Orijinal hediye fikirler aranıyor! Sevgiliye alınacak manevi değeri daha yüksek hediyeler nelerdir sence?
Cevabın nedir?
+1 yılbu eğer bir yenıyıl hediyesiyse daha önceden hazırlayıp kardeşime verdiğim bir hediyeden bahsedeyim. internetten bu yılın takviminde sayfaları araştır. desenli güzel her ay için birini seç. sonra fotoshop programı ile hediyeyi vereceğin kişinin fotoları ya da ikinizin birlikte çekilmiş olduğunuz fotoları takvim yapraklarıyla birleştir. çıktı al, her yaprağın bir köşesine güzel sözler yazabilir, ikiniz için önemli olan günleri renkli kalemlerle işaretleye bilirsin. ardından ister delip bir kurdeleyle birleştirir, ister kırtasiyelerden spiralletir defter haline getirtebilirsin. :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılManevi değeri olsun istiyorsan parayla satın alınmış olmamalı , kendin el emeği göznuru bir şeyler yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılResimlerinizin bulunduğu bir albüm olabilir, yine ikinizin resminden puzzle yaptirabilirsin, oskar heykeli yaptirip, yilin en iyi sevgilisi yazdirabilirsin. birde annesiyle gorusuyorsan çocuğun babasina ait kol düğmesi, yüzüğünü hediye edebilirsin. unutamaz onu.. yardimci olmusumdur umarim..
01 YorumlaFazlasıyla, cok tesekkurler :)
sevgilikitabı.com şiddetle tavsiye ederim
03 Yorumla- +1 yıl
bayıldıımmmmmmm..
- +1 yıl
tüh site patlamış
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi anlattığını düşündüğünüz bir film var mı? mesela "Aşk tesadüfleri sever" gibi vb. fark etmez aslında.. o filmin adını Çizgisiz düz kartondan bir defterin üzerine yazabilir içine fotoğraflarınızı yerleştirebilirsin. Fotoğrafların kenarına onu ne kadar çok sevdiğin ile ilgili tükenmez kalemle notlar düşebilirsin. Kapağın üzerine ya da arkasına bir kenara o filmden akılda kalmış bir cümleyi yazabilirsin. Belirli kısımlara dizeler yazabilirsin. Defterin üst kapağına bir kalp resmi çizip kalbi çakmağa yaklaştırıp hafifçe yakabilirsin..
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılalbümün içine istersen yazının içine de olabilir tamamen sana kalmış :)
Cevap sahibi+1 yılö. d :)
Kazağı kendin örebilirsin atkı gibi. Ciddi bir ilişkiniz varsa elinden geliyorsa bebek atkısı şapkası örebilirsiniz bebeğimiz için sakla diye. Onun dışında fotoğraflarınızın bulunduğu anılarnızı hislerini yazdığın bir kutu hazırlayabilirsin. Küçk bir şişenin içine kendi parfümünden koyup sana kokumu gönderdim yazabilirsin. ya da bir defter hazırlayabilirsin anılarınızı fotoğrafladğn bir albüm olabilir. bir çok şey yapılabilir bu şekilde.
12 Yorumla
Gizli SoranÇok teşekkür ederim canım bu bilgiler çok işime yarayacak 😊😊
Bence güzel havalı bir Albüm kapağını sen hazırlarsın üstüne ilklerimiz gibisinden bişey yazıp
Sayfalarına sadece ilk kez Yaşadığınız anın fotoğraflarını koyabilirsin arkasınada işte ilk... mız gibi vs..12 Yorumla
+1 yılSevdiği kitaplardan kocaman,süslü bi paket yaptır..hatta özellikle sevdiği bi'yazar varsa ve bu yazarın onda olmayan kitaplarını biliyorsan alabilirsin.
Tesbih de olabilir?...
Veya;
sevdiği özel bir koku varsa onu da alabilirsin.10 YorumlaÖrme kaskol bere
Yemek kurabiye
Karikatür şeklinde yaşadığınız olayları kitaplaştır ya da başrollerinin siz olfuğu bir dergi hazırla
Kalpli kavonoz yap güzel sözler yaz at10 Yorumla
+1 yılDüşün ama hiçbir şey alma sana bir hediye alacaktım çok düşündüm ama almadım de o da sana düşünmen yeterli aşkitom desin.. bu kadar
bundan daha manevi hediye mi olur işte :))00 Yorumla
+1 yılOna bir sarki yaz, oku ve ona dinlet. Benim sevgilim gecen yil boyle yapmisti hala da bikmadan usanmadan dinliyorum.
12 Yorumla
Gizli SoranÇok hoşuma gitti denemek istiyorum, pek yetenek yok ama yaparım bence. :D
Yetenege gerek yok kardesim icinden geleni yapacaksin cunku. Zaten eminim dogallik hic bir zaman kaybetmez. Insallah musmutlu olur ömür boyu ayrilmazsiniz.
Sokakta karakalem resim yapan birine sevgilinin resmini (ya da birlikte olduğunuz bir resmi) verip bir karakalem resim isersin.Adamdan aldığın resmi bir çerçevecide çercevelettirip sevgiline hediye edebilirsin. :)
00 Yorumla
+1 yılonun adını sol göğsunun yukarısına dövme yaptır ama geçici tabi kalıcı yaptırma mazallah ayrılırsın falan al başına belayı
11 YorumlaÇok manevi olur.
Evladım o nasıl sevdalıktır öyle yazdan yaza görüşüyorsunuz
Netten mi şey ettiniz?06 Yorumla
Gizli Soranhayır evladım zaten biraz uzaktan akrabayız. Ve ilişkimiz 14 aydır devam ediyor. ama sen bizim sevgimizi sorgulama boşver. sen benim soruma cevap ver napabilirim sevdiceğe
Gizli Soraninanmıyorum sana kesinlikle bunu almalıyımmm😍😍
Gizli Soranbencede
Fotoğraflarınızı sizin şarkınızla beraber slayt yaparsın sonunda da ne kadar sevdiğini söylersin ya da fotoğrafınızın içinde olduğu bir çerçeve verebilirsin ☺
10 Yorumla4 yıl boyunca çektirdiğiniz fotolardan bir albüm hediye edebilirsin.. öyle büyük orjinal fikir zor :D
00 YorumlaKendi yaptığın birşey olabilir. Size özel kaliografiyle veya hat sanatıyla yazılmış isim veya isimlerinizin baş harfleri...
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu yaptım
20 Yorumla
+1 yılBence tesbih al..
O tesbih tanelerine harfler kazı.. Çiz.. Boya..
#Vesselam10 YorumlaSevgililer gününde maneviyat var mı ki manevi değeri olan bir şey hediye edeceksin :)
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSevgililer günü için değil.
Gizli Soran+1 yılBöyle şekli güzel bir kavanozun içinde oo süper.Ama böyle değerli anlamı olan bir toprak ne olur :D
Gizli Soran+1 yılÖlü toprağı falan hee ne süper.
Bileklik veya kolye aksesuarları al.elin yatkınsa ömür boyu saklayabileceği bir takı yap :)
10 YorumlaPara verilip alınmış(!) hiçbirşeyin gözümde manevi değeri yoktur... Bu yüzden benim açımdan hediyenin değerli olması mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılbir kere kiz arkadasim bana üzerinde bana küçük notlar yazan bir suru karton yapmisti hala saklarim 5 yil oldu çok güzel notlar yazmisti tavsiye ederim kucuk şeffaf posetlerin içine koymuş kurdale ile baglamisti onlari
02 Yorumla
Gizli SoranCok guzel baska aklina bisey geliyor mu?
Arkadasin dediği sanirim en iyisi daha iyisi olamaz
+1 yılEger kolyen falan varsa gonder bu manevi ama senin sureklı taktıgın bı kolye veya baska bir sey senin ustunde cıkma olacak cok hosuna gıde ek emin ol
05 Yorumla
Gizli SoranBunu daha önce yapmıştım en sevdiğim değer verdiğim kolyem onda duruyor şu an 😊
Kendi elinle ona atkı ör
Gizli SoranAtkı şapka tarzı şeyler kullanmıyor
Ona tesbih yap ya da al
Gizli SoranGümüş üstünde ismi yazan bir tesbih olabilir mesela teşekkür ederim
+1 yılsenin en sevdigim yanlarim diye defterler var doldurup bir sure sonra veeebilirsin guzel
024 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok banel değil mi
- +1 yıl
yani ama soyunmasi filan fenna niye kac yasinda bu
- +1 yıl
yanlis geldi
- +1 yıl
banel mi manevi dedin
- +1 yıl
o zaman soyle yap beymen clup dan atki al ben de var bej kahve tonu 300 tl sanirim indirimde
- +1 yıl
kisin seni hatirlar hem manevi bir yanida var
Gizli Soran+1 yılatkı işini bende düşündüm ama yazın hediye vericem ya atkı saçma olmaz mı
- +1 yıl
yazin mi
Gizli Soran+1 yılevet
- +1 yıl
ok o zaman yazin konusalim
- +1 yıl
😙😙sakaaa
Gizli Soran+1 yılniye
- +1 yıl
takildim sana
- +1 yıl
yaz icin en guzeli iki gunlukte olsa tatil pakedi
Gizli Soran+1 yılo baya zor
- +1 yıl
rakamsal mu anne baba mi
Gizli Soran+1 yılAnne baba
- +1 yıl
senden bana mesaj geldi
- +1 yıl
konusmak istemiyorum. filan
- +1 yıl
anladim. neyse
- +1 yıl
ne bileyim farkli nelerden zevk alir neden hoslanir
Gizli Soran+1 yılduygusal biri
- +1 yıl
instegram dan yaz bana burda hersey karisti kafam gitti hatlar karisiyor arkadasim ya
- +1 yıl
berkayipek47
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSenin saçından küçük bir tutam ile güzel bir kolye yapabilirsin seni hep yanında hisseder
00 Yorumla Bence adam soyledigini yanlis anladi. Sana öyle bişey vericem dese bana sevgilim ne düsünürüm acaba :D
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖyle anladığını sanmıyorum canım hediye dedim sonuçta düzgün anlasın :D
Gizli Soran+1 yıl:D Daha çok bekler.
Kişi erkekse güzel bir kol saati saatçiler dibine sizin ve onun adınıda kazırlar süper olur kişi kadın ise sizin sevdiginiz parfümü kız arkadaşınıza almak bence daha güzel
00 Yorumla
+1 yılÇakmak +tabaka+Tesbih :D ama en güzeli cakmak tır gümüsten islemeli süper bence benm sahsen ömrümde aldıgım en güzel hediyedir cakmak
01 YorumlaAtkı örebilirsin minik.
Bir arkadaşım bana örmüstü...
Hâlâ severek kullanirim...07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAtkı kullanmıyor maalesef sevmiyor
Gizli Soran+1 yılHayır hic kullanmıyor biraz klasik giyiniyor kendisi
Gizli Soran+1 yılEvet bebek patigi mantıklı 😊
Gizli Soran+1 yılTamamm 😊😊
+1 yılbirlikte çekindiğiniz bir resimi karakalem çizdirebilirsin mesela
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılbi hediyenin manevi değerinin yüksek olmasını istiyorsan öncelikle onu satın almaktan vazgeçmelisin.
26 Yorumla- +1 yıl
Reklamcı kafası
- +1 yıl
mustafa sandal kafasından çıkar mısın rica edicem
- +1 yıl
fatih kısaparmak
+1 yılwinstoncu dedenin bastonu
link11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir hadis kitabıyla meal kitabı al bir işine yarasın okusun
10 YorumlaBoncuk alıp kendin kolye veya bileklik yapabilirsin :-)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHediyeler arasına ekleyeceğim. :)
+1 yılSigara içiyorsa Zippo al.
Yaksın seni hatırlasın..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ilginç bir fikir olmayacak ama şeker hamurlu kurabiyelere ne dersin? Yenebilir, saklanabilir.
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAferin ona 😁 saat almaya ne dersin saat takar mı
- +1 yıl
Aldım onu da 😀 hatta ben size aldıklarımı söyleyim sonra da el emeği yaptıklarımı anlatıyım size yardımcı olmuş olurum hem. Saat, tavla, gömlek, yüzük, adımızdan oluşan hat sanatlı tablo, resimlerimizden oluşan gece lambası, forma, kupa. El emeği yaptıklarımsa, atkı ördüm, bizi anlatan resimler çizdim, her güne bir mesaj kavanozunu kendim yaptım.
Cevap sahibi+1 yılKol düğmesi! Çok zarif bir hediye olur bence. Ne dersin? Bu arada ne çok şey hediye etmişsin be 😄
- +1 yıl
Kuzum dört sene olunca hediye de çoğalıyor zamanla işte. Ama tıkanıyorsun bir noktada da. Hani ben bir de almaktan ziyade el emeği yapılmış şeyleri seviyorum. Ama tabi gördüğün üzere tutamamışım almışım yine😀 kol düğmesi çok güzel bir fikir. Atandığında alayım diye düşünmüştüm onu da.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kol düğmesini atanınca al, özel olsun (inşallah atanır) şimdi eğer öylesine durduk yere alıyorsan ayakkabı alsan mesela?
Cevap sahibi+1 yılAy yok aklıma gelmiyo ya😄 kusura bakma kuzum 😅
Cevap sahibi+1 yılÖğretmen misiniz ikiniz de?
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcınız olsun, başarılar. Siz birbirinize her hediyeyi almışsınız. Bence artık gelinlikle damatlık alıp evlenin😁😄
Cevap sahibi+1 yılAyyy hadi inşaallah 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBaktım çok güzelmiş. Olmayan sevgilime anı defteri yapasım geldi😄
Cevap sahibi+1 yılBöyle uğraşmaya değer biri var mı hayatımda, diye düşündüm. Sanırım şimdilik yok😊😀
Cevap sahibi+1 yılAy çok teşekkür ederimmm ☺️☺️☺️
Su desen yeterli 😄 Allah razı olsunn 😚
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılSizi anlatan birşey varsa onunla ilgili bişeyler yapablrsn
00 Yorumla
+1 yılİkinizin bir resmini çerçeveletip vermelisin olmadı küçük bir kaktüs çiçeyide olur :P
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 420 cevap paylaştı. Cep saati oluyor ya o hoş olur...
Ya da kupa resimler varya onlardan olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurta boyayip icine guzel seyler yazdigin kagitlar koyabilirsin
02 YorumlaEvet cok guzel olur gercekten ama ben o yumurtalari duzgun kirmayi becerebilirsem :D cok tesekkur ederim :)
Cevap sahibiCok kolay canim igneyle vurucaksin azcik tepesinden yanlarini da ayni sekilde delgi buyutuceksin
bi boş rakı şişesi bul kırmızı bi dosya kağıdına duygularını dök içine atıp kırmızı bir kutuyla ver emin ol ömrünce saklar
10 Yorumla
+1 yılmanevi derken?yanlış anladım herhalde söylemeyeceğim içim çürümüş
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBildiğin manevi işte,yanlış anlamadın.Bizim için önemli olan bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbecerebilrsen tahtadan oyma bişeyler yapabilirsn kötü bile olsa çok hoşuna gidecektir.
31 Yorumla
+1 yılŞimdi düşün dur bakalım :)
110 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen öylee :/
- +1 yıl
bir öpücük armağan et :)
Gizli Soran+1 yılYa zaten öpeceğim ama başka manevi bir şey istiyorum.
- +1 yıl
sen ona hiç benim için şu çok özel dedin mi? herhangi birşey olabilir bu?
Gizli Soran+1 yılBir şarkıcı için demiştim başka hatırlamıyorum.
- +1 yıl
Şarkıcıyı da armağan edemezsin kendisine :D çok pahalı kaçar :P
O zaman işin zor neden mi? Öyle bir hediye vereceğim ki demişsin.. Çıta yükseklerde ya maddi değeri yüksek olacak yada manevi değeri. Hani önceden şu bileklik kolye değerli desen onu armağan et seni seviyorsa anlar kıymetini de :) Bol düşünmeler o gelene kadar.
Gizli Soran+1 yılYa albümü hediye etsem o an şarkısını açsam albüme nasıl bir manevilik katabilirim?
- +1 yıl
Albümün içinde aşkınızı anlatan bir parça varsa veya birden çok şarkı varsa harika olur derim. Sende bu sayede yırtmış olursun bunu dinledikçe seni hatırlıyorum seni düşünüyorum seninde beni düşünmeni istiyorum der kurtulursun bu vebalden :D
Gizli Soran+1 yılAh keşke imzalatabilsem çok manevi olur bizde şakası var imza işlerinin :) Bunun yollarını arayayım bende.
- +1 yıl
Bol Şans. ;)
+1 yılAklımı aldı soru
Düşünüyorum da bulamıyorum03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKeşke bulsaydin :)
- +1 yıl
365 adet not kağıdı dolu bir kavanoz.
Her kağıtta ona aşkını ve sevgini anlatan küçük anımsatıcılar yazmalı
1 yıl süresince hergün 1 adet alıp okumalı.
Okuduğu kağıtları atmamalı ve herbiri için karşılığı olan sevgi cevapları olmalı.
Yıl sonunda ondan cevap dolu kavanozu istemelisin.
Karışık gelmemiştir umarım
Gizli Soran+1 yılGüzel bir fikire benziyor evet düşünücem bunuda 😊
+1 yılKalbini sök ve hediye paketinin içine yerleştir.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHediyeden sonra da yasamaya devam etmek istiyorum malesef bu pek mumkun degil😁
ne zaman lazım bu hedıye suren varmı?
04 Yorumla- +1 yıl
Aciliyeti yok
- +1 yıl
Cok hos... tesekkurler
+1 yılsakın kutu içine çikolata doldurma
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAhaha yok yok o kadar da degil
- +1 yıl
oh rahatladım :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 766 cevap paylaştı. Yağmurda dans eder ıslanırdık :-):-)
00 YorumlaMercedes E250 çok büyük bir manevi değeri vardır
02 Yorumla
+1 yılcumhuriyet altını ver
00 YorumlaBereket tanrısı yap çamurdan.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. onun aklına ne geldi acaba :))))
14 Yorumla
Gizli SoranArtık bilemiyorum :) Merak etmiştir.
Gizli SoranOna örene kadar oo çok uzun boyu :/
+1 yılKendin ne yapabilrsnki :D pasta filan? Bileklik?
01 Yorumla- +1 yıl
Pasta filan olabilir de bak simdi bu pazar 2. senemiz yani zamanimda kisitli ben cerceve aldim resimlerimizi koydum ama bana yetersiz geldi baska ne yapabilirim aklima da gelmedi :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılCevşen gibi şeyler olabilir ;)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYok daha farkli aklına bisey geliyor mu
+1 yılps3 kölen olur kölen:D
00 Yorumlakuranı kerım :D:D
50 Yorumlakendin yaptığın bişey atkı bere eldiven vs gibi
00 Yorumla
+1 yılhıc bısıy alma ozaman
00 Yorumlael yazması kuran-ı kerim
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBulması çok zor :/
Gizli Soran+1 yılBu mantıklı iştee.
Takımının forması kesinlikle
14 Yorumla- +1 yıl
tatlım bi fb imzalı formam vardı onuda ona kurban ettim :((( yazık vallaha en acıdıgım sey aldatılmadan sonra o :D
- +1 yıl
nankör mü ne desen az gelir tatlım :D hem canıma hem malıma geldı ahahhaha darbe :D
+1 yılBenim günüm değil haram şeyi neden kutlayım
00 Yorumla
+1 yılOnun yanında olman zaten en büyük hediyedir
01 YorumlaKaracabirol aynen katılıyorum zaten sana ama insan yinede yapmak istiyor bişeyler. Arkadaşlar o zaman sizden küçük bir ricada bulunsam olur mu. Youtubeyi açıp anı defteri yazıp orda çıkanlardan birini izler misiniz ondan yapmayı istiyorum hem manevi bir hediye hem belki bende burdan birilerine yardımcı olurum😊
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Orijinal hediye fikirler aranıyor! Sevgiliye alınacak manevi değeri yüksek hediyeler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler