Evet gecenin bu saattinde buna ihtiyacim var. Bana yazma diyor istemiyorum dedigi halde gurur falan demeden yaziyorum. En azindan ofkeli seyler hakaretler yaziyorum. Yazma diyen birine hala nasil yaziyorum ben ya Allah askina bana oneri verin nasil durdurabilirim kendimi hic yazmamam lazim?
Cevabın nedir?
+1 yılYazma isteğinize engel olabilmek için kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerekiyor. Kendinize yeni hobiler edinebilir, arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Boş kaldığınız her an aklınıza eski anılarınız gelecek ve kendinizi yazmak zorunda hissedeceksiniz.
Kendinize bir kaç hobi bulun, yeni ilgi alanları edinmeye çalışın, kendinizi keşfedin..25 Yorumla
Soran+1 yılAklimdan cikmiyor ki baska seylerle ugrasayim. Herseyime engel oluyor. Keske tam ona yazarken gonder tusuna bastigim an ekranda bir el cikip bana yumruk atsa cidden baska sekilde duramam
- +1 yıl
Bu noktada arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz, yazmak istediğinizde onlar size engel olacaklardır. telefon numarasını bir başka arkadaşınızın numarası olarak kaydedebilirsiniz, böylece atacağınız her mesaj arkadaşınıza gitmiş olacaktır.
Soran+1 yılAslinda en buyuk sorunum bu. Ben yurtdisindayim ve turk cevrem hic yok. Burdakiler icin bu seyler basit yani yardimci olmuyorlar bana. Yazmamak icin filmler izliyorum Şu an sadece
- +1 yıl
Anladım, yeni hobiler edinmeye çalışabilirsiniz, kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Tabi biraz da zamana ihtiyacınız var bunu aşabilmek için. Arkadaşlarınızdan destek alamasanız bile birlikte vakit geçirmeye çalışabilirsiniz. Biraz zaman geçtikçe inanın daha kolay gelmeye başlayacak herşey.
Soran+1 yılInsallah cok tesekkur ederim zamanla belkide daha sakin ve basarmis olacam
En İyi Cevaplar
+1 yılkendine olan saugınlığını asla yitirmemelisin yanlış birinle devam edeceğine doğru birisini bulmalısın gayet basit
00 Yorumla
Yazmanı istemiyorsa seni neden engellemiyor. Bu durumda yaptıkların onun poposunu kaldırmaktan başka işe yaramıyor. Bunu düşün.
14 Yorumla
Soran+1 yılValla bak haklisin ben dedim engelle o zaman ama onu da yapmiyor hem yazma diyor hem orsa duruyor gelde yazma😔
Soran+1 yılYani evet oyle yapardim ama bana kiyamiyormus sozde oyle dmeisti😟
Seni çok iyi anlıyorum ama acı bir gerçek var ki, oda hiçbir şekilde kendine engel olamazsın. Sevgi gurur dinlemiyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis canim gurur onur boyle hic bisey kalmadi bende cok berbat
Soran+1 yılInsallah bende atlatirim kendime engel olurum cok zor 😔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
19Cevap
Valla canım seni çok iyi anlyrm. ... Bu tez canllgmzdan kaybediyoruz zaten akıl versin Allah erkek arkadasna
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim canim insallah amiiinn😔
:) su an muhtemelen uzgunsun yazdiklarin umrunda degil ama kendine gelince o yazdiklarin icin pisman olcaksin uzulcksn
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ama canim aciyor onu deli etmek istiyorum ve ne eserse aklima yaziyorum biliyorum pisman oluyorum bile ama tutamiyorum kendimi nefretimi ksuuyorum yazarak
Soran+1 yılYaa sen nasii iyisin tesekkur ederimm 💕 Evet haklisin on yazmamam gerek ve bunu insallah bugunden sonra basaracam bunu cok icten istiyorum
+1 yılSil numarasini heryerden ben oyle yapmistim iki gun yazmayinca yaziyor
22 Yorumla
Soran+1 yılNumarasi aklimda ki😔 Iste bende en azindan onu bilmek gormek istiyorum acaba bir kac gun yazmasam yazar mi ona hic izin vermiyorum ki tak aninda ben yaziyorum
- +1 yıl
Yaziyor
+1 yılSakin ol şampiyon. Bana yazz bakim durum nedir? Ne değildir?
12 Yorumla
Soran+1 yılSakin olamam valla olamam adam bana diyor ki yazma yazma ama hala yaziyorum ne icin birakti beni bide ben onu cok seviyormusum da beyimiz bogulmus gelde sakin ol yazarim tabi agzima ne gelirse aklima ne gelirse bu ne yaa😔
- +1 yıl
Sen böyle davrandıkça küçülürsün. Değerin boşver sakin ol. Özelden atabilirsin dinlerim
Yaz bence iyice rezil olunca kacip saklanasin gelir o zaman yazamazsin zaten.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaha valla yeterince rezil oldum ama o yine gelmez iste onu biliyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bak mesaj atmamak için kednimi zor tutuyorum. Bana yardım et dediğinde p*zevenklerin elinden gittim aldım
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ahah off yapma Allah askina😅😆😟
+1 yılBenim tekniğim kadınlarda işe yarar mı bilmiyorum. Ama kendinle uğraşıp rahatla bakalım, belki işe yarar..
10 Yorumla
+1 yılben hayatta yazmam varya bir insana çok pis inadım vardır benim.
110 Yorumla
Soran+1 yılOh valla en guzeli keske bendede o inat o gurur olsa yazma dedimi yazmayacaksin hatta o sana bir iki gun yazma diyecek sen de inatla hic yazmayacaksin ama nerde bende o inat o basari
- +1 yıl
güzelim birisi bana yazma dicek ben ona zaten bidaha ölse geberse yazmamki ne demek 1 saat iki saat 1 2 gün ws. yazma? ben onun kölesi degilim istedigi zaman gel istedigi zaman git. koyarım g*tüne gitsin.
Soran+1 yılYa iste yeminle aradigim karekter ve kisilik sensin. O kadar isterdim ki sne gibi olmak. Masallah sana hep boyle guclu olursun insallah aska falan yenilip benim aptalliklarima dusmezsin. Ornek alacam seni ciddiyim
- +1 yıl
çünkü zamanında senin gibiydim. hatalarımdan çıkardıgım derslere çok grdim o kişiden sonra okadar çok gaddar oldumki anlatamam. yaaranamazsın insanlara. sen üstüne gittikce o ters teper.
Soran+1 yılFazlasiyla haklisin. Bende bundan ders alip birdaha hic bir insana yalvarmam. O benim ilk askim ve ilk kez asik oldum hemde 2 sene olmus beraberligimiz bir anda yazma dediginde gidemedim iste. Ama cok dogru ustune gittigim icin boyle hersey
- +1 yıl
canımın içi zaten aşkı geçtim alışkanlık anlıyomusun 7 sene it gibi kendine bağladı gidince g*t gibi ortada kaldım ben. aşktan öte alıskanlık o yüzden böyleyiz biz. sahiplenip sadık oluyoruz biz onlar olmuyo bitanesini ciddi eline alıyo gerisi yedekte oluyo ben biliyorum abimden biliyorum ben. erkekler öyle.
Soran+1 yılCok dogru aliskanlik var. Ask sevgi zamanla gecsede o aliskanlik gecmiyor ve aslinda benim en korktugum seyde onu baskasiyla gormek bunu istemedigim icin pesini birakamiyorum😔
- +1 yıl
Sen varya aynı benim 17 18 yasındakı halimsin. İki dk mesaj atmasın triplere giriyordum
Soran+1 yılGeri mi gidiyorum ne 😅 20 oldum ama insanlarin ergenlikte yaptiklarini Şu an yapiyorum ya olmuyor ya soruya sordugum saatten su saat oldu 11 saat olmus yazmadim ama az once yine bisey gorup yazdim ben napacan kendimi
- +1 yıl
Anlıyorum. seni ama bambaska biri ol degs deistgnın farkına varsın bak sen ustne gttikce kalkar anladnmı sen ilgsz ol bas tacı yapar.
+1 yılBaşkalarıyla görüş...
Ayrıca o yazmaman gereken kişi ben miyim acaba?112 Yorumla
Soran+1 yılacabaa sen o musunnn😨
- +1 yıl
Bilmiyorum!.. Sende o musun!..
- +1 yıl
Değilsindir dimi yhaa!
Soran+1 yılNe isin var be senin burda aa..! O isen
- +1 yıl
Bak sen... Asıl senin ne işin var burda O isen...
- +1 yıl
Aynı onun gibi yazıyosun!.. Sen o musun ya!
Soran+1 yılBilemiyorum sen o isen gizli hesaplar acmissan al sana ders bende aynisini yapmisim😄
- +1 yıl
İyi yapmışız...
Birbirimizle görüşmektense bunu yapıyoruz işte!..
Başkalarıyla görüşüyoruz...
Her gece canımızı yakmaktansa bunu yapalım en iyisi...
Soran+1 yılAa kaptirdin kendini :) valla ben o degilimdir ya kimi ariyorsun sen :)
- +1 yıl
Ben kimseyi aramıyorum..
Hadi yazsana bana özelden :)
Kim kimmiş anlayalım...
Soran+1 yılHaha yok cidden benim aradigim burda degildir imkansiz yani ☺️
- +1 yıl
Onun isminin baş harfini yazsana
+1 yılEllerini bantla veya telefonun icat olmadigi zamana git 😃
16 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne isterdim o zamanlarda yasamak vallahi bak acaba telefonumumu satsam telefonsuzlugu mu denesem
- +1 yıl
Onceden yoktu ne guzeldi ya 94 ten sonra cikti cep telefonlari 4000 $ fiyati vardi
Soran+1 yılValla degil mi ne guzelmis. Hayir yani ne diye cikmis ki zaten bir ev telefonumuz olsaymis yetermis iste bende bugun bu hallerde olmazdimm🔫🔫
- +1 yıl
Evet aslinda bende memnun degilim cep telefonundan adami tuvalette bile rahat birakmiyolar cok kisinin anasina sovdum tuvalette aradi diye 😃
Soran+1 yılOhh buda cok arayini var diye sikayet ediyor😄 Benim ki hic calmaz hic bir mekanda yani 😄
- +1 yıl
Seni bu dertten gel kurtarayim
+1 yılÇivi çiviyi söker başka birine yönelmen lazım. Yoksa unutamazsın.
00 Yorumla
+1 yılEngelleyene kadar yaz 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha engelledi bile sonra yine kaldirdi gozumu korkuttu ama yemedi yine yazdim😄
Wp kullanıyorsan sil wpyi
16 Yorumla
Soran+1 yılSildim ama dayanamadim yazmadan yine ayni seyi yaptim😔
Soran+1 yılOnu deneyecegim kapatip anneme vermeyi dusunuyorum 2 gun ama tabi dayanirsam
Soran+1 yılBuda dogru ben yurtdisindayim zaten baska ulkeleri aramamak icin sadece ulke hatti alir takarim boylelikle normal mesajta atmam. Bu telefonumuda evde saklarim alisana kadar tesekkur ederimm buda bana super bir fikir oldu💕
+1 yılBurada yaz öylelikle yazmamış olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha inan yazdiklarimi burada cekecek insan yoktur.
- +1 yıl
Yaz burada işte kafan dağılır iyi gelir sonuçta oraya gitmiş olmazsın
Başkasına at rahatla...
15 Yorumla
Soran+1 yılKime atayim Allah askina o rezil mesajlari sinirle yazip duruyorum kim ceksin benim sacmaligim. Evet ama ask iste keske gururumu onde tutsam elimde dgil ki
Soran+1 yılŞu an oyle gelmez ki aklima once ona cok kizmam gerek ya bir paylasimda bulunacak facede falan bir resim begenecek ben sinir kupu olup oyle yazacam isimin sirlari var😄
Yaz yaz durma uzsub sni yaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHak ediyorum valla hala yaziyomm😔
İnternet & Teknoloji konusunda 6,8b cevap paylaştı. Parmaklarını kapıya sıkıştır haliyle atamazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılAaa öleyim bidee🙄
+1 yılO yazma dürtüsü bir geldi mi allah versin
13 Yorumla
Soran+1 yılVallahi oyle atacam artik kendimi bir yerlerdeeenn😧
- +1 yıl
Bazen olur ama abartma sende
Soran+1 yılBirakmam lazim su lanet huyumu
İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Sen yazmaya devam et sıkıldığında bırakırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılYazinca hakaret ediyo bana yazma yazma diye deliriyo utaniyorum artik
aşk gurur dinlemez işte böyle
12 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyormus valla ne aci
aynen bende senin gibiyim
14 Yorumla
Soran+1 yılGurursuzluk bu resmen😔 Bana yazma diyor ya yazma istemiyorum ve bu laflardan sonra soz veriyorum kendime hatta yeminler ediyorum ama olmuyor yine bakmisim bir suru sey yazmisim
Soran+1 yılSanirim bu yuzden kaybettik onlari mutlu ediyoruz peslerinden kosarak yapacagimiz tek sey istemedikleri gibi yazmamak ama basaramiyoruz iste
yazmak istediklerini kagida yaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu hic dusunmedim aslinda. Gercekten yazip yazip rahatliyorum birde oyle deneyecegim belkide onun okumasina gerek kalmadanda gecer icimdekiler tesekkur ederimm
Yat uyu uyurken mesaj atamazsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılUyanir uyanmaz yine atarim bende gurur mu kalmis ya vallahi sogudum kendimden.
Soran+1 yılFarkindayim ama hak etmedim ya insan sen beni cok seviyorsun boguldum ben diyip ara verir mi bende hazmedemiyorum ve ne geliyorsa aklima yaziyorum iste
+1 yılBaskasıyla konus unutursun
11 Yorumla
Soran+1 yılZor oluyor o. Arkadas olarak yazsamda turk arkadasim yok burdakiler de beni pek anlamaz
Kendi kontrol edemiyor musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo valla edemiyorum ciddiyim edemiyorum. Yani basit geliyor yazma diyorsa sen de yazma diyorsunuz ama imkani yok engel olmadim kendime
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine hakim ol kimse vazgecilmez degil
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canim cok baglanmisim ona sanki o yoksa birdaha mutlu olmayacakmisim gibi geliyor bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeli titresime al vajinanin ustune koy ve kendini ara😆ii gelir
00 YorumlaAyni ben😞
18 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak halimiz😔
Soran+1 yılNe tepki verdi ki? Ben yazinca cok kiziyor yazma diye yalvariyo resmen ondan yazamam artik
Soran+1 yılEn azindan biraz da olsa takmis benim ki direk yazma dedim yazma!!! Soyle yaziyp gidiyor. Sana mesaj atmayi denedim ama profilin gizli istersen anlatabilirsin ayniyiz
Soran+1 yılHemen mesajaa😄😅😥
- İnternet & Teknoloji konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBana yaz kanka.
Yazacak başka insan bul.10 Yorumla
+1 yıluyuuuuuuuuuuuuu
11 Yorumla
Soran+1 yılAraliksiz uyuma sansim yok amaaaa
Numarasını sil istesende mesaj atamassın
10 Yorumla
+1 yıluyu :D
18 Yorumla
Soran+1 yılUyaninca da yaziyomm ben yaa😧 Uyku ilaci faaln mi alsam valla bak buda fikir oldu😋
- +1 yıl
hahahhahaha sen aşıksın galiba :D
Soran+1 yılOlmaz olaydim be valla ask ne bicim bir cileymis eziyetmis gecmiyooo
- +1 yıl
sorma ya git başka erkeklerle konuş yoksa atarsın valla ben öyle yapıyordum bitti gitti sonra aman sacma sapan birşey zaten iyice taş kalpli oldum bende bu arada :D
Soran+1 yılYok be ne konusacam baskasiyla ben bir bunu unutayim once bir yazmayayim sonra o baska erkege de baglanmayayim Allah korusun yeter valla bu bagimliligim. Tas kalbli ol boyle duygusal asik olacagina yani cidden
- +1 yıl
ben başkasınaa aşık ol demiyorum ki kanka ol nebilim zaman gecir
Soran+1 yılAvrupalarda yanlizimm ben yok benim kankam falan yani varda su halimden anlayacak turk yok
- +1 yıl
Ne desem bilemedim simdi
+1 yılYaz desin sana
10 Yorumla
+1 yılEngellesen olur
10 YorumlaUyu knk
11 Yorumla
Soran+1 yılHep mi uyuyayim knk😔🙄
engelle sende hic konusma yazma bis
00 YorumlaEngelle veya beni engelle de ona 😂
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaska seylerle ilgilenmeye calis canim
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi uyku bn uykuyla atlattım
00 YorumlaBumrasını yanlıs yaz
10 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Mesaj atmamak icin ne yapabilirim? Kendime nasil engel olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler