Akrep erkeği ve koç kadını ilişkisi hakkındaki yorumunuz nedir?
Cevabın nedir?
Akrep erkeği ve koç kadını
Akrep burcu erkeği aşk hayatında çok tutkuludur. Ayrıca ayrı bir çekim gücüne sahiplerdir. Bazı akrep erkekleri aşkta her şeyi en güzel şekilde yaşamak ister. Bazı akrep erkekleri gerçek aşka inanırken, bazıları sadece zaman geçirmek aşk yaşarlar. Ayrıca fazlasıyla otoriter bir yapıya sahipler. Ayrıca bunların yanı sıra duygusal, neşeli, enerjik ve duyarlı bir yapıya sahipler. Hayatlarındaki ilişkilerin her zaman zevkli olmasını isterler. Zevk veren şeyler onlar için güzeldir. Cinsellikten yana büyük bir istekleri olur. Cinsellik onlar için büyük bir zevktir ve bundan asla vazgeçmek istemezler. Dolayısıyla sevdikleri insanla da cinsellik yaşamak isterler. Aşkta her zaman şüpheli bir yapıya sahipler. Kolay kolay kimseye de güvenmezler.
Koç burcu kadını ise genelde ciddi ve sorumluluk sahibi kişilerden hoşlanırlar. Onlar için bazı şeyler net bir şekilde önemlidir. İlişki yaşayacakları erkeğin ailesine önem vermesini, meslek ve sorumluluk sahibi olmasını isterler. Karşısındaki erkeğin ilgili birisi olması gerekir yoksa katlanamazlar. Sertliğe ve kabalığa gelemezler. Eğer kendileri için karşısındaki kişi uygun biriyse uzun ilişki yaşamak isterler. Koç burcu kadınları, neşeli ve sıcakkanlı insanlardır. Beğenilmeyi severler. İşlerinde başarılı olmaya da önem verirler.Akrep erkeği ile koç kadınının uyumu

koç kadını akrep erkeği Bu iki burcun ilişkisinde iletişim zorluğu yaşanabilir. Koç burcu ne düşünürse açıkça söyler ve konuşur ama akrep burcu aynı şeyi dile getirmez. Akrep burcunun her şeyi açıkça söylemesi için durumları baştan sona düşünmesi ve tartması gerekir. Hal böyle olunca tartışmalar ve ayrılıklarda barışmak aşırı uzun sürer. Koç her zaman bir adım bekler ama akrep burcu atmamakta kararlı olur çünkü hep düşünür. Koç burcunun kararları ani olur ama akrep burçları her konuyu derinine kadar düşünür. Koç burcu kolayca affeder ama akrep öyle değildir. Tüm olumsuzlukları düşünür ve ona göre karar verir. Ayrıca akrep burcu erkeğinin fikirleri hislerinden önemlidir. O yüzden kolay kolay hisleriyle hareket etmezler. Koç burçları eğlenceli kişilikleri ve sıcakkanlı olmalarından dolayı kolayca arkadaş edinebilirler ama bu akrep erkeği için ters bir durumdur çünkü aşırı kıskanç kişilerdir. Kolay kolay bunu yediremezler. Kadınların çevresinde sadece kendileri olsun isterler.
Genel olarak akrep ve koç ilişkisini imkansız bulurlar ama koç kadını gerçekten sevdiği zaman bu ilişkiyi imkanlı hale getirir. Akrep erkeği de gerçekten sevince gözü başkasını görmeyeceği için, koç kadınının uğraşlarını gördüğü zaman tutulabilir.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Koç kadınları hakkında hiçbir şey düşünmüyorum inan.. Akrep erkeği sevdim sevdim der, bir kaç ay alır hevesini sonra terkeder.
Kendimden biliyorum, her seferinde döner kürkçü dükkanına Akrep erkeğim, şimdiye kadar 3 farklı kişide yaşadık bunu. Üç farklı koç kadınında.20 Yorumla
Eski sevgilisi akrep erkeği olan bir koç kadını olarak kesinlikle olumsuz olduğunu düşünüyorum. Bir kere kıskançlık tavanlarda ve güven problemi çok fazla oluyor. Koç kadını inadıyla meşhur olunca çorba bir ilişki çıkıyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de burcumuzu taşıyoruz maalesef
+1 yılAkrep erkeği çapkınlık yapmaktan usanmazlar. Kuşku, kin ve kıskançlık aşırı beslerler. Ayrıca cinselliğe de fazlasıyla düşkünler.
Koç kadınları işlerine önem verirler. Ayrıca eğlenceli ve sıcakkanlı yapıya sahipler.
Bu iki burcun ilişkisi pek hayırlı olmaz çünkü koç kadını genelde üzülür. Akrep erkeğinin kıskanç tavırları hayattan soğutur.40 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılKoç kadını asla alttan almaz ve özür dilemez. Ayrıca eğlenceli bir yapıya sahipler. Gezmeyi, eğlenmeyi ve gülmeyi severler. Akrep erkeği gibi karamsar değiller. Akrep erkekleri zevke çok düşkünlerdir ve şüphecilerdir.
İki burçta aşırı kıskançtır ve bundan dolayı sürekli tartışmalar çıkar ama gerçekten sevince bence problem olmaz.50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
98Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi anlaşabilirler. akrep burcu erkeği asla monotonluktan yana olmayan bir yapıya sahiptir. koç burcu kadını da sürekli bir atraksiyon peşindedir. bu nedenle bir araya geldiklerinde pek sıkılmazlar. ancak akrep erkeğinin fazla ayrıntıcı olma özelliği ve koç kadının umursamaz tavrı nedeniyle aralarında sorun çıkma olasılığı yüksektir. orta noktayı yakaladıklarında bu sorunları yıkabilirler. bir diğer önemli yanı ise iki burcun cinselliğe olan düşkünlüğü ile anılmasıdır. derler ki; her kim bu özellikleri barındıran iki insan birlikte olursa, çok şehvetli bir hayat yaşarlar.
110 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. ben koç burcuyum, ben bile tırstım akrep burcundan. :-)
Akrep mi?
Akrep Nasıl Bir Burçtur?
Ceplerinde akrep vardır kızım korkunçtur
çapkınlıkta usanmaz yaşı gelse 50'ye
Onun için hiç farketmez ayşe fatma hayriye
akrep kısaca 3K Demektir
kuşku kin kıskançlık
titretirler tir tir yönetici gezegeni bu burcun marstır
en çok akrep olan ilimiz karstır
Akrep sekse düşkün aklı fikri orda
ilk fırsatta sıkıştırır seni şurda burda
şansın varken kaç uzaklaş ne işin var onla
kendinize iyi bakın görüşürüz sonra
:-) :-) :-)48 Yorumla
Soran+1 yılHahah biliyorum bunu :)
Soran+1 yılMaalesef artık çok geç uzaklaşmam için :D
Akrep+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Koç kadınını bilmem ama akrep erkeğini (Ben) açıklayabilirim.
Hedeflerine odaklı ve baskın bir karakter. Yenilip yutulamayacak kadar büyük bir hırsa sahibizdir. Güvenmeyiz kolay kolay, yalandan nefret ederiz. Fiziki kuvvetimiz yerindeyse bile kavgayı çok az tercih ederiz başka insanlarla. Daha çok akılcıl ve hayat mahvedici durumlar yaşatmayı severiz. Seksist bir burcuz. Hem kadını hem erkeği cinselliğe baya düşkündür. Bağlılığımız sorgulanamaz. Tabi eğer gerçekten bağlayabildiyseniz. İlişkide heyecan isteriz (Hadi şimdi çatıda yapalım muhabbeti doğrudur yani) monotonlaşırsa sıkılır uzaklaşırız.
Sormak istediklerin varsa sor yanıtlarım40 Yorumla
+1 yılAkreplerin en çok nefret ettiği kişilerdir koçlar. İlk etaptan abazan yapılarından dolayı koçlara sulansalarda ilerleyen zamanda yüzde yüz ihtimal nefret eder ve zıtlaşırlar. Sen akrebe bayılsan bile şimdilik gün gelecek seni çok fena sokacak. Çünkü sevmiyorlar koçları
30 Yorumla
+1 yılAnlaşamazlar koç kadını özgürlükçü aceleci ve sert sözlüdür akrep kısıtlayıcı tutkulu cinseliğe düşkün ve yanloş gördüğünde intikamcıdır koç kadını aşık olduğunu sanıp sonra fikri değişebilir akrep bağlıdır olamaz anca cinsel anlamda uyum yakalarsınız
40 YorumlaAkrep burclarına guvenmek hatadır 4 akrep tadıgım var 2 sıde bayan kesınlıkle guvenılmezler arkanı döndugunde fırstını bulursa her turlu boynuzlar. Koc kadını daha durustuur dogrudur bence zor olur koc ve akrep koca daha durust ve gercekcı bır burc gıder başak gıbı zekı burclar mesala
30 Yorumla
+1 yılBen akrebim koç burcu sevgilim olmuştu. Çok kıskanıpta kısıtladığım için erken bitirmiştim ☺ yani bir koçsan ve akrep erkeğinden hoşlanıyorsan özgürlüğünü bir kenara bırakıp kendini ona adamalısın gözün başkasını görmemeli gerek cinsel yönden gerek dostluk yönünden tatmin etmelisin zor güveniriz güvenince aşık oluruz aşık ettikten sonra köpeğin olacaktır o zaman istediğin gibi davranabilirsin. Aksi taktirde başlar başlamaz bitebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburcum koç yükselenim akrep :)
içimde çatışmalar yaşadığım doğrudur. bir tarafım özgür tuhlu çocuk ruhlu iken diğer tarafım (akrep) tutkulu, kuralcı, kuşkucu, kuruntucu aman akrep hiçte güzel bir burç değil bence. tüm kötü huylar akrep de. erkekleri alkole düşkün olur kadına kıza düşkün olur. gerçi hangi erkek değil ki :s anlaşırlarmı bilmiyorum en güzeli kendi burçlarından birisi ile mesela yay ya da koç koç ile en iyi anlaşır.00 YorumlaBence akrep erkeğini çok kötülediniz arkadaş seven her şeyinden vaz geçer ben bir koçu seven akrep olarak sahsen onun bir sözüne tüm hayatımı komple değişirim akrep inatçı ola bilir ama değişmez diye bir şey yok çapkında değilim şahsen ben ondan başka kimseye bakamam yanımda olsada olmasada bilsede bilmesede çünkü çok seviyorum
180 Yorumla
+1 yılAkrep ve koc erkegi ideal esi balik burcudur.. uysal itaatkar çekici olurlar. Koc kadinini akrep erkegi deli eder veya kendi deli olur heran kavga tartisma uyumsuzlar.
00 YorumlaEn akrep erkeği olarak bir Koç kadını ile ilişki yaşıyorum, tamam arada bir kızışmalar oluyor ama işin sonundan ikimizde doğru yolu buluyoruz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek kelimeyle mükemmel :D Sürekli ilgi görmeyi ve kıskanılmayı seviyorsanız tabiki (iki taraf içinde geçerli). 4 yıldır birlikteyim bir akrep erkeğiyle sanki 1 yılı tamamlamamışız gibi geliyor alışkanlığa dönse bile sıkılmak mümkün değil.
50 Yorumla
+1 yılOn numara olur. Akrep erkeğiyle koç kadını iyi anlaşırlar. Ama koç, akrebin kıskançlığını bilip ona göre hareket etmeli. :)
50 Yorumla
+1 yılben koçum 2 tane akrep kız arkadaşım oldu keşke hiç tanısmasaydım dediğim insan Şu an 2side.. Tersi durumda nasıl olur bilmiyorum artık..
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamiyor muydunuz hiçbir konuda
Koç+1 yılhiiiiç bir konuda hemde.. :) acayip zıttık birbirimize... İki tarafta başına buyruk emir almaktan hoşlanmaz taraf olunca öyle oluyor haliyle :) İki sevgilimdede benzer sebeplerden ötürü ayrıldım :)
Oğlak+1 yılaynısını ben de yaşadım
İkisi de dik basli ve bakin karakterler olmasına rağmen aralarında muhteşem bir çekim vardir. Bence acisiyla tatlisiyla ideal bir ilişki olur.
30 YorumlaAkrep erkeği ile koç kadını mı? !!! Aman Allahım...
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden :)
Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. Biraz çekişmeli şahsen ben yaşadım bu durumu 3 sene boyunca ama ten uyumu müthiş mantıktada biraz sürtüşme ile anlaşılan bir ilişki bence süper
20 Yorumla
+1 yılya Allah aşkına saçma sapan burçlarla ilişkileri karıştırmanyın yaa. ne alaka burlarmı insanları belirlio.
10 Yorumlaakrep erkegiyim diye sölemiyorum ama akrep erkgi çok iyi çok romantiktir yani bulduysan kaçırma derim :D yok la şaka yaptım koca bulduysan evlen hemen bırak koçu akrebi :D :D :d
10 Yorumla
+1 yılBence mükemmel olur. Çoğu özelliğiniz aynı gibi zaten. Ha ateşli tartışmalara hazır olun :-) onun dışında herşey yolunda olur emin ol.
10 Yorumlaolmaz. bende akrep erkeğiyim bana teklif eden koç kızlarından hep kaçmışımdır. 2 kere başıma geldi. akrep erkeği elde edilmeyi değil, elde ederek sevmeyi emek etmeyi sever yani deyim şu kaçmaz, kovalar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizzat yaşadım, akrep erkeği cinselliğe çok düşkün olduğu kadar koç kadını da öyledir. Birbirlerini cinsel yönden çekerler. Fazla uzun sürmeyen bir ilişki bence, tabii kişiden kişiye değişir.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılakrep erkeğiyim, koç kadınıyla ilişkim yok. kim dediyse yalan söylemiş spekülasyonlara itibar etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoc varsa bir iliskide kavgada cok :D inatcibasi dik sinirli saldirganalttan alamayn kiskanc paylasamayan sayiyim mi daha :D en iyisi terazi birisini bul dengeleyici yazik ben akrebe uzuluyom
10 Yorumla
+1 yılUuuu o duvar senin bu duvar benim 😂 Ben akrep ve herzaman ilk tercihim aslan ama ikincisi koç 😉
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burçlara inanmam insan kendini bilen ve karakteri yerindeyse herkes ile anlaşır
10 Yorumla
+1 yılBenim burcum akrep bir koç kadını bulursanız açıklarım 😈😈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sıkıntılı olabilri. gibi geldi.
Akrep erkeğim ama koç kadını ile birlikte olmadım. Ancak Akrep erkeğinin en uyumlu kadını balık kadınıdır. En kötü özelliği dik kafalı ve sabırsız olması. sıkıntı olabilir.00 Yorumla
+1 yılSesler yuksele bilir dikkat sizin için iyi bişe olabilir ama çevreye rahatsızlık verebilirsiniz Saturn yorungeden çıkana kadar bu sesler artabilir :)
00 Yorumla
+1 yılAkrep ile koç ilişkiye giremez :)) öyle birşey gördün mü sen
00 Yorumla
+1 yılbaşarılı uyumlu bir burç uyumu olur bence.. akrep erkeği ikizlerden uzak dursun yeter :) onlardan darbe yiye yiye boynuzlarım uzaydan bile parıldıyor :D
00 Yorumla
+1 yılPek sanmam!
Koç erkeğini kaldıramaz.
Alıngan ve çok kıskanç..00 YorumlaAkrep burcuyum. Bir ara bir koç erkeğiyle flört etmiştim. Hayatımın hatasıydı, aman diyeyim.
00 YorumlaÇeşit çeşit akrep var Akrep erkeğini bilmem gerek Koç kadınını tanımam gerek O kadın benim için bu soruyu sorsa kapısının önünden Ayrılmam
00 Yorumlaher türlü sokar (yanlış anlamayın lan akrep ya o yüzden) :)
00 YorumlaKavgalar atışmalar olabilir ama heyecan tutku arzu aşk herşey olur 😊 Bende koç burcuyum 😊
11 Yorumlakoç burcuyum. akrep burcu bir kaç bayan ile ilişkim oldu fakat kedi köpek gibiydik.
00 Yorumlaİki burcun yönetici gezegeni mars bu yüzden çatışmalı ama bağlayıcı bir ilişki diyebiliriz
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden bağlayıcı sence :)
+1 yılakrebim bende çok huysuzummm:) akrepler genelde öyle oluyor sabırlıysan neden olmasın
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 769 cevap paylaştı. bu soruyu günün sorusu diye buraya koyan yönetimi istifaya davet ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılbir akrep erkeği olarak işin zor diyor saygılarımı iletiorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben Akrep erkeğiyim ama her burcun kadınını severim. Neden bu sınırlama :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni ayakta uyutur akrepler çok iyi aşık taklidi yapar seni yatağa atıp istedğini aldıktan sonra hemen terkederler :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoç burcuyum yükselenim akrep sanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım kendimle bilemiyorum :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrebim bir koç geldi geçti hayatımdan. boşver anlatmym :D
utananyerindibinegirenmaymun02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır misin :)
Cevap sahibi+1 yılUluorta mı? Burda olmaz 😃
tam tersini yasamistim daha dogrusu 5 sene yasamaya calistik biraz zor yurur
01 Yorumla
Koç+1 yılBiz hala evliysek çokta fena sayılmaz Koç adını olarak
Mukemmel olur diye tahmin ediyorum koc erkegi akrep kadini oyle cunku 😉
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılakrep ve koç olmaz ki kanks biri iğneler öbürü kafa atar
00 Yorumla abim akrep yengem koç 5-6 senedir evliler ve gördüm göreli her allahın günü kavga ediyorlar
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. anlaşamazlar akrep dağınıkdır koç düzenli koş kadını akrebi sıkar akrep kaçar
00 YorumlaÇok tehlikeli biri azgındır diğeri utangaç buluşurlasa tehlike
00 Yorumlaakrep erkeği yengeç kadını çok iyidir onu iyi biliyorumda koç kadınını bilmem
00 Yorumla
+1 yılya karakterleriniz iyi olsun burçlar ne oluyormuş koçum benim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamda böyle bir ilişki yaşadım ama onun yavşaklığı kız meraklısı oldugu için bitirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHay ilişkinize en üstte olan soruna ifrit ettin her yenilediğimde sorunu görmek zorunda mıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrep burcu başlı başına zor zaten
ama koç hakkında bir fikrim yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz ikimizde koç burcuyuz. Koçu en onun gibi bir koç idare ediyor. Yani iyi oluyo öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrep burcuğum eski sevgilim koç burcuydu. kadınını bilmem ama erkeği benden uzak dursun ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrep erkeğinin çapkınlığı..
koç kadının bağlılığı, kıskançlığı..
söylenecek söz kalmadı sanırım...00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurcum akrep şimdiye kadar birlikte oldugum kadınlarin burcunu hiç sormadim ama
00 Yorumla - Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Akrep erkeği Koç kadını ilişkisi hakkındaki yorumunuz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler