kardeşim sadece nikah yapacağım diye tutturdu annemde sen dul kadınmısın nikahla evleniyosun düğünde yapıcaz diye tutturdu.
Sizce hangisi doğru?
Sizce hangisi doğru?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kardeşin haklı...
Düğün eskilerde kaldı. Telefon icat edileli çok oldu.
Hatta lafı buradan bir koyuyosun taa dünyanın öbür ucuna gidiyor.
Ha doğum günü bile kutlanıyor ama. Evlilik niye kutlanmasın?
Bence kutlansın, ama eskisi gibi abartılmasın.
"Nikah Töreni" yeterli yani. Nikah salonunun çıkışında küçük bir kutlama. Tamamdır. Devam edelim.
hangisinin doğru olduğu bir yana da ben olsam düğünsüz evlenirim. ne gererk var o kadar gürültüye kafa patlatmaya. sıkıntı stres boşuna yani. nikah kıyarım olur biter.
Dugun sadece gosteris, evlenirken okadar kisi toplanip okadar para veripde en yakin dostlarini aileni cagirsan bile sana o gun dugun gibi olur :) Evlendigini illa baskalarina buyuk dugun yapipda gostermek zorunda degilsin bence hep gosteris.
düğün olsa daha güz3el olur ama nikahtada gayet güzel bir tören yabılabilir :) bende kardeşine bırakın nasıl mutlu oluyosa öyle davransın.. snuçta onun evliliği olucak..
Cevap
16Cevap
Düğünleri sevmem yalnız çok sade düğün olduğu sürece evet.
Mutlak bir doğru yok, ikisi de doğrudur her iki tarafa göre. :) Sonuçta evlenecek olan kişinin düşüncesi önemli ve onun düşüncesinin geçerli olması gerek diye düşünüyorum.
Düğünlerden nefret ediyorum. Bunu kibire bağlamanın ne anlamı var ? Dul olup olmamak ile hiç alakası yok. Hem bir hadis-i şerifte buyuruluyor ki : En güzel evlilik, en kolay evliliktir. İlla damadı zora sokup eğleniyor taklidi yapacaksınız değil mi ?
Bence nikah, masrafı az oynaması az :) Bu devirde bir düğün yaptığında çöpe attığın paraya gerçekçi ve insaflı gözlerle bakar mısınız lütfen... Yazık değil mi? O parayla evlenen çiftler başka şeyler yapabilir evlerine başka şeyler alabilir...
Mevlit okutun sizde,yemekli olsun ..
Eğlenceli düğünleri bende sevmiyorum,çok saçma geliyor ya..
nikahla evlenen dul olcak diye bir sart yyok nasi istiyosa öyle yapsin
duruma göre bence madiyata bağlı masraf çok olacaksa yapılmamalı
bunda anormallik yok bu onun kararı bence saygı duyulmalı... hem düğünsüz diye dul snaıcak halleri yok ya. Mutluluklaarr :)
Biraz kişllerin isteğine bırakılmalı bence evlenecek olan insanlar nasıl isityorsa öyle yapsınlar.
Olmaz tabi illa yerin altına girip oynmın alemi yok :D
güzel biyer yapılabilir açık hava veya deniz üzerinde olabilir bence
olur neden olmasın! dügün dernek ey ahali bakın biz evlendik demek için gibiQ! ama yinede dügün olmalı :()
annen haklı gelenekler var düğün olmazsa sadece kardeşin diil tüm ailen laf işitir. ayrıca erkek tarafı için de geçerli kim isterki beyazlar giymemiş bir gelin. tam hayal kırıklığı olur :(
Annen başkaları ne der derdinde, kolayca olması daha iyi olur. Düğüne harcanacak para sonuçta çift'in evlilikten sonra harcayacakları paradan çıkacak.
Düğünleri saçma buluyorum. En güzeli sade bir nikah. Milleti eğlendirmeye ne gerek var.
Dugun olmadan olsa iyi
Annen dugunlerde taktigi taki ve paralarin derdinde )
Valla elimden gelse ben de düğün falan yapmam direk eve götürürüm ama yapacak bir şey yok aileler hatrına mecbür...
annenizin dediğinin pekde önemi olmaması lazım
nişanlınız ne diyormuş işte o önemli olan!
Dul kadın düğün yapamaz mıymış ?
yapıyomuş bunlarda yokmuş
ben de düğün istemiyorum,neden olmasın?
Altın takılmayacaksa evet :D
ben de düğün düşünmüyorum gereksiz masraf
Neden olmasın ki?
illa dugun olması gerekir mi?
düğünsüz olmaz en azından benim için
Altın takcaklarsa düğünsüz yoksada düğünlü olsun.
dügünsz evlilik olmaz
Düğünsüz olmaz evlilik.
Düğünsüz olsun...
ya sen ne biçim adamsın yaaaaaaaaaa
sen bekarmısın ya
evli sanıodum seni
yemekli nikah olsun
anneninki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar