Fark etmeden ilk olarak cinsel mi dusunmus oluyoruz yani? Yanlis anlasilma olmasin Lutfen.. birinden ilk goruste hoslandiysak Dis gorunusune baktigimiz icin degil mi Fark etmeden Cinsel mi bakmis oluyoruz?
Cevabın nedir?
+1 yılHayır bence değil. Şahsen ben birinden hoslandiysam onun gözlerinin etkisi büyüktür. Gözler iç güzelliği yansıtır sadece dış görünüşün bir parçası değil. Ve gözler cinsellik düşündürmez. Genel olarak da öyle sevmesini bilen ya da gerçekten seven biri hoşlandığa kişide hemen cinsellik görmez.
21 Yorumla- +1 yıl
hemen cinsellik goren duygusal bagi geride birakir bence de
Cinsel Yaşam konusunda 845 cevap paylaştı. Hoşlanmada cinsel arzu olmamalı. cinsel arzu herkese olabilr. ama hoşlantı farklı bence
60 Yorumla
Bence yüz ifadesi gülümseme mimikler. cinsellik değil
22 Yorumla- +1 yıl
guler yuzlu olursa sempatik gelir evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılevet aynen böyle oluyor.. içgüdüsel üreme dürtüsyle..
12 Yorumla- +1 yıl
ama insanlar yok da demis.. hemen pesine duygusal olarak degerlendirsek bile ilk olarak gudusel olarak o acidan yakin hissedip hissedemeyecegimize bakmis oluyoruz gibi geliyordu bana..
- +1 yıl
bilimsel olarak böyle benim dediğim.. araştırmalar neticesinde.. ilk üreme güdüsüyle fiziksel inceleme yapılıyor.. bilinçsizce yapıyorsun bunu.. eksik uzuv var mı.. doğru gen incelemesi.. gelecek nesile güçlü ve doğru gen aktarma düşüncesiyle yapılıyor.. kokuda buna benzer aslında.. çiftleşmeye hazır olup olmadığını anlamaktır aslı... ter kokusu hormon içerir sonuçta.. fiziksel çekim ya da beğeni adına ne dersen artık.. karşındakini tanımaya değer olup olmadığının kararını veriyorsun..
+1 yılDış görünüş olarak bakılıyor. Görsellik olarak. Kimse uf bu kızla evlenince şöle böyle yaparım diyerek evlenmiyor sonuçta
12 Yorumla- +1 yıl
himm.. temiz bir yorum ;) bende direkt ona bakmiyorum tabi.. gudusel olarak mi bakmis oluyoruz seklinde..
- +1 yıl
Bakana göre değişir
gözlerine baktığında eğer dalabiliyosan sürekli göz göze gelmek istiyosan eğer bu cinsellik değil hoşlantıdır beğenidir zamanla sevgi olabilir
20 YorumlaHayir ne alaka? Etkilenmekle cinselliği bir arada tutmayın.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBen cinsellik olarak düşünmem ilk gorusteki hoslanti çok farklıdır
02 Yorumla- +1 yıl
bende tabi ki cinsel ilarak dusunmem Dis gorunusden bir cekim o anda yasandiysa İlk gorus bu sinucta.. ilk goruste etkilenme de gorsellik inemliyse Gorsel olarak bakildiysa
- +1 yıl
görsellik masum bir bakış tatlı bir gülümseme göz göze gelme bu gibi durumlarda insan etkileniyor ama cinsellik düşüncesi olarak değil tabiki ya aşık oluyorsun ya da aşık olduğunu hayal edip derin bir ahh cekiyorsun😊
+1 yılCinsel çekim ile duygusal çekim karışımı.
20 Yorumla
+1 yılaslında içgüdüsel olarak evet
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır ben aşk anlamında bakarım..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılbence kesinlikle evet
00 Yorumla Erkeklerin cogu aynen oyle anliyo
01 Yorumla- +1 yıl
hiç de değil
Bu konu hakkında çeşitli söylentiler var
00 Yorumla
+1 yılaynen cinsel çekim bence
06 Yorumla- +1 yıl
neyse ney artik.. Sonucta ilk goruste hoslanti durumu guzel.. ardi bos cikmazsa
- +1 yıl
artık günümüzde çoğu ilişki cinsellik için kuruluyor cinsellik yüzünden yıkılıyor
- +1 yıl
Huyuna suyuna bakmadan Eve saksi alir gibi kadin alirsa tabi olmaz.. bastan iyi bakmali
- +1 yıl
almaya bile gerek yok ki tanışıp gün sonra yatak :)
- +1 yıl
Onlar yozlasmis sagliksiz iliskiler
- +1 yıl
bazen boşta olduğun zaman yabilabiliyor böyle
Zannetmiyorum.
00 Yorumlaevet büyük ihtimalle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen fark ederek bakarım
00 YorumlaHayır duygusal çekim
00 Yorumlabenim için değil
00 Yorumla
+1 yılTipsiz yamuk yandan yemiş Kürt fok
05 Yorumla- +1 yıl
kime diyorsun bunlari neden Kurt ne alaka
- +1 yıl
Tipin Kürtlere benzıyor kı yanılmam sen Kürt boksun
- +1 yıl
yaniliyorsun enteresan sahus Samsunluyum. gurcistan gicmeni fatsali carsambali..
- +1 yıl
Olabilir tipten kaybedıyorsun Kürtlere benzıyorsun
- +1 yıl
neyi kaybedecegim On yargili mikrop Terorist mi sandin Allah korusun Bas git simdi
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım