Allah hayirli evlat sagkikli evlat vatana millete hayirli evlat eylesin de :) İsim şimdi zade kısmı güzel. eskilerden bir kelime zaten. oğul evlat doğru kişiye falan denir eyvallah ta. ayzade nedir ya ay zade kizin gel bakiyim diyince? Nasil hissediyorsun :) ayzade kizin ayçiçek yagini getir bakiyim. geldim anne. hani ayçiçek yagi kizin. Beni cagirmadinmi :) ayy kizim yağ istedim ben. dkdhjdn :))))) güzel isimde daha güzel isimler bulunabilir:)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne demek istedin? Iffetli ve guzellik abidesi kadin demek. Eski Türk mitolojisinde.
Sponsorlu Bağlantılar İsmi analiz ettiğimizde tespit ettiğimiz bilgiler; İçgüdülerine güvenen , Erdemli , Sıkıntıları kolaylıkla aşabilen , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan bir yapıdadırlar.
Zade İsminin Cinsiyeti
Erkek
Zade İsminin Kökeni
Farsça
Harf Analizi:
Öncelikle harf analizin nasıl yapıldığını anlatalım; Zade ismini harf harf analiz ederek ne gibi özellikler taşıdığını tespi ediyoruz. Zade ismine özel analizimiz şu şekildedir;
Z : Akıllı ve Zeki A : Algılama güçü yüksek D : Hırslı, zorluklara direnen E : Zihin gücü ve kültür zenginliği olan, Hayata karşı her zaman pozitiftir
Bence yanlış seçim ayzade diye bir isim Türkçe de yok hiç bir anlamı yok lütfen biraz daha anlamlı ve Türkçe de geçen isimler kullanın tabiki herkesin kendi düşüncesi tercihi ama hem anlaşılması söylemesi daha kolay bir isim hemde Türkçe de geçen bir isim olması çevre açısından ve çocuğun psikolojisi açısından önemli bir etken
TÜRK kızı ismi gayet iyi :) heleki cengiz aytmatovun kitabında geciyorsa ve mitolojikse TÜRKüz biz böyle şeyler koycaz tabi :) AYKAĞAN bile koyabilirsin
hayır vallahi abla kızım olsun koycam OĞUZ atamızın annesinin adıymış buda eski TÜRKlerden ben TÜRKçü bir kızım ne dalga gecmesi estağfurullah aksine sevindim ben :)
bir şey değil ablam hayırlı evlat olsun inşALLAH ömrü güzel uzun olsun , anası babası hep başında olsun.. Vatanına dinine hayırlı olsun.. yüzü güzel , huyu güzel olsun.. anneciğinin sözündende hiic cıkmasın :)
En İyi Cevaplar