Ortaokulda Aşk?

Ben sizden küçüğüm abilerim ablalarım 8. Sınıfa gidiyorum derste bakıştığım bir kız var bizim sınıfta bakışıyorduk kızda tık yok ne oldu bilmiyorum pazartesi saçımı kestirmiştim bana dik dik baktı ve gülümsedi sonra kız adım mı atmaya çalıştı bilmiyorum sıramdan ayrılmış çöp atmaya giderken kız bir anda sıramın orada arkası dönük bir şekilde durdu sıramdan çıkamadım bana yaslandı o an kalpten gidecektim sonra ön sırada oturuyor ben ise uzun boyluluğumda arkadayım 4. Sırada kız yakınlaşmak için karşıdan 3. Sıraya geçiyor bu kızın arkadaşıyla konuşmalarını duymuştum arkadaşı onu sol tarafa almıştı o banane sağ tarafa geçicem dedi sağ tarafta ben vardım çünkü kızın yanından ne zaman geçsem veya arkasından bilerek duruyor yavaş yavaş yürüyor fakat bugünde bir olay oldu bir tane çocuk bizim sınıftan bir kızı seviyormuş bu sınıf hocamızın kulağına gitti hoca kızdı o çocuğa bu yaşta aşk meşk mi olur dedi azarladı neyse bende sevdiğim kıza açılacak cesareti bulabilmişken cesaretim paramparça oldu kız üzgün üzgün bana baktı sizce bu kız beni seviyor mu?
Ortaokulda Aşk?