Sevgilim 25 yasında kendisinin hiç sevgilisi olmamış pasif bir halde kendisi oldukça yakışıklı ama telefonda ben konuşursam soru sorarsam konuşuyor soruyorum neden boylesin diye sorduğumda yapım bu şekil diyor. Bir mevzu açamaz beni güldürmüyor bu kişiyle ömür geçer mi? Kendisi öğretmen oysa daha aktif olması gerekirken pasif: ( Çok dürüst, efendi, saygılı bu yönleri çekti olumsuz yönleri de bunlar ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevabın nedir?
İşte bu her şekilde benim erkek versiyonum :) Çok üstüne gitme bunalırsa hayatından çıkarması bir saniyesini almaz. En çok kendiyle kaldığında bulduğu huzuru seviyordur ve sen de seninle geçirdiği vakitte şikayet eder ya da gereksiz konuşursan sıkılır. Onu seviyorsan ya da ayrılmak istemiyorsan kişisel alanına müdahale etmeyeceksin. Sana söylese de söylemese de kitap okurken, müzik dinler vs hep yalnız bırakılmak isteyecek aynı odada olmak bile rahatsız edebilir... Konuşmaktan çok dinlemeyi seviyordur. Konu açamadığından değil açılan konuları üzerinde konuşmaya değer bulmadığından susuyordur. Zevklerini öğrenip sevdiği şeylerden sohbet açarsan zevkle anlatacaktır...
02 Yorumla
Soran+1 yılBurcun nedir
+1 yılBakma sen kadınlara kızıp söylendiklerine buradan.. erkekler hamur gibidir.. yogurup sekil vermek kadinina düser.. hani derler ya su gibi olacaksin.. döküldügün kapta sekil alacaksin.. sen yavas yavas istediklerini soylersin.. o da kendinde ödùn vermeden seni mutlu etmeye cabalar. efendi, dürüst, saygılı demissin.. ne mutlu sana kiymetini bil..
00 Yorumla
Hiç sevgilisi olamdıysa seni terk etmez çünkü isteseydi şimdiye kadar bir sevgilisi olurdu, senin yapman gereken ona öğretmek, tek bir kadından tüm kadınları ona öğretmek ile ödüllendirebilirsin onu. Düşünsene bir nevi kendi ellerinle yaptığın bir heykeli, bir robotu karşında izleyeceksin, ki o da bir şeyler yapmaya çalışıyordur zaten eğer bunu yapmak istemiyorsan
56 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmek için çaba sarfediyor kitap okumaxdi sayemde kitaba başladı bazı eksik yanları var benim de hoslanmadigimi biliorum uğraşıyor bu yönü de hoşuma gitmiyor değil. dediginiz gibi birakmicam kendisini seviyorum bende ona destekci olacağım
Soran+1 yılDinliorum
- +1 yıl
Televizyonda, sokakta orada burada, istediğin özellikteki bir erkeğin bir özelliğine denk gelen ya da onu anlatan cümleler yazacaksın. Bunları oluşturmak biraz zor olacak çünkü tam ifade edebilmen gerekiyor o erkeği, tanımlayabilmen gerekiyor. Ve cümleler ise o kendine okuyacağı için bu cümleleri ben istediğim kadını güldürebiliyorum, yapabiliyorum edebiliyorum şeklinde olacak. Her gün sesli bir şekilde iki kere ve özellikle yatmadan önce sesli bir şekilde nasıl okumak isterse öyle okucak kendine. Bir ay sonra ondaki değişime hayran kalacaksın
Adam yanlış kadına rastlamış.. Kiminiz hayatına kimse girmemiş tecrübesiz erkek ister kiminiz de tecrübeli yırtık serseri kanlı ister. N'olmuş yani hiç sevgilisi olmamışsa ne güzel işte ilk göz ağrısı sen olurdun ama olma. Kıyma bırak doğru düzgün kısmetini bulsun adamcağız
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sevgili olmayipta kendini ifade eden eğlenceli insanlar da var bildiğin içe kapanık bu
Soran+1 yılNe yapabilirim peki sevdiğim özellikleride var bunu baskısında bulamam son derece dürüst beni kaybetmekten korkuyo temiz kalpli olumsuz bibyani bunlar var ve inat olmasi da var yabi
Soran+1 yılHaklısınız tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne güzel işte istediğin gibi bir erkek yapabilirsin. Aşk sabır işidir sevgi işidir bunlar yok ise aşkta yoktur. Bir erkekle kakara kikiri yapabilirsin ama o seni çok üzer biri ile yapamazsın ama yeri gelir çok mutlu eder bunu bilemezsin.
Hayat senin hayatın yaşadıkların senin yaşayacakların sana ne kadar ayak uydurduğunu gözlemle çünkü bazen bir erkek için en önemli şey kadının mutluluğu olabilir. Senin isteklerine cevap veriyorsa bir ömür geçer merak etme.00 Yorumla
+1 yılAslında ne yapacağını biliyorsun sadece senin düşünceni birilerinin onaylamasını istiyorsun
Bence o aklından geçeni yap sohbet muhabbet ilişkiyi ayakda tutan bir faktör 🙄06 Yorumla
Soran+1 yılAklımdan ilişkiyi bitirmek gelmiyor çünkü seviyorum ama açılmasını istiyorum
- +1 yıl
Ya bu karakter meselesi sonradan olmuyor olsada monta edilmiş gibi duruyor
Aklından bitirmek geçiyor gerçekçi ol 🙄
Soran+1 yılGelir gider aklım var evet :(
- +1 yıl
Hah aklindakini yap artık neyse o
Soran+1 yılBitirmek çok kolay gönül seviosa ne yapmalı :(
- +1 yıl
Gönül seviyorsa her haliyle sever yanı değişirse belki farklı birine dönüşürse sevemeyeceksin iyi düşünmelisin
Aynı ben demek ki konuşmak istemiyor.
Karşımdaki çekici gelmeyince konuşamıyorum.
Sende çekici gelmiyorsun anlaşılan.02 Yorumla
Soran+1 yılKonu uretemior yapısı bu sekilmis sadece benim tanım da değil arkadaş çevresinde de böyle :(bi sorun varsa soyle diyorum bana isinamadiysan sevmediysen diyorum boşuna csbalamayalim diyorum aksine sevdiğini böyle birşey olsa burada senle vakit fecirmeyecegini soyluo
+1 yılDestek ol yanında ol gelişmesini kendini değiştirmeni sağla böyle bir insanı bir daha bulamazsın benden soylemesit
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende o yüzden birakamiorum ve seviyorum
+1 yılyahu tiple mi yaşayacaksın huylamı! hay yakışıklıya kayan gözünüze sokim. oh olsun sana huyu güzel olana bakmayıp tipi güzel olana bakarsan daha beter ol :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHuyunun kötü olduğunu söylemedim huyu iyi ki devam etmek istiyorum ama bu pasifliklede ömür geçer mi
- +1 yıl
huy diye pasiflikten bahsediyorum işte :) ah sen benim elimde olcaktınki şimdi :D
Soran+1 yılNe olacak
- +1 yıl
gece gündüz boş kalmazdın :D
Soran+1 yılNe dion değişik sen
- +1 yıl
değişikmi :) hahahaha
- +1 yıl
ergen :)
Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Aynı ben. Hem iyi hemde kötü birşey.
Çekingen birde demi.04 Yorumla
Soran+1 yılAynen cekingen utangac
Soran+1 yılBirakmio ama benim her an onu birakacagimida bilio farkinda
+1 yılzamanla sevmeyi ögret sevilmeyi ögrensin benim gibi ben ögrendim gerci ögrendikten sona nişanlım gitti :D oda ayrı da sık dişini bütün yük omuzlarında
00 Yorumla
+1 yılBildiğin odun aşıksan seviyorsan odunu yontmak senin elinde admaın sevgilisi olmamış böyle duygular yaşamamış yeni öreniyor on a öretippp elinde tuta bilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yılBayağı olmuş ama aynı durumdayim , son durum nedir? 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcı, bıkkınlık verici bir insan yani. Etrafında sıkılıyorsan ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılÖlüm dediğin nedir ki? Dönüşü olmayan tatil. Aşk dediğin nedir ki? Gençliği öldüren katilmidir ya :(
10 Yorumla
+1 yıl4 5 tane fikra anlat gunluk kendi kendine alisir sonra o seni guldurur
10 YorumlaAllah ım doya doya seyret oh ne güzel dırdırı yok bişeyi yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSessiz eglenemedik mutlu olmadiktan sonra ne ypabailirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılYeni araba aldığında bile motor açılana kadar "Aşırı hız yapmayın." uyarısı yaparlar. Sen bir motoru aç sonra gaza basarsın ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. bu bir sorun değil zamanla geçer ilk ki olduğun için zamanla halleor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılanladım karar vermek size kalmış... seviyorsanız devam ediniz..
02 Yorumla
Soran+1 yılSevip sevmedigimide bilmiorum
- +1 yıl
anladım zamana bırakmak en iyisi gibi...
Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. bu saatten snra onun çok değisebilecegini sanmam.. tarzlarınız farklı.. önceliklerini iyi belirlemen lazım...
00 Yorumla
+1 yıladamı bulmuşun devam et illa sapıklık yapcak it puşt mu olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide karakteri iyi ama nasıl acabalirim
bu insan daha öncede böyledir kesin neden sevgili oldun o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakterini sevdim dürüst olması çekti efendi olmasi ama böyle olacagini bilmiyordum
Ilk deneyim biraz zor olur zamanla sende acilir sonra baskasina gider o zaten
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( demeyin boyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlaşamadıktan sonra Miranda Kerr de olsa terk ederim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar kusur kadı kızındada olur sen onu açarsın. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAcilcak gibi değil
- +1 yıl
sen denemeye dewam et :)
Bnde susmam ya ama yapmacikta olmam neysem oyum işine gelmeyen çeker gider
02 Yorumla
Soran+1 yılO da o Sekil neyse o :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu kadinlari mutlu etmek ne zor biri pasif der biri cok aktif der :-D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılterket hayat çekilmez o ne be koskoca adam bu yaştan sonra bebek gibi mi öğretecen aman uzak olsun hayat kısa uğraşamam şahsen sanki kimse yok gelsin sıradaki ne doktor mühendis var elini sallasan ellisi köle olmak için adaysın sen :-D
00 Yorumlaalışır. açılır yakında. sabreden derwiş muradına ermiş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin açılır mi zmanla gercekten
Onun açıgını eksilerini sen kapatsan nolur yıpranır mısın zor mu bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sevdigim kiza hergun biseyler yaziyorum ne ise yariyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnla biraz vakit gecir. Acmaya calis onu. Belki icinde oyle biri yok
00 Yorumla
+1 yılErkeklere odun diyordunuz oysaki al sana yontacagın bir odun
00 Yorumla
+1 yılgecer zamanla aktiflesir
02 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiorum
- +1 yıl
o zaman ayril kurtul
+1 yılHer şey senin elinde açmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılAşırısı insanı sıkar ama evlenilir
00 YorumlaAcılır zamanla bende öyleyim pek konuşmayı sevmek
00 Yorumla
+1 yılallah sabır versin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin saol :(
Önemli olan yatakda pasif olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana karşı böyle olabilir belki :/
08 Yorumla
Soran+1 yılYok herkese karşı böyle telefonda konuşma süresi en fazla 10 dk benle konuşma süresi bir 2 saat bunda da ben konuşur anlatırım sorarsam cevap verir
Cevap sahibi+1 yılişin zor o zaman ne diyim seviyorum herşeye rağmen katlanırım diyosan buyur devam et ama bu durum seni doldurur doldurur bir anda patlatır huzursuz olursunuz dahası sen hep mutsuz olursun bu durumdan kalbinin sesini dinle sadece..
Soran+1 yılSonra dan açılır mi
Cevap sahibi+1 yılne zamandan beri berabersiniz?
Soran+1 yılKendisi ile uzun bir yazisma süremız oldu yeni sevgili olduk :(
Cevap sahibi+1 yılYazışmayla sevgili olmak çok farklı belliki değişmiş yeniyse biraz açılmasını bekle baktın hiç bir ilerleme yok bak sonuçtan bahsetmiyorum ilerleme bile göremedin değişiceğine karşı o zaaman oturup düşün böyle bir ilişki beni mutlu eder mi yoksa hayatıma devam mı etmeliyim diye çünkü büssürü örnek görüyoruz şu hayatta yok eşim ilgi göstermiyor onu aldatmış sayılırmıyım yok işte çok mutsuzum bırakmak istemiyorum ama ilgiye ihtiyacım var konuşsam şöyle olurmu falan diyen bu duruma gelmem diyebilirsin ama hayat bu hiç ummadık şeyler gelebilir başımıza olmaz diye birşey yok bunları yaşayıp daha mutsuz olmaktansa vicdan yapmaktansa bitirmek her zaman doğru çözüm olur iki taraf içnde çok bilmiş biri değiilim ama empati yapıyorum umarım faydası olur..
Soran+1 yılZamana birakicam artık kendişe uğraş verio değişim için bunu görmek güzel umarım ise yarar yaptıkları
Cevap sahibi+1 yılAynen umarım bende
- Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılbu adam bir de çocuk yetiştirecek.
00 Yorumla Oğlak burcudur kesin =D
02 Yorumla
Soran+1 yılBildin nerden bildin
+1 yılOnlada omur gecmezki :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkıcı biraz anladım ama uyuşmuyrsunuz siz
00 Yorumlapasif erkeklerle nasıl vakit geçer ki
00 Yorumla
+1 yılBen de eskiden öyle idim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. daha güzel ilki sen ol
01 Yorumla
Soran+1 yılIlkiyim ama sklmy basladim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOğlak Burcu Mu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
O şu an seni ölçüp tartiyo ona güven verirsen senin dediklerini yapmaya başlar hayatinin merkezi olursun bu pasiflikte gececektir 😄
Soran+1 yılGüveniyor ondan eminim. kendisini geliştirmek açılmak için kitap okuyor elimden geleni yapacağım diyo
- +1 yıl
Ne güzel bu seni sevdiğinin göstergesidir sende yardimci ol bu konuyu aşarsiniz ayrıca oğlak burcu erkegi sorunları çözmek için çabalar sıkıntı yapma ☺
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim çok mutlu oldum😊😊
ne kadar süredir birliktesiniz
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay kadar
Soran+1 yılAma uzun zamandir yazisma süremız oldu yeni sevgili olduk :(telefonda bu şekil yalnız canli daha aktif
Açmaya çalış sende
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparak ne diyerek
Soran+1 yılO öyle olunca benim de konuşma isteğim gelmio :(
Soran+1 yılZorlayacagim seviyorum çünkü kendisi canlı yan yana iken aktif telefonda bu sekil
Siz kızlarda ne istediğinizi bilmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılsorun olmaz umarım?
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun benim için :)
Sende güçlendir..
00 YorumlaBen çekemem
00 YorumlaGecmez
01 Yorumla
Soran+1 yılGecmio valla ne yapcok
helal be adama
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz
Soran+1 yılO yüzden birakamiorum ya bir daha karşıma cikmaz böyle birisi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcilir ilerde ya
00 Yorumla
+1 yılOrasını sen düşün
00 Yorumla
+1 yılakıllıysan boşarsın
00 Yorumla
+1 yılAcilir acilir
00 Yorumla
+1 yılSenin yasin kac
04 Yorumla
Soran+1 yılAyniyiz
- +1 yıl