Bu kişi benim sevdiğim biri ama onun haberi yok bundan dün gece elini uzatıyor bana tutuyorum inanılmaz güzeldi gerçek gibi heyecanlandım ne demek bu?rüyada el ele tutuşmak
Bu aralar bana da olan bir durum. Yüzünü görmediğim bir kız , ama kafalarımız tamamen uyuşuyor , herşeyimiz uyuşuyor , çok güzel vakit geçiriyoruz ve sabah olduğun puffff gidiyor... Allah hayırlara çıkarsın.
Fiziksel sevgi ve memnuniyet ile bağlantılıdır. Rüyada el ele tutuşmak otorite, koruma, nefret ve adalet kelimeleriyle bağdaştırılır. Rüyada sol elini tutuyorsanız, kadınsı yönünüzü ve zarafetinizi sembolize eder, ancak sağ elini tutma hakkında rüya gördüyseniz erkeksi yönlerinizi ve çekiciliğinizi sembolize eder. Ayrıca doğru eli tutmak da, verdiğiniz kararla ilgili sonuç ifade edebilir yani sağ elinizi tutuyorsa, doğru bir karar vermişsiniz demektir. Sol el daha negatif anlamlar için kullanılır.
Rüyada bir erkekle el ele tutuşmak
Bu kişiyle olan bağlantını, sevgini ve iç kaygılarını ifade eder. Tutuşmaya çalıştıkça başaramıyorsanız bu aslında onunla birlikte olmak istemediğinizi ifade edebilir.
Rüyada karşı cins ile el ele tutuşmak
O kişiden bir ışık beklediğiniz, jestleriyle sizden hoşlandığını anlamak istediğiniz bir kişiyi görmüş olabilirsiniz. O kişiyle bağ kurmak istediğinizi de ifade eder.
Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak
Bu mutluluk göstergesidir. Başlantıyı kesmek istemiyor olmanız ve onu sürekli özlemenizle ilgili olabilir. Yoğun bir duygusal çekimin varlığı bir bakıma bilinç tarafından ispatlanmış olur. Sonsuza dek ayrılmayacağınızı ve "dokunuşunu" kaybetmeyeceğinizi bilmek istiyor bilinciniz gibi yorumlanabilir.
Arkadaş ile el ele tutuşmak
Muhtemelen onun varlığından minnettarsınız ve ne olursa olsun arkanı kollayan ender insanlardan biri olduğunu düşünüyorsun. Destek oluyor gibiyse hafif bir depresyonun da varsa, güvenebileceğin kişi anlamına gelebilir. Onunla zaman geçirmeyi özlediğiniz anlamı da taşıyabilir.
Yarama tuz bastın resmen bir gün bende buna benzer bir rüya görmüştüm en güzel yerindeydi ve birden Babam odama geldi GAKLAN GAK EŞŞOLEŞŞEK OKULA GEÇ GALACAAAAN sonra dedimki ben senin varya 62 sıtayla ya bağladım