Hic bir hayalinizdeki kiza umut verip yari yolda biraktinizmi? Öyleyse neden biraktiniz.
Ailelerin haberi oldugu halde?
Hic büypk laflar ettinizmi?
Ailelerin haberi oldugu halde?
Hic büypk laflar ettinizmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet birakmak zorunda kaldim. Hem bu buyuk laflar etme isini kizlar hep erkeklere yukluyor. Hep bizden gelecekle ilgili seyler soylememizi istiyorsunuz. Sonra bir ayrilik oldugunda hemen bizi sucluyorsunuz. Soz vermis de yari yolda virakmis durumuna dusuyoruz. Aslinda en bastan hic birsey icin soz vermemek gerek. Ama iste kizlar vu sozleri duymak istiyor biz de mutlu olsunlar diye soyluyoruz. Ha inanmadan mi soyluyoruz. Hayir aslinda inaniyoruz. Ama hayat bu bigun ayrilmak zorunda kaliyosun. Sonra tum suc bizim oluyor. Sevgiyi haketmeyen taraf hep biz oluyoruz.
Yok ben öyle birsey duymak istemwdim
Ondan o israrla anlatti hayal kurdu felan filan insallah düzelir zamana biraktim
bir erkegin hayalindeki kızı yarı yolda bırakması çok zordur ağır şartlar dışında. Ya hayalinde olmamıştır ya da olmustur tanıdıktan sonra başka bir yere konmuştur.
Nasil? Bende böyle bir durum tanistik asil tanismak istemiyordum o bir arkadasa beni ilk gördügündem beri o benim benim olacak evlenecem onunla dedi tanistik görüstük hemen ailesine anlatti beni istemeye gelceklerdi. Ve hayal kuraldi gelecek hakkinda isi yüzünden görüsemiyorduk hem o hem ben üzülüyorduk ama ben senin hep yanindayim dedim.
Ve o bastan beri evlilik konusunu lonustu sonrada vazgeceleim Şu an evlilige hazir degilim dedi seviyorum seni hala dedi
Herseyi hal edim dedi güzel günler gelcek dedi sabr et dedi ben sana bir söz verdim dedi unutma söz namustur dedi bunlari dedi pazar yanindaydim ordada dedi sen herhangi bir kiz degilsin dedi ciddi bir ilsiki sürdürüyoruz dedi. O gelemedigi icin ben gittim yanina ama istemiyo benim girmemi o yolu gelmemi birsey olur diye
Evet, isine dagilmis. Bana dedi hic birseye zamanim yok tek isimle ugrasacam iliskiye bulusmaya zamanim yok bu aralae dedi.
Yani hala variz bana öyle yazmasi tuhaf sacma o olamaz diyorum.
Swnce gelirmi?
Birde böyle birsey oldu bir zamanlar dedi bana yani seni cok özlyüorum bu aralar cok zor dönemden gectim felan filan. Ve yine o dönemde
Gözüktüğü kadarıyla seninle arasına sürekli bir mesafe, düşünce ayrılığı yani senden gün geçtikçe kopmaya dogru gıdıyor sana bu kelımeleri söyleyen insan yarin bir gün işimden dolayı sana vakit ayıramıyorum en iyisi ben başka yola sen başka yola deme ihtimalinide göz önünde bulundurmalısın ki gelecek insan bu kadar isteksiz konusmaması lazım.
Isteksizmi konustu sence?
Piskolojiyi bozuldu.
Ben yanindayken farkli.
Gelirmi?
Peki tesekkür ederim.
Bekliyelim zaman ne gösterecek bakalim.
Ha birde evlenince böylwmi yapacaksin dedigimde hayir tabiki ozaman farkli dedi yanimdasin ozaman dedi
Çevremdeki insanların yaşadıgı tecrübelerden yola cıkarak yorum yapıyorum sadece dışardakı ınsanlar o kadar cok hüsrana ugruyorki anlatamam ki seninde bu gibi şeylerden haberin vardır ama sana tavsiyem herşeye hazırlıklı ol karşına cıktıgında en azından hazır bir şekilde cevap vermıs olursun
Zaten tesekkür ederim.
Ben ama öyle bir mesaj yazdimki o ona tokat gibi gelmstir zaten. Agirligimi koydum zaten.
Yok basta umursamazdim kaybetme korkusu var bende dedi. Eee insan baglaninca bas taci yaptim fazla deger basi yere eger götü kalkti onun.
Ama cevabim ona tokat gibi gelmistir zaten. Cevap bile veremedi üstüne
Ben elimden geleni yaptim o yönden icim rahat
He yaa :( hic yapmicam seyleri yaptim beni böyle bilmezlerdi tas kalpli kalpsiz diye bilirlerdi insan sevdigi icin yapiyo herseyi gururumi hice saydim normalde s. ktiri cekerdim ama sevdim seviyorum allah biliyor ya temiz duygulsr besliyorum. Bir umut iste dönermi gelirmi o sorusu
Ne kadar için rahatlatmak istesende içindeki o dürtü sürekli seni o yöne itecektir iyi insanların genel sorunları problemleri bu gerçekten sevdigin zaman dünyanın en güzel duygusu ama bu olay saçma yerlere gittiginde dünyanın en saçma acısı en gereksiz duygusu haline geliyor insan için
Cidden degdigini bildigim icin yaptim. Hani dedim dwger bu adama.
Degdi ben rahatim artik top onda akli basina gelecekmi.
Ama gelirse eger süründürecem emin olana kadar bakalim ne kadar istiyor
İstemeden vermişim umut ama ben arkadaş olduğumuzu düşünerek yaptim amacim kızı ayartmak veya sevgili olmak degildi soyle bir dusununce baya olmuş ama konuşsan aşık oldun saniyorlar oturup 2 muhabbet edemicezmi dostça.
Yok ben iliskideyken diyorumY ama öyle arkadasken pekte umut vermek olmaz.
evet oldu ama ben sevdıgımı dusunuyordum eskı lsevdıgım kızı sevıyormusum bılmıyorum ama farkettıgımde uzulmesın dıye fazla baglanmadan bırakmak ıstedım
Baglandiktan sonra ama haal seviyo isleri yüzünden birakti. Bu dönem gecsin dedi bakariz durumlara. Ama bilmiyorki ben beklermiyim daha
Bu isi yüzünden bir böyle dönem atlattik ama ben hic birzaman onu suclamadim hep yaninda oldum skmadim etmedim.
Ama ben yazdigimda dedim benim zamanim altin degerinde benden bukadar.
Ama allah biliyor benim niyetim ciddi temiz duygular bwsledim. Beklerim tabi o an beynimden vuruldum cabalarimi görmüyormu diye.
Ama instagramda hala takipteyiz.
Tamamen vazgecse hemen solerdi. Bilyiorum islerini yoluna sokunca gelecek. Diyordu hep birde kuzeni dedi bu aralar kendinde degil piskolojisi iyi degil.
Pazar yanindaydim bana ordada dedi sen her hangi bir kiz degilsin tamammi ciddi bir iliski sürdürüyoruz felan filan sonr sana ben söz verdim dedi. Alnimdan öptü vedalasirken 2 gün sonra mesaj atti öyle. Ama biliyorum zor dönem geciriyor.
Bana dedi iste gersey yoluna girecek sabr et güzel gpnler gelecek bu islerimi düzene sokim demisti.
Ama iste öyle mesaj atti dedim noluyoruz bir böyle bir böyle mesajda dedi sevmiyorum degil hala seviyorum ama benim is hayatim zarar verecek
Hem sen üzüleceksin hem ben dedi böylesi daha iyi dediy bu dönem gecsin bakariz durumlar dedi iste
Hayır, hiç yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Aklım bile almıyor böyle bir şeyi, nasıl yapabilirim ki?
helal olsun kimsenin hakkina girme hic yapma.. yapanlarda bacilaarini düsünsün derim
Kesinlkkle. Ah almak istemiyorum.
aklım başkasındaydı... o yüzden bıraktığım kişi gözünde görmüyorsun.. malesef... bile bilede olsa.. özür...
Sevmiyorum degil hala seviyorum ama
Ilerki zamanda , bu benim hayatim bizim iliskimize zarar verecek dedi bana. Ne düsünüoyrsun? Vee hani her ne olursa olsun vazgecmicez birbirimizden diyen biri
bişey ya vardır ya yoktur. sanki yedek lastik gibi biri daha var kokusu geldi bana... onla oılmazsaa bunu kaçırmiim bari...
Gerçek yüzünü keşfettiğim zaman vazgeçmek zorunda kaldım Hep düşündüm hata mı yaptım ben mi suçluydum diye.
O kiz seni her kosulda destekliedigi haldedemi yaprdin? Herseyi altan alip herseyi toparladigi haldedemi?
Demi..
Yogun calistigi icin görüsemiyorduk ve bunu bana dedi is hayatim iliskimize zarar verecek hem sen hem ben üzülecegiz. Hala seviyorum sevmiyorum diye birsey yok dedi
Evet bir bensizligi bir tatsin biliyorum gelecek. Cpnkp sacma aklim almiyor. Gelecek biliyorum
Demi.. Sence geri dönermi?
Bu dönemi atlattiktan sonra
ettik yarı yolda bırakmadım haketti bıraktım sonra soğudum zaten
Haketmedigi halde yapilmaz demi?
haketme kavramı değişir yahu
Is hayati yüzünden? Zaman bulamadigi yüzünden iki tragta mutsuz oluyor diye birakirmisin?
Ama hala sevdigini söyledi ilerki zamanda ama bana söz verdi ve söz namustur dedi hep.
Ben sana bir söz verdim ! Diyip durdu
diğerleri yüzünden bırakmamda iti tarafta mutsuzsa devam etmenin ne anlamı var
Isi yüzünden görüsemiyoruz ya özlem duyuyoruz haliyle oda gururuna yediremiyor bir taraftan göremiyorum gidemiyorum kizin yanina.
Bu is hayati cok stressli. Bana demisti hersey iyi olacak sabr et güzel günler yakinda islerimi düzene sokim demisti.
Ama kuzenide dedi bu aralar kendinde degil piskolojik sorunlari var cok calistigi icin
ayrılması saçma kimse görüşemiyoruz diye ayrılmaz görünürdeki sebeptir o
Benim düsüncem sanki biraz kendiyle kalmasi lazim piskolojisi ywrinde degilse biliyorum gelecek insallah sacma iste benimde aklim almiyor yanimda kedi gibi baska cok baska cok
valla götlük yapmış kanki götlere gelmişin
Serefiszlik yapmis diyelim
yok kanki götlük yapmış
Evet bugün hiç bir suçu olmadığı halde onu suçlayıp ayrıldım. sırf kendi korkaklıgım yüzünden yaptım. Çok kötü hissediyorum umarım cok etkilenmez diye dua etmekten başka çarem yok dünya iyisi bir kızdı.
Hicbir kizin gelecegiyle oynamadim umutlarina dokunmadim. hatta hic kimseye yapmadim bunu
Helal olsun kardesim
Tesekkur ederim
Onu yapan ş.. Varmı:) vebal işlemektenae hiç umut vermem daha iy
Helal olsun. Bir hadis var bir insna umut verip yolda birakmak iki taraftada bunun hesabini veremez.
sorma...
kızla sabahlayıp aynı yatakta (çok ileri gitmedik) sabahında uyanınca senden ayrılmak istiyorum deyip gönderdim evimden:(
Zengin talibi çıktı bende bunu öğrendim bir şekilde ve bıraktım onu çok ağladı ama geride dönmedim
Hmm o zengin talibimi sectide?
Benden umudu kesip 1.5 sene sonra evlendi onunla
Oofff öyle yapmasaydin talibi cikti diye kizlar savasan erkekleri sever kötü olmus kardesim
Ben onun geleceği için bırakrım onu ama tabi beni kötü bildi
Tabiki öyle bilir hrsey maddiyat degil beraber calisirdibiz yapardiniz bir türlü
Bu nedenden bıraktığımdan haberi yoktu ayrılırken başkası var diyip ayrıldım ona rağmen bırakmadı beni sonra kabuş etti ama zor oldu evlendikten sonrada zengin talibinin olduğunu bana söyleyen kişi benim o yüzeen ayrıldığımı söylemiş tel açtı bana ikimizide mutluszluğa sürükledin dedi ama iş işten geçti
Evet mutsuzluga sürpklemisin sen kendi capinda fedakarlik yaptim sandin ama öyle olmamis yazik olmus
Olsun altında son model arabası var kendine ait villası çok zorluk çekmişti hakediyor bunları
Way be helal olsun sana
hayalimdeki kıza umut vermek ne demek?
Yani ilk günden bu kiz benim diyip kizla konusmaya basladiginda evlenecem senle gelecez bu is olacak mecbur vermezlerse kaciracam. Sonra sana dillere destan dügün yapacam. Dügün salonu ayarlamak ev resimleri yollamak. Vazgecmicez ne olursa olsun demeler
Kız bulduk da yarı yolda bırakması kaldı.
Birakma
..
Beni bırakmayanı bırakmam.
Helal olsun
Yok çok şükür yapmadım
Helal sana
Şimdilik degil ama yapaçam hemde çok yapaçam
Sakin
bende bu adamin düşünçesi var dakika 14 den sonra izle sadece bebde degil çok kişide var bu düşünçe
https://youtu.be/eo1XG1u8vbA
Oldu ama sebebi biraz uzun 😊
Ne gibi sebeb mesela?
Onceki davranislari iyi degildi
bir kız bana umut verdi. sonra siktirti gitti..
Kötü yapmis. Ama
O insanlar hic bir zaman mutlu olamaz
umut vermeden seviştim.
Oda iyimis
e yani yalan yok sonucta ıkı tarafında ıstedıgı
Hayır, ama tam tersini yaşadım.
dualarla böyle mutluyum bence
Bırakmam dien yalan soyler
Yalan söylemis ozaman
Bikerecik
neden
hayır