Defalarca laf soktum anlıyo anlamamazlığa vuruyor. Dayanamadım çok hassasım bu konuda lütfen dedim tamam falan dedi iki buçuk yıldır beraberiz. Artık diş taşları oluşmuş git bir dişçiye temizlet bundan sonra da düzenli fırçala diyorum açık açık söyledim artık ya inşallah bu defa yapar. Çünkü öpüşmek işkence geliyor. Ha karakteri çok düzgün iyi birisi seviyorum da ama soğuyorum. Üniversiteyi beraber okuduk o zamanlar böyle değildi. Okul biteli 2 sene oldu şimdi haftada bir yanıma geliyor. Ne yapayım bir şey söyleyin?
Cevabın nedir?
+1 yılilk olarak ona bu kadar sert konuşma bu onun kalbini kırar, ve bu onun dişlerini fırçalamasını değil aksine kendini tamamen salmasına neden olur..
ikinci olarak ona bunun nasıl bişey olduğunu göstermek istemiyorsan 1 haftalığına sende dişlerini fırçalama.. O senin ne demek istediğini anlayacaktır.. :)00 Yorumla
+1 yılKim olursa olsun erkek kiz. farketmez bakimli olucak aga dişler hergun en az bir kere fırcalanacak pis olmaya gerek yok. benibenim kiz arkadasim fircalafircalamasin dişleri sari olsa bile bu iliskiyi yurutemem önce temizlik. labivaban cikinca el ayak sabunla yikanacak dişler fircalanacak.
00 Yorumla
Valla ben de bir ara diğer özellikleri iyi olmakla birlikte, dişleri lekeli, kirli biri ile takılmıştım, onu öpmek istemiyordum, daha fazla takılamadık. Hijyen önemli...
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMidem bulaniyo de. Fircalamiyosan opme beni ve mumkunse gulme dislerin cok pis gormek istemiyorum de
13 Yorumla
Soran+1 yılKalbi kırılır nasıl söyleyim hemen öyle
- +1 yıl
Kirilsin. O seni dusunmuyosa sende dusunme hem emin ol kirmadiklarimiz bizi kiriyor daha sonra.
Soran+1 yılHaklısın galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
+1 yılDerhal ayrıl ondan. Bu gün seni ciddiye almayan yarın mahveder. Aşk tek yürek tek beden tek ruh olmaktır. Yok öyle amaaannn bakarız yaaaa. Ben olsam derimi bile değiştirirdim senin icin...
00 Yorumla
+1 yılBugün benim başıma geldi konuştum çocuğun dişleri berbatti ve hayattan soğudum sen nasıl soğumadin?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sadece laf sokmak yetmiyor başka şeyler sokmayı denemelisin bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılIyy iğrenç ya.. Öptün mü bir de o haldeyken.. of off
04 Yorumla
Soran+1 yılÖptüm 😞ya öpmesem sevmiyor musun falan diyo
- +1 yıl
Öpme yaa ne öpeceksin öyle adamı iyi kalpli olsa ne olacak.. herkesin kendi bakımını yapması zorunlu yani.. Hayır ben o çocuğun yerinde olcam kendim utanırım bir de öpmedin diye trip mi atıyor
Soran+1 yılEvet. Beni suçlu çıkarıyor
- +1 yıl
Öpme sen bir daha akıllanır o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Takma bu kadar veya nefesin kokuyor de o Zaman fırçalar sanırım
00 Yorumla
+1 yılDurum vahim.. Temizlik önemli.. Öpüşüyomusun bide bu şekilde 😫😖
00 Yorumla
+1 yılBen sigara içiyor diye 9 kız arkaşımdan ayrıldım toplamda😂 Diş de aynı kefede.
00 Yorumla
+1 yılHijyene önem vermiyorsa özelliklede dişte ben soğurum ayrılırım hala aynıysa
02 Yorumla
Soran+1 yılHala aynı bir dişçiye gidip temizlenmesi lazım tartar olmuş söyledim bir iki defa ama yinede aynı
- +1 yıl
Nedense hem itici hemde komik insan aynaya bakmıyo mu yani günde bir defada olsa
Böyle erkekler bile kız ayarliyorsa ben birşey demiyorum eywallah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Baska erkekleri ov gizlice
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılnaneli sakız çiğneyin beraber
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sakız mı çiğneyelim.
- +1 yıl
bilmem listerin diye bir ürün var ağzını çalkalıyosun koku falan kalmıyo diye biliyorum ona listerin hediye et
- Cinsel Yaşam konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılMispah tasi yaninda lazim olunca kullandirirsin.😂
00 Yorumla Direk yüzüne bu durumdan memnun olmadığını söyle.
00 YorumlaYuhhhhh fırçalamazsa ağır kokar o ne iğrenç öyle
00 YorumlaBırak yosunlansın iyce :-) yosun faydalidır
10 Yorumla
+1 yılSöyle fircalasin hemen ne igrenc ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. bırak temiz birini bul.:..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılonun dişler öyleyse diğer yerler nasıldır?
00 Yorumla
+1 yılHahahh psikolojik olmuş onun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDişlerini fırçalamazsam seni öpmem de
02 Yorumla
Soran+1 yılKalbi kırılır mı nasıl söylesem?
Cevap sahibi+1 yılKırılırsa kırılsın senn miden bulanıyor ya
Öpüşmeyin
00 Yorumla
+1 yılUzak dur evlenince daha neler görürsün neler...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bırak geç
00 Yorumla
+1 yılSigara içiyomu
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman ses çıkarma arada fırçalar eşşek degil yaa
Soran+1 yılYa dayanamıyorum artık
- +1 yıl
İzah et tatlı dille günde 1 defa fırçalasın
Soran+1 yılEttim fırçaloyorum diyor ama tartar olmuş artık dişçiye gitmesi lazım gitmiyor
- +1 yıl
Korkur onu çürür kırılır de
+1 yılpis herif
10 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri