşağı kalmamam lazım biliyormsun :P süslü olmam lazım
Soran+1 yılayyy inş yaaa :) birde en sonda gösteri yapıcaz biliyormsun çok sevkli olucak sonu ama ben çok heycanlanırım gösteride sanırım :)
Soran+1 yılyaa burda açıkçası 2 sinide beğendim ama siyah muhteşem gibi yaaa :) ama o nsl sen anladınmı orda nsl çamaşaır tercih etmiş çamaşır yokmu yoksa ?
Soran+1 yılterziye dikticem biraz paraya kıyıpta :) benzer bişey yaptırayımmı diyorum onu nsl giyerim diye düşndüm bir an sliplemi giyilier sence bişey giymem lazım netiecede :)
Soran+1 yılbilmem gördünmü siteyede bir konu açtım fikir alıyorum şekerim :) bunu taşıyabilirmyim sence ben ne dersin biraz hazırlık lazımmı yoksa :)
balet kıyafeti giyebilirsin beline şıngırdaklı kemerlerden takarak
116 Yorumla
Soran+1 yılyaa öyle çok para vermek istmeiyorum tayt alsam olmazmı dersin
Soran+1 yılben siyah seviyorum zaten ama üstümdeki badi uzun olmuyor hoca kalça hareketleri çok olduğundan görmem lazım uzun giymeyin dedi tek giyilirmi tayt dersin
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :) bide şeyi sorcam sana tayt gerçi birtek bilekler görünüyo ama bacaklarımı yinede bakım yapayımmı iyi olurmu
- +1 yıl
:)
Soran+1 yıltamam anladım ağda zaten yapıyorum ama kursta daha sık ve düzenli yapiim artık dimi :)
Soran+1 yılpeki tamam :) bide bişey aklıma geldi taytın altına nsl çamaşır giylir sence yaa boxer olmaz kesinde slip mi giylilir yoksa tangamsı silip gibimi giyeyim çünkü çok belli ediyorya tayt çok slip iz yapıyo :S
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim ben zaten bayan alıyorum yaaa erkek giymiyorum kaba geliyo :S bayanda olur dimi sıkıntı olmaz
Soran+1 yılyaa slip hep alıyorum ama :) bende aktivite az söletircen zorla :D
Soran+1 yılçok sorun olmuyo ama tabi çok az kabarıklık oluyon yine sorun olmaz heralde dimi oryantalde sallancak gerçi ama :D
Ben tayt ve atlet giyiyorum.Kalcaya da kemer yardir gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılaaa sendemi gidiyyorsun :) hangi ildesin :)
- +1 yıl
Aaa sende mi gidiyorsun hangi ildesin :))
tayt tişört giyin ya dans edeceksin sonucta
00 Yorumla
+1 yıleşofman altı ve tişört giy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kilotlu çorap yeter tayttan bile ucuzdur o
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmakara geçme insanlar ile
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Oryantal kursunda ne giyilir? (eşcinselim arkdaşlar ona göre yorum yazın )
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat