Arkadaslar bastan soyliyim subyanci muamelesi yapmayin. Kardesimin arkadasi 15 yasinda, birbirimizden hoslaniyoduk ve cikmaya basladik. Sizce eger biri sikayette bulunursa resit olmamasi hukuken bir sorun cikarir mi? Not: kizla ciddi dusunuyorum, cinsellikle ilgili dusuncem yok.
Cevabın nedir?
Hayır çıkarmaz. TCK'ya göre 15-18 yaş arasında 5 yaş farkı gözetilir. Yani 16 yaşındaki bir kadınla 21 yaşındaki bir erkek rızaları dahilinde beraber olabilir. 15 yaşından küçükse istismara girer. Yani senin durumunda herhangi bir cezai durum yok.
32 Yorumla- +1 yıl
Bir yerlerinizden yaşa uydurmayın neymiş 21 yaşındakiyle 16 yaşındaki beraber olabilirmiş ahlaksızlığa bak 18 yaşından küçük herkes çocuktur ve çocuğun rızası olmaz nokta
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsel birliktelik olmadığı sürece bir problem olmaz. ( baştan söyleyeyim yanlış anlama ) daha önce birlikteliği olmuş fakat seninle birlikte olduğunu söylerse de işin zor, nasıl ispatlarsın sen düşün.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılreşit olmasına daha 3 sene var, ayrılırsınız intikam almak için bile söyleyebilir. tabi bu olacak diye bir şey yok, ihtimal dahilinde. kızı tanımadığımız için olabilecek en kötü senaryoları söylüyoruz :)
Bu subyancilik degil zaten aranizdaki yas az fakat hicbi sorun cikaraciginida dusunmuyorim cunku zorla bisey yaptirmiyosn ve henuz biseyde degilsiniz
12 Yorumla
+1 yılşu an ilişkinize özendim kimi erkekler küçüksün deyip yol veriyor, helal olsun sana.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
Bir sorun yok, eğer über zeki manyak bir kız değilse ciddi bir ilişki de zor, ayrıca cinsellik de düşünülür
11 YorumlaO kız için sevgili sıfatını kullanman veya sadece öpmen bile çocuk istismarına giriyor, seks falan olmasına gerek yok. Herhangi biri şikayet ettiği an çocuk istismarından yargılanırsın.
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sevgilim 20 yasinda ben 17 ama simdiye kdr hic bir sorun olmadi. Ayrica bence erkegin 3 yas buyuk olmasi cok iyi oluyor maglum erkekler yaslarindan daha cocukca davraniyorlar
11 YorumlaErkek icin bu yasta ciddi iliski olmaz. bosuna kandjrmayin kendinizi.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fark yok aslinda bence takma 30 yasinda adamla 16 yasinda kiz bile manita oluyosa sizinki normal hem erkekler geç olgunlaşirmis daha iyi buyuk olman 😀
20 Yorumla
+1 yılahahaha ya 15 yaşında ve ciddi düşünüyorsun. Çok degil iki yıl sonra gülersin kendine :D
00 YorumlaCinsellik yoksa birşey olmaz. Ama bu yaşlarda ciddi ilişki de olmaz.
01 Yorumlasen 21 kız 18 olsaydı yani 3 sene sonra bu duygu olsaydı olabilirdi ama şimdiki durum biraz saçmaa
01 YorumlaUla başına bela alırsın. Sapık gözüyle bakarlar, Bakarım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaptigin sey suc kapsamina giriyor sanirsam.
04 Yorumla- +1 yıl
Yav aslinda cinsel istismar suc olur, ancak bu tur durumlar basina is acmana sebep olabilir. Kiz seni herhangi biseyle suclasa basin buyuk derde girebilir.
Ne isin var 15 yasinda kizla? - +1 yıl
Hee eminsin, hislere engel olamiyormus cocuk musun sen? 15 yasindaki kiz ergendir ve ne yapacagi pek belli olmaz.
Yasin daha ufak, bilmen gereken ilk sey su: Kimseye sinirsiz guven duyma.
Yarin obur gun araniz acilir, o zaman gorursun ne olur ne biter. Illa burnunuzun surtmesi lazim heralde aklinizi kullanmaniz icin.
Bence normal bir durum, gönüller bir olsun da :)
10 Yorumla
+1 yılNormal.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam