Kızlar öncelikle eşcinsel olduğumu belirteyim ama hiç bir ortamda rahat olamıyorum özelikle tayt benim yumşak karnım gibi tayt giyen bir kız gördüğümde resmen çok değişik hisediyorum öncelikle kıskanıyorum özeniyorum ve niye ben giyemiyorum diye çok üzülüyorum içim içimi yiyior sokakta bile rahat dolaşamıyorum taytlı görmeyim diye bakmıyorum çevreye bunu nsl atabilirim piskologa gittim bana önerisi bunu atlatman için önce hevesini alman lazım bir ortam kur bıkana kadar giy dedi siz ne dersiniz öneriniz ne olabilir çünkü çok canım istiyo resmen
Cevabın nedir?
+1 yılbu düşünceden kurtulamıyor isen içinden geleni yap .nasıl kendini ifade ediyorsanız o şekilde davranın .giymek istiyorsan giy ,rahat ol .doktor doğru söylemiş .önce aklındaki soruları kendiniz bir çözmeniz gerekir .evinizde baştan aşa giyinin aynanın karşınına geçin ve düşünün .ben gerçekten böylemi olmak istiyorum yada hayatım boyunca nasıl bir hayatım olmasını istiyorum diye .konuşacak derdini anlatacak kimsen yok ise ekleyin ne derdiniz varsa sorun yardımcı olayım .
00 Yorumla
bencede harıka bır kıyafet eger ıstıyorsan alıp gıy kım karısırkı
02 Yorumla
Soran+1 yılama nerde ortam olrak işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencede tayt al ve giy istediğini yap içinde kalmasından daha iyi :) arkadşlarınla olduğun yerlerde arkadşın evinde, ortamına göre giyebilrsin ki evde falan giy doya doya ya biraz modern olabilse insanlar keşke çevre baskısı olmasa keşke ben bile rahat rahat giynemiyorum inan herkez rahat değil..
013 Yorumla
Soran+1 yılgiyebilcieğim arkdaşım olsa keşki yaaa... bir erkek arkdşamın evinde giyemem zaten :S bir ara sırf tayt giymek için pialtese falan bile gitmeyi düşündüm biliyormsunn
Cevap sahibi+1 yıliyi fikirmiş :) ya evde giy spor salonuda olabilir modern insanların olduğu yerlere git :):)
Soran+1 yılgittim pialtes kursuna hepsi kızmış zaten tamamı :) bir salonu göreyim gibisinden süzdüm bir giden kızlara hepsi taytlı :) ama ne bileyim giyersem izin verirlerni dersin ?
Cevap sahibi+1 yılizin almana gerek yok herkeze ters gelen şeyler vardır belki ama insanların doğrularını değiştiremezsin ki elbet herkeze ters gelen birilerinede doğru geliyordur istediğini yap bnce hayat senin.
Soran+1 yılpeki çok teşekkür ederim çok başını şişirdim ama son bişey sorabilirmiyim yani mesela sen pilates kursunda olsan bende taytlı olrak gelsem yanına ne yapardın kızarmıydın bana yoksa konuşurmuydun yani
Soran+1 yılpilates falan daha kadınsı geliyo bana yogayı araştırmıştım birde yogadada giyliyormu biliyormsun
Cevap sahibi+1 yılbol eşortman giyiliyor galiba hiç gitmedim bilmiyorm ki
Soran+1 yılpilateste hocada öyle dedi aslında kalça ve karın hatlarını görmem lazım ona göre giyin dedi ozman badi ve tayt oluyor dimi ben nabayım hoca dedi wlla :D :D
Cevap sahibi+1 yılaa olabilir o zmn :)
Soran+1 yılip asklını badi ile tay giyiolarmı kızlar abes kaçmayım sonra ?
Cevap sahibi+1 yılgiyiyolar tabi ama hava soğuk falan ya bilmiyrm sen giy dene.
Soran+1 yılyok yok pilatese demek istedim ben dışarda giymem yaaa
link nıke adidas güzel gözüküyor tayt olarak önce onlardan başka derim snra desenlilere geç sıkılana kadr giy çokkta rahat emin ol evde giyebilsinde :)
032 Yorumla
Soran+1 yıldirek pentide çorap taytları gözüme kestirmiştim olurmu sence onlar nsl ? hem daha ucuz öğrenciyimde :)
Soran+1 yılewt ewt onedena penti istedim bende ewt ince parlaklardan geçende baktım :) çok güzelk duruyo ama yaa nsl pekiğ rahatmı onlar nsl kullnıyorsun sen ?
Soran+1 yılaaa bende tam ağsını sorcaktım tek bir dikiş geçiyo dimi ortadan tam okadar? bu arada tarzını çok sevdim benimkinler aynı :P
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederim yardımlar için gerçekten :) pilatese gideyim diyorum böyle ip asklılı badide üstüne giyiyim dedim olurmu sence bu kombin birde badi düzgün durmasıu için çamaşır giymem lazım dimi
Soran+1 yılhee çamaşır olrak üst tarafıma südyen giyeyimmi demek istemiştim sadece o yakmaz heralde dimi ?
Soran+1 yılyaa giymiyorum binde bir giyiyorum iştede.. şöle bir durum var benim azcık göğüslerim var yani hani badiyi giyince azcık belirgin olur hani olsunmu öyle bişey olmazmı görüntü açısından südyen dahamı iyi olur diye düşündüm sadece ?
Soran+1 yılpeki saol.. ama altıma tek tayt giy diyorsun dimi gerek yok slip çamaşıra falan tayt zaten sıkı ve rahata oluyo sanırım tek giyilebilir dimi?
Soran+1 yılaaa tamam yok tangam ama alayım bir tane.. tanga daha iyi diimi normal slipten :) çokta başını ağırıttım ama pek kimseyle konuşamıyorum bu konuları kusuruma bakma :)
Soran+1 yılbirşey merak ettim bir tüyo kapayım senden :) sen üstüne kısa bişeyle taytı giyersen ne gigiyorsun içine tangamı ? çünkü slipin belli olma durumu olur diye düşndüm şimdi kötü durabilir sen ne tercih ediyorsun
Soran+1 yılciddimisin çok ucuzmuş yaaa çok saol gerçekten sen olmasan verecem ben o paraları :) ama şey önemli burda gösterdiklerim gibi alayım dimi değişik oluyormu arkası hep ip dimi tangaların değişik bişey gösterirlerse bana şaşırabilirim çünkü :)
Soran+1 yılneyse ben en normallerden alayımda şimdilik :) :) rahat ederim dimi bu tangada ben hiç giymedim ama böyle ferah ferah olcak gibi bir düşüncem var nedense :D
Soran+1 yılsende pilates yaptın galiba dimi :) tayttan birtek bileklerim gözükçek gerçi ama bakımım tam olsun dimi ağdam pedikürüm falan dikkat edeyimmi kızlar çok süsleniyormu yani kısacası :)
- +1 yıl
spor salonu merkezde bir yerdeyse biliyosun kmse süsüz püssüs bakkala bile gitmez :) bence gerekenleri yap taytanda belli olmasın. bende spor salonuna gittim pilateside vardı valla süslendim kaslı kaslı çocuklar var die :) hergün değişik renkli tayt giyiyodum tamda erkeklerin olduğu yerden geçince herkez sporu bırakıyodu bakıyodu :):) tozluk falanda kullanabilrsin sspor ayakkabının üzerinde güzel duruyor bak bakalım ilk gün gitte nasıl anlat :)
Soran+1 yılpeki çok teşekkür ediyorum sorularım bukadar sana nsl teşekkür etsem bilemiyorum :) ekleyebilirmiyim ? arada laflarız :P
Soran+1 yılekledim nikim mystry bak söleyimde :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
+1 yıllink
o yaptıysa sende giyersin:D:D:D evde giy yalnızca ha.hevesini al.024 Yorumla
Soran+1 yılbenim böyle bir vücudum yok dalga geçme benimle kız gibi olmasa vucudum giymeye kalkmam kesinlikle o şişko kızlar gibide değilim :S
- +1 yıl
dalga geçmedim ya sana çaktırmadan tüyo verdim sen almadın.
pilatese yazıl pilateseee.
o zaman hevesini alırsın. - +1 yıl
ha gitmek istemiyosan yalnızca evde giy toplum kadınalarda bile tuhaf karşılıyo taytı çünkü.
Soran+1 yılyok yok gitmek istiyorum aksine pilatese.. çünkü evde tek giyince böyle hiç tadı tuzu olmuyo gibi yaaa... sırf kızmış sınıf bir yerle görüştümde tayt giyince nsl davranır kıxzlar diye düşünmekteyim aralarına alırlarmı yoksa dışlarlarmı yaa ?
- +1 yıl
oranın özel kıyafeti o yani orda tayt giyilir o hareketleri yapmak için.sende formda kalmak için geldim dersin bulursun bişeyler cesaret edemezsen içinde kalır
Soran+1 yılazcık kız gibi olduğumu anlsalar daha iyi davranırlar gibi geliyor bana yaaa ne bileyim sorarlarmı neden geliyorsun sen erkeksin falan diye vucudumu şekle sokmak istiyorum falan deyimmi hatlarımı yuvarlaklaştırmak falan :)
- +1 yıl
abi sen kız gibi olmak istemiyosan erkeklik yönün baskın olsun istiyosan yuvarlak felan deme fit kalmak için de...
Soran+1 yılönemli değil o yaa :) hem kız muahbeti yaparlar tam benimle daha zevkli olur gibi geliyo bana :) çünkü erkeklik yönümü ağır bastırsam bile düşünsene taytlı bir erkek ordan kız tavlayabilirmi hiç :D
- +1 yıl
sen kendin ol bence kızlar senin gibi erkekleri arkadaş olarak görür ve severler bence pilatese yazılmalısın.
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :) son birşey taytı gigiyorsam biraz bakımlı olmam lazım dimi ayak bakımı olsun ağda olsun okadarda yapayım bari dimi tayt giymişim okadar şimdi aklıma geldi bakımsız gidilmez dimi
- +1 yıl
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen bakımlı daha rahatsan bakımlı ol:)
Soran+1 yılbana bıraksan makyaj bile yaparım biraz :) :)
- +1 yıl
aman diyim:D tayt deneyimini yaşa sen sadece
Soran+1 yılneden bişeymi olur yaa parlatıcı sürsem azcık :D
- +1 yıl
erkekler makyaj yapmaz :)
Soran+1 yılfeminen olayım diye azcık yapıyorum zaten :) birde sokakta demiyorum kursa giderken sadece
- +1 yıl
bişeyi soracağım ama sadeece meraktan. kız olarak doğmak ister miydin?:)
Soran+1 yılwlla dürst olmak gerekirse kesinlikle isterdim çünkü herşeye meraklıyım yani kızların hayatlarındaki
- +1 yıl
ama erkeklerden hoşlanıyosun.cok ilginç :)
kızların hayatı tamamen saçmalık kardeş.saç baş makyaj erkek felan.
Soran+1 yıleee tamam bana uygun işte :) nesini uyduramadın bana onu anlayamadım ?
- +1 yıl
neyi uyduramadım:D yani genelde böyle şeyler ilginç bulunmaz saç baş makyaj felan erkeklerin yanında konuşulmaz
Soran+1 yılaslında ben kızlığıa meraklıyım yaa ne denir bu durumuma bilmem ama yani erkekler çok önemli değil giyineyim süsüleneyim yetiyo bana :) güzel olayım
- +1 yıl
hmm anladım:))) boşver kendin ol aman takma elalemi
Soran+1 yılilla bir noktada takıcam ama dur bakalım daha ogün gelmedi :) :)
Benimde gay arkadaşlarım var. Erkeksi olan da var kadınsı olan da. Nasıl istiyorsan öyle davran. Yaşın 25-29 gözüküyor. Ben 18 yaşındayım ben bile takmıyorum, sen hiç umursama insanları.
01 Yorumla
Soran+1 yılumursamıyorumda nsl bir ortamda giyebilirim sence bu taytı bir yoluna uydursam ama ?
bende erkeklerin gomleklerine ve parfumlerine bayiliyorum ,ama escinsel falan degilim .seviyorum sadece .
09 Yorumla
Soran+1 yılaslında belki bende eşcinsel değilim biliyormsun ama şu taytı giymek için herşeyi yaparım yani oakdar beğeniyorum
Soran+1 yılgittim piskologa yaaa bıkana kadar giy dedi oda eşcinselikle alaksı yok dedi beğenebilrisn dedi bu normal diyo tayt için
Soran+1 yılne bileyim bıkılıyormu en sonunda? ben hiç bıkmam gibi sanki :)
Soran+1 yılama evdede hiç tatmin olmuyorumki ben birilerine göstermerm lazım :) pilatese falanmı gitsme diye düşndüm bir an sırf tayt giymek için
Soran+1 yılwlla şuan okadar şanslısınki inan bilmiyorsun yarın sabah giy taytını atıyorum sana kim karşır giy bir mağazaya dene istediğini yap bence büyük şanslar bunlar :)
Nerden cevap yazicagimi bulamadim ondan tekrar yaziyorum burdan :D geceleri eglenmeyi seviyosan her gece giy. Yaa geceyi birak sen hep giy bence ya
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim gerçektne yorumların çok güzel birkaç bişey sormak istiyorum sana ekleyebilirmiyim seni mystry nikim kabul et lüğtfen :)
Ya bence taytı kızlar da giymesin sen de giyme :S Kimseye yakışmıyo ya..
016 Yorumla
Soran+1 yılaslında üstüne uzun bişey giyenleri bende sevmiyorum ama kısa giyince birde vücudun düzgünse iyi durmuyormu sencede?
Soran+1 yılsende seviyomusn asena benim gibi tayt :S
Soran+1 yılkim eksilemişki anlamadım ben ben yapmadın wlla :S
Soran+1 yılpeki madem tayt sevmiyorsun senin tarzın ne en sevdieğin kombini sölermisn bana :)
Soran+1 yılayyy tayt tamam ama çorabada bayılıyorum ben yaaa :) özelikle siyah ve yazın ten rengi :P
Soran+1 yılben bir mağazaya girdimmi bayan reyonuna bakıyorum direk biliyormsun :) ama alamıyorum yaa :(ancak birkaç tane eteğim var :S :S
Soran+1 yılgerçektenmi diyorsun :) bena cesaret verdin... aslında vücudumda bayan gibi okdar iyiki kahretsin iyemedeğime zülüyorum :S elbise falanmı alsam ne :P
Soran+1 yılhahah nsl teşekkür edeceğimi bilkemiyorum. çok saol:) birşey sormak istiyorum son bayan satış danışmanı olan bir ayakkabcı biliyormsun istanbuldaysan çünkü bir erkekten alamıyorum ben topuklu ayakkabı falan :S:S
Erkeklerede tayt çıktı zaten bakabilirsin bu yılın modası onlarda giyebilecek.
013 Yorumla
Soran+1 yılben o incecek çorap taytları beğeniyorum ama olmazmı onalardan
Soran+1 yılaaa nerde gördünkü sen giymez erkekler yaa onalr çuval giysin sadecxe :S
Soran+1 yılbenim birde kız gibi yaaa fiziğim bir görsen çok iyi durucak aslında
Soran+1 yılnerde giyebilirmki sende nsl bir ortamda bir kursa fknmı gitsem diye düşndüm bir an pilates falan
Soran+1 yılgittim pialtes kursuna hepsi kızmış zaten tamamı :) bir salonu göreyim gibisinden süzdüm bir giden kızlara hepsi taytlı :) ama ne bileyim giyersem izin verirlerni dersin ?
Soran+1 yılyaa zatenn ben ufak tefek biriyim birde sarışınım yani feminen bir görüntüm var ama ne bileyim ordaki kızlar nsl bakr bilemiyorum aralarına alırlarmı sence?
Soran+1 yıltaytın üstünede askılı badi giymişlerdi öyle bişleymi alayım bende ?
+1 yılGeyiklilerinden tavsiye ederim muhakkak kırçiçeem.
01 Yorumla
Soran+1 yılonalr zaten muhteşem yaa alsammi diye düşnüyorum hep ama nsl ve nerde giyecem :S
yakışıyorsa ve beğeniyorsan giy..kime ne...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. çaren yok.ya giyeceksin ya da bakmaya devam.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İtiraf ediyorum şu taytlara bayılıyorum nsl kurtulabilirim bir çözüm önerin kızlar bana eşcinselim bu arada
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat