Erkek arkadasimin hoslanmadigi bir durumu konusurken bana bunu duzgun bir sekilde anlatmasini istiyorum. O sadece suclamayi secip kirmayi becerebiliyor onun ustune ben durumu anlatirken telefonda uyuyor. Kapat uyu diyorum yok dinliyorum diyo ama uyudugunu biliyorum en son sinirlendim kapat be uyuyosun dedikten sonra tamam kapatalim dedi ve kapattik. Yani bu nasil birsey? Ayrica 3 senedir birlikteyiz.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yok ben bu erkeklerin rahatlığını anlamıyorum yazın memlekete gitmişti telefonda bişeyi tartışıyorduk ama ben sanki duvara konuşuyormuşum gibi adam uyuyakaldı o sinirle çıkarttım hattımı kırdım 3 gün ulaşamadı annemi aradı açmadım sonra noldu aklı başına geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılValla en iyisini yapmissin. Bundan sonra yemez sıkar biraz :)
bagzi erkekler anlatmayi sevmez, senin kendi kendine gormeni ister bu durumu. ha bu arada evet onlar kendileri biz suclu olunca konusurlar, biz dinleriz onlari pasa pasa sonra bbiz konusunca dir dir olur. hepsi mal bu erkeklerin merak etme
011 Yorumla- +1 yıl
Ya ben ve arkadaş grubum kadınların değerini biliyoruz birbirimize yaşattıklarımızdan ötürü ya da buraya yazan her kız erkeklerden bayağı bir çekmiş anlamadım arkadaş
- +1 yıl
@Binevicentilmen
her adam kadinin degerini bilir. ama kimisi omur boyu kimisi gidince kimisi isi dusunce anliyacagin. - +1 yıl
Adam kavramı bu internette o kadar çok kullanıldı ki ne adamdır ne değildir insanın siniri bozuluyor bir süre sonra
BAZI erkekler kadınları sadece cinsel görebilir.
ERKEKLER değil - +1 yıl
@Binevicentilmen
tamam haklisin bazi erkekler gercekten hakkini veriyorlar, ama siz erkekler dogruya dogru hemen sIkIliyorsunuz herseyden - +1 yıl
@Sjem66
Her insan aynı şekide giden şeyden sıkılır ve ben sevgilimle yanyanayken hiç sıkılmıyorum çünkü boş anımızı birimiz yorgunsa diğeri dolduruyor bir şekilde
çift taraflı böyle şeyler sen seviyosan elinden geleni yaparsın
karşıdaki seviyo olsa bile öküz olabilir sana da onu evcilleştirip sevgisini gstermeyi öğretmek düşer ki bu uğraşlıdır ona bu uğraşı vericek kadar seviyor olman lazım - +1 yıl
@Binevicentilmen
dedigin seyde yuzde yuz haklisin, bulusunca zaten dunya tozpembe oluyor. ama whatsapptan falan konusunca ve bir kac ay gorusmeyince ozaman teller uyusuyor beyninizde ve artik sIkiliyorsunuz konusmyonuz bile... nedeyim yani.
sevmek kadarda sahip cikmak lazim demi - +1 yıl
@Sjem66
Sevgilimle okulda geçirdiğimiz vakit dışında vatsaptan konuşuyoruz ve haklısın konu bulması cidden zor ama ikimiz de bu sitede yardıma ihtiyacı olan kişilere fikir verip onların hikayelerini birbirimize anlatıyoruz
ki bu siteden gelen konular bitmiyor genelde
sana göre "adam" gibi birine sahip olursan ve ilişki sorunlarını ciddiye alıyosa benim kadar senin kadar bunu yap derim - +1 yıl
@Binevicentilmen
iste bende onu demek istedim, whatsapptan konu bulamayinca konusmak icin konusmuyonuz.
hayat kisa kafami hicbiseye takmiyom mera etme ;) - +1 yıl
30una geldiğinde evde kalıcak kız gibi konuştun yemin ederim
dürüstlüğüm için sori ama cidden öyle oldu
- +1 yıl
@Binevicentilmen
hahaha yok ya daha yasim genc, Allah izin verirse bir iki seneye evlenirim
hayatta durust olmak gerekiyo devam et;)
Soran+1 yıl@Binevicentilmen sadece bir yorumuna katilmiyorum bende digerlerinde gayet yerinde ve mantikli cevaplar vermissin. Onu evcillestirip sevgisini gostermeyi ogretmeniz gerekiyo demissin dogrudur ama bir sureden sonra buna karsilik alamiyosun sevgininde yerini artik farkli seyler aliyor. Yapiyosun yapiyosun ama sonuc sifir elde tutulacak bisey yok ondan sonra bikkinlik geliyo insana. Evcillestirmek gerek ama anlayip onunda bir sureden sonra karsilik vermesi gerek tek tarafli olmaz bu isler
Şimdiden kafasının etlerini kemirmeye başlamışsın napsın çocuk seni kırmaktan korktuğu için susma hakkını kullanıyor :)
00 Yorumla
+1 yılBıkmış Ada'm saçma sapan incir kabuğunu doldurmayan tartışmalardan
026 Yorumla
Soran+1 yılPardonda olayi bilmeden nasil bu kadar emin konusabiliyosun☺️
- +1 yıl
Tecrübe böyle bişey canım ;)
Soran+1 yılCanim tecrubede kendi yasadiklarin sadece diger insanlarinda ayni sorunu yasadigini nerden biliyosun ya da kucuk sebepler oldugunu☺️
- +1 yıl
Yavrum tecrübe için sadece kendi yaşanmışlıklarını baz almazsın gördüğün yaşadığın duyduğun olayları harmanlar bir genelleme yaparsın :) anlat olayı öküzlükse yaptığı harbiden ben kapak oldum diyecemm 😏😏
Soran+1 yılSimdi uzunca anlatsam olmaz kisa geceyim ben. Yapmadigim bisey hakkinda beni suclayip iftira atti ve beni cok kirdi ben bu konu hakkinda konusurken uyudu. Yorum sende
- +1 yıl
Göt oldum...
Soran+1 yılEstağfurullah
- +1 yıl
:D yok Can'ım doğruya doğru haklısın yani klasik kız tripleri değil olay
- +1 yıl
@Sjem66 beyninizin içine girmemizi bekleyip başaramayınca teiplenmeye başlarsanız incir kabuğu dolup taşar
- +1 yıl
@Sjem66 eh sen şimdi olayları farklı bir boyuta taşıdın. Neden sürekli sizin olmasını istediğiniz formata girmek zorunda olalım ki? Veya neden sürekli sizi anlamaya çalışmakla yükümlü olalım? Birlikte Nasıl daha Mutlu olabilirizin yolları Sinem ne yapsam daha Mutlu olurda bende huzura ulaşırıma döner? Zekanın cinsiyeti yoktur...
- +1 yıl
iste hep kendinizi zorunlu hissediyorsunuz, bence tamam deseniz bikerede bizim istedigimiz formatta olsa trip atmalar yavas yavas azalir.
eh sonucta hayat arkadasimiz oluyorsunuz tabikide anlicaksiniz, siz anlamicaksaniz kim anlicak yaneee..
zekanin cinsiyeti yoktur, ama zekalari birlestirmekte hersey vardir ;) - +1 yıl
@Sjem66 işte o dediğin olduğu Zaman benim bir önceki yorumda yazdıklarım oluyor kaçarı yok sizin istediğiniz şekilde olacak öyle veya böyle.. Burak'ta azalsın tripler çünkü artık herşey istediğin gibi :d
- +1 yıl
@Sjem66 :D görün gerçekleri
- +1 yıl
@Sjem66 tripcanlar sizi gerçek o pamuk kedi :d
- +1 yıl
@Sjem66 kızın sorusunu arkadaşım ettik yazacaksan mesaj at gi derken memleket?
- +1 yıl
arkadaşım *
- +1 yıl
@Sjem66 mesaj atmayı yasaklamışsın Nasıl Atacam? Dumanlamı? Yaz işte
- +1 yıl
@Sjem66 hala soruyu arkadaşım etmeye devam ediyoruz 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Ay yazdiklarinda kendimi gördüm. Ama benimki konusurken uyumak yerine direk iyi geceler diyip konuyu kapatiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBunlari oldurmek lazim 😁
Soran+1 yılAslinda degmezde iste ask sonucta mantik islemiyo
Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Senden bıkmıs olmalı cok konusuyosn heralde.. Ama yine de seni kaybetmek istemez eminim 3 seneden sonra
00 YorumlaUyuma numarasi yapiyodur o. Erkekler tartismayi sevmez kacacak yer ararlar.
00 YorumlaMonotonlaşmış. Aksiyon gerek 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede 👍🏻
+1 yılOhh paşam uyku önemli tabi bırak uyusun adam
00 Yorumla
+1 yılGerçek mutluluğu keşfetmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılkaç dakika sürüyo bu konuşma
02 Yorumla
Soran+1 yıldakika degil 1 saatcik☺️
- +1 yıl
Allah bu kardeşimizin yar ve yardimcisi olsun, tüm dualarimizla onunlayiz.
+1 yıl3 sene nasıl dayandın?
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilimde ayni öküzlükde beni deli edio
00 YorumlaHastadır belki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ruh hastasi
+1 yılakıllıca
00 Yorumlaİlginc ksjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni takmıyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında