Merhaba boşanma asamasindayiz ne yapsam olmadı eşim gidisime göz yumdu. sonrada aramadi sormadı güvenim alt üst oldu. simdi ailem yeni bir yol çiz unut diyorlar Şu an değil ama ilerde 2. evlilik mecbur yapmalıyım çocuğum yok çünkü. Ama nasıl yaparım mutlu olurmuyum inanin hiç bilmiyorum var mı benim gibi olan tecrübesini paylaşacak olan. Dunya başıma yıkılmış gibi. zamanla atlatırim herhalde.
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Genelde birbirinizi senelerce cok iyi taniyipta birbirinizi gercekten severek evlendiyseniz ozaman o kisiden baskasinla mutlu olamazsin ama evlendikten sonra bunlar tersine gitse ozamani kim ilk evliliginde caba gosterip ugrasmissa o daha mutlu olur ikinci evliliginde cunku sadece sevmek ve sevilmek ister ve ayni hatayi yapmaz genelde iste bundan dolayi ilk evlenceginiz kisiyle omur boyu beraber kalmak icin en az 4-5 yil flört bence anca ozamani anlarsin sana göremi degilmi ve 4-5 sene çok diyenler icin ondanmi insanlar cabuk evleniyorlar sonra bosaniyorlar erken evlendikleri gibi ya da aldatiyorlar dusunun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dünya başına yıkılmasın, kader kısmet yani. Ilki güzel olmadı diye ikinciside aynı olacak değil. Önce kendini toparlamalı, yaşadıklarından arınmalı hatta o dönemi hafızandan silmelisin. Silmeyeceğin tek ey hatalar olmalı, hatalardan ders çıkarıp ince eleyip sık dokumalı, sağlam bir ilişkiye başlamalısın hazır hissettiğinde. Böyle ikinci evlilik yapan arkadaşlarım var hatta ilkinden çocuğu olan ve Şu an mutlu yaşayanlar. Pozitif düşün her zaman, dünyada iyi insanlarda fazlasıyla var. Seni anlayan, sahiplenen, seven biri çıkacaktır karşına. Güçlü olduğunu önce kendin kabullenmelisin :)
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım inşallah
merhaba ilk evlilijkte hüsran olmuş üzüntüler umutlar zamanla azalır. ama korkular azalmaz yeni insan tanımak için biraz zaman var her seyi değitir yasadığın sehr imkan varsa bun yap. eskiye dair iz bırakmaz kendine uzun bir zaman ver 2. kişi olursa tanma süresini uzun tut. ailesi örf adetler yasam sekli sana uygun olsun sorunlar az olur
211 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bende öyle düşünüyorum ama uygularim inşallah bu kadayla
Soran+1 yılEvet aile baskısı onun tarafta çok şiddetli bir şekilde yaşanıyordu bundan sonra evlenirsem ailemin bulunduğu şehirde olucam dışarda eziliyorsun
Soran+1 yılİkimizde muhasebeciydik
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam Seçici olmalıyım bir yandan da çocuk yapma yaşımi gecirmemeliyim bakalım neler olucak
Soran+1 yılDogru doğru 89 doğumluyum.1 yıl kesin zaten mahkeme 300 gün sure veriyor.
çocuğunuz yoksa ikinci evliliğinizi yapmanız rahat olur. çocuklu kadını kabul eden erkek zor yaşınız genç maddiyata önem vermiyorsanız ve evlenmekte zorluk çeken bir çok kişi var ona güç olacağınızdan eminim bir mesleğiniz varsa çalışın çalışan eşler daha çok tercih ediliyor.
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesleğim var fakat esimde buna güveniyordu açıkçası 2 kişinin buna guvenme sini istemiyorum cocukta yok dogru
- +1 yıl
ben avantaj olarak soyledim 2. evlililiğinde aşık olmayı bekleme tabiki sev hoşuna gitsin onemli olan fikirlerin kafası uyması ben şahsen bir kadından aşık olmasını beklemem benle anlaşabilsinanlaştıktan sonra aşk oluyor zaten nikah memuru neden soruyor iyi günde kötü günde hastalıkta zorlukta zenginlikte fakirlikte boşunamı diyor ben şaşırıyorum sizin gibi evlilikleri sarsılan kişilere korkuyorum evlenmekten ben asla boşanmak istemem evlensem sizin aranızdaki sorun ne
Soran+1 yılEmin ol bende senin gibiydim ben kaçmadım o kaçtı ne yapayım gurursuz gurursuz yine de ben ugrasirim mi diyeyim 2 aydır ailemin yanındayim be gelen var ne giden haline razı rahat tip ailesi hep verdim ama alamadım kaldı ki benim ailemde de boşanma yok düşün işte ayrılmaya mecburum bu adamdan bir halt olmaz ama sırf bu evlilik kurumunun kutsalligi beni zaten maf etmeye yetiyor.
Soran+1 yılAynen doğru tahmin ettin çok rahat yaşamış en küçük ablalari ve annesi ile büyümüş hep pohpohlanmis onun anne tokat baba ordu idi ben aslen sivasliyim.
Soran+1 yılİst yaşıyor ailem onun ailesi Ankara Ankaradaydim ailemin yanına ist geldim
- +1 yıl
bende İstanbul'da yaşıyorum üsküdarda oturuyorum yakında sakaryaya taşınacam ama hiç gitmek istemiyorum benim ailemde sakaryada burda çalışmaya geldim 2010 dan beri istanbuldayım burda evlenmek istedim ama karşıma kimse çıkmadı siz nasıl dürüst erkek bulmakta zorlanıyorsanız bazı erkeklerde iyi bir kadınla karşılaşmakta zorlanıyor bende aslen trabzonluyum
Soran+1 yılAnladım memnun oldum dengi dengine olmuyor iste demek ki
Soran+1 yılAilesiz çok zor yasin kaç olursa olsun
Soran+1 yılArkamdalar sorun yok
Soran+1 yılYo ara ara Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
doğru kişiyi bulursanız tabiki mutlu olabilirsiniz aileniz doğru yönlendirmiş bencede. ama kendinize toparlanmak unutmak için biraz süre tanıyın, umarım bundan sonra mutlu olursunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😊 inşallah ya inşallah
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dul olduğunu öğrendiğin an çoğu erkeğin sana bakışı değişecek. Lanet bir durum bu ama malesef Türk insanı gerçeği.. Dikkat et kendine Şu an ki boşluğundan faydalanmak isteyen çok olacak
21 Yorumla
Soran+1 yılYa dul diye eşi ölene denir ben kendimden faydalandiracak biri değilim lanet olsun öyle erkeklere de
2. baharın daha güzel olacak buna emin ol... Hiç dert etme her şey senin için harika olacak.. Hayal bile edemeyeceğin kadar...
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çok saol😊
+1 yılAileni dinle, geçmişinden ders çıkar ve umudunu da kaybetme. En azından ailen varmış senin yol gösterecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür hep desteklediler ama ben Uzuyorum ister istemez onları atlat diyorlar atlatamiyorum ki 2 aydır böyleyim gitsem gidilmez kalsam başımı ağrıtiyor onun bu gamsizligini dusunmek vs vs
+1 yılhayat her koşulda devam ediyor.. sende ediceksin haliyle belki biraz zaman.. tabiki yeniden evlenipte mutlu olan çok insan var buna tecrübe penceresinden bakabilirsin..
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur insallah şu süreç inanin felaket
- +1 yıl
iyi olur hiç merak etme.. hayatın içinde var olan bir durum bu.. birleşmek kadar ayrılmakta var.. ancak insanlar ayrılırken birleşirken ki kadar özverili ve sağduyulu olamıyorlar sadece..
Soran+1 yılNe güzel demişsin o sagduyuyu o sabri Allahım nasip etsin.
+1 yılHayat bizler icin acisiyla tatlisiyla bosanabilirsin canini sikma ikinci bir sans herkes icin vardir. Simdi dusunmen gereken bosanma isi bunu hallet daha sonr
010 Yorumla
Soran+1 yılHalledicem az kaldı ama diyorum ya tam bir yıkım insan en sevdiginin sözüne inanmaz mi sensiz olurum seni bırakmam diyen adam bir hiç oldu onurumdan bosaniyorum yazık etti
- +1 yıl
Canini sikma hersey olacagina varir inan buna zamana birak herseyi
Soran+1 yılİnşallah ya saolasin
- +1 yıl
Sende sagol beni dinle uzme kendini sen herkesden daha onemlisin unutma :)
Soran+1 yıl😊 Denerim
- +1 yıl
Yaz bana lutfen bekliyorum
Soran+1 yılŞu an durumu arkadaşlarım biliyor 6 yil önce Uniden beni seven benim onu sevmediğim kişi de çocuk herhalinle kabul ederim diyor fakat ben o psikoloji de değilim mantık evliligi doğru olur mu ki
- +1 yıl
Şu an erken bence kafani topla once
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Mesajini acsana gel
+1 yılailenin dediği doğru, ilk başta evliliği kurtarmak için çalışmak en iyisi ama kurtulmayınca da kabul etmek lazım. yaşın genç atlatırsın, ne zamandır evlsin? ailenin maddi manevi desteği çok önemli
05 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yil evli kaldım bana kalsa bitirmezdim sırf evlilik sürsun diye de yapmak mantıksız oluyor ailem on numara insanlar onlar destekliyor Allah bin kere razı olsun
- +1 yıl
en önemli aşamalardan birisi aile, senin daha çok üzülmene razı olmazlar, olması gereken bu. mesleğiniz varsa işinize odaklanın yoksa kendinize bir uğraş bulun bir süre kafa dinleyin
Soran+1 yılHaklisin mesleğim var ara verdim sporla ilgileniyorum. Bakalım hayat neler yasaticak
- +1 yıl
spor çok iyi gelir, hem bedenen hem ruhen dinlendirir. meslek nedir
Soran+1 yılEvet oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize helal olsun. Bende boşanma aşamasındayım boşanma davasını eşim açtı ortada hicbir nedende yok. Kendisi 2 inci evliliği şimdi boşanıcaz rahat takılıyor ben kadın olsam 2 eşimden boşanmazdım cünkü 2 evliliğide olmamış kadın tabiki olabilir ama yarın birgün evlenmek istediğinde düzgün birini bulmak zor. Vijdanım rahat benim. Ayrıca o dul olduğu halde ben hic evlenmemiştim yinede kabul ettim birgün ne ben nede ailem bişey yansıtmadı.
00 Yorumla
+1 yılBana yardımcı olur musunuz kızlar. İkinci evliliğim başta cocuklar kabuldü severek evlendik şimdi sorun oldu oglumu istemiyolar annemdeler şu an. Bana iş arıyorlar ne yapmalıyım hic bilmiyorum fikriniz var mı benim yüreğim yanıyor
20 YorumlaBende Ayrildim, Mecbur denen birsey yoktur. Zamanla atlatirsin arkadasim Sorun degil.
Esenlikle,03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya ne kadar oldu seviyormuydun şimdi hayata bakışın nasıl.
Soran+1 yılKimse kimseyi tanımıyor burda bende de aynı durum var fikir alıyoruz ama sen bilirsin
+1 yılYaşın daha genç çocuk ta yoksa çok kolay evlenir sin
014 Yorumla
Soran+1 yılYa evlenmek isteyen var fakat ben mutlu edemem bu halde kimseyi onun gibi sevemem gibi geliyor
- +1 yıl
Kendine eziyet ediyorsun o halde haketmeyen birisi için bnce biraz kendini toparla ve hayatını yaşa
Soran+1 yılİnan deniycem çok saol
- +1 yıl
Rica ederim ama eskiyi düşünme artık yeniden doğmuş gibi hayatına bak
Soran+1 yılÖyle olmali
- +1 yıl
Sana hayatta başarılar olurya konuşmak istersen takip et ne zaman istersen konuşuruz gene
Soran+1 yıl😊 Teşekkür ederim umarım düzeldigim günleri konusuruz Şu an ful bitik görülüyor dimi durumum
- +1 yıl
Aksine bnce herseye rağmen neşeli ümit dolusun
Soran+1 yılBöyle bir yanimda var çok doğru dedin ama işte şu ara ara gel gitler de olmasa
- +1 yıl
Onları da kendi kendini tedavi ederek sen duzelteceksin artık ama sen üstesinden gelirsin ben inanıyorum sana
Soran+1 yıl😊 cidden saol moral oldu
- +1 yıl
Ne zaman istersen burdayım 😆 biraz olsun faydam oldu ise ne mutlu
Soran+1 yıl😊 oldu oldu
- +1 yıl
Oldu ise ne mutlu bana ozaman
+1 yılbak işte hep bu kafanın sonuçları insanları mutsuzluğa iten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen zoruna gidiyor başta neden evlendiğim kişi çaba göstermiyor neden bu kadar basitleştirip sanki liseli sevgili pozisyonu alıyor diye düşünüyor. ama alışıyorsun merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle liseli gibi nasıl basitlestiriyor diyorum cidden ben böyle ağır atlatırken daha doğrusu atlatmaya calisirken
Cevap sahibi+1 yılgeçer gider merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ikinci evliligimi yaptım çok mutluyum keşke daha önce tanısaydım
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanıştınız nasıl geçirdin bu aşamaları anlatirmisin
Cevap sahibi+1 yılBoşandıktan sonra 8 sene dul yaşadım birincide kaynanamdan şiddet gördüm çok sabrettim sesimi çıkarmadım Allah'a dua ettim sabrettim karşıma ikinci eşim çıktı telde şansa tanıştık o bekar di benden 4 yaş küçük ve sevdik evlendik Allahım sabrımın karşılığını verdi çok şükürler olsun çokta mutluyum inşallah sende mutlu olursun
Soran+1 yılİnşallah canım ya şimdi yaşım genç olduğu için beni tanıyan arkadaşlarım hep bekar çevrem böyle en azından ben evlenip ayrılmış karşıdaki bekar olunca sıkıntı da duyarım gibi geliyor ama ayrılmış birini de istemiyorum
Senin durumunu merak ettim ne yaptın senin aynı şeyleri yaşadığımızı konuşmuştuk
00 YorumlaIns cok mutlu olursunn
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Allahım sen duy
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzel evlilikler 2. Evlilikler derler
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma haksızlığa uğramışsanız güclü ayrılın bence. bir kadını ortada bırakmanın bedeli olmalı
Soran+1 yılİnşallah bende mutlu olurum daha çok gencim coluk yok çocuk yok bir yuva bana da sart
Soran+1 yılHaksızlığa uğradım kullanıldım resmen yoksa arardi sorardi beni aradiginda sesi o kadar iyi geliyor du ki ben cekmisim diyorum hala da cekiyorum
Cevap sahibi+1 yılBosanma konusunu kastettim. kimse demez ben hatalıyım ama Kusur sende degilse başını alıp gitmesine izin verme. Bedel. ödet vicdanlı olarak. Cunki bir genc kızdın ona gittiginde artık degilsin
Cevap sahibi+1 yılŞiddete falan uğradın mi?
Soran+1 yılHaklisin fakat ortak paramiz vardı daha evvel onu yarıya ayirmistik o benimde hesabımda olsun dediği için bu sebeple hakimle de görüştüm binevi mal paylasimi olmuş dedi üstüne kayıtlı bişey yok bişey alamazsınız diyince mantıklı olan anlasmali boşanma gibi geldi Allaha havale ediyorum artık ne yapayim
Cevap sahibi+1 yılSen çalışiyomusun?
Onun sabit bir işi var mi?
Soran+1 yılŞu an bu psikoloji ile çalışmiyorum 2 aya kadar çalışıyordum o da muhasebeci issizdi ayrılınca girmiş sanirim
Cevap sahibi+1 yılAnlaşmalı deyince nafaka alamazsın biliyosun demi? Ve tazminat. Talep etmeyeceksiniz galiba
Soran+1 yılBiliyorum hakim tanıdığım ile görüştüm bu insan gerekirse sigortasını asgari gösterir bana bişey vermez bende gel git surunurum zaten duygusalim heba olurum para umrumda bile degil sevse sahip ciksaydi keşke ben kendi parami kazanirim 2 kurusu onun olsun bitecekse bitsin çünkü aralıkta kalmak tam bir olum belki bittiğinde yüküm kalkar böyle bende bir umut var ama olmayacak bundan da eminim en azından düze çıkarım
Cevap sahibi+1 yılErkek ne olursa olsun işsiz kalmayacak. 2 ay 3 ay olabilir insanlik hali ama uzun sürüyorsa bu durum herşeyini sırayla kaybediyor. İlk başta Kendisine olan saygısı, ailesine olan sevgisi de dahil
Soran+1 yılInanirmisin onun arkadaşı da ona aynı böyle bir öğüt vermişti facede mesajlarını gördüm fakat duymamis demek ki islememis
Cevap sahibi+1 yılYoksa sen bizimkinin eşi misin:))
Soran+1 yıl😊 sizinki kim yaa
Cevap sahibi+1 yılSeninki de oluyo:) faceden yazmıştım ona:)
Soran+1 yılİşim yazarsan eğer o mu değil mi anliycaz
Cevap sahibi+1 yılTakıliyorum ya bende face yok ki..
Ama arkadaşıni dinleseydi keşke
Soran+1 yılHayirlsi bir gün oda kafasına vurur ne yaoayim
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybetmiş anlasilan sen kaybememisin
Soran+1 yılAynen öyle oldu
+1 yılMutluluk geri gelmiyor be sevdiysen zor
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok Sevdim ne oldu bir hiç ne olursa olsun gelmezmi seven insan o Ankara ben İstanbul 2 aydır ailemleyim gelmedi yalanmis sevgisi ailesini benden üstün tuttu
- +1 yıl
Ayip etmis gelse gitceksin ama degilmi
Soran+1 yılGidemem annesi dünyayı zindan eder öyle bir kadın başıma kalkar ama ona sen gel istanbula dedim olmaz gelemem geleceksen sen gel diyor ama bişey de yapmıyor son olarakta ist geldiğimde bitecek zaten dedi.
- +1 yıl
Psikolojik destege ihtiyacin var aslinda
Soran+1 yılEvet düşünüyorum bir doktora gitmeyi umarım ilaç verip yollamaz
- +1 yıl
Psikologa git hatta dilersen bir arkadasim var yeni mezun kendisi daha once burdan ogretmen bir bayana yardimci olmustu istersen tanistirabilirim
Soran+1 yılOlabilir nerde görev yapıyor
- +1 yıl
Izmirde kendisi sizinle mobil veya whatsap uzerinden yardimci olur ucret talep etmez arkadasim tabi sizde benim arkadasim oldugunu soyleyin 😊
Soran+1 yılSüper olur ya ilaç önerir en azindan
- +1 yıl
Ilactan ziyade terapi uygular bana ozelden yazarmisin
Soran+1 yılMj gondermek için seviyem yeterli değilmiş tuaf ama öyle senden ricam yardimci olmak istiyorsan durumu biliyorsun sor ona benimle burda Paylaş olur mu böyle daha sağlıklı olur
- +1 yıl
Takip istegi yolla bana oyle yapalim
özelden yazabilirmisn aynı sorunlar bendede var
00 YorumlaSeviyomuydun eşini?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok 2 ay oldu ilk günkü gibi acim taze ama aramayan sormayan birini ne yapayim
Soran+1 yılBosanicam senden diye baş baş bağıran oydu ailesini toplayıp herseyi ortaya döken oydu iki gözü Çeşme olan bendim gittiğim gün ise gitti göz yumdu ugrasmadim mi
Soran+1 yılTek tarafli olmuyor yoruluyor sun. Mecburum erkek adım atar kadın değil ailemle dahi konusmadi
+1 yılneden boşandınız?
05 Yorumla
Soran+1 yılİst benim ailem onunkini Ankara ist yerleşiriz diyerek aldı beni 1.5 yıl ank kaldım çalıştım eve destek oldum annesi baştan beri sevmedi beni oğlunu kiskandi bizi hiç yalnız birakmadi lar oğluna söyleyince hep sorun oldu laf sokan kiyafetim normal olduğu halde laf eden bir kadındı Gülmez ilgilenmez varsa yoksa oglum derdi kendimi garip hisseder dim zaten ailem İstanbul'da ist gidip geldikçe de hep sıkıntı ederlerdi anliycan hep onlara hep onlara sonra benimki işsiz kaldı bilgisayar bağımlısı oldu sinirli agrasif yanına yaklaşılmazdi varsa yoksa ailesi bana verdiği ist sözünü de unuttu kandirdi beni anliycan haftada 3 4 kez ailesine giderdim tartışmada onu sucladigimi bundan biktigini böyle evlilik istemediğini gözümün içine baka baka söyledi babasini aradı ailesini topladı ne var ne yok ortaya döktü hepsine tek tek anlattım durumu evelsi gün çocuk yap evine bak ben çalışmak zorunda değilim dedim yine babasini aradı bosanicam baba ben olmuyor diye benim babam aradı beni o sıra olan oldu
- +1 yıl
oha onun karakterini... edeyim ben. işte aileler yuzunden oluyor hep var ya. sevmiyorum aileleri yakın olmayı. Ben evleneceğim zaman bile mumkun oldugunca uzakta olucam her iki taraf için en iyisi bu. Benim abim kaç senedir evli belki 20 senedir ailesinden uzakta yaşıyor şuana kadar senin yaşadıgın olaya şahit olmadı ablamın başına da gelecek aynı olay az kaldı. KEndisini akıllı zannediyor ablam ama hiç farkında değil. eşi tebrzliydi bundan 2 sene önce ankarada yaşıyorlardı. İşi gereğiyle tebrize atadılar yönetici kadrosuna neyse gittiler gelmek bilmiyorlar blamda sevmedi oraları için ilginç tarafı kayınvalidese yakınlar!!! surekli yanlarına gidiyolarmış ablam bu durumdan şikayetçi kocası değil. O yuzden ilerde buyuk sorun çıkacak bundan. Dediğim gibi aileye yakın olmak hiç iyi değil heleki cahil aile oldumu ayvayı yedin. birde annecim aneecim diyen tip oldmu çok kötü. Evlenmeden önce böyle bir adam oldugunu nasıl anlamadın ki? Böyle karaktersiz birine nasıl buluyorsunuz? uzulme.
Soran+1 yılBen ist o Ankara bağlantılı şirketlerdi orda bir vesile ile bulmuş beni ist geldi tanıştık ara ara gelirdi hep telde gorusurduk görüntülü vs çok iyiydik şiirler şarkılar diz cokmeler ailesini hiç tanimiyordum bir ablası vardı boşanmış o da onunla konusurduk telde aramız iyiydi geldiler istediler babam gitti ankaraya sordu komşulara iyi demişler geldi istediler annesi soğuktu suzuyordu belli ama gözüm sadece ondaydi evlenince tanıdım ailesini arka apartmanda evleri vardı ama daha uzakta oturuyorlardi önceleri biz evlenince arka apt taşındilar ve sanki birlikte yaşıyor gibi olduk hep gelin hep gidin derdi kadın yemin ederim çalıştığım halde pazarda giderdim gitmesem tavır surat oğluda aynı annesi de 10 kere de gitsem gelmiyosunuz gelmiyosunuz
- +1 yıl
ozaman annesi kışkırtmış senin kocanı bu iyi bir şey değil, neyse olan oldu, sıkma canını kendi hayatına bak senden bu kadar vazgeçebiliyorsa demeki sevmemiş seni, birde annesi nasıl aklını karıştırdıysa oglnun.
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum tam bir ana kuzusuydu kadinda oğluna ayrı bana ayrı davranirdi oğlu da haklı kadın ona melekti O kadınında kızı var Allaha havale ediyorum bende bu durumları yaşamam derdim hep olumlu bakardim atlatırim ben iyi olursam iyi olurlar diye düşünürdüm ama gücüm yetmedi işte akıllı derlerdi bana goruyosun ki aklım uzulme më yetmedi ablan dikkat etsin
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası