Merhaba arkadaşlar, bana yardımcı olursanız çok sevineceğim erkek arkadaşım şu anda asker aralık ayının ortalarına doğru gelecek yılbaşında birlikte ne yapabiliriz? Yılbaşında sevgiliyle nereye gidilir?sevgiliyle yılbaşıGoogle'da çok aradım bu sorunun cevabını fakat bulamadım istedigim gibi bir şeyler hem onun buraya gelmesi kavuşma heyecanı var içimde hem de o gün özel olmasını istiyorum ailemden nasıl izin alabilirim bilmiyorum yardımcı olun. Sevgiliyle yılbaşı gecesi neler yapılabilir?
Yılbaşı benim için çok değerli bir gün bu nedenle o günü çok önceden belirliyorum her zaman. O yüzde sevgilimle de yılbaşında bir şeyler yapmaya bayılırım. ❤️ Bende soruyu görünce dayanamadım ve Yılbaşında sevgiliyle nereye gidilir? Neler yapılır? paylaşmak istedim...
Sevgiliyle Yılbaşı Planı Önerileri
Yılbaşı dendiğinde benim ilk aklıma sevdiklerimle geçirdiğim güzel anlar geliyor. Bu nedenle size sevgiliyle yılbaşı planı oluşturmak için öneriler sunacağım :) 🎄
Film Gecesi Yapmak
Favori film veya dizilerinizi seçin, lezzetli atıştırmalıklar hazırlayın ve birlikte film izlemenin tadını çıkarın. Romantik bir film veya komedi tercih edebilirsiniz.
🎄🎄🎄🎄
Yılbaşı Temalı Yemek: Birlikte yılbaşı temalı bir akşam yemeği hazırlayın. Mesela, birlikte kurabiye yapabilir veya birlikte favori yemeklerinizi pişirebilirsiniz.
Oyun Gecesi: Eğlenceli masa oyunları veya kart oyunlarıyla geçireceğiniz bir oyun gecesi düzenleyin. Birbirinize karşı rekabetçi olun ve bolca eğlenin... :)
Sevgiliyle Yılbaşında Gidilecek Yerler
Yılbaşında evde durmak istemiyorum, dışarıda sevgilimle bir yerlere gitmek istiyorum da diyebilirsiniz tabii ki. O nedenle Sevgilinizle yılbaşında gidilecek yerler için size tüyolar da verebilirim.
Yılbaşı gecesi için rezervasyon yaptırabileceğiniz romantik bir restoranda akşam yemeği yemek güzel bir seçenek olabilir. Ya da şehirde düzenlenen özel yılbaşı partilerine katılabilirsiniz. Canlı müzik, dans ve eğlence ile dolu bir gece geçirmek istiyorsanız, yerel etkinliklere göz atabilirsiniz.
Bunun yanında yılbaşı gecesi konserleri veya özel gösterilere katılmak, birlikte keyifli bir zaman geçirmenizi sağlar. Sanat etkinliklerine ilginiz varsa, bu tür bir etkinlik düşünebilirsiniz.
Yılbaşında gidilecek vizesiz ülkeler
O gün evde durmak istemiyorum, dışarıda da takılmak istemiyorum diyorsanız o zaman size önerim yurt dışı :)
Size yılbaşında gidilecek vizesiz ülkeleri de söylemek istedim ki bu alternatifi de unutmayın dursun bir köşede :)
Belgrad/Sırbistan
Karadağ
Kosova
Makedonya
Azerbaycan
Gürcistan
Tayland
Yılbaşında Sevgiliyle Evde Neler Yapılır?
Döndük dolaştık yine eve geldik :) Bence en güzel yılbaşı kutlama noktası evimiz. ❤️
Peki yılbaşında sevgiliyle evde neler yapılır size onu da aktarayım :)
Evde birlikte yılbaşı süslemeleri yapabilirsiniz. Ortamı renklendirmek ve yılbaşı havasını yaratmak için evinizi birlikte süsleyebilirsiniz. Ayrıca favori şarkılarınızı çalarak evde kendi müzik partinizi düzenleyebilir, birlikte dans ederek eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.
1- Kış mevsiminin hakkını vermek için güzel bir dağ evi kiralanabilir.
Özellikle Bolu Abant taraflarında sevgililerin kalabileceği, çok tatlı dağ evleri mevcut. Yılbaşında şanslıysanız kar yağar, siz de ormanların arasında bu manzaranın tadını çıkarırsınız :)
2- Yine soğuk bir gece olacağı için plan yapmak üzere bir spa otel tercih edilebilir.
Spa oteller için genelde Afyon tarafları tercih edilir. Dışarıda çok soğuk bir hava, sizin modunuzsa masaj ve sıcacık bir spa :) Bence gayet güzel.
3- Yılbaşında sevgiliyle romantizm yaşamak için kalabalık ortamlardan kaçınmak gerek.
Bunu bir madde olarak ekleme ihtiyacı duydum çünkü askerden dönen bir sevgiliyle kavuşuyorsan baş başa kalmak istersiniz diye düşünüyorum. O nedenle belki yaşadığınız şehirde günübirlik ev kiralayabilir ve film gecesi yapabilirsiniz.
4- İlgi alanlarınıza uyuyorsa dans gecesi planlayabilirsiniz.
Yılbaşında pek çok konsept mekan bulunabiliyor. Ufak bir araştırma ile şehrinde dans/opera/bale gecelerini listeyebilirsin. İlgi alanlarınıza uyuyorsa bir tango izleyin derim :)
5- Maddi olarak imkan kısıtlılığı yoksa bir sinema kapatılabilir, ikiniz için özel olan bir filmi izleyerek girebilirsiniz.
Bir eve tıkılıp film izlemek çok klişe geliyorsa sinema kapattırma fikrine ne dersin :)
6- Güzel ve sakin bir restoranda loca ayırtılabilir.
sevgiliyle yılbaşı planı
Bazı restoranların kişiye ya da gruplara özel kapalı alanları olabiliyor. Önceden rezervasyon yaptırarak size özel romantik bir yemek yiyebilirsiniz.
7- Yeni yıl coşkusunu yaşamak ve kalabalıklara karışmak isterseniz 5 yıldızlı otellerin yılbaşı paketlerine dahil olup eğlenebilirsiniz.
Biz insan içine karışmayı da severiz diyorsanız şehrinizin otellerindeki yılbaşı gecesi partilerine bir göz atın. Sokakta herhangi bir mekanda kutlamaktansa daha elit bir ortamda çok eğlenebilirsiniz.
Eğer ona özel bir şey hazırlamak istiyorsan bence bunu sadece yılbaşına sıkıştırma. Bence yıl başına birbirine sarılarak ve birbirinizi daha iyi tanıyarak girin. Ya da ailenle tanıştır onu ve hepiniz birlikte bir komedi programı izleyerek girin. Aynısı sevgilim bana yapacak olsa ben, beni ailesi ile tanıştırmasını daha tatlı bulurum. Yılbaşında zaten herkes sevdikleri ile geçirmiyor mu zaten? Biraz daha kalabalık ve sıcak bir ortam yeni yıl için bir umut olabilir bence. Eğer ona çook özel bir şey hazırlamak istiyorsan yıl başını bekleme. İlla yılbaşında özel bir şey yapılacak diye bir şey yok. Onu en kısa zaman süprizlere boğ
Yılbaşında gece cluplerine gitmeyin derim, rahat edemezsiniz çok kalabalık oluyor. Güzel bir yerde yemek yiyebilirsin ama şimdiden rezervasyon yaptır derim çünkü yer bulamazsınız. Evdekilerede arkadaşlarımla gezicem de. Eğer arar arkadaşını falan isterlerse telefona yan masadan falan bir kıza konuşması için rica edebilirsin.
Önce güzel bir yemek, sonra 9 gibi çıkacağız 4'e 5'e kadar eğlence :)) Siz de yapsanıza öyle bir şey ama bu saatten sonra yer ayırtmadıysanız geç artık... Bir şarap alın cipsler çerezler vs.. evde geçirin o zaman en güzeli.
Bırakın romantik bir yemeği falan, birbirinize kendinizi ikram edebilirsiniz, kabul sınırlarınız çerçevesinde, taraflar birbirlerinin sınırlarına saygılı olabilecek kalitede bir fiziksel yakınlaşma. Bir şömine ateşi karşısında, kırmızı şarap eşliğinde. Tarafların birbirlerine verebilecekleri bundan daha iyi ve daha kıymetli hediye mi var :)
sevgiliyle yılbaşı günü mısır patlatıp film seyredilir. :) Sevgilinin olması büyük şans tabi. Hele bir de yanında olması daha büyük şans. Yan yana olmanız bile iyidir merak etme spontene gelişecektir zaten her şey. Tabi yaşadığınız şehirde çok önemli eğlencelere katılabilirsiniz dışarıda.
Ya bir şişe şarap ya da bir şişe rakı usul usul içilir. İçki kullanmıyorum derse bir çift koca kupa kahveyle sabaha kadar uzun uzun konuşulur. Sonra aynı yatakta tek beden sarılıp uyumaya koyulur. Öpüşmek ve sevişmekten daha özel bir şey var ve biz ona sarılmak diyoruz. Öyle işte...
Sevgili ile yapılacak çok fazla aktivite olduğunu düşünüyorum. Özellikle Yılbaşı akşamları için bu daha fazladır. Şimdi birlikte yılbaşında sevgili ile neler yapılır birlikte bakalım.
Yılbaşı gecesi neler yapılır?
Yılbaşı gecesi sevdiklerinizle birlikte geçirilecek özel anlar için harika bir fırsattır. Genellikle aile ve arkadaşlarla bir araya gelinir, özel bir akşam yemeği hazırlanır. Sofralar, yılbaşı temalı yiyecek ve içeceklerle donatılır. Eğlenceli oyunlar oynanır, hediyeler verilir ve alınır. Saatler gece yarısına yaklaşırken, geri sayım yapılır ve yeni yıl coşkuyla karşılanır. Ayrıca, dışarıda kutlama yapmak isteyenler için çeşitli etkinlikler, konserler ve havai fişek gösterileri düzenlenir. Yılbaşı gecesi, geçmiş yılı anmak ve yeni yıl için umut dolu dileklerde bulunmak için mükemmel bir zamandır.
Yılbaşında sevgiliyle ne yapılır?
Yılbaşında sevgiliyle birlikte özel anlar paylaşmak için pek çok seçenek var. Evde romantik bir akşam yemeği hazırlayarak mum ışığında vakit geçirebilirsiniz. Birlikte sevdiğiniz filmleri izleyebilir veya nostaljik bir fotoğraf albümü yapabilirsiniz. Dışarıda kutlama yapmak isterseniz, yılbaşı partilerine katılabilir veya şehrinizde düzenlenen etkinliklere gidebilirsiniz. Havai fişek gösterilerini izlemek de büyüleyici bir deneyim olabilir. Ayrıca, küçük hediyeler vererek birbirinizi mutlu edebilirsiniz. Yılbaşı gecesi, yeni yılı birlikte karşılamak ve geleceğe dair umut dolu dileklerde bulunmak için harika bir fırsattır.
Yorumlara baktım da yazmak istedim. Askerliğin sonuna geldim, ve artık tamamen anladım ki, insan evleneceği kişiyle yapamaz. Yani evlenmeden yapıyorsa, bir problem vardır onda...
Ne yapılır? Abdest alınır, aynı ortamda olmaya gerek yok telefo açılır konuşulur birlikte dualar edilir ve tam 12 ye 2 kala Allah rızası için birlikte namaz kılınır ve öyle yeni yıla giriş yapılır. Ne güzel ya değil mi ne sevimli ne sevap ne kutsal ne cici :)
@MitzvahPoints valla sahibinden 2. el temiz ama yorarak kullanılmış, tahmini 89trilyon nörona sahip ıq 140 eq sınırsız olarak tespit ediilen bir kafa. Ne bileyim alıcısı çıkmadı elimde kaldı
@adildevrimci arattım ve bunu görüp izledim. https://www.youtube.com/watch?v=svN9lHh1bYI haklı çocuklar, eğlenceli de ama benimle ne ilgisi var? benim ne eşim var ne sevgilim kaldı ki yazdığımla aslında anlatmak ve dikkat çekmek istediğim bir nokta vardı. Yani mesajı alana gerisi önemli değil ;)
@perseid78 ciddi dostum. aslında bu konu zamanında birkaç dr arkadaşımla dalga muhabbet yaparken onların ısrarı üzerine gelişmiş ve sonuçlanmıştı. öylesine dalga geçe geçe testlere girmiştim. sonucu dediğim gibi işte. açıkçası bu tür testler beni güldürüyor. zaten o günkü muhabbet de bunun üzerineydi. neyse uzun mevzu konuşuruz :D
SELAMIN ALEYKUM ALLAH BİZE HARAMI YASAKLADI EY İMAN EDENLER yahudilere benzemeyin onların yaptıkları yapmayın onların bayramları kutlamayın onların yaptıklarını Yaparsanız bizden değilsiniz onlardansiniz müslüman Noel kutlamamazlum hindi kesmez ağaç süslemez zina etmez haram yemez icki içmez o gün şeytanın bol olduğu gündür kaçın ve ALLAHA zikir eden ve dönüm 365 geriye bakın deyin kendinize ben ALLAH için ne yaptım ben hep nefsimi tatmin ettim şeytanın yanında ina arkadaşlık ettim gelin tövbe edelim ALLAH VAR diyelim o gece bol bol tövbe edelim geç olmadan caz geçelim haramdan kaçalım
sevgiliyle yılbaşı günü mısır patlatıp film seyredilir. Sevgilinin olması büyük şans tabi. Hele bir de yanında olması daha büyük şans. Yan yana olmanız bile iyidir merak etme spontene gelişecektir zaten her şey. Tabi yaşadığınız şehirde çok önemli eğlencelere katılabilirsiniz dışarıda.
Bunu cidden Google da arattin mı? Şaşırıyorum ya böyle işlere cidden :) içinden ne geliyorsa onu yap. Birlikte yeni yıla girmek bile güzel illa birşey yapmana gerek yok. Kasma kendini. Dans edin müzik açıp. Yılbaşı programı izleyin. Film açın. Dağ evine gidin. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Sevisin müzik eşliğinde.
Ailen erkek arkadaşını bilmiyosa sıkıntı. Bence izin vermezler hiçbir şekilde. Ama diyelim ki izin aldın bir apart kiralayın film izleyin birkaç yiyecek içecek alın bu şekilde eğlenebilirsiniz daha sonra oyun bulun onları oynayın müzik açın dans edin felan
Yorumlarda görüyom ki herkes çoj film izlemis :) anam bura Türkiye hangi aile gece gece izin verir kızına. bir de asker dönüşü ki bu hayra alamet degil. sen en iyisi tv cips bira üçlüsyle gir yeni yıla sonuçta yan yana da olsanz karşı karşıya da olsanz bu yıla girilecek !:):)
Benim gibi yalnızlar, imkanları doğrultusunda bir dağ evinde odun şöminesini yakıp, viskisini açıp teptoptan da Hande mehan şarkılarını açarak o eşsiz manzaraya ağaçlara, ormana bakarak viskisini yudumlar hele birde kar yağıyorsa işte yalnızlık o zaman koyar adama... üşüyen ellerimi ısıtacak birisi Yok diye fondip yapar o viskiyi.. kahrolsun yalnızlık..
Bütün gün beraber olun yapmak istedigin şeyleri bir kagıta yazıp onları yap şaçma dediklerini de yap en sonunda da tabi imkanınız olursa sarılıp uyuyun en güzel kavuşma böyle olur yılbaşı diye taksime ya başka lüks yerlere gitmeye gerek yok ikinizin olacağı bir yer hepsinden daha iyi olur
Valla o seninle konuşmaktan bile mutlu olacaktır zaten ama illa özel bir şey istiyorsan yemeğe çıkmak olabilir tabi ki bunun dışında özel yemek değil de yılbaşının geçirilebileceği bir eğlence mekanı olabilir aileden izin almak için de kız arkadaşlarımla çıkacam de umarım herşey gönlünce olur :D
Cafeye gidilir çay kahve içilir. Kızın annesi arar kızı eve gel diye :D sonra eve gidilir. Sanki sabahlıcanız. Bari rezervasyon yaptırsaydın biyerlere canlı müzik olan hoş biyerde yılbaşına ne kalmış şurada hala napsam diyorsun.
Olmaz ne olacak başka zaten küçükmüşsunuz kiz eve sabaha karsi gidecek degil ya anca o yapilir çunkü populer yerler buyuk oranda dolu olacaktır. Hatta benim gunduz veya aksam sık sık gittigim bir kafe bile yılbaşı gunu rezervasyonla alım yaptı. Heryere giremessiniz yani.
Bilmiyorum. Eskişehirde yaşamıyorum ben. Illaki kendi halinde oturup birşeyler iceceginiz yerlerde bulursunuz. Daha var yılbaşına gitmeyi düşünduğun kafeye sor yılbası programı var mı? Rezervasyon istiyor mu istemiyor mu diye bence sonra dolaşıp durmayın boş boş. Rezervasyon olmayan yerlere bak zaten gece 12de kalkacaksanız. Rezervasyon için okadar para vermeye vermeye değmez. Biz 2 kişi leman kafe için 300 tl vermiştik yılbaşı gecesi. Kızkalkıp gitcekse okadar para vermeye gerek yok
pasta yeriz çerez çekirdek böğrek falan olur bazen. eskiden kalma tombala vardı onu oynarız belki. babam kahveye gider büyük ihtimalle. annem sırf gitmesin diye pastayı geç keser babamda pasta olduğu için gitmez. hep aynı senaryo.
Ne kadar yazık ki herkes cinsellik düşünür olmuş, ahlak edep kavramı kalmamış zina had safhaya ulaşmış rabbim sen yardim et bizlere yoksa bizler helak olmaktan kurtulamaz.
Fazla birşeye gerek yok güzel bir akşam yemeği ve şömine başında sarılma ve müzik ideal ailemden izin almaya gelince sende o ışık var bir yolunu bulursun 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah kahretsin ya dunyanin sonu gelmis Rabbim kiyamet kopsun ki boylelerinin icinde buyumesin evlatlarimiz...
Allah sizi kahretmesin aklınız fikriniz cinsellikte. Ya biraz olsun normal şeyler düşünün. Bu kadar basitleşmiş olamazsınız. Bu arada güzelmanzarası olan bir yerde başbaşa oturup manzarayı seyrederek sohbet edebilirsiniz. Ya da beraber dolaşabilirsiniz. Hediye olarak saat alıp altına anlamlı bir yazı yazdurabilirsin.
Seks yapabilirsiniz. İlk romantik bir yemek (kırmızı şarapla birlikte) müzik eşliğinde. Hediye olarak saat ya da parfüm alabilirsin. En sonda yatağa geçersiniz işte bundan daha güzeli ne olabilir
Daha once nasil izin aldiysan oyle yap. Ve hasret gider. Yemek yemenin neresi romantik ya. İcinden geldigi gibi dogal ve cok tatli bir sevgili ol. Sevgini anlat. Uygun bir ortamda da eglenebilirsin
Başbaşa romantik sade bir gün geçirin ozlemiştir seni mutluluğu huzuru ona siz oldugunuzu hissettir 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence evde oturun. Başka hiç kimseyi gormeyin. Önce güzel bir akşam yemeği yiyin. Sonra televizyon izleyin oyun oynayın ikiniz eğlenin, başkalarıyla değil. Yani elimde olsa ben öyle yapardım. Yani bu yılbaşını da ayrı geçirmeseydik.
yılbaşında sevgilim le evde yapıcaz. evde oturun flim izleyin milli piyango bileti alın dışarda ne işiniz var yaaa serseri dolu laf atarlarsa hiç şaşırmam katil olur sevgilin delikanlı atarlı gençse