"Evlilik" kelimesi bile beni iğrendiriyor...

Henüz yaşım evlilik için çok genç,bunun farkındayım.Ama aylardır bu şekilde düşünüyorum ve bu düşüncelerimin de hiçbir zaman değişeceğini düşünmüyorum açıkcası.Çoğu yaşıtım evlenmek için havalara uçuyor ama ben ismini duyunca bile iğreniyorum.Güzellik açısından bir sorunum yok,fiziğim de yüzüm de gayet düzgün.Bu zamana kadar pek öyle ciddi ilişkilerim olmadı,hoşlandıklarım çok fazla ama hep o flört döneminde kalmayı tercih ettim.Daha ileriye gidince bana sorumluluk yükleyecekmiş gibime geliyor hep.Çok iyi bir okulda okuyorum,seneye büyük ihtimalle bu aylarda hukuk fakültesinde olacağım,tüm hedefim kariyere yönelik.Bir kadın nasıl evlenmeyi ister aklım hayalim almıyor.Daha yapacak okadar çok şeyim var ki,biriyle sevgili olma değil ama hayatını ona adama düşüncesi beni boğuyor.Çünkü kadınlar için gerçekten durum böyle.Evde annemin hizmetçi gibi kullanıldığını görünce,kaç yaşına gelmiş adamların mutfaktan kendine su alamadıklarını görünce daha da nefret ediyorum.Ben hizmetçi, ev kadını olmak için okumuyorum ki arkadaş.E türk erkeklerinin de çoğu böyle,ikimiz de çalışırsak nasıl olacak ev işleri falan filan.Ben bunlarla uğraşmak istemiyorum,hayatımı yaşamak istiyorum sadece.Evlenince sadece bir cinsel obje ve bir temizlikçi olacakmışım gibime geliyor.Bayanların daha fazla evlenmek istemesi de bence anormal bir durum.Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
"Evlilik" kelimesi bile beni iğrendiriyor...