Ya kesin regl eger sevgiainden eminsen ama yoksa ayrılmak istiyoda olabilir ama seninki yine sana cevap veriyo ilk reglimin 3 günü telefonu bile acmıyom 1500 kere arıyo mesaj atıyo görüyorum ama cevap vermiyorm. Haline sükret bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Regl olduğunuz söyledi zaten bana sevgilinden de eminim sadece çıkarmak istiyorum bu durumdan ya ağlıyor ya tartışıyor her söylediğim söze takılıyor. Çok konuşmamaya çalışıyorum ilgisizsin diyor anlayacağın nereye dokunsak ordan yanıyoruz
Ya bak sana bişey diyim mi benim cok uzun bir ilişkim var allah nazardan saklasın ben regli oluyorum evde üç kızız üçümüzünki hemwn hemen aynı günlere denk geliyo ben ve benim bir ufagım regliyi yogun yasarız acayip sinirli ama birbirimizi yiyoz bildigin gibi degil eve sıgamıyız resmen zaten dısarı cıkmakta istemiyoz ve ben 3 4 gün sevgilime mesaj bile atmuyorum 1500 kere arıyo görüyoeum açmıuorum başta oda seni bu durumdan cıkarmak istiyom falan diyodu ama cıkaramazsn mümkün degil yani o bir kere hormonel bişet herkes yogun yasamaz zaten sonradan neye tartıstıgunı neye kızdıgını bile hatırlamıyon o kadar istem dısı oluyo yani cıkaramazsn sen onu
O zaman da ağlıyor hiç güzel bişey söylemiyorsun ben o kadar sevgimi anlatıyorum senin sevgini hissedemiyorum sen beni sevmiyorsun A gidiyor iş. Bu sefer başka başka sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalıyorum.
Konuşmanın diğer bölümlerinde sevmiyorsun beni yalnız kalmak istiyorum rahat bırak gibi şeyler olduğundan böyle bir şekilde yazmak istedim. Genel olarak bak durup dururken söylemedim o sözleri. Ama şimdi diğer kısmı görmeden böyle düşünmen de normal senin
Yok çok şükür o dönemleri çoktan geçtik sadece uzak olduğumuzdan sevgimi ona anlayacağı şekilde hissettirmeye çalışıyorum yoksa biliyorum bende bu kadar sevgi sözünün samimiyetsizliğini
En İyi Cevaplar