2 aylik bir iliskim var hersey cok guzeldi cok bamya konusuyorduk. Yuzuk taktik kendi aramizda. Baska sehirde okuyor. Son zamanlarda msjlari cok seyreklesti soruyorum yeni pc aldim artik onlada ilgileniyorum falan diyor. Okuldada ayni seyi yapmaya basladi. Her an msjlasmak sart mi diyor napiyosun falan die de sormuyor. Yok oyun oynuyo yok arkadaslariyla msjlasiyo dizi izliyor ben onceligiyken ben arka planda kaldim. Bu cok siklasti ben cok sinir olmaya basladim. Beni msjlasmaya alistirdi cunku. Hatta gecen carsamba gunaydin canim benim 😘diye mesaj attim okumadi. Bakiyorum faceye girmis fotosunu begendim o bildirimide gormus. Noluyo insan gunaydin der nasi bir okuzsun diyorum askim tamam diyo kapatiyo. Bana mesaj atmayip facede takiliyosun beni takmiyosun resmen diyorum askim uzatmaa yapiyor. Bu hareketleri cok sıklasti kiriliyorum. Sevmese soylerdi bu konuyu konustuk. Sonra sinirlendim sevmiyorsun beni elinde mi tutuyorsun napiyosun sen yaa dedim okudu cevap vermedi aksamda amacin ne? Die mesaj attim sinavdaydim o sira dedi peki dedim okudu mesaj atmadi carsamba 7 kendimi mesaj yok bende kendimi tuttum ozler mesaj atar die ama mesaj yok zor tutuyorum kendimi simdi napicam tecrubeliler akil verin:(
Güncellemeler
+1 yıl
Carsamba 7 den beri mesaj atmiyorum yazicaktim. Sorry
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar