Kızlar beni beğenmiyor evlenemedim diye ailemle her gün baskı yapıyor huzurum kalmadı ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak ama ben bir ilçede memurum askerliğimi de yaptım çok şükür maaşımda iyi ama huzurum yok bir kardeşim var o evlendi hatta önümüzdeki ay çocuğu bile olacak ailem özellikle annem benimde evlenmemi istiyor ben ise sürekli reddediliyorum kızların beni beğenmediği kadar da var vasat 170 lik biriyim işte baya bir kızla uğraştım hep reddedildim genelde hepsi çok iyi kalpli çok iyi biri olduğumu söylüyor ötesi yok işte tipsizsin diyecek hali yok ya bir de talip olduklarım öyle ahım şahım kızlar değil ne haddime öyle sıradan kızlara bakıyom olmuyor hatta çıtayı düşürdüm ben 26 yaşındayım 30 yaşındaki bir kadına söyledim olmaz dedi 24 yaşında bir dula bile gittim o diğerlerinden daha beter o bile istemedi annem bir kaç kız bulmuş biri boylu poslu değil demiş biri maaşı düşük demiş biri ilçede yaşamam demiş inanın huzurum kalmadı artık eve gitmek istemiyorum izdivaç muhabbetinden bıktım usandım bir gün aileme patlamaktan korkuyorum kızlar beni beğenmiyorsa ben napayım ya tayinde isteyemiyorum 5 sene burada mıh gibi çakılıyım ne bayramım oluyor ne hafta sonu konu illaki düğüne geliyor bunaldım hele abimle annemin biricik gelini eve geldi mi işte sen buldun bu bulamadı diyor napayım arkadaşlar bazen sinirimden ağlıyorum herkes evlenmek zorunda mı sanki bir akıl verin bana istediğim şey sadece huzur anneme kızlaraın beni beğenmediğini sürekli reddedildiğimi nasıl anlatmalıyım ona kalsa ben dünyanın en iyi erkeğiyim
Kızlar beni beğenmiyor evlenemedim diye ailemle her gün baskı yapıyor huzurum kalmadı ne yapmalıyım?