Erkek arkadasmla daha 1 bucuk aydr çıkıyoruz ama birbirimize cok cabuk adapte olduk cabuk alstk. Beni sevdigini sık sıkta soyler buraya kadar hersey guzel hoş gibi gorunebilir ama sorun surda surekli opmek istiyo yanaktan masum degil ama dudaktan fransz opucugu seklinde oper ben kullanıldigimi hissediyorum sizce beni seviyo mu gercekten yoksa dusundugum doğru mu
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Onceden de yani cikmaya baslamadan once asik olmustur belki sana. Ve allah askina sopulalesiyle tanistirmis ya sor bakalim benden once kac kisiyi ailenle tanistirdin diye. Yani bunu ona soyle biraz fazlalasti ben alisik degilim butur seylere iliskinin basinda biraz daha yavas gidebiliriz de.
10 Yorumla
+1 yılValla demek ben cok geri kalmisim cinsellikte... :D 1 yilin sonunda ancak guvenip arabasina binmistim. Evimin adresini 1.5 yilda ogrenmisti. :D Nasil guveniyorsunuz da bunlari yapiyorsunuz bilmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılBuraya kendini ovmeye gelmissin ben cevap istiyorum sadece
- +1 yıl
Alakasi yok. Cidden yasadim bunu. Cevap da icinde zaten. Amacini hissetmissin, sormana hacet yok.
1,5 Ayda bir insan bir insanı nasıl sevebilirki?
Alışır ama o kadar kısa sürede sevemez sende dahil..
Hoşlantı ve cinsel arzu onunki yakında biraz alış daha ileriyede gider..14 Yorumla
Soran+1 yıl1 bucuk ay ama iki gunde bir bulusuruz ondan bu ilerleme normal degil mi
Soran+1 yılBu kadar ileri gitmesine izin vermeli miyim sizce
Valla kullanıyo gibi sanki 😃 mesela benim sevesim gelince yanaktan öperim
14 Yorumla
Soran+1 yılAma ablasyla arkadaslaryla falanda tanstrdi anneannesiyle tanstrcakms hatta zorluyo tanscaksn seni merak ediyo diye anneside biliyo zaten beni
Soran+1 yılBunu soyledi zaten ama evlenene kadar olmaz aşkım dedi kendi yazdı kendi bozdu bir nevi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. öpüşmek cinsel bir eylemdir birdahakine müsade etme
her erkek cinselliği arzular
evlilik konusunu aç
evlenin sonra ne yapıyorsanız yapın13 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik konusunu surekli o acar zaten
Ben bu durumdan rahatsz oldugumu da soyledim ona defalarca evlenince opersinde dedim hadi evnelelim diyo evlenebiliyo muyuz hayr Şu an evlenmek isterdim ama olmuyo iste diyo evlenene kadar opemicek miyim seni diyo
Soran+1 yılHaklsn
+1 yılAslında öpmek değil mikmek de istiyo😂
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya bak ciddi ye aliyorum hepsini
- +1 yıl
Azıcık ucunu göster parçalar seni
Soran+1 yılValla Şu an ayrlmayi dusunuyorum yorumlara bak
- +1 yıl
Hayat naparsın işte
Ben istemem ben erkek değilmiyim şimdi?
10 Yorumla
+1 yılön sevişme önemli