Arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. olmek istiyorum artik. yardım eder misiniz bana?

Kendimi çok kötü hissediyorum. kimseye guvenemiyorum inanamıyorum. her ne kadar inanıyorum guveniyorum desem de olmuyor. Arkadaşlar 2 aylık bir iliskim var. sevgilimi çok daha oncesinden tanıyorum.2 3 senedir.. Sevgilim 5 ay once askerden geldi. tabi biz o zamanlar konuşmuyoruz. son 2 aydir sevgiliyiz sadece. kendisi askerden önce hayatını dolu dolu yaşamış kendince. bir çok hatta bir cok cok kızla beraber olmuş o zamanlar. biri gelmiş diğeri gitmiş. ailesinden ayrı yaşıyor. su an ailesiyle beraber ve ev falan tutacak kendine iste. İstanbul'da yasayacak ve bende 1 ay icerisinde yanina tasinacagim buyuk ihtimalle. bnde normalde ankarada yasiyorum. beni seviyor yani ben sevildigimi hissediyorum en azindan. bende onu seviyorum. bana geçmiş hayatında yaşadıklarını artık yaşamak istemediğini ve hayatının duzene girmesi gerektiğini, ve bunda benimde buyuk bir etkimin olacagini söyledi. yani ben olursam bazi yanlis davranislardan yaninda ben varim diye yapmayacagini soyyledi. askerdeyken orada herşeyi düşünüyormuş insan ve çok dusunmuş. düzenli bir hayat istiyorum. ve seninde benimle beraber yasamani istiyorum diyor. bende onunla yaşamayı istiyorum. bana sen yanimda olmazsan ben kendimi tutamayip hata yapabilirim BEN BU HATAYI YAPIP SENI UZMEK ISTEMIYORUM diyor. cinsel olarak benden istekleri var.çabalıyor birşeyler yoluna girsin diye fark ediyorum bunu. bana bunu senden istiyorum çünkü eskisi gibi başkası ya da başkaları olsun istemiyorum. seninle yaşamak istiyorum yaşamak istediklerimi diyor. ben daha onceden biriyle birlikte oldum. ona guvenmistim ve 1 bucuk senelik bir iliskimdi.1 bucuk sene sonra gitti ayrildi benden. onu gercekten cok sevdim cok cabaladim. ayrildigi gun oyle hayal kirikligina ugradim ki anlatamam. ondan sonra kimseye guvenemedim. hep bir korku var icimde. gidecek bu da bitecek diye.. asiri derece de korkuyorum. anlatamiyorum size belki bilmiyorum ama gercekten cok k
Güncellemeler
+1 yıl
cok korkuyorum. simdiki sevgilim su an ailesinin yaninda birbirimizden uzagiz ve benden kamera karşısında cinsellikle alakalı seyler istiyor. onu seviyorum gercekten cok seviyorum. ilk istediğinde olmaz dedim. sonra zorladı bana zarf attı. yap falan diye. yaptım sonra bana ayrılalı dedi. ardından ben ona seni sevdigim için güvendiğim için yaptım dedim. çünkü gerçekten elimde kaybedecek
Güncellemeler
+1 yıl
sadece canım var artık arkadaşlar. sonra aradı beni. kendi düşüncelerini önemsemiyor musun neden böyle birsey yaptin falan dedi. bende anlattım seni sevdigim için dedim. tabi istediğinde ilk ben yapmadigimi sen bana ait değil misin gibisinden cümleler kurmuştu. zarf atmıştı yani. sonra bana telefonda sakin bir daha kimseye taviz verme kendinden ödün verme falan dedi.
Arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. olmek istiyorum artik. yardım eder misiniz bana?