Boy desen boyum 1.80 vücut desen oda fit insanlara gore yakisikli ve karizma biriyim ama nedense sevgilim yok. nerde hata yapiyor olabilirim? Yardimci olurmusunuz? :(

Zaten bu sitede olarak hata yapıyorsun ya, neyse...
Bu arada, her şey tiple olsaydı, Adriana aldatılmaz, Rihanna dövülmez, David Beckham çirkin, meymenetsiz bir şeyle evli olmazdı.
Çocukları, son maddeyi eliyordu ama olsundu.
Hangi sitede olmaliyim :D
Ayrica diğer konuda haklisin beckham in karisi okadarda iyi değil :D
Cok seker bir cocuksuz. Sevgiliyi ne yapicaksin? Univ falan okumuyor musun? Bir kiz begen. Takil pesine. kiz da. seni begenir soyledigin gibiysen. Olsun sana sevgili.
Sen kizlardan mi bekliyorsun gelip seni bulmalarini?
Ya aslında şöyle birşey var konuştuğum kizlar oluyor ama nedense bana uygun olmadiklarini düşündüğüm için konuşasim gelmiyor çoğu kız kafa dengi değil..
Ben univ kazandigimda bir salaga asik. oldum. bitirinceye kadar baskasini gozum gormedi. zaten bitirdikden sora da. gormedi ya. Valla en iyisi seninki. Gez dolan. keyfine bak. Kizlarla. konus konus. Sonunda bulucaksin.
eig icin de tesekkurler
Onemli değil :D
Konuşmayı bilmiyorsundur duruşun kötüdür hepsi bir etken ezik durma ortamda ama ilgi çekiyim dikkat çekiyim derken rezilde olma
Peki diyelimki konusmayi beceremiyorum ağırmi takilmayilim ortamda yani sessiz kendi halimde takilsam dahami iyi
Bak hen agır hemde gerektigi yerde konusmayi bilceksin gereksiz yere espri yapmiycan konu disinda birsey acmiycan bazen konuyu sen belirliycen bazende ayak uydurcan belirlenen konuya mesele çok susarsan ezik gibi durursun köşeye sinip hiç konusmayan hic arkadasi olmayan biri gibi bu sana bagli
Para yok sanırım kardeşim 💵😂
Hahhahaha bu konuda haklisin. :D
Para bizde ne arar bro ogrenciyiz :D
Cevap
9Cevap
Kaeizmatik olarak sevgili bulabilecegini sanmakla en buyuk hatayi yapiyosun bence tabii tipte onemli ama anlasamadiktan sonra bir hic
çok şey kaybetmiş sayılmazsın kardeşim ilişki yaşasan da herşeyin bir ömrü var
Her şey tiple bitmiyor. Hoşlantıyı sağlayacak tip, aşık etmesini sağlayacak şey, karakterdir. Demek ki karakterinde bir sorun var.
İnsanlar güvenilir biri olarak goruyor beni genelde muhabbetimde iyidir. heralde sevgili olacak biri değilim onlar için
Ortama gir. Konuş muhabbet et. Yeni insanlar tanı.
böyle bakmakla hata yapıyor olabilirsin
Nasıl bakmami önerirsin
Davranıslarına baglı olabilir
Nasil davranmalıyım
Nasıl davranıyosun?
Doğal sjsjjs
iç güzelliğin yoktur belki
Olabilir
bıyıklarında hata yapıyorsun
Ortasını diyorsan kendim almıyorum zaten öyle cikmiyor ortada :D
Karekterinde bir sorun olabilir
klasik ben :D
çok da yakışıklı değilsin
Yakisikli olduğumu söylemedim insanlar öyle diyor dedim. aciklamayi bir oku istersen. görüşün içinde teşekkürler
sorunda onu iddia ediyorsun
Konuyu uzun yazamicagim icin onu aciklamada belirttim
neyse. bu kız olaylarının da tiple hiç alakası yok ayrıca
Neyle alakası var yardimci olsan karakter deme onu biliyorum zaten çözüm istedigim icin burda konu açtım.
ağzın laf yapacak kardeşim. kızlar kendilerini güldüren tipleri severler. şaka yapacaksın bol bol. kaliteli olacak ama. sürekli farklı konular açacaksın farklı hobilerin olacak gitar çalacaksın mesela veya bir şeyler üreteceksin şiir gibi şarkı sözleri gibi. spor yapacaksın giyiminle ilgi çekeceksin saç stilinle sakallarınla etkileyeceksin. bakmayı bileceksin bakışlarınla etkileyeceksin
Sevgili tiple olmaz karakterle olur
Kaba mısın?
Kişiye göre değişiyor kaba olup olmamam
Kıyamam
paran yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar