Kızlar neden çiçek almıyor?
Çiçek almanın mantığı ne?
(ODUN DEĞİLİM, meraktan sordum)
Çiçek almanın mantığı ne?
(ODUN DEĞİLİM, meraktan sordum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çiçek ilgi ister Çiçeği sulama, toprağını havalandırma, onu güneşe koyma, Onunla konuşma sana küser boynunu büker ve en sonunda ölür. Şimdi bir kızla dışarı çıkma onu yemeğe götürme, Onu dışarı çıkartma , onunla konuşma, ilgi gösterme sana küser daha sonra ise üzülerek ayrılır.. :)
BMW alamadığımız için!
Çünkü çiçeklerden kadınlar hoşlanır, erkek kadınlardan hoşlanır. O yüzden erkekler hoşlandıkları kadınları mutlu etmek için onun sevdiği şeyi alıyorlar işte.
Bende pek sevmem katillik sonuçta kuruyor o canlı
Cevap
33Cevap
Kızlara sevgimizi ve hatta saygımızı göstermek için onlara çiçek alırız. Bu, saygı ve sevgi göstermenin yollarından biridir. Mesela elimde olsa her gün bir kıza çiçek verirdim. Ama kesin olan şu ki ben her zaman bir kızın ilk buluşmasında çiçek veririm. Hatta bir kez ilk buluşmada kıza çiçek vermemin yanı sıra annesine de çiçek verdim, annesinin çalıştığı yere giderek ona hem saygı hem de minnettarlık göstergesi olarak çiçek verdim. doğurdu - kızı böylece onu tanımaya başladı.
siz çiçek almayı bir fok sandığınız için alıyoruz seni seviyorum yetmiyor çünkü sizi ölelim aşkımızdan ama çiçek almıyorsak olmaz
sen çiçek gibisin çiçek kadar zarifsin anlamına geliyor kızlar böyle söylüyor aslında
Benim kız arkadaşlarim bana çiçek alirlar. Ben çiçekleri çok severim, özellikle saksı çiçekleri ilgimi çekiyor ve bunu fark eden kiz arkadaşlarim bana çiçek alip hediye ediyorlar :)
https://i.capsspot.com/s/27/4/1092747.jpg
soruyu okuyan erkekler :d
Eskiden odun şimdi çiçek araçlar değişti amaç aynı der idi solcu bir hocam vardıda.
Çünkü bu şeyler yalnızca erkeklere yükleniyor. Ha bir erkek için çiçeğin önemi kişiden kişiye değişebilir belki. Ben erkek olarak kızdan sevgisini göstermesini isterim.
Sen erkeğe çiçek alırmısın ya da iç çamaşırı bayan iç çamaşırı vs bayan kıyafeti neden biliyomsun bayanlar çiçektir cennetir ama anlayana
Cicek alinmasini sevmem kimseyede almam cicek dalinda guzel. ölü cicegin kime faydasi var.
ilgilendigini onu düşündügünün ispatı. bunun da en şık gösterisi çiçek sanırım :)
Sebebini bilmiyorum ama kadinlar cicektir renklidir baktikca bakasin gelir koklamak sevmek istersin ciceklere benzetildiginiz icin olabilir mi?
ya özel bir gündür ya da halısaha maçı vardır ya da toplantısı ya da arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktır vs vs
çiçek almadım hiç çiçekci ablalara da yanımda çiçeklerin en güzeli var diye de hava atmışlığım var hahahahaha
Vallah hiç gelemem öyle romantik şeylere. Sevgilim bana çiçek alırsa direk suratına atarım.
Çiçeklerin kopartılmasına karşıyım... saksı çiçeklerinden alabilirler... hoş bir hediye...
Bilmem hiç almayı mantıklı bulmadığımdan ötürü almadım.
Kızlar saf bir cicekle kendini degerli saniyo ondan
karnıbahar pırasa felan alırım ya yemek yapsın dıye
Kadınlar çiçektir diye bir söz var. Galiba bununla özdeşiyor; ancak tam olarak ne manada bilemiyorum
Bizim içimizden geliyor alıyoruz. Kızlar bencil yiyici. Sömürüyorlar. Yokdan anlamayan kızlar var.
çok istiyosan sende al :D
Ben sevmiyorum çiçekleri para israfı
s ı k e m çicek almayanı
Ne aldım nede bana alındı hediyelerde geçerli 😄
Ben avraddan baskasina cicek alamam gorurse 😃😃
aç kalınca yemek için
renklerin ve çiçeklerin manası
Ne biliyim bana da saçma geliyor ben almam şahsen.
Çiçek gibi erkek yok çünkü
Kebab alsak daha iyi olur dimi
bence gereksiz bir davranış...
Hayatimda hc bir sevgline cicek almadim
al gülüm
ver gülüm
Bu şekilde , evet
cıcekcılerde para kazansın dıye nıye olcak :))
Ucuz olduğu için
ucuza getirmek
mal olduğumuz için
Sana tespih aliriz
Ucuz ya ondandır
Hiç almadım 😁
404 not found
Hic almadım almam
hiç almadım
Alabılırler bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar