+1 yılasla yapma. kesinlikle yapma. ayrıca ondan koca da olmaz. bir kere herkes biliyor o birbirinize yolladığınız çıplak fotolar o ikiniz arasında kalmıyor ki teknoloji dünyasında...
sadece 3 haftalıkken sana kocan sayılırım demesi de ayrı garip... seni kandırmak ve foto almak için öyle diyor. ayrıca insan sevdiği istememesine rağmen böyle şeylerde ısrar etmez.
ayrılınca sana karşı kullanmayacağı ne malum? insan karısı olması istediği kişinin çıplak hallerini kayıt altında tutar mı? birbirinize o kadar çok güveniyoranız zaten girersiniz ilişkiye ama bence ona güvenme de derim01 Yorumla- +1 yıl
erkekler bile aynı yorumu yapmış baksana. gerçekten seven adam gerçekten seven adam elbette ilişki yaşanır ama öyle görüntülerini almak için o kadar ısrar etmez o istemiyor olmasına rağmen ve asla bunları kayıt altında tutmak istemez. hiç güven verici değil.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anormalin onde gideni bu hikaye. Resim istemek ne birde dustayken? Kafani kullan sonra seni tehdit eder resimlerini babana ona buna gosteririm diye. Hicmi kafaniz calismiyor boyle sacma sapan soru sorabiliyorsun hemde. Atarsan yanan sen olursun. Boyle adamdanda bir koy kasaba olmaz acilen ayril boylesi dusman basina. Bazi kizlarin kadinlarin safligina hasta oluyorum, Beyin para ile degil ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılNası ya beni seviyo
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam olsa bu konuda baskı yapmaz kocan sayılırım ne demek 3 yıllık sevgili olan bile bu sözü söylemiyo resmine bakıp kendini rahatlatıcak sonrada yanına geldikçe kuduracak akıllı ol bu sitede resminden dolayı zor duruma düşen tehdit edilen kızların isyanlarıyla dolu okumanı tavsiye ederim abi tavsiyesi yapma sakın restini çek
10 Yorumla
+1 yılGüzel Akılsız Saf Kardeşim Benim Yapmayın Allahaşkınıza Elinizi Ayağınızı Öpüyüm Yazık Ediyorsunuz Kendinize. Delikanlı Bir Adam Böyle Birşey İstemez Sevdiğine Gözlerine Bakmaya Kıyamaz Ulan Ne Demek Resim Aklım Almıyor Yemin Ederim. Karektersizin Teki O Herif Gözlerinizi Açın ALLAHAŞKINA!!!
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Bu sözleri kaç kıza söylemiştir Allah bilir site de bir şantaj diye foto arat yüzlerce konu gelir bu fotoğrafları ilerde kullanan kişiler diye güvenilmez biri olduğu belli evlilik gibi sözleri ağzına kolay alıyor bence akıllı ol ilişkini gözden geçir sevgi odaklı bakmadan
20 Yorumla
+1 yılAtma, erkekler hep böyle derler inanma.
Kocan sayılmıyor. O hâlâ bir yabancı, bugün çok yakın olabilirsiniz lakin yarın düşman olmayacağınız ne malum?14 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğim diyo
- +1 yıl
Erkekse ne olmuş? :)
Henüz üç haftalık bir ilişkide bunu isteyen daha sonra iyice abartır. :/ - +1 yıl
ne alaka erkek olmakla yaa
- +1 yıl
Erkek olunca böyle şeyleri isteme hakkı buluyorlar kendilerinde. :)
@cikolatalilattem
+1 yıl=D =D deki ona bu tarz şeyler sırayla olur ilk iç çamaşırlarım la iste ondan sonra gögüslerimi sonra popomu en son vajinamı sonra fantezik istenir de ilk hemen duşta isteme utanırım de oda onlar halinden =D
00 YorumlaMadem Kocan Sayılırım diyor bir kocaya yakışır gibi davransın erkek adam sevdiği kızdan Heali olmadan böyle şeyler istemez hadi diyelim istedi atmadığın zaman hoşuna gitmesi lazım işte benim evleneceğim kız diye niyeti başka bence
00 Yorumla
+1 yılHiç bir türlü atma. pişman olursun. seven ciddi düşünen namusumsun diyen adam bunları istemez mantıklı ol.. atmıyorsun diye ayrılacaksa defolsun aşk sevgi bunlardan ibaret değil.
10 YorumlaSakın atma olur mu öyle şey yaa sonra şantaj filan yapar aman deyim bide üç hafta olmuş ne namusu ne karısı neler oluyo ettrafımızda o fotoğrafları her şekilde senin canını sıkmak için kullanabilir
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şekilde atma pişman olursun öyle sevgiliden de hayır gelmez. Bu yüzden trip atan bir insan zaten seni haketmiyordur. Evlenince namusun olur, başka hiçbir şekilde olamaz.
00 Yorumlaboşver, sen ona de ki; "eğer bunu ben zaten istesem, sen istemeden atarım. ama sen böyle yaptıkça senden soğuyorum..."
belli ki bu durumdan rahatsız oluyorsun, verebileceğin en düzgün cevap bu olur.10 Yorumla
+1 yılAt da sonra tehdit ediyor beni elindeki fotolarla diye gel ağla sonra.
Ayy 3 haftalık diyorsun bir de bildiğin sapıkla birliktesin Şu an.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Atmamalısın yoksa seninde ifşa fotolarını görürüz sağda solda
12 Yorumla
SoranYuzumu kapatıp atsam?
öyle bir gerizekalılık yapma
namusuysan bassın nikahı
evlenicez diyen çoğu kişi ayrılıyor
nişan atan var
davetiye dağıtıp ayrılan var
var da var
kaldı ki namusuysan bıraksın da namusu namuslu kalsın02 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftadır sevgiliyiz nası evleneliö xS
Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Ilerde olurda ayrılmak istersen bunu bir tehdit unsuru olarak kullanabilir. Bu kadar denyo biriylede işin olmasın bence sana tavsiyem
00 YorumlaEvleneceklermiş de bilmem neymiş. İlerisi önemli değil Şu an eşin mi değil. O halde o senin helalin değil. Haram. Zinaya yaklaşmayın. Fotoğraflarlarla tehdit ediyo dersin sonra ayrılınca.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. 3 haftadır sevgilisiniz ve normal mi diye soruyorsun.. ayrıl bu çocukla ne öyle daha 3 hafta olmuş namusumsun diyor.. hep aynı numaralar yemeyin kızlar artık bu numaraları..
10 Yorumla
+1 yılA. k srfsizi ya. Atma ayrıl gitsin hayır gelmez ondan. Delikanlı adam istemez öyle şeyler. Hayatın kararır
00 YorumlaAyrıldığında o fotolar gün gelir seni zor duruma sokar evlen sonra bol bol atarsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftalık sewgiliyiz
Aklın ve mantığın varsa atmamalısın imam nikahı falan mı varda namususun Allah aşkına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe normali ya!
Adamın niyeti kötü. O fotoğrafları kullanmayacağını nerden biliyorsun?00 Yorumla Ne kadar sığ ve iğrenç ilişkiler yaşıyosunuz ya anlam veremiyorum neyin fetişi anlamıyorum ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik 3 hafta evlenicez vaadi resim gelene kadar dayınlarla internette çıplak bedenine bakmak paha biçilmez
10 Yorumla
+1 yılSu geçirmez elektronik eşyalar çıktıkça kimbilir nerelerden foto isticekler...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. üç hafta sevgili olmak ile kocam olucak cesareti nerden buluyomuş? Hey Allahım ya.
10 Yorumla
+1 yılyüzünü gösterme istediği kadar at bişi olmaz alttan üstten çek gönder adam fantaaaazi yapıyor garibim..
00 YorumlaAtma el sonucta kocan degil bisey degil yarin birgun ayrilma ihtimalin yok mu sana bu fotolarla rahatsiz etme ihtimali yok mu bunlari dusunemiyonmu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhep aynı klişe yaf he he evlenirsinz ! Sana ne gözle baktğı oetada sacmalama atma tabiki kendine malzeme aryo
20 YorumlaSacmalamaa soruosn birde atma oyle birine sevgilim diosn hala
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin. Sitelerde ifşa başlığı altında resimlerinin boy göstermesi olasılığına riskine razıysan gönderebilirsin
10 Yorumlaya ne namusu ya ne evliliği kocan sayılırım nasıl bir kelime anlamı ne?
13 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftadır sevgiliyiz.
- +1 yıl
@Harbiüye asfasfasga :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenecegiz diyince sen de inanmamissindir umarim. :)
10 Yorumla3 hafta mı tabiki normal değil. seviligin saçmalamış. sevse xaten böyle bişey istemez. gönderme sakın.
00 Yorumla
+1 yılBen genelde takildigim kizlardan resim istiyorum ciddi dusundugm kizdan resim istemedim hic galiba senin resimlerini masturbasyon malzemesi yapmak istiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinternet siteleri senin gibi düşünen kızların fotolarıyla dolu.
00 Yorumla3haftalık sevgiliye güvenip çıplak resim atmayımı planlıyosun kızım senin baban abin yok mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtma foto falan namusum dediyse öyle bişey yapma sakın ola
10 Yorumla at at komple çıplak sonra beni fotolarımla şantaj yapıyor diye burda ağla
10 YorumlaNeyy 3 haftami?
Kullaniyor o kizim seni amaci belli motuz bir cekiyo00 Yorumla
+1 yılVay ya uç haftadır çıkıonevlenicz diyor sende inanıyosun amaç belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılat at fiziğini görsün iyice azsın kesin evlenir seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav dalga gwciyo amina kodumun canısı sizle ya bide ciddiye alip cevap veriyolar 3haftslik sevgilim kari koca sayiliriz ya seninde mall
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. At tabi canım sonra gotünüz tutuşuyo şantaj yapıyo diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılfotoğrafı ne yapacak anlamadım. Çok istiyorsa çağır göster. malzememi topluyor :D
00 Yorumla
+1 yılaslaaaaa
seni sevenin çıplak resimlerlele işi olmaz
kesinlikle taviz vermeeeeeeeeeeeeeee00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kesinlikle atma yarın ne olacağını kim bilebilir...
10 YorumlaAtma sonra pişman olursun
10 YorumlaKocan nereden sayılıyormuş? Saçmalamasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk mast. yapacak demekki. ama belli olmaz sonradan aleyhine kullanabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha sonra başka şeyler ister o devamı gelir 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılben sevgili olmasamda isterim
00 Yorumla
+1 yılNormal değil niyeti belli abaza bu herif :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne derse desin atma foto falan
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrılırsa?
- +1 yıl
Ayrılırsa bakar çorbasına gider izin ver o senin kaybetmenin korkusunu yaşasın eğer yaşamıyorsa sana zaten tam manada bağlanamamıştır. Yani illede gönder göndermezsen şöyle olur böyle olur soğurum falan diyorsa bırak soğusun evlenenince foto istemem direk seni görür bu yüzden ben kocan sayılırım ayaklarını geçsin o palavraların son kullanma tarihi geçti.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama atma sakın bukadar saf salakmısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle atma yarın ne olacak belli olmaz
10 Yorumla3 haftalıkken olmaazzzz. atma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer sevgilin kocan olursa kocana yazık olur
10 Yorumla
+1 yıl31 çekmek için istiyodur..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hiç bir şekilde atmamalısın.
11 Yorumla- +1 yıl
Ona şu soruyu sor.
"Yarın bir gün baba olacaksın ve birisi senin kızından böyle birşeyler istiyor ve seninde haberin oluyor. Ne yaparsın?" de. Vereceği cevabı merak ediyorum : )
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın atmayın, her şey çok yeni. Güvenmeyin sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılajhasgf ulan hem o.. pusun hem de canımsın :D
00 Yorumla
+1 yılSakın atma ayak yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcıma yetime gün gelir falan filan olayı
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar