Üvey abim bana aşık mı yoksa sapık mı?

Ya şimdi belki bu olayı anlattığımda yanlış anlaşılma olabilir ama gözüme batar oldu
babam 2 yıl önce kalp krizinden öldü
annemde kahroldu ama annemin arkadaşları onu bir başka adamla görüştürdüler adam annemle konuştu ve adamla 1 ay öncede evlendiler (babamın arkasından hemen zaten..)
evlendiktn sonra felan birde bunların 25 yaşında benden 1 yaş büyük abim var üvey abim ama üveyde olunmaz bu hiç sevmiyorum nefret ediyorum keşke evlenmeseydi bu kadında :(

herneyse bunlar evde yokken sürekli bana şöyle imalar yapıyor
dışarı çıkacam: bu saatte çıkamazsın etek giyiyorum onada karışıyor bide diyorki bu havada etek mi giyilir erkekler bakar felan görende gerçek abi sanacak o bunları derken abi gibi davrandığını sanıyordum ama sanki sapık ya da bana aşıkmış gibi büyük ihtimal sapıkta dünde odamda şarkı dinliyordum dalmışım kulaklığı çıkardım yanıma geldi iç çamaşırımı göstererek bunlarımı giyiyorsun dedi iç çamaşırımda bile karışıyor öyle düşündüğünüz gibide değil normal iç çamaşırı onada karışıyor sapık mı yoksa aşık mı abilik mi yapmaya çalışıyor anlamadım dün iç çamaşırıma karıştı bugünde sabah uyurken saat 7 ya da 8'di sanırım hatırlamıyorum ama uyandığımda önümdeydi uyanmanı bekliyordum dedi bende gidermisin diyince dudaklarımdan öpmeye başladı cidden ittirdim küfür felan ettim bana şunu dedi: sen anlamazsın bunları felan dedi cidden gıcığıma gidiyor bu arada senin okulun felan yok mu derseniz üniversiteye gidiyorum ama bu olanlardan sonra bir kaç gün gitmez oldum acaba evden kaçsam mı yani annem felan olsa evde neysede annemle üvey babamda yok neymiş biz tatile çıkcaz nasıl bir aile nasıl bir abi bilmiyorum çok uzun yazdım ama olaylar bunlar annemde 2-3 gün sonra gelecek o şrefsz kocasıyla
sizce bu üvey abi sapık mı abilik mi yapmaya çalışıyor yoksa aşık mı?
ya da evden mi kaçsam?
Üvey abim bana aşık mı yoksa sapık mı?