Genelde İzmirli kızları güzel buluyorlar fakat zevkler değişebilir. Siz İzmirli kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Güzeller midir ? Çirkinler midir ? Huyları nasıldır ?
Bence bizde azıcık bir şımarıklık var. Ama genelde İzmirli kızlar güzel olur. Bir güzellik yarışmasında bile İzmirliyim diyince 1 adım öndesinizdir ve genelde İzmirliler kazanır güzellik yarışmalarını. Sizce İzmir daha batıda kaldığı için mi kızları daha güzel ? Siz kızlarını nasıl buluyorsunuz ? İzmirli kızlar nasıldır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Sorunda İzmir'i görünce dayanamadım. İzmir kızlarının meşhurluğu su götürmez bir gerçek. Hani derler ya "İzmir’in kızları bir elinde cımbızları" aynen de öyle. Şehirde yürürken bile karşına çıkan her İzmirli kızın sanki birer film yıldızı gibi. Bazen kendi kendime sorarım, "Bu kızlar sabah kalkıp zeytin ve peynirle mi makyaj yapıyorlar?" Hem İzmir'e hem de kızlarına aşık olan biri olarak sana İzmir'in kızlarının neden güzel olduğuna dair fikirlerimi paylaşıyorum.🚶♀️🌞
İzmir'in Kızı Nasıldır?

İzmir’in kızları, Ege’nin sıcak güneşi 🌞 ve serin meltemleri 🌬️ gibi, sıcakkanlı ve neşeli kişilikleriyle bilinir. Samimiyetleri içtenlikleri ve güler yüzleriyle 😊 her ortamda dikkat çekerler. Bir İzmirli kızı tanımak, aslında İzmir'in ruhunu ve enerjisini tanımak gibidir. Bir kuğu kadar narin olan bu hanımlar yeri geldiğinde içindeki dişi aslanı fırlatıverir💣🦁 Ayrıca evin içinde bile bakımlarından taviz vermeyen bu kadınlar sadece fiziki güzelliklerine değil kafa yapılarını da güzel tutmak için sürekli kendilerini geliştirirler. 📚
İzmirli Kızlar Neden Güzeldir?
İzmirli kızların güzelliği sadece fiziksel özelliklerinden değil aynı zamanda yaşam tarzlarından ve kültürel miraslarından gelir. İzmirli kızlar bu güzelliklerinin ailesinden miras kaldığını bildikleri için bu mirası korumaya ant içmiştir. ❗️ Doğal güzelliklerini korumayı çok iyi bilirler. 🌿 Deniz ve güneşin ciltlerine kattığı parlaklık, sağlıklı beslenmeleri ve Ege mutfağının getirdiği beslenme alışkanlıkları onların güzellik sırlarından sadece birkaçıdır.🍇✨ Hatta başka illerden İzmir'e gelen kızlarında güzelleştiği çünkü İzmirli kızları örnek aldığı da söylenilmektedir. 🤔 Sanatsal yeteneği olmayan bir İzmirli kıza rastlamanın da çok düşük olduğunu söyleyebilirim.İzmir'in Kızlarının Meşhur Olmasının Nedeni Nedir?

İzmirli kızlar, özgüvenleri 💪 ve kendilerine has duruşlarının altını özellikle çizebilirim. Sosyal hayatları aktiftir; sanat , spor ve kültürel etkinliklerde sıkça yer alırlar.🏃♀️🎨 Elçin Sangu gibi pek çok oyuncunun da İzmirli olması bu görüşü kanıtlar nitelikte. Ayrıca Ece Temelkuran der ki: "Erkekler... Dünyanın neresine giderseniz gidin aynıdırlar. Bir, İzmir hariç. Çünkü İzmirli erkeklere, İzmirli kadınlar dokunurlar." İzmir'in modern ve özgürlükçü yapısı da İzmirli kızların kendilerini özgürce ifade edebilmelerine olanak tanıdığını söyleyebilirim. Böylece İzmir’in kızları hem şehirlerinde hem de ülke genelinde adından sıkça söz ettirir. 🏙️✨
İzmirli kızların tüm bu özellikleri, onları sadece güzel ve çekici değil, aynı zamanda zeki, samimi ve güvenilir yapar.🤗🧠 İzmir’in havasını solumuş, denizine girmiş 🌊 ve kültürünü yaşamış bir kızı tanımak gerçekten de bir ayrıcalıktır. Çünkü Cahit Külebi'nin de dediği gibi; "İzmir'in denizi kız, kızı deniz; sokakları hem kız hem deniz kokar."💖
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılarkadaşımın sevgilisi orada yaşıyor ve arkadaşıma oranın kızlarını hiç sevmediğini söylüyor sürekli başka erkeklere takıldıklarını kötü olduklarını ve boya badana sayesinde güzel olduklarını söylüyor bence haklı da.
zamanında izmirli güzel bir arkadaşım vardı sarışındı benimle çok dalga geçiyordu abisi de 20li yaşlarda herifti o zamanlar 11 yaşında falandım,abisi de dilara çok çirkin falan diyormuşta arkadaşta gelip bana söylüyordu,kalitesiz basit,iğrenç gördüğün yerde tekme tokat dövülesi insanlar onların sayesinde izmirlileri sevmiyorum ama yinede izmirlilere önyargıyla yaklaşmıyorum büyük başarı! sonuçta can bonomoya hakaret ederim olmaz şimdi.
: izmirlilerden çekmiş onca insana gelsin...13 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapma iyi insanlarıda var, misal ben :D
- +1 yıl
tanımak gerek :D
Soran+1 yılYok ya valla iyiyim :D
+1 yılErzurumdan güzeli var mı be İzmirliler iyi güzelde Erzurum her zaman en bastadir Erzurumluyum dedin mi akan sular durur dağlar inler ben Erzurumluyum diye demiyorum gerçekten de öyle 😂 türkiyenin her ilinin kızları ayrı güzel. benim anneannem 75 yaşında gorseniz hâlâ gencligindeki kadar gzl hep namazını kılar kuran okur yüzü nur doludur bizim sülale zaten Erzurumlu Erzurum insanı , Erzurum şivesi, halaylari doğal güzellikleri, havası ( sogukkk) çok güzeldir bence bir gün erzuruma tatile gelmelisin kar kayağı için mesela İzmirlileri de cook severim 😀😀😀😀
32 Yorumla
+1 yılİzmirli kızlar güzeldir ancak çok da fettandır :D kolay kolay ayartamazsın İzmirli kızı. Evet güzellik yarışmalarını hep İzmirliler kazanır çünkü İzmirlilerde yöreden gelen bir güzellik var ayrıca pek de sıcakkanlılar maaşallah :D Ölçüleri fizikleri güzeldir (ayıptır söylemesi göğüsleri büyüktür 90-A 95-B ve C bedendir.) Çekirdeğe çiğdem der cafe.barlardan çıkmaz sürekli saçlarını boyatırlar, sarı saçı severler. Kolay arkadaşlık kurarlar ancak İzmirli kızları tavlayabilmen için ağzının iyi laf yapması ve biraz da zeki olman gerekir. "Konak YKM'ye gel aşkım bekliyorum" derler. Çıtı pıtı bişeydirler moderndirler ancak İzmir kızları kadar ESKİŞEHİR kızları da ün yaptılar onlar da çok güzeller tipik siyah saç hastaları onlar da :)))
33 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılekranlarda tanıdığım kişileri düşünürsek hepsi gerçekten çok güzel ve çok akılllı insanlar .yakından tanıdığım kimse yok izmirli olan ama az da olsa tanımaya çalıştığım kadarı ile iyi insanlar hepsi .ama izmirli bir kızla yakından tanışma fırsatım olur ise güzelliği benim için en son değerlendireceğim özelliği olur .önce kişilik önemli .ne kadar güzel ve çekici olursa olsun anşayışı ,düşüncesi daha önemlidir .
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
65Cevap
+1 yıliyi biliriz:) şımarık, kendini beğenmiş, seksiliğini kullanmayı seven, erkeklerle oyun oynamaktan hoşlanan, ama güçlü erkek görünce teslim olan, uzun bacaklı, hoş fizikli, özgürlüğüne düşkün, "bu eteği yeni mi aldın?" sorusuna (neden, kötü mü olmuş, nesi var, çirkin mi, bacaklarımda mı sorun, rengi mi kötü, vs vs diye) savunmaya geçmeden cevap verebilen, sekste çok dayanıklı, süprizli, deli dolu, ortalama üzeri eğitimli, yanınızda gezerken guru duyacağınız kızlardır.
60 Yorumla
+1 yılya bir de soruyomusun :))? ya yemin ederim tam bir sekss makinası, İzmirden kız almıcaksın, takılcaksın eğlenceksin, sevisceksin. tamam okadar ilerisi olmaz cünkü gözleri dışarda olur bunların :)) hiç bana genelleme yapma falan demeytin, yüzde doksanı böyle yani bana kimse masal anlatmasın. kendini bir bokk sanıyolarr boyalı kezbanlar. En güzel EDİRNEMİN kızarı beyaaaa, bembeyaz masmavi gözler
71 YorumlaGuzelliklerinin sebebplerinden birisi de acik giyimin dikkat cekici sayilmasi. İzmir'de cok acik giyiniliyor. giyebilirler bir sey dedigimden degil ama bu biraz da guzeller algisina sebep oluyor. onun harici asiri yilisiklar erkeklere karsi. ben sevmiyorum buranin kizlarini da gav. at likda master yapmis erkeklerini de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. İzmirli kızları verelim asyalı çekik gözlü beyaz tenli kızları alalım. O değilde batıda olmak neden güzel olmak anlamına gelsin kuzeyde olunursa rusyaya yakın belki olabilir.
332 Yorumla
Soran+1 yılÖyle derler bilemiyorum. Benim annemde rus, babam türk fakat ben türkleri daha çok beğeniyorum yüzleri falan güzel :İ)
Soran+1 yılBenliğinizi kaybettiniz bence size yazık. Elin Asyalılarını bize seçtiniz :D
Soran+1 yılEvet ya geri alın bizi :D Aaa :D
Soran+1 yılVermezler tabi bulmuşlar bizim gibi güzelleri verirler mi hiç :D
Soran+1 yılAramızda kalsın ( Rus erkeklerinin çoğu gay oluyor ) :))))
- +1 yıl
hadi ya ama bu doğru olabilir, İzmir ve bursadada çok gay var ben askerde şaşkınlıkla bakardım bu çocuklara. Dolabına çiçek koyarlardı, tabi bu biraz kadınların güzel olmasından kaynaklı sanırım. Adam elini attığı yerden fıstık gibi hatun fışkırınca değerli olmuyo demekki. Ne kadar az olursa o kadar değerli ( : mesela ankaraya gel sen el üstünde tutarız ( :
Soran+1 yılBiliyorum çünkü okulum nedeniyle Ankaradayım ve burada bana aşırı bir ilgi var :))
Soran+1 yılGenelleme yapmayalım :D Yani bilmiyorum deniz yok ya bana pek birşey ifade etmedi ya. Böyle şimdi İzmirimde olsaydım ohh mis :) Birde erkekler çok abaza gibi geldi :D Yani İzmirde her yerde açık bayan vardı her erkek alışık tabii böyle birşey yoktu :) Ama Ankaranında hakkını yemeyelim güzel şehir.:)
- +1 yıl
İzmir bize uzak olduğu için ben deniz için antalyayı tercih ediyorum ama bayanların giyimi birazda hava sıcaklığıyla ilgili. Örneğin istanbulda aşağı yukarı ankarayla aynı iklime sahip ordada bayanlar fazla dekolte giymiyor. Erkeklere gelince nedense ankarada çok istekliyiz fakat bir antalyada otelde bikinili rus kızların içinde sanki gay gibiyiz. İklimle alakalı olabilir bilemedim
Soran+1 yılEvet pek dekolte yok İstanbulda da Ankara da da. İzmire gelin herkes açıktır. Hatta kapalı giyinenlere şaşırırlar. Yaşam tarzıyla alakalı bir konu, yetiştiriliş tarzı belki de. Ayrıca hiç de gay gibi değilsiniz :))
- +1 yıl
Tabi değiliz ama ankarada böyleyiz biz başka yerlerde işler değişiyor. Ben antalyada şezlongda uzanırken yanıma rus kızın uzandığını bilirim. Rusça bana benimle evlenirmisin demiş arkadaş söyledi. Dudağındaki ruj dudağıma bulaşınca iğrendim kalkıp gittim yıkadım. Düşün artık ankarada olsa ohoooo şimdiye kadar çouklarımız hatta torunlarımız olmuştu.
Soran+1 yılHahah ay garibim ya neden o kadar utangaçsın :D Gay sandı işte kız seni :D
Soran+1 yılBilirim :D Ee valla senin adına da üzüldüm :D Belki şimdi evlenmiş olabilirdin :D
Soran+1 yılBenziyor muyduk :))
Soran+1 yılEvet zaten benim annem Rus oradan Rusçada biliyorum :D Hemen dedim hazır bulmuşken işi bitiriyim :D Ama sonra sen kaçtın bende arkadaşına sarktım napiim :D
Soran+1 yılTüh ya yakalandık :D Kardeşim sende benim yalan söylediğimi neden hemen belli ediyorsun :D Ha hu falan bişeyler dee çaktırma yani :D
Soran+1 yılKokusumu :D Hee yok biradandır o biradan biradan :D
Soran+1 yılTamam :D
Bende bir genelleme yapayım bari...
Şımarık olurlar, kokoş olurlar, özenti olurlar...vs82 Yorumla
Soran+1 yılAzıcık şımarıklılık vardır kokoşluk da vardır haklısın ama kime, neye özeniyorlar ki ?
- +1 yıl
evet çok kokoş olurlar ülker cocoşstar
Güzeller bencede bir aura var ama güzellik yarışmalarına katılabiliyorlar o yüzden de olabilir mesela karadenizde de çok güzel kızlar var ama sıkıysa katılsınlar vururlar valla :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHeheh doğru :) Batıdakiler daha rahat yaşıyorlar. Karadenizin kızlarıda güzel maviş maviş :=)
Benim için bütün kızlar güzeldir.Çirkin bir kızı sen kendi gözünde yaratırsın.Nasıl bakarsan öyle görürsün.Huyunu da bilemeyiz.Kişinin kendi şahsi hareketleridir.Bütün kızlar güzel
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılBi cok izmirli erkege sordum veya digerlerine, cogu gereksiz abartildigini söyledi. "Daha rahat acik giyindikleri icin gozlerine guzel geliyordur" cevabını verdiler.
00 Yorumla
+1 yılgenelde tanıgım okuldan olsun ısten olsun cok havalı kendını beğenbmıs sımarık kızlardır tabi genelleme yapmıyorum ama genelde hep boylelerıne rastladım coğu makyaj guzelı
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılHayatımın aşkını izmirde buldum.İzmir benim için çok değerli.Sarışın bal rengi gözler kıvırcık saçlar tatlı siyah büyük çerçeveli bir gözlük...Off dur ben bir arayayım şunu napıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy :)
genelde göçmen oldukları için heralde farklı bir havaları var . melezliğinde etkisi olabilir farklı özelliklerin birleşimi çekici kılıyodur
27 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. :)
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılEvet. Annem Rus Bababm Türk :)
Soran+1 yılHayır :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. izmirli kızlar güzeldir ama ankaranın kızlarıda güzeldir hakkını yemeyelim :)
230 Yorumla
Soran+1 yılYemeyelim tabii ki :) Her şehirde güzel kızlar var
Soran+1 yılHayıır şike yok :D Ya göçmenlik çok var İzmir'e o yüzden kızlar da güzell ;)
Soran+1 yılEvet İzmirliyim Allah Allah :D
Soran+1 yılDoğru :D
Soran+1 yılSağol :D
Soran+1 yıl20 noldu ki :)
Soran+1 yılKötü birşey mi söyleyeceğin :D
Soran+1 yılTamam söyleme :D
Soran+1 yılHayır :D Ama neyse söyle merak ettim
Soran+1 yılVermiyorum :D Söyle
Soran+1 yılKork benden :D Dövüş sporları yapıyorum :D Hatta sporla kalmaz senin üstünde gerçeğe geçiririm :D Sadece uyarmak istemiştim hadi söyle :D
Soran+1 yılHı hı eminim :D
Soran+1 yılSen de beni sinir etme :D
Soran+1 yılYok valla kusura bakma :D
Soran+1 yılEee bakmıcaksın sende artık napalım :D
+1 yılGüzeller. Bakımlılar. Hayatın içindeler.
Başka da bir şey yok. Gerisi Standart türk kızı.
00 YorumlaGüzelide var çirkinide bana karadeniz kızları daha çekici geliyor izmirlilere nazaran.
01 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi zevkler değişir :)
+1 yılözgüvenleri ile bir adim öne geciyorlar...
yetistikleri ortam nedeniyle...
"izmirin kizi hoslandigi adami duvara, yaslar saclarindan tutar, kendisi öper"
gibi :)03 Yorumla
Soran+1 yılHahah doğru :D
- +1 yıl
ama tekmelemez :P poff ya ne bahtsızım :)
+1 yılKıçını açıp boya sürüp gezen kendini güzel sanıyor. Kütahya Manisa kızları daha güzel.
17 Yorumla- +1 yıl
Sen nerenin kizisin 😂
- +1 yıl
@s400hastasi hatay
- +1 yıl
Peki o kiz sen misin
- +1 yıl
@s400hastasi evet eski resim
- +1 yıl
Yenisini ne zaman görürüz 😂
- +1 yıl
@s400hastasi aaaa
- +1 yıl
Aaaaa derken. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılAooow hem çok sormuşsun hem de zor sormuşsun kısaca izmirlisinden izmirlisine göre değişir
misal sen güzelsin dememize ihtiyacın yok ama öylesin gerçi yaş 18 altı gibisin kesiyorum burda03 Yorumla
Soran+1 yıl20 :D
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman kesmeye devam ) maşşallah ))
Soran+1 yılSağol :D
+1 yılbaşkalarının resimlerini koymadıkları için izmirli kızlar güzellerdir .onların zaten fake olmaya htiyaçları yoktur dime.
13 Yorumla
Soran+1 yılResimdekiler benim, kanıtlayabilirim. Ayrıca İzmirli kızlar güzeldir evet. Fakat her şehrin güzeli çirkini vardır.
- +1 yıl
kanıtla .
Soran+1 yılTamam.
evet güzeller batıya gittikçe insanlar daha da güzelleşiyor doğuya gittikçe kürt nüfusu artıyor ve çirkinlikte artıyor tabi.
424 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
kürtler cirkin mi oluyormus
- +1 yıl
Batıya gelip pisleşen o temizliklerinden eser kalmayanlar da var neresi batıya gelen güzelleşiyor yalanın kuyruklusu doğuya gelende imanı öğreniyor düzgün giyinmeyi öğreniyor doğallığı öğreniyor badana boyası değiller batı badana boyası hep sonrada güzeller yav he he doğal güzel olun.
- +1 yıl
Kürt nüfusu artmıyor çünkü Türkleri de var Türk nüfusu artıyor, batıda da Kürtler çok oralı Kürtler de var orda batıda daha çok Kürt nüfusu artıyor doğulu kızlar batıdan alayınızdan daha çok güzeller badana boya değiller ALLAH doğal güzellik vermiş silikonlu botokslusunuz hepiniz.
- +1 yıl
Bir iki tane çirkin görmüşler gelip doğuya kızlarına bakmamışlar bir taraflarından uydurup konuşuyorlar ama batıya çok kişi gelip çok çirkin görenler oldu kızıyla olsun erkeğiyle olsun çok çirkinlerini gördüler geneli güzel değil hatta hiç güzel değiller doğu da bir tek Türk şehir var oda DADAŞLAR diyarı oranın kızları geneli çok güzeller erkekleri çok yakışıklılar siz batılı Kürtlerinize bakın çünkü batılı çok Kürtler de var orda doğmuş büyümüşler memleketleri, doğulu çok Türkler de var orda doğmuş büyümüşler memleketleri.
Hepsi aynı yumurtadan mı ki İzmir Kızları şöyle böyle diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem, izmirdeyim ama çirkin insanlar da var burada. Hepsi güzel değil. Açıkçası kalp güzelliklerinin olduğunu da sanmıyorum. Türkiye tamamen yozlaşmış sanırım.
00 Yorumla
+1 yılİzmir de İzmirli kızlar da overrated (abartılmış)
00 Yorumla
+1 yılYa adı çıkmış bi kere şahsen ben İzmirli olarak söylüyorum çok egolular
00 YorumlaFazla abartiyorlar. Siirtin musun diyarbakirin kutahyanin bartinin kizlarida guzel
00 Yorumla
+1 yılSabah ilk iş evlerine gitmeleri ile meşhur oldukları rivayet edilir
00 Yorumla
+1 yılMümkün mertebe uzak dursunlar walla boynuz şehri bildiğin aw lkSJFDAFSADFSAD
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İzmirli kız görünce kaçıyorum ben yalan yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİzmirli kızları bilmiyorum da İzmirli erkeklerden biraz uzak duruyorum artık orada daha rahat cinsellik ilişki konusunda rahat oldukları için her kızı öyle sanıyorlar
00 YorumlaGüzel çirkin her ilde var tabi İzmir de öyle geneli güzel değil.
05 Yorumla- +1 yıl
Doğunun kızları çok güzel erkekleri çok yakışıklı ama tabii özellikle DADAŞLARI gerisini bilmem doğu illerindeki bazı şehirlere az olan kürtler sonradan gelip yerleşmiş göçmenler yani önceleri de Türklerin yaşadığı iller var kökleri etnik kökleri TÜRK ama batı da oralı kürtler de var has memleketleri hemde ayrıca Ahiret'te ALLAH güzellikle insanların cezasını ölçmeyecek ahlaklarıyla imanlarıyla ölçecek öyle orasını burasını açmayla iyi bir karşılık almayacak güzel çirkin her ilde var öyle burdan hep güzel çıkar diye birşey yok çirkinler de çıkıyor kürt şehitler de var o ot beyninize sokun bunu da hain olmayan herkes candır unutmayın ki Türk hainler de var.
- +1 yıl
Asıl batıya gelip iyice çirkinleşiyorlar o güzelliklerinden doğallıklarından edeplerinden eser kalmıyor resmen edepsizlik yeri doğu kızını çok güzel bulanlar doğu erkeğini çok yakışıklı bulanlar batı olsun başka yerler olsun öyle çok bulan var sizin gibilerin lafıyla onlara birşey olmaz çirkinleşmezler kürt nüfusu da artmaz kürt nüfusu batı çok var hatta çok artıyor batılı bir sürü kürt var bir gidin öğrenin batıda aşiret bile gördük aşiret geneli Güneydoğu'da oda bilindik şehirler kıç baş açmak boya küpüne düşmek size çekici geliyorsa buyurun siz doğru bildiğiniz yolda gidin herkes herkesin fikrine saygı duymalı ben batılı erkekler gördüm kapalı isteyen herkesin fikri kendine öyle kimse gelipte boş boş konuşmasın İzmir'e gavur İzmir diyorlar hep neden acaba imandan dolayı mı.
- +1 yıl
İzmir olsun batı daki şehirler olsun bazı şehirleri olsun oralara çok kötü konuşanlarda var emin olun insanın içi kötü olunca karşıyada öyle konuşur tabi tıpkı burda ki bazı gereksizlerin yalan çamur attığı gibi ve şahsa haklısın diyerek insanların onlara sarf ettiği iğrenç lafları bilmeden konuşarak kendilerini bir halt sananlar gibi.
+1 yılbenim şahsi fikrim Sivaslı kadınlar 10 adım öndedir izmirli 1 adım olsa ne olur :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılBen 100 diyorum o zaman :D
- +1 yıl
sivaslı değilim hatta tr sınırından bile değil arnavutum ben ama sivaslılar bir harika dostum :)))
Soran+1 yılGörüş açısı saygı duyarım :)
- +1 yıl
saygı duyduğunu - inden anlıyorum :)))
Soran+1 yılAnlamadım ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgecenler gittim izmire 1 ay filan oluo aslen izmirli olanlar gercekten güzell oluoo hepsi uzun ince suyandamıdır nedir bilemicem ama göc cok var onun ıcın aslen izmirli olanlar guzel dıyorumm :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur göç çok :)
Cevap sahibi+1 yılöyleee aslen izmirliler guzell sen izmirlimisin
Soran+1 yılEvet :)
benim gördüğüm kadarıyla aslında izmirli kızlar hiç de güzel değil sadece bakımlılar. Şuana kadar gördüğüm en güzel kızlar tokatlı çıktı gariptir ama valla tokatın kızları çok güzel.
00 Yorumlagenelde guzel olur dıye yerleşmış akıllara. Ama ınsan nerde olursa olsun guzel olabılır. Huyları değişe bılır nerde oldugun nerelı oldugun degıl nasıl bırı oldugun onemlıdır :D bence
00 Yorumla
+1 yılistisnalar var elbet ama İzmir diince durup düşünücen bikere ben bu kızı taşıyabilirmiyim die zaptedebilirmiyim die :D
00 Yorumla
+1 yılDuymadım görmedim bilmiyorum. xd ben şehrimin kızlarını güzel bilirim.
08 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin ?
- +1 yıl
Bursa
Soran+1 yılBursalılarda güzeldir. Ama İzmirliler de güzeldir.
- +1 yıl
Bursalılar biraz fazla havalı. Soğuklar. Oradakiler?
Soran+1 yılDaha sıcakkanlıyız biz. Gülmeyi çok severiz. Ha ha ha ki ki ki yiz :)) bakımlı ve güzeller çok. şımarıklarda vardır illaki. sexi diyor çoğu erkek
- +1 yıl
Börek yapmayı biliyorlar mı? xd
Soran+1 yılÇok mu seversin :D
- +1 yıl
bir göçmen olarak, börek börek börek
hepsi güzel olmasa da çoğu bakımlı hoş kızlar. kezban değil çoğu bu büyük bir artı.
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru :)
+1 yılEvet genellikle güzel olurlar ama çirkinleri de var tabii. Huylarıysa kişiye göre değişir tıpkı diğer şehirlerin kızları gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelleme yapmak doğru olmaz :)
+1 yılhavasindan suyundan olabilir
göçmense izmirli kız zaten güzelliği balkan kökenli olmasindan kaynaklaniyordur03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :)
- +1 yıl
sen nerelisin peki aslen?
Soran+1 yılİzmir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuranin kizlari bakimlidir. hepsi bu. Evet guzeller var ama daha cok hepsinin bakimli olmasi bu algiyi olusturdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilmezler maalesef hatta lafı bile var meşhur "İzmirin havasına karısına kızına güven olmaz diye "
00 Yorumlaİzmirli kızla tanıştım sevgili olduk sizce bana beslediği sevgi gerçekmi Yorumlarda herkes Saydırma yapmak sevgili olunmaz diye ama şu ne düşünüyorsun arkadaşlar Gerçekten ona değer veriyorum seviyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Hâlâ devam ediyor musunuz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmirliyim hiç gitmedim ama seviyorum İzmir'i de İzmirlileri de :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBende seni seviyorum o zaman :)
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılÖtekiler gibi. Diğerlerinden farksız yani ekstra bir değeri yok bende.
Çok pis ötekileştiririm :(00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırklareli ve Edirne'yi görmediniz sanırım göçmen melezler var Yunanistan'dan beyaz, sarışın, mavişler.
24 Yorumla
Soran+1 yılAy evet Trakyada var bir de :) Göçmenleri güzel oluyor.
Cevap sahibi+1 yılHep böyledir en güzeller hep melezdir.
Soran+1 yılBen de melezim. Annem Rus babam Türk fakat türkler bana daha güzel geliyor
Cevap sahibi+1 yılDaha çekici oluyor türkler mesela rus güzelleri vardır güzeldir falan ama bir esmer türk kızı kadar etmezler
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bakımlı komleks duskunu burnu dik lüks hayatı seven...
01 Yorumla
Izmırın kızlarının farkını farkedemedım hıc. Izlırlı olunca noluyomus.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzellermiş.
izmir kızları güzeldirr ama o kadar da basittirler kusura bakmayın sizin hoşgörüüze sığınıyorummm
13 Yorumla
Soran+1 yılGörüş açısı saygı duyarım :)
Soran+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz gelin almaya gittik vaooov kız yok orada ucuz basit tiplerin adı çıkmış çingene dolu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakyaj hastasılar kafaları çalışmıyor güzellikleri yaşlandıkça morukluğa dönüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHangi insan yaşlanınca güzel kalabilirki ? Ayrıca ülkenin geneline bakarsak güzellerdir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöylenti işte. daha açık saçık giyinmeyi güzellik sananlar var. ondan öyle
23 Yorumla
Soran+1 yılYoo gerçekten fizikleri ve yüzleri güzel olan birsürü bayan var. Ama senin fikrin tabii.
Cevap sahibi+1 yılvar tabi ama diğer şehirlerde de var.
Soran+1 yılVar tabii.
Güzeli de var çirkini de. Gerçi göç edenler var hangisi has izmirli bilemiyoruz
00 Yorumla
+1 yılİzmirdeyim şu an bir kızla bakışamadım arkadaş. Çok güzel kızlar gözlerimi alırken resmen elimle kendime müdahalede bulunuyorum fenaa giyiniyorlar
00 Yorumla
+1 yılEğer O Resimdeki Sensen İlk Defa Bir İzmir Kızını Güzel Buldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim ve sağol
izmirli olması anlamsız.
bakımlı her kadın güzeldir.
zayıf olması yeterli :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzmir kızıla sevgiliniz ise direkt ayrılın çünkü erkeklere röntgenler o gün çıkarsın ayrılmak için başkasına gitmesi için elinden geleni yapar rol oynar o yüzden bursalı ankaralı kızlar derim
00 Yorumla
+1 yılyorum yapmam doğru olmaz^^
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılizmirli kızlar dunyanın en cirkin kızlarıdır
43 Yorumla
Soran+1 yılKim demiş ?
- +1 yıl
ben dedım ben muhalefetım herkes izmirin kızları guzel dıyor ben de cirkin demem lazım
Soran+1 yılTamam aferin.
+1 yılBu soruyu görsem yazsam sen beni vururdun :PP
017 Yorumla
Soran+1 yılVururum söyle :D
- +1 yıl
Olmass valla vurursun :) Bi kısım anlatmıştım sana daha ne olsun Yazık sana bu yaşta katilim olma :))
Soran+1 yılYazdım bunu bir köşeye :))
- +1 yıl
tamam :)) Ama bak not düşeyim İzmirli kızlar bir yana sen başka bir yana :PPP
Soran+1 yılO derece kötü biriyim yani :(
- +1 yıl
Tam tersine izmirli kızları attım seni baş köşeye koydum :)) fikrimin ince gülü yanlış anladın :)
Soran+1 yılHah sağol o zaman :)
- +1 yıl
Rica ne demek. Şaka bir yana söylemesen İzmirli olduğunu tahmin etmezdim. Senin duruşun buradaki tavrın klasik basit İzmirli kızlar gibi değil. Böyle devam et.
Soran+1 yılBunu duyduğuma sevindim o zaman :) Tekrar teşekkürler ..
- +1 yıl
Tekrar rica :)
Sende biliyorsun zaten genelinin tavır davranışlarını :)
Ama cidden bu soruyu daha evvel görsem kesin beni engellemiş olur ve cevabımı kaldırtmış olurdun :)))
Soran+1 yılYok ya kimseyi bir soru için şikayet etmem :) Ama engellemiş olabilirdim (hakaret etseydin :/
- +1 yıl
sana değilde izmirli kızlara giydirirdim ama usulünce yani serefsdizler pislikler gibi değil tabi öyle bişi yazmam uygun olmaz. bütün yaklaşık 3 milyon kıza hakaret olur bu.Nerden baksan aralarında 10 bin dürüst kız vardır :PP
Soran+1 yılEvet onların içinde bende varım sanırım :/
- +1 yıl
Şüphen olmasın. aslında 3 kişi biride sensin diyecektim ama çok acımasız olurum diye sayıyı 10 bine çıkardım :)
Soran+1 yılEvet ya o ne acımasızlık öyle :))
- +1 yıl
Ben öyleyim naapim :))
sevdim mi tam sever, yerdim mi tam yererim :) - +1 yıl
:))
izmirli kızlarımız güzel ya :)
23 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılBende İzmirliyim ve gurur duyuyorum :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bende güzel diye duydum..
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru duymuşsun :)
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri