Ilk adimi ben attim beni tanidigini soyleyip gulucuk koyfu bende boyle yazdim ama cevap yok
Muhabbet etmek istemiyormu nedir bu yaof
Muhabbet etmek istemiyormu nedir bu yaof
Bak simdi, bir erkek seninle gercekten cok konudmak istese, ne yapar ne eder seninle konusur. Simdi senin yazdigina yazilacak cevap yok, ama illa konusmak isteseydi, yeni bir konu acardi. Ayrica daha yeni tanistigin birine bu kadar kafayi yoracagina hayatin tadini cikarsana :)
Profiline baktim geziyordu yani disarda geziyordu
Güzel aciklamis
Iyi sevindim'e verilebilecek cevaplar;
1- Banane
2- Sevinme
3-Neden
4- ...
5- Hmm
Yani en iyisi cevap yazmamak.
Hahahahah
Allahım anlaşılan bir boku da düzgün yapamıyorsun, bana aşırı yüklemişsin bunlarda nerdeyse hiç yok bunları burdan al Allah'ım al deli etme beni.
Cayırt
akşam mı konuştunuz yoksa gündüz mü? şimdi zaman faktörüde önemli. ya adamın işi varsa.
Aksam di
Cevap
7Cevap
"iyi sevindim" kelimesinin anlamı ben takmıyorum. Geçiştirmek için bu mesajı atıyorum havası yarattığı için olabilir.
Ne alakaaa sevindim yani beni tanimasina
Ayy amann
Yani sanırım ya çok üstüne düşmeni istiyor ya da evet senden hoşlanmadığı için pek gerek duymuyor
Hoşlanmasaydi istegimi niye kabul etsin durumlarimi falan begensin ne bileyim ya da yorgundu işi vardi puf
Oldu o zaman ilk adimi ben atayim ustune de duseyim oldu oldu :D
Nereden taniyorsun falan diyebilirdin , ucu acik birakacaksin bazen cumleyi veya soruyu 😊
Muhabbet etmek istemiyordur. Yoksa iki eli kanda olsa bile yazardı..
seven erkek her türlü mesaj atar atmıyorsa sorun vardır türlü türlü şeyler uydurmaya gerek yok
Yazacak bir şey bulamamıştır
ne desin başka çocuk çoluk çocuk nasıl mı desin
Belki istemiyordur olabilir
Of o zaman niye mesajima cevap verdi ya da istegi kabul etti reddedebilirdi ya
Rakma?
Istese bir konu açardı ya
Ne denebilir ki konuşma bitmiş oluyor
İneklerde uçuyodu zaten
Ona ne cevap verebilir?
geçiştirilmiş bir kelime bu ;)
Kurtulmak istiyor
Ağırdan satıyordur