Sevgilimle öpüşmekten korkuyorum elime yüzüme bulaştırırım diye hiç öpüşmedim. O duyguyu tatmak çok istiyorum hele ki onunla.. Ama dediğim gibi ya beceremessem :((((
Cevabın nedir?
evveliyatla parnterinize yavaş yavaş ağzınız kapalı bir şekilde yaklaşın. malum ağız açık dil dışarda partnere gitmek olmaz..
önce dudaklar birleşsin, yavaş yavaş opüşün. dişler birbirine çarpmasın. en rezil edici durumlardan biridir kanımca.
öpüşürken ilk etapta gözlerinizi açın. belki bu hapşırırken açık gözlerle hapşırmak gibi zor olabilir, ancak öpüşürken biraz gözleri aralayın. size doğru bakan iki tane göz ile karşılaşabilirsiniz. işte o an herşey biter, öpüşmek inanılmaz zevkli bir hale gelir.
french kiss'e geçilir ardından istenirse. bu kısma şimdilik gerek yok, ihtiyaç halinde onu da yazarız:)
kötü öpüştüğünüzü nasıl öğrenirsiniz? eger kötü öpüşüyorsanız, partneriniz ile olan ilişkileriniz sırasinda partner öpüşme bölümünü kısa kesecek, hatta onu boşverip direkt olaya dalacaktır. böylece kötü bir öpüşmeci olduğunuzu anlayabilirsiniz.
iyi öpüşmeler32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :D :D
+1 yılbu beceri isteyen bir şey değil inan bana, reflekstir, bir bebek kaka yapmayı öğrenmez ama doğunca nefes almayı da kaka yapmayı da harikulade becerir, sen de yakınlaşınca bir bakmışsın dudakların ısırıklar içinde, kalbin pır pır..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundan bir kac sene önce lise sona gidiyodum bir çocukla çikiyodum ama nasil aşigim ölüyorum ya anlayamazsin neyse akşam 5-6 gibi buluştuk baya yakinlaştik beni çekti kendine olanlar oldu tabi ilk kez o zaman o duyguyu tattim inan senin gibi nasil öpüşücem yok ben beceremem yapamam diyodum hatta nasil öpüşülür diye video falan izlemişligim var ama inan bunlarin hiç bir faydasi yok o an istem dişi dudaklarin hareket ediyo mesela ben evli degilim Şu an o ilk geceyi düşünüyorum ön sevişme halledilir diyorum ama o iş nasil olucak video izlim diyorum ama biliyorum ki ne kadar video izlesem de o günle ilgili bilgi alsam da bişeyler okusam da bir faydasi yok inan bişeyler tasarlanmadigi sürece güzeldir kendini kasma yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılÇook teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
+1 yılKorkmana gerek yok ilkler unutulmazdir ya ben de merak ediyorum ama hakettigim ve beni hakeden insanla, zamani geldigi gunu bekliyorum insallah. Sabir guzeldir ;)
14 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler :)
- +1 yıl
@ferrous sorun degil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
+1 yılBende çok korkuyordum sevdiğin erkek olduğunda kendini ona bırak onun yaptığı gibi yapmaya çalış zaten kendiliğinden oluyor alışıyorsun korkma
00 Yorumla
+1 yılİlkinde büyük bir hata yapmazsın. Zaten doğuştan, belli bir yeteneğin var. Öpüştükçe daha da geliştireceksin.
00 Yorumlakork zaten. o senin eşin değil sevgilin yani helalin değil. zinaya yaklaşmayın.
20 Yorumlabu biraz ilk ilişkiden korkuyoruma benzedi ben korkmamıştım ama çekindiğim doğrudur
01 Yorumla
Soran+1 yılkorkmak yanlış bir terim oldu evet çekiniyorum iştee
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlk öpüştüğümde dudakları tutturamamıştım bende :)))
00 Yorumla
+1 yılsevdıgınle opusmesı elbette guzeldır zaten bı sefer optukten sonra gerısı gelır kendını kasmana gerek yok yanı
00 YorumlaBecerememe diye bişey yok ıcgudusel bişey kendini rahat bırak ve tadını cikar ;)
00 Yorumla
+1 yılKorkacak birsey yok bence gozlerini kapat biraz o ani yasa yavas yavas netlesir zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılhayatımda hiç yapmadım bana da anlat :D
00 Yorumla Dudak dudağa degecek bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılIsırmadıkça korkma ya
00 Yorumla
+1 yılBencede bu kız beceremez
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallahh ya :D
Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. kendini kasmaadığın sürece sıkıntı yaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmekten korkma, kalbi kötü olandan kork...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıcgudusel seyler bunlar olur kendılıgınden
00 Yorumla
+1 yılNapalım özel ders mi verelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılDenerim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi