• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Akrep erkeği Koç kadını ilişkisi hakkındaki yorumunuz nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
67
Yapay Zekaya Sor
Akrep erkeği ve koç kadını ilişkisi hakkındaki yorumunuz nedir?
Akrep erkeği Koç kadını ilişkisi hakkındaki yorumunuz nedir?
İlişki Soruları Nedir Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BuzHanım
    BuzHanım Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    Yay
    +1 yıl

Akrep erkeği ve koç kadını

Akrep burcu erkeği aşk hayatında çok tutkuludur. Ayrıca ayrı bir çekim gücüne sahiplerdir. Bazı akrep erkekleri aşkta her şeyi en güzel şekilde yaşamak ister. Bazı akrep erkekleri gerçek aşka inanırken, bazıları sadece zaman geçirmek aşk yaşarlar. Ayrıca fazlasıyla otoriter bir yapıya sahipler. Ayrıca bunların yanı sıra duygusal, neşeli, enerjik ve duyarlı bir yapıya sahipler. Hayatlarındaki ilişkilerin her zaman zevkli olmasını isterler. Zevk veren şeyler onlar için güzeldir. Cinsellikten yana büyük bir istekleri olur. Cinsellik onlar için büyük bir zevktir ve bundan asla vazgeçmek istemezler. Dolayısıyla sevdikleri insanla da cinsellik yaşamak isterler. Aşkta her zaman şüpheli bir yapıya sahipler. Kolay kolay kimseye de güvenmezler.

Koç burcu kadını ise genelde ciddi ve sorumluluk sahibi kişilerden hoşlanırlar. Onlar için bazı şeyler net bir şekilde önemlidir. İlişki yaşayacakları erkeğin ailesine önem vermesini, meslek ve sorumluluk sahibi olmasını isterler. Karşısındaki erkeğin ilgili birisi olması gerekir yoksa katlanamazlar. Sertliğe ve kabalığa gelemezler. Eğer kendileri için karşısındaki kişi uygun biriyse uzun ilişki yaşamak isterler. Koç burcu kadınları, neşeli ve sıcakkanlı insanlardır. Beğenilmeyi severler. İşlerinde başarılı olmaya da önem verirler.

Akrep erkeği ile koç kadınının uyumu

koç kadını akrep erkeği
    koç kadını akrep erkeği

Bu iki burcun ilişkisinde iletişim zorluğu yaşanabilir. Koç burcu ne düşünürse açıkça söyler ve konuşur ama akrep burcu aynı şeyi dile getirmez. Akrep burcunun her şeyi açıkça söylemesi için durumları baştan sona düşünmesi ve tartması gerekir. Hal böyle olunca tartışmalar ve ayrılıklarda barışmak aşırı uzun sürer. Koç her zaman bir adım bekler ama akrep burcu atmamakta kararlı olur çünkü hep düşünür. Koç burcunun kararları ani olur ama akrep burçları her konuyu derinine kadar düşünür. Koç burcu kolayca affeder ama akrep öyle değildir. Tüm olumsuzlukları düşünür ve ona göre karar verir. Ayrıca akrep burcu erkeğinin fikirleri hislerinden önemlidir. O yüzden kolay kolay hisleriyle hareket etmezler. Koç burçları eğlenceli kişilikleri ve sıcakkanlı olmalarından dolayı kolayca arkadaş edinebilirler ama bu akrep erkeği için ters bir durumdur çünkü aşırı kıskanç kişilerdir. Kolay kolay bunu yediremezler. Kadınların çevresinde sadece kendileri olsun isterler.

Genel olarak akrep ve koç ilişkisini imkansız bulurlar ama koç kadını gerçekten sevdiği zaman bu ilişkiyi imkanlı hale getirir. Akrep erkeği de gerçekten sevince gözü başkasını görmeyeceği için, koç kadınının uğraşlarını gördüğü zaman tutulabilir.

6
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• PırIanta
    PırIanta Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    Terazi
    +1 yıl

Koç kadınları hakkında hiçbir şey düşünmüyorum inan.. Akrep erkeği sevdim sevdim der, bir kaç ay alır hevesini sonra terkeder.
    Kendimden biliyorum, her seferinde döner kürkçü dükkanına Akrep erkeğim, şimdiye kadar 3 farklı kişide yaşadık bunu. Üç farklı koç kadınında.

2
    0 Yorumla
  • allyx
    allyx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    Koç
    +1 yıl

Eski sevgilisi akrep erkeği olan bir koç kadını olarak kesinlikle olumsuz olduğunu düşünüyorum. Bir kere kıskançlık tavanlarda ve güven problemi çok fazla oluyor. Koç kadını inadıyla meşhur olunca çorba bir ilişki çıkıyor.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İkimiz de burcumuzu taşıyoruz maalesef

Yorumla
  • ZİRVEDEMİSN
    ZİRVEDEMİSN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Akrep erkeği çapkınlık yapmaktan usanmazlar. Kuşku, kin ve kıskançlık aşırı beslerler. Ayrıca cinselliğe de fazlasıyla düşkünler.
    Koç kadınları işlerine önem verirler. Ayrıca eğlenceli ve sıcakkanlı yapıya sahipler.

Bu iki burcun ilişkisi pek hayırlı olmaz çünkü koç kadını genelde üzülür. Akrep erkeğinin kıskanç tavırları hayattan soğutur.

4
    0 Yorumla
  • freerogue0
    freerogue0 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 776 cevap paylaştı.

Koç kadını asla alttan almaz ve özür dilemez. Ayrıca eğlenceli bir yapıya sahipler. Gezmeyi, eğlenmeyi ve gülmeyi severler. Akrep erkeği gibi karamsar değiller. Akrep erkekleri zevke çok düşkünlerdir ve şüphecilerdir.
    İki burçta aşırı kıskançtır ve bundan dolayı sürekli tartışmalar çıkar ama gerçekten sevince bence problem olmaz.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

98

Cevap

• istesevgiask
    istesevgiask Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.

çok iyi anlaşabilirler. akrep burcu erkeği asla monotonluktan yana olmayan bir yapıya sahiptir. koç burcu kadını da sürekli bir atraksiyon peşindedir. bu nedenle bir araya geldiklerinde pek sıkılmazlar. ancak akrep erkeğinin fazla ayrıntıcı olma özelliği ve koç kadının umursamaz tavrı nedeniyle aralarında sorun çıkma olasılığı yüksektir. orta noktayı yakaladıklarında bu sorunları yıkabilirler. bir diğer önemli yanı ise iki burcun cinselliğe olan düşkünlüğü ile anılmasıdır. derler ki; her kim bu özellikleri barındıran iki insan birlikte olursa, çok şehvetli bir hayat yaşarlar.

11
    0 Yorumla
  • emright
    emright Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.

ben koç burcuyum, ben bile tırstım akrep burcundan. :-)

Akrep mi?
    Akrep Nasıl Bir Burçtur?
    Ceplerinde akrep vardır kızım korkunçtur
    çapkınlıkta usanmaz yaşı gelse 50'ye
    Onun için hiç farketmez ayşe fatma hayriye
    akrep kısaca 3K Demektir
    kuşku kin kıskançlık
    titretirler tir tir yönetici gezegeni bu burcun marstır
    en çok akrep olan ilimiz karstır
    Akrep sekse düşkün aklı fikri orda
    ilk fırsatta sıkıştırır seni şurda burda
    şansın varken kaç uzaklaş ne işin var onla
    kendinize iyi bakın görüşürüz sonra
    :-) :-) :-)

4
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahah biliyorum bunu :)

Yorumla
    • emright
      emright
      Koç
      +1 yıl

şansın varken kaç uzaklaş ne işin var onla. :-)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef artık çok geç uzaklaşmam için :D

Yorumla
    • emright
      emright
      Koç
      +1 yıl

tüh bir kızı daha kaybettik. :-) bu kaçıncı akrep erkeği nasıl olur sorusu yazdığım. :-)

Yorumla
    • Chucky1825
      Chucky1825
      Akrep
      +1 yıl

@emright akrep burcuyum Şu an korktum kendimden 😄😄

Yorumla
    • BirİzmirBeyefendisi
      BirİzmirBeyefendisi
      Oğlak
      +1 yıl

@emright 3K1T1S demelisin Kuşku kin kıskançlık tutku seks

Yorumla
    • kalbiye
      kalbiye
      Başak
      +1 yıl

Hayırdırr noluyo @emright yükselenim akrep :D

Yorumla
    • emright
      emright
      Koç
      +1 yıl

@kalbiye iki insandan birinin de yükseleni akrep olur mu arkadaş? ne varmış bunda bu kadar? aman ne korktum sen yükselenim akrep deyince ya. bak ne entrikalar çevirecek şimdi. e yükseleni akrepmiş ya ondan. 😊

Yorumla
  • CssAttacK
    CssAttacK Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 31%
    Akrep
    +1 yıl

Koç kadınını bilmem ama akrep erkeğini (Ben) açıklayabilirim.

Hedeflerine odaklı ve baskın bir karakter. Yenilip yutulamayacak kadar büyük bir hırsa sahibizdir. Güvenmeyiz kolay kolay, yalandan nefret ederiz. Fiziki kuvvetimiz yerindeyse bile kavgayı çok az tercih ederiz başka insanlarla. Daha çok akılcıl ve hayat mahvedici durumlar yaşatmayı severiz. Seksist bir burcuz. Hem kadını hem erkeği cinselliğe baya düşkündür. Bağlılığımız sorgulanamaz. Tabi eğer gerçekten bağlayabildiyseniz. İlişkide heyecan isteriz (Hadi şimdi çatıda yapalım muhabbeti doğrudur yani) monotonlaşırsa sıkılır uzaklaşırız.

Sormak istediklerin varsa sor yanıtlarım

4
    0 Yorumla
  • çatlakMona
    çatlakMona Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 30%
    Koç
    +1 yıl

Akreplerin en çok nefret ettiği kişilerdir koçlar. İlk etaptan abazan yapılarından dolayı koçlara sulansalarda ilerleyen zamanda yüzde yüz ihtimal nefret eder ve zıtlaşırlar. Sen akrebe bayılsan bile şimdilik gün gelecek seni çok fena sokacak. Çünkü sevmiyorlar koçları

3
    0 Yorumla
  • BirİzmirBeyefendisi
    BirİzmirBeyefendisi Takip Et
    Guru Yaş: 29
    Oğlak
    +1 yıl

Anlaşamazlar koç kadını özgürlükçü aceleci ve sert sözlüdür akrep kısıtlayıcı tutkulu cinseliğe düşkün ve yanloş gördüğünde intikamcıdır koç kadını aşık olduğunu sanıp sonra fikri değişebilir akrep bağlıdır olamaz anca cinsel anlamda uyum yakalarsınız

4
    0 Yorumla
  • korman
    korman Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 74%
    Koç
    +1 yıl

Akrep burclarına guvenmek hatadır 4 akrep tadıgım var 2 sıde bayan kesınlıkle guvenılmezler arkanı döndugunde fırstını bulursa her turlu boynuzlar. Koc kadını daha durustuur dogrudur bence zor olur koc ve akrep koca daha durust ve gercekcı bır burc gıder başak gıbı zekı burclar mesala

3
    0 Yorumla
  • charlieninseytani
    charlieninseytani Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    Akrep
    +1 yıl

Ben akrebim koç burcu sevgilim olmuştu. Çok kıskanıpta kısıtladığım için erken bitirmiştim ☺ yani bir koçsan ve akrep erkeğinden hoşlanıyorsan özgürlüğünü bir kenara bırakıp kendini ona adamalısın gözün başkasını görmemeli gerek cinsel yönden gerek dostluk yönünden tatmin etmelisin zor güveniriz güvenince aşık oluruz aşık ettikten sonra köpeğin olacaktır o zaman istediğin gibi davranabilirsin. Aksi taktirde başlar başlamaz bitebilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

burcum koç yükselenim akrep :)
    içimde çatışmalar yaşadığım doğrudur. bir tarafım özgür tuhlu çocuk ruhlu iken diğer tarafım (akrep) tutkulu, kuralcı, kuşkucu, kuruntucu aman akrep hiçte güzel bir burç değil bence. tüm kötü huylar akrep de. erkekleri alkole düşkün olur kadına kıza düşkün olur. gerçi hangi erkek değil ki :s anlaşırlarmı bilmiyorum en güzeli kendi burçlarından birisi ile mesela yay ya da koç koç ile en iyi anlaşır.

0
    0 Yorumla
  • Ysfxyl
    Ysfxyl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    Akrep
    +1 yıl

Bence akrep erkeğini çok kötülediniz arkadaş seven her şeyinden vaz geçer ben bir koçu seven akrep olarak sahsen onun bir sözüne tüm hayatımı komple değişirim akrep inatçı ola bilir ama değişmez diye bir şey yok çapkında değilim şahsen ben ondan başka kimseye bakamam yanımda olsada olmasada bilsede bilmesede çünkü çok seviyorum

18
    0 Yorumla
  • müleykeZerrin
    müleykeZerrin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 67%
    Balık
    +1 yıl

Akrep ve koc erkegi ideal esi balik burcudur.. uysal itaatkar çekici olurlar. Koc kadinini akrep erkegi deli eder veya kendi deli olur heran kavga tartisma uyumsuzlar.

0
    0 Yorumla
  • ST191
    ST191 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 33%
    Akrep
    +1 yıl

En akrep erkeği olarak bir Koç kadını ile ilişki yaşıyorum, tamam arada bir kızışmalar oluyor ama işin sonundan ikimizde doğru yolu buluyoruz

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tek kelimeyle mükemmel :D Sürekli ilgi görmeyi ve kıskanılmayı seviyorsanız tabiki (iki taraf içinde geçerli). 4 yıldır birlikteyim bir akrep erkeğiyle sanki 1 yılı tamamlamamışız gibi geliyor alışkanlığa dönse bile sıkılmak mümkün değil.

5
    0 Yorumla
  • BirDeliFırtına
    BirDeliFırtına Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    Akrep
    +1 yıl

On numara olur. Akrep erkeğiyle koç kadını iyi anlaşırlar. Ama koç, akrebin kıskançlığını bilip ona göre hareket etmeli. :)

5
    0 Yorumla
  • DewilsLawyer
    DewilsLawyer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    Koç
    +1 yıl

ben koçum 2 tane akrep kız arkadaşım oldu keşke hiç tanısmasaydım dediğim insan Şu an 2side.. Tersi durumda nasıl olur bilmiyorum artık..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlasamiyor muydunuz hiçbir konuda

Yorumla
    • DewilsLawyer
      DewilsLawyer
      Koç
      +1 yıl

hiiiiç bir konuda hemde.. :) acayip zıttık birbirimize... İki tarafta başına buyruk emir almaktan hoşlanmaz taraf olunca öyle oluyor haliyle :) İki sevgilimdede benzer sebeplerden ötürü ayrıldım :)

Yorumla
    • Santa_Claus
      Santa_Claus
      Oğlak
      +1 yıl

aynısını ben de yaşadım

Yorumla
  • NancySin
    NancySin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 57%
    Yay
    +1 yıl

İkisi de dik basli ve bakin karakterler olmasına rağmen aralarında muhteşem bir çekim vardir. Bence acisiyla tatlisiyla ideal bir ilişki olur.

3
    0 Yorumla
  • abugi
    abugi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 39%
    Yay
    +1 yıl

Akrep erkeği ile koç kadını mı? !!! Aman Allahım...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden :)

Yorumla
    • abugi
      abugi
      Yay
      +1 yıl

Koç'lar çok bencil olur.. Akrep erkeği ise kendimden biliyorum bencillerden nefret eder...

Yorumla
  • Düşüngeç
    Düşüngeç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 37%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı.

Biraz çekişmeli şahsen ben yaşadım bu durumu 3 sene boyunca ama ten uyumu müthiş mantıktada biraz sürtüşme ile anlaşılan bir ilişki bence süper

2
    0 Yorumla
  • PembişşşÇocukkk
    PembişşşÇocukkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 48%
    Akrep
    +1 yıl

ya Allah aşkına saçma sapan burçlarla ilişkileri karıştırmanyın yaa. ne alaka burlarmı insanları belirlio.

1
    0 Yorumla
  • delv_delv
    delv_delv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    Akrep
    +1 yıl

akrep erkegiyim diye sölemiyorum ama akrep erkgi çok iyi çok romantiktir yani bulduysan kaçırma derim :D yok la şaka yaptım koca bulduysan evlen hemen bırak koçu akrebi :D :D :d

1
    0 Yorumla
  • Özgürlük27
    Özgürlük27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 35%
    Boğa
    +1 yıl

Bence mükemmel olur. Çoğu özelliğiniz aynı gibi zaten. Ha ateşli tartışmalara hazır olun :-) onun dışında herşey yolunda olur emin ol.

1
    0 Yorumla
  • Gesenkan
    Gesenkan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    Akrep
    +1 yıl

olmaz. bende akrep erkeğiyim bana teklif eden koç kızlarından hep kaçmışımdır. 2 kere başıma geldi. akrep erkeği elde edilmeyi değil, elde ederek sevmeyi emek etmeyi sever yani deyim şu kaçmaz, kovalar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bizzat yaşadım, akrep erkeği cinselliğe çok düşkün olduğu kadar koç kadını da öyledir. Birbirlerini cinsel yönden çekerler. Fazla uzun sürmeyen bir ilişki bence, tabii kişiden kişiye değişir.

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 17,9b cevap paylaştı.

akrep erkeğiyim, koç kadınıyla ilişkim yok. kim dediyse yalan söylemiş spekülasyonlara itibar etmeyin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Koc varsa bir iliskide kavgada cok :D inatcibasi dik sinirli saldirganalttan alamayn kiskanc paylasamayan sayiyim mi daha :D en iyisi terazi birisini bul dengeleyici yazik ben akrebe uzuluyom

1
    0 Yorumla
  • üye123654789
    üye123654789 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 54%
    Akrep
    +1 yıl

Uuuu o duvar senin bu duvar benim 😂 Ben akrep ve herzaman ilk tercihim aslan ama ikincisi koç 😉

1
    0 Yorumla
  • Erdalgn
    Erdalgn Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 51%
    Aslan
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Burçlara inanmam insan kendini bilen ve karakteri yerindeyse herkes ile anlaşır

1
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    Yay
    +1 yıl

Benim burcum akrep bir koç kadını bulursanız açıklarım 😈😈

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bence sıkıntılı olabilri. gibi geldi.

Akrep erkeğim ama koç kadını ile birlikte olmadım. Ancak Akrep erkeğinin en uyumlu kadını balık kadınıdır. En kötü özelliği dik kafalı ve sabırsız olması. sıkıntı olabilir.

0
    0 Yorumla
  • ahmetarslan34
    ahmetarslan34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Akrep
    +1 yıl

Sesler yuksele bilir dikkat sizin için iyi bişe olabilir ama çevreye rahatsızlık verebilirsiniz Saturn yorungeden çıkana kadar bu sesler artabilir :)

0
    0 Yorumla
  • eşekliprens111111
    eşekliprens111111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    Oğlak
    +1 yıl

Akrep ile koç ilişkiye giremez :)) öyle birşey gördün mü sen

0
    0 Yorumla
  • turkervedat
    turkervedat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    Akrep
    +1 yıl

başarılı uyumlu bir burç uyumu olur bence.. akrep erkeği ikizlerden uzak dursun yeter :) onlardan darbe yiye yiye boynuzlarım uzaydan bile parıldıyor :D

0
    0 Yorumla
  • mehmetcetiin09
    mehmetcetiin09 Takip Et
    Master Yaş: 33
    Kova
    +1 yıl

Pek sanmam!
    Koç erkeğini kaldıramaz.
    Alıngan ve çok kıskanç..

0
    0 Yorumla
  • Rejina
    Rejina Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    Akrep
    +1 yıl

Akrep burcuyum. Bir ara bir koç erkeğiyle flört etmiştim. Hayatımın hatasıydı, aman diyeyim.

0
    0 Yorumla
  • korkmaz88
    korkmaz88 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    Akrep
    +1 yıl

Çeşit çeşit akrep var Akrep erkeğini bilmem gerek Koç kadınını tanımam gerek O kadın benim için bu soruyu sorsa kapısının önünden Ayrılmam

0
    0 Yorumla
  • ozekes
    ozekes Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    Yengeç
    +1 yıl

her türlü sokar (yanlış anlamayın lan akrep ya o yüzden) :)

0
    0 Yorumla
  • Hand123
    Hand123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    Koç
    +1 yıl

Kavgalar atışmalar olabilir ama heyecan tutku arzu aşk herşey olur 😊 Bende koç burcuyum 😊

1
    1 Yorumla
    • richard9
      richard9
      Başak
      +1 yıl

niye böyle dışa dönüksünüz yahu, çileden çıkıyoruz biz

Yorumla
  • exabyte01
    exabyte01 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    Koç
    +1 yıl

koç burcuyum. akrep burcu bir kaç bayan ile ilişkim oldu fakat kedi köpek gibiydik.

0
    0 Yorumla
  • Girlzyy
    Girlzyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    İkizler
    +1 yıl

İki burcun yönetici gezegeni mars bu yüzden çatışmalı ama bağlayıcı bir ilişki diyebiliriz

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden bağlayıcı sence :)

Yorumla
    • Girlzyy
      Girlzyy
      İkizler
      +1 yıl

İki burçta benim dediğim olsun der dikine gider kontrol etmeyi sever ama birbirlerini severse çatışa çatışa anlaşırlar ve bağlanırlar

Yorumla
    • richard9
      richard9
      Başak
      +1 yıl

koçların dışa dönüklüğüne tahamül edemez akrep

Yorumla
  • Uğurböceği93
    Uğurböceği93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    Akrep
    +1 yıl

akrebim bende çok huysuzummm:) akrepler genelde öyle oluyor sabırlıysan neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Gokhaaan
    Gokhaaan Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 769 cevap paylaştı.

bu soruyu günün sorusu diye buraya koyan yönetimi istifaya davet ediyorum.

2
    0 Yorumla
  • sıslegelenyolcu
    sıslegelenyolcu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    Akrep
    +1 yıl

bir akrep erkeği olarak işin zor diyor saygılarımı iletiorum

0
    0 Yorumla
  • SergeiArdzinba
    SergeiArdzinba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı.

Valla ben Akrep erkeğiyim ama her burcun kadınını severim. Neden bu sınırlama :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seni ayakta uyutur akrepler çok iyi aşık taklidi yapar seni yatağa atıp istedğini aldıktan sonra hemen terkederler :))

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

koç burcuyum yükselenim akrep sanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım kendimle bilemiyorum :P

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Akrebim bir koç geldi geçti hayatımdan. boşver anlatmym :D
    utananyerindibinegirenmaymun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlatır misin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uluorta mı? Burda olmaz 😃

Yorumla
  • tanju_
    tanju_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    Koç
    +1 yıl

tam tersini yasamistim daha dogrusu 5 sene yasamaya calistik biraz zor yurur

0
    1 Yorumla
    • bahargirgin
      bahargirgin
      Koç
      +1 yıl

Biz hala evliysek çokta fena sayılmaz Koç adını olarak

Yorumla
  • McGrath
    McGrath Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Mukemmel olur diye tahmin ediyorum koc erkegi akrep kadini oyle cunku 😉

0
    0 Yorumla
  • Univerliseli
    Univerliseli Takip Et
    Master Yaş: 29
    Balık
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 7b cevap paylaştı.

akrep ve koç olmaz ki kanks biri iğneler öbürü kafa atar

0
    0 Yorumla
  • Tinimel
    Tinimel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    Koç
    +1 yıl

abim akrep yengem koç 5-6 senedir evliler ve gördüm göreli her allahın günü kavga ediyorlar

0
    0 Yorumla
  • joney
    joney Takip Et
    Guru Yaş: 44
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,8b cevap paylaştı.

anlaşamazlar akrep dağınıkdır koç düzenli koş kadını akrebi sıkar akrep kaçar

0
    0 Yorumla
  • Bengigod1
    Bengigod1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    Koç
    +1 yıl

Çok tehlikeli biri azgındır diğeri utangaç buluşurlasa tehlike

0
    0 Yorumla
  • parasit
    parasit Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    Akrep
    +1 yıl

akrep erkeği yengeç kadını çok iyidir onu iyi biliyorumda koç kadınını bilmem

0
    0 Yorumla
  • reklamyapma
    reklamyapma Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    Yay
    +1 yıl

ya karakterleriniz iyi olsun burçlar ne oluyormuş koçum benim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

tamda böyle bir ilişki yaşadım ama onun yavşaklığı kız meraklısı oldugu için bitirdim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hay ilişkinize en üstte olan soruna ifrit ettin her yenilediğimde sorunu görmek zorunda mıyım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

akrep burcu başlı başına zor zaten
    ama koç hakkında bir fikrim yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Biz ikimizde koç burcuyuz. Koçu en onun gibi bir koç idare ediyor. Yani iyi oluyo öyle

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

akrep burcuğum eski sevgilim koç burcuydu. kadınını bilmem ama erkeği benden uzak dursun ya

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

akrep erkeğinin çapkınlığı..
    koç kadının bağlılığı, kıskançlığı..
    söylenecek söz kalmadı sanırım...

0
    0 Yorumla
  • azambilgin
    azambilgin Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Burcum akrep şimdiye kadar birlikte oldugum kadınlarin burcunu hiç sormadim ama

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Akrep erkeği Koç kadını ilişkisi hakkındaki yorumunuz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Akrep erkeği koç kadını ilişkisi hakkında düşünceleriniz neler? 6 cevap verildi
Koç kadını ve akrep erkeği ilişkisi hakkında yorum yapçak varmı? 12 cevap verildi
Akrep Kadını Yay Erkeği ilişkisi sizce nasıllll? 7 cevap verildi
Yangeç erkeği Koç kadını ilişkisini yorumlar mısınız? 2 cevap verildi
Kova kadını yay erkeği ilişkisi hakkında yorumları alayım? 5 cevap verildi
Başak erkeği akrep kadını ilişkisi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Turşu denince aklınıza ilk hangi turşu gelir?
  • Sosyal medyadan gelen hakaretlere tepkiniz genelde ne oluyor?
  • Saç boyasını kimyasal boya akıtıcı ile çıkarmak saçı çok yıpratır mı?
  • Siyah gelinliği güzel buluyor musunuz?
  • 10 kilo makyajla güzel olduğunu sananlar var mı sizce?
  • İlk buluşmada spagetti yenir mi 🍝?
  • Banyodan sonra saçlarınızın güzel kokması için kullandığınız bir ürün var mı?
  • Bu buruna 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sevgilin sana "Kızacak bir şey var ama önce söz ver kızmayacaksın." dese nabzın kaça çıkar🤣?
  • En gizli mobil uygulama sizce hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨