+1 yılÖzellikle cinsel tercihini niye vurguluyorsun ki? aşağılanma hissin var gibi hissettim. Heterolar nasıl "ben bir heteroyum" demiyorsa sen de homo olduğunu böyle söyleme bence. Hepiniz insansınız.
34 Yorumla- +1 yıl
Hakkınızda kötü düşünenler insan değil zaten. Gay bar'a falan git bulursun :) o sizi dışlayan hayvan heterolar dışında sizi anlayan insanların olduğunuda unutmayın bu konuda canını sıkmana gerek yok.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gece barlara git illa ki çıkar :) yorumlara pek kafanı takma sana kötü şeyler söyleyenler sadece kendini yüksek sanıp alçak olan insanlar.
20 Yorumla
+1 yılALLAHım gayliğin erkek olmamakla alakası olduğunu sanan cahiller var. En büyük sapıklar heterolar değilmidir? Hadi onu geçtim Erkek gay ilişkilerinde en ufak feminenliğe karşıdırlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Hayat sizin hayatınız seçim sizin seçiminiz başkalarının ne söylediğini aldırmayın.
- Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılHalil bu nedir yaa? Size saygım var ama böyle aranmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle aranmaz diyorum kızlarla çık demiyorum. Gay arkadaşlarım var. Durumunuzu anlıyorum. Hetero olamayacağını felan sadece böyle yazman manidar
- +1 yıl
Siteler var sizler için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlısın barlara git
49.media.tumblr.com/.../...eaxflQ1rvfb5vo1_500.gif15 Yorumla- +1 yıl
Seni anlayamıyorum sen gay erkelerden zevk mi alıyorsun. Her böyle soruda farklı bir gif paylaşıyorsun
- +1 yıl
@SiriSevecen Sen lez kızlardan nasıl zevk alıyorsan bendeki de aynı durum :)
- +1 yıl
Yok valla gay erkeklere saygım varda lez kızlar midemi bulandırıyor :P Şaşırtıcı cidden.
- +1 yıl
@SiriSevecen Lezler iğrenç bence de :D
- +1 yıl
:) :)
Senin Tercih/görüşündeki kişiler için arkadaşlık siteleri var google sor bulur sana 1 tane site
17 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle cinsel eğilim. Küçükken yaşadığın bir olay veya bir dayak gibisinden ağır bir şok nedeni olduğu söylenir tabi bu Islam yani bizim dinimiz gereği böyledir ve o şoklar arasında şeytanın sana vesveseleriyle seni o eğilime sürükler Bundan kurtulmak Bana göre imkansızdır ALLAH Erkeği erkek olarak kadını kadın olarak yaratmıştır. Sadece Yapmamız gereken o işten uzak durmak tabi çok zor sonuçta aşkı yaşayamadan devam ettiriceksin hayatın. ı Uzak durup dine yönelmek eğer bu işe hiç bulaşmazsan ALLAH oteki dünyada seni mükafatlandırır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGittigidiyor veya Sahibinden sitelerine ilan ver kank :D
01 Yorumla
+1 yılTanışmak istiyorum ama nasıl mesaj aticaz xperlerimiz 1 bende gayim
51 Yorumla- +1 yıl
Şaka lan şaka hemen azma gay felan değilim ajsjjsjsn
+1 yılBu sitede bulrsun merak etme bin bir cesit insan var
20 Yorumla
+1 yılKerimcan durmaza ya da caner çalışıra sor badim onlar söylerler sjhfhjjgjh
13 Yorumla- +1 yıl
Olm sana piyasadaki hetoro arkadaşları önerdik sen neden simdi ana bacı karışıyorsun yanımda olsan tokadı yemıstın..
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGaydate application diye bişey var. Ordan bulursun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkemizde #bne çok, ama haram yani, böyle şeyler yapmayalım.
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim nedir lan? Ben Dindar bir insanım Bu özelliğide ben seçmedim Değişmek için nelerimi vermezdim biliyormusun Kızlarla çıktım doktora göründüm vb. Ama yok sizde anlayın ben dinimizce haram olduğunuda biliyorum ama azıcık ucundanda olsa aşkı yaşamak istiyorum Anlayın beni bizleri lütfen empati kurun :/
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum, aşk konusunda deneyip pişman olan insanları tanıyorum. Bu aşkı yaşadıktan sonra hetoroseksüel oldular. Psikolojik bir bilinç altı olabilir, hormonal bir durum yoksa.
- +1 yıl
Birincisi boyle 360 dönme. bne kelimesini yakistiriyomusun sen? Sadece şunu dicem bundan kurtulma yontemi yoktur sadece uzak durulut haram oldugu için. ALLLAH bizi boyle siniyor biliyorum ama herkesin bunyesi boyle bir rahatsizligi kaldirirmi yani uzak durabilirmi bilemem Anlatabiliyomuyum? Arkadaşların erkek gibi davranmak zor boyle bir sey yapmak kimliğini gostermemek için ama yaşamayan anlamaz.
Bende sevimli te. miz ap olacak pasif arıyorum kilsiz bakımlı temiz olgun apim yeri olan varsa goruselim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen karar verme bakarsın bir kıza aşık olursun ve bu durumdan kurtulursun.
10 Yorumla
+1 yılSana gay'acak birileri de bulunur elbet
Tşkler31 YorumlaKızlar hiçmi ilgini çekmiyor
110 Yorumla- +1 yıl
Gey arkadasim var ayarliyim sana
- +1 yıl
- +1 yıl
@Gizlikimdebilmex bana ayarla üstüme binsin
+1 yılburada vardir mutlaka bulursun
20 Yorumlauln sktrgt erkek ol lan brz
35 YorumlaSana kız bulalım gay lıktan sogursun
013 Yorumla- +1 yıl