Merhaba Kardeşim; burada önemli olan, senin isteklerin Kardeşim. Bu gence ne kadar güveniyorsun bilemem ama güvenmiyorsan sakın bu duygusal sömürüye kulak verme.
Daha sonra bir sorunla karşılaştığın zaman, bunun sonuçlarını tek başına sırtlamak zorunda kalacağını sakın unutma. O zaman da sana “Canım ne olacak ki?
Benimle olmayı sen de istemedin mi?” diyecektir. Benim hic kız arkadaşım olmadı şubatta askere gidicem ama olsa bile saçının teline evlenmeden dokunmam. Beni yanlış anlama olurmuş guzel kardeşim. Sorunun sıkıntın olursa yardımcı olmak isterim sana. Dikkat et kendine :) #Krogenç415 Yorumla- +1 yıl
Eğer bir erkek evlenmeden sevgilisiyle cinsellik yaşıyorsa açık ve net sevmiyordur. benim ablam psikolok o yüzden bu konulara hakimim. bende psikoloji okuyorum. Yazık degilmi sana neden kendini kullandiriyosun. Yapma boyle o çocuğun sahip olduğu vücutta birgün küçük bir bebek olucak. Dokunduğu göğüslerinde minik bir yavru süt içip beslenicek. karnında Minik bir bebek gelişimini sağlayıp büyüyecek. Bacaklarında o küçük çocuğu sallayıp uyutacaksin. YAPMA kurban olduğum yanlış yoldasin. Ben bile üzüldüm böyle okuyunca
Soran+1 yılDikkate alacağım söylediklerini.. o da aynı şeyi söylüyor kendi düşüncelerine önem ver başkası için yapma sen istediğin için yap birşeyleri diye. kimse taviz verme diye o da söylüyor. ama konu cinsellige gelince beni sevmiyor musun neden ilişkimiz guvenmiyorsun. daha önceden insanlar senin guvenini kırmış neden bunun acısını benden çıkartıyorum diyor.. kendisi nasıl diyeyim geniş yapıda biri.. yani rahat bir insan bu tür konularda. yaşanabilir diyor. geniş düşünüyor iste.. ama çok da kıskanç diye yorumlarda bahsettim. hattımı falan kirdirtdi. kuzenlerimle bile gorusme mi istemiyor. sabah uyandı utanmaz arıyor gece uyuyana kadar kapatmiyor. kapatalım yemek yiyeyim biraz diyorum mesela hayır kapatmayacaksin diyor. etrafımda kim var kim yok sürekli dinliyor. odamda primin yanında duruyorum artık şarj bitmesin diye. aşırı sahipleniyor beni. ama cinsel konuda çok istekli arzulu olduğunu söylüyor. ister istemez oluyor diyor hakim olamıyorum diyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
Soran+1 yılOnu kaybetmek istemiyorum ama böyle bir sorun da yaşamak istemiyorum :'(
Soran+1 yılYardım edin lütfen gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım. ne yapacağımı neyin doğu neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum artık. düşünemiyorum bile.. lütfen bir fikir ve in bir akıl verin kaybettim iyice kendimi düşünmekten. beynimi hissedemiyorum artık :'(
- +1 yıl
Benden sana bir abi bir kardeş tavsiyesi o çocuktan uzak dur şu an çok yanlış yapiyosun kardeşim benim. yapma boyle seni kullanıyor apaçık ortada herşey bir yolunu bul ayrıl. evlenmeden cinsellik yaşadım yarin birgün evlendiğini kişiye nasıl hesap vericeksin? Kurban olurum o akan gözyaşlarına üzme kendini bende üzülüyorum seni tanimadigim halde. istersen ozelden konusabiliriz
Soran+1 yılTamam olur konuşalım
Soran+1 yılTakip attim mesaj atamiyorum
Soran+1 yılBeklemede yazıyor 4 5 gündür uyeyim pek anlamiyorum. mesaj da alamıyorum herkese kapalı galiba
Soran+1 yıl***atamiyorum
Soran+1 yılHattimi kırdım daha doğrusu hattimi kirdirtdi bana. whatsapp kullaniyorum ama sevgilim uzaktan tabletime falan giriyor. oradan konuşamam yani. tek konusabilecegim yer burası. sürekli kontrol ediyor kurcaliyo biriyle konuşuyor muyum falan diye. kuzenlerimi bile engelletti.
Soran+1 yılTesekkur ederim herşey için gecen güzel olsun
En İyi Cevaplar
intihar care olsaydı intihar etmeyen olur muydu?
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.. ama artık kimseye güvenim kalmadı anneme babama bile kalmadı. onlar bile öyle şeyle yapıyorlar ki aklım almıyor.. yaşamaktan tat alamaz oldum.. ve ben artık gerçekten kendime son bir şans verdim. bu şansını ne yok olmasını istemiyorum. ölmek çare değil evet ama elimde bu son şansım olarak gördüğüm sevgilimden başka hiç birseyim yok..
Soran+1 yılÇok iyi olur aslinda. cunku gercekten bir derdimi anlatacağım tek arkadaşım bile yok.2 yildir evden disari cikmadim. cok bunaldim... aileme bile anlatamıyorum. onlarda ayrı kafadalar hep :'(
+1 yılBak canim, boyle kucuk seylerden dolayi olmek istemek depresyon belirtisidir.. bence git bir pisikologa gorun.
Sana birsey anlatayim... ben 15 senemi bir erkege verdim.. gitti beni aldatti. Bende terk ettim onu. aradan 1.5 sene gecti ve ben hayatima normal bir sekilde devam ediyorum. tekrar asik olabiliyorum vs vs.. demek istedigim, birisi senden ayrildi diye dunyanin sonu degildir. veya bu kisiyle cinsel iliski yasandin diyede dunyanin sonu degildir.. tabiiki her onune gelenle sevis demiyorum ama uzun suredir gorusuyorsaniz, bence bunda bir sakinca yok. Birlikte olun, mutlu olun..02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama onunla olursam beni kötü bilecek sadece zevk için yaptığımı düşünsün istemiyorum. ben sevilmek istiyorum. gerçekten yalnızım. çok zor günler geçirdim. mutlu olmak istiyorum yüzüm gülsün istiyorum. sevdigim adamla herşeyi yaşamak istiyorum. ama korkuyorum birgün giderse diye. çünkü ben hayatimda tek biri olsun istiyorum. elbette sevgilimden ayrıldım diye ol ek istiyorum değil.. sadece artık yoruldum. çok çaba sarfettim herkes için. kendim için birşeyler yapamadım. hep başkasını mutlu etmek uğruna savas tim. onların benim yanımda olmasını istediğim için. ama normal arkadaşlarım bile işleri düştüğünde yanımda oldular. şimdi hiç kimse yok etrafımda. ailemle bile konuşamıyorum. odadan çıkmıyorum.2 yıldır güneşi görmedim doğru duzgunce.2 yılda sadece 4 kez dışarı ciktim. onda da 6 ayda bir kontrolün var diye. elim yuzum çöktü. herkes üzdü beni yıprandım. istediğim artık bir adam olsun ona böyle bakayım severim oda aynı şekilde olsun.. ne yaşamamız gerekiyorsa birlikte yaşayalım istiyorum.
Soran+1 yılAma birgün gitmesinden korkuyorum.. bu soruyu sorup sizlerden yardım almak isterken bile ya kimse cevap vermezse ya kimse dikkate almayıp kötü seyler söylerlerse diye korkuyla yazıp paylaştım.. kimseye g uvenemiyorum.. bazen sevgilim bana öyle seyler söylüyor ki ona hayran kalıyorum. beni düşünüyor beni seviyor diyorum. bu söylediklerini içinden gelerek söylediğini hissediyorum. ama konu cinsellik falan olunca kendimi kotu hissediyorum. önceden çevremdeki arkadaşlarım ya da sevgililerin gibi beni kullanmaya mi çalışıyor. ya giderse ya biterse diye düşünmekten geceleri uyuyamiyorum :'(
+1 yılBende önceden senin gibi düşünürdüm ama artık öğrendim ki kimse kimseye köpek kadar değer vermiyor ne erkek ne kız kimse kimseyi sikine takmiyo. Bende artık erkekler gibi düşünüyorum ben onu kullandım oda beni ikimizde zevk için birbirimizi kullandık bu kadar sende böyle düşün emin ol acı çekmezsin. O seni unutur gider bı kız mutlaka senin yerini bı gün dolduracak, o yüzden sende böyle düşün giden sıktır olup gitsin bırak sana erkek mi yok bu çiçeğine kodumun piclerini bu kadar umursamayin yaa üzülüyor gerçekten...
11 Yorumla- 7 ay
Sözün özü 👏🏻👏🏻👏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılbende 24 yaşındayım yetimhaneden yeni ayrıldım kırklareli de yaşıyorum bu ay atanıyorum benimde olmadı hiç sevgilim gerçekten 😐 bende hiç sevilmedim sevmedim bende çok isterdim sevilmek gerçekten çok merak ediyorum o duyguyu ailem yok ana baba amca kardeş hiçkimse
00 YorumlaSen iyi birisin bence. O sevgilin de adam değil. Sen onu sevdiğin için bunu yapıyorsun ama o bunu sana yaptırırken seni denemek için yaptırmış. Sana güvenmiyor. Ona sakın istediğini verme. Sen ona fazlasin.
127 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :'( aglamaktan gözlerim çöktü. ben sadece sevilmek istiyorum. gerçek bir mutluluk istiyorum. inan bana o kadar ozeniyorum ki mutlu olan insanlara.. geceleri uyuyamıyorum.. su zaman kayda karşıma kim çıktıysa gerek arkadaşlarım gerek ailem gerek sevgilim olsun onlar insan herşeyi yaptım herşeyi göze aldım. su zamana kadar kendim için hiç birsey yapamadım başkaları mutlu olsun diye çabalarken.. ben sadece sevgi istiyorum. bana beni öncesinde hayatın ağır en kızlar gibi miyim diye kontrol ettiğini söyledi. zarf attim dedi. bu olaydan sonra benden boyle birsey bir daha istemedi. ama su son 1 haftadır bunu istiyor benden. cinsellik konusu açılıyor gün içinde.. eski sevgililerimi aradı. hepsiyle konuştu. bu zarfi attiktan sonra ayrilmayi istedi. sonra deneyecegim seninde nasil bir insan oldugunu gorecegim dedi. onlar gibi misin yoksa degilmisin dedi. daha once biriyle birlikte oldugum icin guvenmiyordu bana. ama bazi seylerin doğru olduğunu öğrendikten sonra bana seviyorum senden kopamiyorum dedi
Soran+1 yılSana çok kızıyorum ama geçmişi ikimize duzeltemeyiz. benimde temiz bir geçmişim yok. senden de aynı şeyi bekleyemem. önemli olan bundan sonrası dedi bana. bugün bana sen bizim iliskimizde neden guvenmiyorsan. neden ilişkimizi de kendini de beni de küçük görüyorsun neden geleceğimiz guenmiyorsun dedi.
Soran+1 yılBen içten söylediğine inanıyorum çünkü not alde davrandığı davranış ve normalde konuştuğu konusma biçiminden çok farklı ve sıcak geldi konuşmaları.. yani bunları söylerken. sevdiğini hissediyorum.. fakat inanamıyorum nedense. ya oyun yapıp da sevdiğini inandırmaya çalışıyorsa diye geliyor aklıma. çelişkili davranıyor. bazen bana beni anlamiyorsun ya anladigini soyluuorsun ama gercekten anlamiyorsun beni uzuyorsun diyor. sonra kkimizde susuyoruz. bana sonra belki de bende seni uzuyorum seni anlamiyorum sadece bencillik edip kendimi düşünüyorum belki de diyor. o öyle bir öyle bir böyle diyince hiç birsey diyemiyorum çelişkili konuşuyor.. ama bana belki seni uzuyorum falanderken n ses tonu hemen değişiyor. çok sakin ve duygusallasiyor.. sonra hemen konuyu değiştiriyor beni guldurmek için sacmaliyor. kafam karisiyor böyle olunca da sonra düşünüp düşünüp daha da içimi bir korku alıyor :'(
Soran+1 yılDüşünmemek olmuyor her uyumaya çalıştığımı düşünceler beynimi kemiriyor adeta. istemesem bile düşünüyorum ister istemez gitmiyor içimdeki korku gitmiyor düşüncelerim.. elimden gelmiyor birsey... ayrılsam onu sevdigim için üzülüp kafaya takacağım ayrilmasam bu kez de böyle olmasını istemiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum artık ya gına geldi vallahi kafamı alıp parcalayasim geliyor.
Soran+1 yılYa iste cinsellik konusunu aciyor.. bana kendini goster nefsime kapilip yanlis birsey yapmayayım yanlis birsey yapip da seni uzmek istemiyorum diyor. sen bana aitsin bende sana aidim. seni görünce mutlu oluyorum. Beni sevdiğini görüyor ve bana ait olduğunu hissediyorum diyor. ilk istediğinde bunu benden yapmadım zorladı zarf attı bana kac kere tabi ben sakatlığından zarf attığını anlamadım um akli daki düşünceleri soyledim. böyle birsey istemiyorum henüz diye. bana beni seviyorsan benden birgün gitmeyeceğini garantisini ver bana dedi. bende nasıl vereyim dedim gitmem seni seviyorum dedim. bana seviyorsan beni ve benim sen kendini goster başka türlü sana inanmam dedi. bende zorla gösterdim kendimi. bu şekilde zarf attı bana. bana çok fazla kızdı. demediği laf kalmadı. sonra ona gerçekten sevdiğimi çok uzun bir sekilde içimdeki anlatarak ona uzun bir mektup yazdim. Beni aradı konuştuk uzun uzun. ve ben ona onu sevdiğimi gerçekten kanitladim ama kendimi göstererek değil tabiki. guvenini ve sevgime inanmasi
Soran+1 yılIçin çok şey denedim. eski sevgililerini buldum onları aradı konuştu. benim hakkımda herkesten bilgi aldı. bana sorular sorarak zarf attı çapraz soru sorarak! Kendisi çok görmüş geçirmiş bir insan. hayatına her çeşit insan girmiş ve herkesi çok çabuk taniyabiliyor. O gün sonra hiç konuşmadık. ertesi gün akşama doğru sana inanıyorum sana guveniyorum sana daha cok inanıp güvenmek istiyorum. seni seviyorum dedi bana. seni seviyorum kelimesini çok sık kullanmaz. ve benden ilk istediğinde ilişkimiz daha birkaç gunluktu. ve bana son söylediği şey kimseye taviz verme kimseyi kendinden mutlu etme dedi Bu olaydan sonra bende bir daha böyle birsey istemedi. şu son 1 haftadır seni istiyorum seni özlüyorum dedi. bana kendini gösterir misin dedi. hayır dedim. sonra bana beni sevmiyor musun ilk gösterdiğine neden gosterdin o zaman bana güvenmiyor musun hala dedi. bende güvenmek istiyorum ama korkuyorum birgün gitmenden dedim. oda bana bende senin gitmenden korktuğum için senden böyle birsey istedim zamanında dedi
Soran+1 yılSen önceden hayatimda olan basit bir insanlar gibi misin diye seni kontrol ettim. sana çok zarf attim senin ruhun bile duymadı. ağzından laf aldım ve gerçekleri öğrendim dedi. ve şimdi seni cok iyi tanıyorum. ve beni gerçekten sevdiğini biliyorum. sevdiğin içinde yapmayacagin şey yok dedi bana. seni seviyorum ve bana guvenmeni istiyorum dedi. sevgilim 24 yaşında ve önceki çevresinde çok insanla karşılaşmış her tip insanla.. bunu ben sevgili olmadan öncede görüyordum.. su zaman kadar cok kızla birlikte oldu ama sadece 1 kişiyi sevdi. o da bırakıp gitmiş.. sonra askere gitti sevgilim bu yuzden. o da korktuğunu söyledi bana ve bu yuzden istedim senden dedi. şimdi de tekrsr istiyor. bu kez de artık benimsin gidemezsin falan diyor. gidersen öleceğini biliyorsun diyor. aynı şekilde bende gidersem öleceğim diyor.. çok derin düşünüyor. çok fazla şey biliyor. şaşırıp kalıyorum bazen benim aklımdan geçen düşünceleri bana söylüyor.. daha o çeçen hep terkedildigim için onunda gideceğini düşünüp korkuyorum bu yuzden
- +1 yıl
Şimdi senden tekrar aynı şeyi istemesi yanlış bence. bir daha istememeli. Birlikte olacağınız zaman seni görür anca. Bazı şeyler olmadan da birbirimize inanabiliriz de. Ben seni seviyorum bırakmam de. Zamanı gelince de yaşarız herşeyi de. Sende beni seviyorsan birakmicaksan devam edelim de.
Soran+1 yılDedim bir kac kez bu sekilde farkli bir yaklasimla. ama beni istemiyorsun diyor o zaman da niye iliskimize guvenmiyorsun neden bizi kucuk goruyorsun neden iliskimizi kucuk goruyorsun diyor. kendisi cok genis dusunen bir insan. bu tür seyler olabilir diye düşünüyor.. bana koymasının edeni de insanlara taviz vermemdi. başkaları mutlu olsu diye kendimi umursamamazligima kızmıştı. bu yuzden ayrılmak istedi ayrıldı da 1 kez. sonra seni özledim diyip geri aradı seni uzduysem özür dilerim dedi ama sende kimseye taviz verme demişti ilk isteyip de denediğini beni.. o zaman beni önemsediğini gördüm.. ve sabahtan akşama kadar konuşuyoruz. arıyor sabah uyanir uyanmaz ve uyuyana kadar açık kapanirsa kıyamet kopuyor, sarjimin bitmesini bile istemiyor. bitmeden tak bitmesin diyor bana. ve su an hala açık o uyuyor ama ben uyumadigim için açık kalıyor.
- +1 yıl
Sabahtan akşama kadar telefon açık olmaz ya o nasıl şey öyle. Sen onu istediğine inandir onu söyle inan bana de ve önce kendini düşün gerçekten diğer insanlar uzulmesin diye kendini hiçe sayma bu çok önemli bişey. Yapamıyorum deme zorla kendini. İçinden başka şey yapmak gelebilir ama yapma. Birbirinizi seviyosunuz boşuna uzmeyin. Ona üzüldüğünü söyle artık üzülmek istemiyorum lütfen de. Ben senin yanında olcam hep sende benim yanımda ol de.
Soran+1 yılEvet abartılı ama hep açık kalıyor. arada bir yemek hazırlayacağım falan diyerek kapatmaya çalışıyorum. ses size alıyorum ailedekilerin sesi gitmesin diye ona da izin vermiyor mesela. yasak diyor sende bende sessize almayacağız diyor. aile de yani akrabalarda huyu pek iyi olmayan çevresi kötü olan kişilerle görüsturmüyor beni. kouyor. oldukca fazla koruyor ve sahipleniyor. bu konuyu onunla konusmak istiyorum fakat onun beni cok iyi anlamasi lazim.. o yuzden ona ne diyip de bu konuyu bu sorunu halledebilirim bilmiyorum. ona mektup yazip yum icimdekileri en dogru kelimelerle anlatmak bir nevi onunla konusmak istiyorum bu sekilde.. sence onun erkeklik gururunu kırmadan onu uzmeden ve kendisinin istenmediğini dusundurmeyecek ne söyleyebilirim? Yani kırılmasın istemiyor beni gibisinden düşünmesin. sende bir erkeksin bilirsin nasıl katılmayacağını ve beni nasıl anlayacagini. lütfen yardım eder misin :'(
Soran+1 yılAsıl sen kusura bakma doğru düzgün anlatamıyorum. hayır bu cinsellik konusunu onunla konusmak istiyorum. hani altında birsey olmayadabilir. bu yuzden kırıcı olmadan ve onun beni daha iyi anlayabileceği şekilde konusmak istiyorum onunla
Soran+1 yılSu an ailesinin yanında ıstanbul a gidecek 2 hafta sonra ev tutacak is bulacak. sonrasında beraber yaşamayı düşünüyoruz. planladığımız seyler var. ama ben tabi aradan biraz daha zaman geçmesini istiyorum yanına gitmek için. suanlik yanıma gelme gibi bir durumu yok. ancak 2 hafta sonra ıstanbul a gidecek iste. o zaman gelecek iste. ama 2 hafta içinde biz yine aynı sorunu yasayabiliriz. o yuzden yüz yüze konusmak olmaz gibi.. yanıma da günü birlik gelecek İstanbul dan evi falan ayarlaması lazım. bana sürekli bu cinsellik konusu açıldığında Su an seninle olmak isterdim falan diyor. o istiyor evet ama ben hazır degilim. bigun bırakıp gitmeyeceğini garantisi yok. bu yuzden önceden yaptığım hatayı yapmak istemiyorum. aradan zaman geçmesi lazım ve bana o güveni vermesi lazım. yoksa ben dediği şeyi yaparsam ilerde daha kötü seyler olabilir. onu istiyorum elbette kim olsa sevdiği insanı ister ama zamanı simdi değil. hazır degilim. eğer simdi yaparsam böyle birşeyi daha da içimi korku alacak.
Soran+1 yılHep tek ayak ustunde duracağım. dusecegim diye hep korkacagim. böyle olmasını istemiyorum. bana kendini göster dediğinde de birsey yaptığını görmedim. sadece baktı.5 dakika bile sürmedi. öyle uzun uzun kal demiyor. sadece bakıyor sonra tamam tesekkur ederim bebeğim diyor kapattiriyor. sadece en son ki olayda biraz fazla kaldım 10 dakika kadar falan onda da kapattıktan sonra birazdan geleceğim dedi.. iltifat ediyor gördüğünde fiziğimle ilgili. bana seni gorunce mutlu oluyorum bana ait olduğunu hissediyorum diyor sürekli bunu söylüyor
- +1 yıl
Anladım. Sen daha önce biriyle birlikte olduğun için şu an seni kendisine ait gibi görmüyor olabilir. Sen onunla birlikte olduğun zaman tamamen sen onun olmuş olacaksın diye düşünüyor belki. Sen hazır degilsen eğer ona güzel bir dille anlat bunu. Anlamasi gerek seni. Sende iyice emin olmaya çalış seni bırakır mi bırakmaz mı diye. Zor tabi emin olmak ama yapacak başka şey yok yani.
Soran+1 yılPeki ona ne söyleyebilirim onu kırmadan uzmeden ve beni gerçekten anlayacağı şekilde? Çünkü sadece yapmak istemiyorum hazır degilim falan diyince yanlış anliyor istemediğimi onunla oyun oynadığımı onu bırakacağımı falan düşünüyor. onun beni gerçekten anlamasını sağlamak lazım. yoksa kendi kendine düşünüyor farklı anlamlar cikariyor
- +1 yıl
Benim kız arkadaşım bana hazır degilim dese o hazır olana kadar beklerdim ben. Yani şimdi ona be desen o bir kere takmış kafasına biseyleri hep aynı şeyleri söyler sana bence. Diyecek başka bişey de yok ki. Ancak şöyle diyebilirsin ama bu seferde bana güvenmiyo musun diyebilir. Şey dersin acikca ona sen benimle birlikte olmak istiyosun ve ben sadece bunun için beni istediğini düşünüyorum. Beni seviyosan eğer birlikte olmadan da sevgini bana göster. Sevildiğimi bileyim inanayim ve kendimi iyi hissedince seninle birlikte olacağım zaten diyebilirsin. Başka ne denir bilmiyorum gerçekten. Onun kafası benimkinden çok farklı bu yüzden ne düşünüyor anlamam zor. Benimle birlikte olduktan sonra beni birakmandan korkuyorum de. Ne dersen de korkum gitmicek de. Bana zaman ver de zorlama beni de. Herşey cinsellik değil de. İlişkimiz cinsellik üzerine olsun istemiyorum de. Bunlari dersen heralde anlar bilmiyorum :)
Soran+1 yılTamam tesekku ederim. ama sanırım bunları söylememe gerek kalmadı. çünkü kahvaltı yaparken onu atamadığım için ayrıldı az once benden. :'( konu farklı yerlere gitti yalan söylüyorsun falan dedi bana. Kendimi mal gibi hissediyorum
- +1 yıl
Saçmalama kendini mal gibi falan hissetme. Sinirlendim gerçekten ona ne yaptığı belli değil çocuk gibi öne öyle kahvaltı yaptığına inanmiyo falan. Gerçekten üzülme üzülmene değmez. Kendini biraz güçlü göster güçlü ol. Guvenmiyosan git de yapabileceğim bişey yok de. Seven insan zaten sevdiğini böyle saçma şeylerden bırakmaz. Sakın mesaj falan atma özür dileme sakın o zaman mallik yaparsın. Hiçbirşey senden önemli değil. Onu sevebilirsin ama o da seni seviyosa böyle şeyler yüzünden seni üzmesin. Benim eski kız arkadaşım ben ona güvendiğim halde sen bana guvenmiyosun diyodu ve çok üzülüyodu guvendirmek için cabaliyodu. Bende ona üzülüyodum benim ona guvenmedigimi sandığı için. Çok uğraştım inansın diye güvenime. Senin erkek arkadaşın da sana güvenmediğini belli ediyo resmen bu kötü bişey. Güven yoksa ilişki yürümez. İlerde hep sorunlar olur daha çok üzülürsün. Kendini üzme saçma şeyler düşünme.
Soran+1 yılAradı beni tekrar kardeşi falan konuştu benimle. barışın falan diye. benimle barışmak istemiş falan. sonra aradı kendisi beni bana seni uzuyorum daha doğrusu korkuyorum seni uzmekten hayatim düzenli değil bomboş yaşıyorum hep çabalıyorum olmuyor dedi. Bende ona hayatını düzeltmek istiyorsan önüne bir hedef koy. Ben birşeyler yoluna girsin diye çabalıyorum zaten dedim. bu yuzden yanına gelip yaşamayı göze aldım gelecekte ne olacağını bilmeyip dedim. bana büyük bir korku verdin artık. eğer birgün tekrar gidecekSen hiç gelme dedim bagira bagira bunu soyledim bir kac kere. kapattim sonra telefonu. tekrar aradi ozur dilerim seni uzdugum icin ustune cok geldim beni affedebilecek misin dedi. bende yaptigin birsey icin ozur dileme yanlis yapma dedim. cevap veremedi. sonra korkuyorum cok korkuyorum dedi tekrar sustu. ona son sey olarak herseyi bana birakabilir misin dedim sonra bana sen benim hanimagam mi olacaksin dedi. tamam hersey senin elinde sana birakiyrum artik ve senden tekrar ozur diliyorum
Soran+1 yılHata yaptığım farkindayim çok üstüne geldim falan dedi. onunla icimde ne varsa döktüm ve bana söylediği tek sey seni cok seviyorum oldu. benden ne olursa olsun ayrilamadigini ve bugün ayrıldım dedigindeyse kendini büyük bir boşlukta hissettiğini söyledi. bana sensiz hem oluyor hem olmuyor dedi. ve ben ona gidecek sen bir daha hiç gelme dediğim an çok korkmuş. bana seni üzmemek kirmamak için elimden geleni yapacagim seni seviyorum dedi. ve ben şimdi çok mutluyum :) ama hala korkuyorum... ve ayrıca cinsellik konusunu açarsa da bana büyük bir korku verdin diyip bu yuzden yapmak istemediğimi söyleyeceğim ona. ve su kararı aldım ki gidecek olsa bile kendimden kesinlikle ödün vermeyecegim. ipleri yavaş yavaş kendi ellerime alacağım. bana çok büyük bir sebep verdi çünkü
- 7 ay
Hayatında kalite istiyorsan önce kendini seveceksin ona buna takılmadan beklenti içinde olmadan gerektiğinde sınır koyacaksın birde gizemli olacaksın duygusal olursan sadece harcanırsın ha birde kişisel gelişim konusunda makaleleri takip et derim
Ya kiz olmadini bilmiyor sanirim bir camda show yaptin diye geri adim atiysa bunu ögrenince sence neler yapar bence unutmalisin seni oldugun gibi hatalarinla kabul edebilecek birknk bulmalisin
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir gecmisimde biriyle birlikte oldugumu biliyor.. bana gecmisimin bir onemi olmadigi soyluyor. cunku bende senin yasadigini yasadim hatta cok daha fazlasini yasadim diyor.8-24)
9dakŞikayet
Önemli olan bundan sonra hata yapmaman beni aldatmaman bana sadık olman diyor. bana asla yalan söyleme diyor. yalan falan söylemiyorum zaten sadık bir insanım. ama o da korktuğunu söylüyor bana birgün gidersem diye. bizi neden hafife alıyorsun biz güçlüyüz. herseyin ustesinden geliriz diyor. bugün bir arkadaşıyla konuşmasına şahit oldum. arkadaşıyla arasında ev ile alakalı bir sorunları var evi almak için çocuğa ünsüz eve kiz atmak için diye bir söz kullandı. bende ustume alındım bunu. sordum ona. bana çok ağır sözler söyledi. kendini neden hafife aliyorsun dedi. bizi neden küçük görüyorsun dedi. ağzına gelen kufuru etti. bana guenmiyorsun hala diyor. beni çok uzuyorsun diyor.
Soran+1 yılhiç birsey soyleyemedim.. sustum sadece..
- +1 yıl
Bende anlatinca aynisini düsündüm bence senden bahsetti orda arkadasina madem sadece seninle baska aciklamasi olmaz baskasindanda bahsetmis olsa bu imkansiz senle birlikteyken baskasinimi atacak eve yani canim biz kizlar fazla iyi niyetli olabiliyoruz sevdikmi ama gayet acik seninkinin amaci seninle birlikte olmak
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence peki? Kendisine ben yapmak istemiyorum dedigimde bana mesela bana guvenmiyorsun sevmiyorsun gibi seyler söylediğinde ne söyleyebilirim? Yani onu utandirmaliyim bu soylediklerimle ve benim o tip insanlar gibi olmadığımı görebilsin. zoruna gidecek seyler söyleyeyim ama beni gerçekten anlasın ve pişman olsun böyle birsey istediği için. zoruna gidecek seyler söylersem o zaman anlar diye dusunuyorum.. ne söyleyebilirim sence?
Soran+1 yılTamam başka ne söyleyebilirim peki? Çok tesekkur ederim ayrıca.
Cok hayatini duzene sokmak istiyosa evlensin seninle istedigini yasasin. sen benimle birlikte olmazsan hata yaparim gider baskasiyla yatarim ustu kapali tehdit askerde dusunmus degil o abazalik vurmus seninle eglenecek biraz saf olmayin bukadar yahu
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istiyoruz zaten o da soyluyor bunu bende ama aradan biraz zaman geçmesi lazım diyor. kafe açmaya çalışıyor bu aralar. ve elinde sağlam bir işi olmadan evlenmek istemiyor. başkasının işinde çalışmak istemiyor artık.. kendi işini kurup evliliği öyle istiyor. bana seni sıkıntıya sokmak istemiyorum rahat bir hayatimiz olsun istiyorum diyor. simdi ev almaya calisiyor iste. ailesinin de yardimiyla.. bilmiyorum herkes safsin sen diyor.. uzulmek istemiyorum. ve artik neyin dogru neyin yalnis olduğuna karar veremiyorum. beynimi alıp parçalamak istiyorum artık :'(
Kızlar bir sorum olucak yardım edin sevgilim şöyle bir cümle kurdu ve uyudu ne olabilir söylemiyor “içimde bir şey var hissettigim ve bunu sana aklımdaki gibi söylersem rahatlicam şu an o şeyi taşıyorum içimde sana söylemedigim için “ daha daha ilişki yaşamadık sadece sexting yapıyoruz varsa bilen söylesin ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılYaaa güvenme vallah artık öyle bir devire geldik ki insan en yakınındakine bile güvenemiyo.. bende sevgilime güveniyodum bugün gerçk yüzünü gördüm
017 Yorumla
Soran+1 yıl:'( kimseyi birak annem babam olduklari halde anneme babama bile guvenemiyorum artık. guvensizlik cok kotu bir duygu :'( insan o kadar cok istiyor ki birine guvenmeyi anlatamam. en azindan benim icin bu boyle.. kotu hissediyorum kendimi :'(
- +1 yıl
dediğim gibi güvenme.. zaten hep güvendiklerimiz bizi bu hâle getirmedi mi? Sev ama bağlanma.. yarın birgün seni bırakıp giderse olan sana olur on bişey olmaz.
Soran+1 yılPeki ama ben onu seviyorum. ayrilmak istemiyorum. fakat ona ne soyleyip de onu b8yle birsey isteyip beni zor durumda biraktigi icin onu utandirip pisman edebilirim? bir fikrin var mi? onu soylediklerimle pisman etmek istiyorum zoruna gitsin istiyorum. bunu istememin sebebi de belki o sekilde anlar beni. cunku diger turlu istemiyorum diyince beni istemiyorsun sevmiyorsun benimle oyun mu oynuyorsun falan gibisinden cevap veriyor
- +1 yıl
Bak inan bana bende şu an aynı durumdayım.. en iyisi ne biliyomusun? Sessizce gitmek, eğer verdiğin sevginin karşılığın almiyosan gitmlesin.. Zor oluyo tabikidee, unutmasıda zor olacak ama hayat bu biz ne sevdiklerimizden ayrıldık elin oğlu yanında hiç kalır.. keşke sende bizim için biraz çabaladaydım diyerek git, insan birçok şey söylemek istiyor biliyorum, ama eğer karşındaki lafdan anlamiyosa zaten onca demek istediklerini desen onun bir kulağından girip diyerinden çıkar.. o yüzden boşver.. yol ver gitsin.
Soran+1 yılYok seviyor sevgisini çok cok fazla gösteriyor bana. ama ben daha önceden hep terkedildigim için bu da gidecek diye korkuyorum. yoksa benim için planladığı çok şey var kimsenin yapmayacağı. çok çabalıyor bunu görüyorum. görmemek mümkün değil ve eminim ki bu çabası yapmacık değil. Fakat bu cinsellik konusunda kafam karışıyor. çünkü ne bileyim ya evet herkes sevdiği kişiyle birşeyler yaşamak ister mutlu etmek ve mutlu olmak ister ama ne bileyim iste korkuyorum. yemin ediyorum ki geceleri sabaha kadar dua ediyorum bitmesin doğru ve güzel bir ilişkimiz olsun diye... sevgisinden şüphem yok. sevmiyorsa bile en kotu ihtimalle bana değer veriyor bunu biliyorum.. bana hep şey diyor. ben hayatımı seninle duzene sokmak istiyorum seninle birşeyler başarmak seninle birlikte yapmak istediğim herşeyi yapmak yaşamam gereken başka ne kaldıysa seninle yaşamak istiyorum diyor. bana ilerde ne olur bilemeyiz. sen bana bende sana birsey için söz vermiyoruz çünkü gelecekte ne olur bilmiyoruz
Soran+1 yılAma söz veriyorum ki seni mutlu etmek için elimden geleni yapacagim diyor. ama başkaları seni bıraktığı için bunun acısını guvensizligini benden çıkartma bana güven diyor... ama iste dediğim gibi cinsel konusunda korkuyorum.. bana asla sana şunu yapacagim gibisinden bir garanti vermiyor. çünkü gelecekte ne olur bilmez diyor. ama gelecekte de düzenli bir hayat ve mutlu olmamız için çok cabalayacagim diyor. bana ilk zamanlar ayrılmak istediğinde (denediği zamanlar beni) ben senden kopamıyorum dedi. başkası olsa tekmeyi çok atmıştım yol vermiştim. ama sende garip birsey var sana cok kiziyorum bazen ama kizginligim sesini duyunca geciyor. ben cok konuskan bir insan degilim normalde. susar dinlerim karsimdakini. ben konusayim diye benim sesimi duymak için bana geceleri uyumadan masal okutuyor. şarkı söylememi istiyor. ne yapacağımı bilmiyorum.. acaba onunla konuşup ben bunları yapmak istemiyorum falan desem ya da uzun bir mektup da içimdekileri anlatıp ona gondersem olur mu sence? ama beni bırakmasın tabi.
- +1 yıl
Mehtup değilde evet içini dök.. buluşun veya nebilim vaktiniz olmasa telefonda konuşurken beni lütfen sonuna kadar dinle de.. kırıcı olmadan içindekileri söyle, ağla belki o zaman sana kıyamaz.. Cinsellik konusu nebilim seven insan evliliği bekler hani benimde kafam karışdı, tabi erkektir öyle konular hakkında konuşur ama aşırıya gidince veya senlen yatmak istiyorsa seni deniyor da olabilir? Ya bazı erkeklerde onu normal görüyo hani sevgidiği kişiylen ilişki yaşamak istiyolar, birçok öyle olan insan var ama anladığım kadarıyla kameraya mı çekmek istiyor? Eğer öyle bir durum varsa kusura bakma ama kullaniyodur seni, bir insan sevdiği kişiyi kimseylen hele hele o gibi durumlarda kimseylen paylaşamaz.. bilmiyorum doğru mu anladım o kamera konusunu ama eğer öyle bişey varsa kullaniyodur bence.. Dilin kemiği yokki, herşeyi söyler.. banada okdr güzel kemikler diyenler oldu ölürüm diyenler oldu ama ölen yok.. yani diyeceğim şu ki; biz kızlar safız her seni seviyorum dediğinde, evet beni seviyo gerçekten
- +1 yıl
Diyipte onlara inaniyoruz.. Güvenme, İnanma.. seni seven kişi zaten senin dediklerine saygı gösterir, eğer sen onlan oturup konuşduktan sonra senden ayrılırsa zaten seni hiççç sevmemiş anlamına gelir.. seven insan öyle kolay kolay vazgeçemez, hele cinsellik konusu yüüznden ayrılıyosa seni kullaniyodur demektir.
Her sözüne inanma.. dua et allahım sen hakkımda hayırlısını eyle de.. her sözünede inanma.. erkekminlettidir bu..
Soran+1 yılYa senin içinde sorun olmazsa seninle daha detaylı konusmak istiyorum nedense. beni anlıyorsun gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Olur canım.. neden olmasın..
Özelden mesaj at:)
Soran+1 yılTakip ettim mesaj atar misin ben atamiyorum
- +1 yıl
Kbkma bnde dha önce kimseye özeldn mesaj atmadım, nasıl aticağımı bilmiyorum😄
Soran+1 yılHala denemekteyim
- +1 yıl
😃bendee
Soran+1 yılProf ilim de mesaj kutucuguna tikla oradan oluyor ama ben yazamıyorum sana nedense
- +1 yıl
Hesapın gizli canım profiline giremiyorum
Soran+1 yılDuzelttim ayarları simdi
Malmisinz ya 2aylik ilski ayni evde yasican. Evde yaşamayı kabul ettgn an zaten verecegn belli oluyor hergun misir patlatip flim izlenmez kusura bakma
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum. ama birbirimizi çok eskiden beri tanıyoruz. çok karmaşık bir tanışmamız var.2 aydır da sevgiliyiz.. lütfen yardım et bir fikir ver. gerçekten düşünemiyorum. bir taraftan sevdigim için herşeyi yapmak ona sevdiğimi göstermek ve onun beni sevdiğinden emin olmak geliyor bir taraftan da yaptığım şeyi yanlış olduğunu düşünüyorum. onu sevmedigimi onunla oynadığımı düşünüyor zaman zaman ama ben oynamıyorum ercekten seviyorum. onunda insanlara karşı bir güvensizliği var. benimde öyle. ikimize korkuyoruz. ve bana çekinerek ben korkuyorum ya birgün gitmenden dedi.. ama bunu söylerken eminim ki içinden gelerek doğru bir sekilde söyledi.. bir tek bundan eminim zaten.. yorumları okur musunuz. daha açıklayıcı anlattım. soruyu sorarken yazdıklarımın çoğu sığmadı yorumlarda cevap olarak anlattım. lütfen okuyun bir fikir verin. gerçekten son noktadayız.. kaybedecek hiç birseyim yok. altını çizerek söylüyorum bunu... :'(
- +1 yıl
Kaybedecek şeyin senin namusun. Iliskin biterse ne yapacaksin. Diyelim bitti ve baskasina asik oldun uzun bir ilskn oldu bundan sonra. Ve o cocuk ogrendi baskasyla brlikte oldugunu kabul etmesse napacaksin hangi erkek kabul eder karisiyla yururken arkadan baskasi gorup ben bu kizla yattm kelimesini. Bosversene sevginden bu şekilde emin olacaksa hic olmasin. 4yillik bir iliskim var bir gün denedim onu. Birlikte olalim evlilik dusunuyorz snucta dedim. Tepkisi ne oldu biliyormusun. Tamam olalim ama olduktan sonra ben eve gidetken kaza geçirsem ve olsem sen ne olacaksin. Benm kemiklerim sizlar o yizden oyle biseyi aklindan gecirme. Ben o tadi evlendigimz gun alnindan öperek almak istiyorm dedi. Sence gercek sevgi bumu yoksa bana ver anca sevginden emin olurum mu? Lutfen biraz dusunceli olun böyle erkeklerle olmaz. Tabiki sana seni sevidigini soyluyor cunku sevglisin. Hemen kanma demekki senden once senin gramini seviyor yani et parçanı. Birak ya birak oyle sevgi olmaz olsun..
Soran+1 yılÇok haklısın... diyecek tek kelime bulamadım. ama ben zaten onunla birlikte olmayı istemiyorum henüz. sadece onun bu davranışına ne yapabilirim. ya da onu bu huyundan yani bu davranışından vazgecirip gerçekten seviyorsa öyle de devam eder mi diye ölçmek istiyorum. her insan sevdigiyle bunu yaşamak ister. dediğim gibi burnum yandı bir kere. bu yuzden tekrar aynı hatayi yapmak istemiyorum. ve aynı zamanda da onu kaybetmek iste iyorum. çünkü seviyorum. beni istediğim onu bunu istediği için pişman edip. onu dusundurmek. Evet haklisin diyebilmesini sağlamak. onu utandirmak istiyorum. ama aynı zamanda da benden ayrilmasini istemiyorum. yani gercek yuzunu ogrenmek istiyorum. ve bunun icin yardima ihtiyacim var. cunku ben insanlari nasil anlayabilecegimi ve dogru mu yalan mi soyluyor bilemiyorum. bu yuzden yardim istiyorum..:(
Soran+1 yılIste celiskili oluyor durum. ters yapinca da sen beni sevmiyor musun. bana guvenmiyor musun diyor. bizim iliskimize neden guvenmiyorsun. ben ne icin cabaliyorum falan diyor. diyorum ya iste bazen oyle seyler soyluyor ki ona gercekten guvendigimi hissediyorum. bu cinsellik acilinca da korkuyorum onceden oldugu gibi olacak diye. onunla aramdaki tek sorun bu cinsellik konusu. bunun sebebi de korkuyorum guvenemiyorum bu konuda. yoksa bu konu haric cok iyi bir insan. gercekten cok cabaliyor benim icin. yanlis birsey yapmamam icin. özünde kötü değil ama cinsellikle alakası çok var iste. demişti bana daha önceden cinsellik konusunda çok arzuluyum istekliyim falan dedi.. ama çabasını da görüyorum bir yerde. ne yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılSevgilim mi? Evet akrep burcu...
+1 yılAnahtar gibi her kayboldugunda aranan biri olmak istemiyorsan nasılsa paspasin altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın...
- +1 yıl
askmi kaldı sevgimi kaldı herkez gördüğünü sever olmuş ne verdiğine değil ne alacağına bakar olmuş
Soran+1 yılEvet öyle. bu yuzden g uvenemiyorum hep bir korku var içimde. ben hep hayatimda tek insan olsun istedim. kendimi bildim bileli. hep ozenirdim. sanırım bu yuzden çok şey kaybettim. belki de hala kaybedecegim... :'(
- +1 yıl
kırılmış sevginin tamir edilmeyecek kadar imkansız duyguları olmuşsun yapacak bişey yok geçmiş olsun
- +1 yıl
öyle.. kaybedeceksin. ama umarım bir mucize olur ve bundan sonra hayatında tek o olur
Soran+1 yıl:'(
Soran+1 yıl@jzdkjfsdflsf umarım dediğin gibi bir mucize olur :'(
+1 yılErkek arkadasının kendisi bile yalan söylediğini bilmiyor güzel kardesim bu bahsettiklerinin uslubu böyle olmaz istediğini verirsen senden bir süre sonra sıkılacak ve ayrılacaktır...
119 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim peki? Tekrar hatalar yapmak istemiyorum. ve onu nasıl uyarı ya da ayrılırsa onun zoruna gidecek ve aynı zamanda eni anlayıp bu tip şey yaptığı için pişman edebilirim? Çok fazla ay yaşamadım hayatimda. insanları anlayamıyorum. kim ne derse kaniyorum. Ne söyleyebilirim sence? Hani canını acitayim böyle birsey istediği için pişman edeyim yani :'(
- +1 yıl
Su durumda söyleyecegim ilk şey kaybetmekten asla korkma cok zayıf görünüyorsun ve bende arkadasın bunu bir olarak görüyor olabilir
Soran+1 yılBana sevdiği çok hissettiriyor ya da bilmiyorum ben mi salagim safim? Şimdi az once aradı. uyudugumu söylemiştim ona.. sonra bu soruyu sitede sordum. beni aradı ve bana masal okur musun dedi. hep masal okuma mi ister uyuyamiyor yoksa 2 aydir sevgiliyiz fakat böyle bir alışkanlık oldu. sesimi duymadan uyumuyor. az öncede aradı bana masal oku öyle uyuyayim. sevgilimin sesini duymak için seni uykusuz bırakma hakkım var dedi.. böyle seyler yapiyor mesela bazen öyle seyler söylüyor ki gerçekten içinden gelerek söylediğini düşünüyorum ve hissediyorum sanki.. arada kaldım.. kötü yönlerinden bahsettim ama iyi yönleri de var oldukça fazla. beni toparladı mesela biraz olsun. insanlara nasıl davranmam gerektiğini ya da bir daha aynı hatayi yapmayayım diye çok kötü bir sekilde konuşarak çoğu şeyi gösterdi.. ya da ne bileyim. bazen öyle davranıyor ki evet bu adam benim diye hissediyorum. bazen de böyle cinsellik açınca benimle oynuyor mu sevmiyor mu gibi düşünüyorum
- +1 yıl
Umarım düşündüğün gibidir :) biz arkadasın içini bilemeyiz fakat sahsen ben olsam bu saatte seni arayıp (uyandırıp) böyle bir istekte bulunmam kıyamam çünkü düşünceli bir insan bunu yapmaz belki seni seviyor olabilir gercekten lakin bazı isteklerinin seni zor durumda bıraktığını onu usulca anlatmaslısın
Soran+1 yılKorkularimin önüne geçemiyorum. kaybetmekten korkuyorum çok cok fazla. ve elimde kaybedecek tek birseyim kalmadı. o var sadece.. kaybedecegim herşeyi kaybettim çoktan.. lütfen yardım edin bir fikir verin :'( gerçekten aklımı yitirmek üzereyim düşünmekten. k imsem olmadığı için bir fikir alamıyorum. son çare olarak burayı buldum.4 gündür falan uyeyim.. yardım edin lütfen kotuyum :'(
- +1 yıl
Tamam ama sakin ol önce bizden cok senin dik durman lazım
Soran+1 yılDurabilmem için bana güç lazım. ve o gücü bulamıyordu kendimde. toparlamaya çalışıyorum kendimi ama olmuyor :'( ama dimdik durmaya çalışacağım cabalayacagim söz veriyorum :'(
- +1 yıl
İnsallah dediğin gibi olur daha fazla aglayıp üzülmezsin
Soran+1 yılInşallah :'( tesekkur ederim herşey için...
- +1 yıl
Neden boyle dusunuyorsunuz ki.. eger iki insan birbirini seviyorsa ve cinsel olarak birliktelik yasamak istiyorlarsa, neden hemen sIkIlIp (pardon klavyem Turkce degil) ayrilsin ki.. Katilmiyorum sana. Bence cok seviyeli bir sekilde, hem sevisip koklasip hemde daha derin seyler paylasarak guzel bir iliski yasanabilir. Sevistiginiz her Kadina kiza bacım gozuyle bakmaktan vazgecin lutfen.
- +1 yıl
@epictraveller Bu konuyu tartışmıcam ben sevenler ayrılsın demedim demem. Sadece erkeğin davranışları tutarsız geldi bana ve bu durumdan kız arkadasımızda rahatsız korktuğu için bazı seyleri içine atıyor bu şekilde bir ilişki zaten sağlıklı yürümez yalanmı söyleyip arkadası belirsizliğe sürüklemek daha mı iyiydi
Soran+1 yılIlk defa uyandırmak için aradi beni bilmiyorum. önceden sabah bendi uyandırır misin dedigimde gec yapıyorsun uyandırmak uykunu al diyordu. bugün gece uyandırıp masal oku diye uyandırmak istemiş. böyle bir öyle bir böyle davraninca nenyapacagimi bilemiyorum.. beni çok sahipleniyor aşırı derece de.. hani oyun için olsa diyeceğim ama bu kadarını yapmaz sahiplenmek konusunda. abartı olacağını düşünür çok fazla takmaz diye dusunuyorum. ama bu çok fazla sahipleniyor.
- +1 yıl
Tabikide hayir. ben dediklerinize bisey demiyorum. haklisiniz, boyle bir iliski zaten saglikli degil. hatta soruyu soran arkadasimiz hic saglikli degil. gercekten ciddi bir denetlemeden gecmesi gerekiyor. Uzuldum onun adina.
Benim sana yazmamin sebebi, bir erkegin neden yattigi bir kizdan sIkIlip hemen ayrilmasi dusuncesi. yok boyle bisey abi..
Soran+1 yıl@epictraveller evet yaşamak isterim ne yasayacaksam sevdigim insanla yaşamak isterim ama birgün gitmesinden korkuyorum. bu yuzden tedirginim. daha öncesinde hep terk edildim reddedildim. Çok sevdigim için mi böyle oluyor bilmiyorum ki.. korkuyorum çok fazla korkuyorum birinin beni bir kez daha bırakıp gitmesinde. hayal kırıklığı yaşamaktan. :'(
Soran+1 yılEvet tutarsız davranıyor. bende anlam veremiyorum. bu yuzden bir çözüm bulamiyorum. bir fikir yuruyptemiyorum. düşündükçe daha kotu oluyorum. elim ayağım kesiliyor ne yapacağımı bilemiyorum :(
- +1 yıl
Arkadaslar bu durumu böyle cözülmez soran arkadas epictravellerin dediğine katılıyorum ciddi anlamda bir kontrol mekanızmasına ihtiyacın var biz de buradan sana ne kadar yardımcı olabiliriz bilinmez. Ve @epictraveller durumu erkekler için yorumlama kadınlardada aynı durum söz konusu sağlıklı bir ilişki yok şu an ortada benim sözüm bu arkadaslar için
- +1 yıl
@_Centilman aslinda amacim erkek kadin diye ayirmak degildi.. tabiki kadinlarda yapiyor ayni seyi.
Soruyu soran arkadasim.. lutfen git birisine gorun. senin iliskiden once, kendini toparlaman lazim. boyle bir pisikolojiyle iliskide olman bile yanlis. Bak lutfen yanlis anlama, evet mutlu olmak seninde hakkin ama once kendini mutlu etmeyi ogren sonar baskalarini. Bu pisikolojiyle sen eminim bu adami cok sevdigini saniyorsun ama bence onu sadece bulundugun yerden kacis olarak kullaniyorsun.
Soran+1 yıl@epictraveller hayır bulunduğum yerden kaçıs olarak bulmuyorum. onu seviyorum gerçekten seviyorum çok. daha öncesinde insanlar iyi niyeti mi suistimal ettikleri için guvenmiyorum kimseye... evden dışarı çıkamıyorum.2 senedir evdeyim hastane hariç gidemiyorum bir yere. zorlanıyorum artık. çevremde çok insan görünce gariplesiyorum. çekiniyorum adım atmaya. bakamıyorum kimseye. o olmazsa ben kendimi hiç toparlayamam. su an ki halim bile ondan öncesindeki halimden çok cok iyi.. onun sayesinde biraz olsun bu hale geldim. daha kotuydum öncesinde. onun sayesinde ayağa kalkabildim biraz olsun. çabalamak için güç veriyor o bana. beni teselli ediyor ya da her sorunumu ilgileniyor en doğru bir sekilde. ben son şans olarak görüyorum onu. çünkü yokken hiç birseyim yoktu. şimdiyse onunla birşeyleri yoluna sokup her adimim da bir hedefimin olduğunu görüyorum. hedeflerim yokken hedeflerim oldu benim. ama aynı zamanda da o bu tür yaklaşınca yine herşey eskiden olduğu gibi tekrar olacak diye korkuyorum
Soran+1 yıl@epictraveller ödüm patlıyor ayrılacağız birgün yine uzulecegim devrede ondan başka yakın hissettiğim insan yok... ailem yanımdayken bile yalnızım ben. ailem var ama yok gibiler. bu yuzden onu kaybetmek istemiyorum. gerçekten tek yanimda hissettiğim kişi o var.. ama aynı zamanda da onun bu tür de davranmasını istemiyorum. ya da bana güvendirsin istiyorum kendini. yoksa düşünmekten daha kötü olacağımı hissediyorum. baş ağrılarım geçmiyor ne kafa ilaç icsemde
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle erkeğin Aqqqqq uçkuruma sahip çıkamam demiş kısaca . yarın bugun hastallansan tekmeyi basar bu sana. çünkü admn çükü var . kime koycak. mal olmayın be.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim sizce lütfen bir fıkı verin. normalde istemiyorum diyip kestirip atarim ama buna karşılık veremiyorum nedense... hani onun elindeki ipleri nasıl alabilirim. ve beni sevdiğini ya da oyun mu oynuyor nasıl anlayabilirim? Lütfen bir fikir verin
Cevap sahibi+1 yılsen onun gözünde bunları 2 ayda konusabiliyorsa cok ucuz birisin. ilşkilerde bunların olmamas ıtaraftarı değilim ama 2 ayda bu rahatlık seni önceki kızların yerine koymasıdır. kamerada zaten hem yapmanı isteyip hem seni suçlamak ne istediğini bilmediğini gösterir. yanlış bişey yapmaktan korkarım demek dediğim gibi uckuruma sahip çıkamam demektir. üzülmek istemiyorsan ilşkini kes. daha önce bir hata yapmıs olman isteyerek yapmıs bile olman seni uzuc kılmaz. kaybetcek bir eyim yok deme. zamanından degerli bir şey yok. ergenlerle ugrasma . önüne bak.
Soran+1 yılBen bunları konusmak istemedigim de dar görüşlü olma diyor.. bitirirsem kamera da gördü.. daha kötü seyler olursa diye korkuyorum. guvenmiyorum kimseye guvenmiyorum. aklımdan öyle seyler geçiyor ki inan ki olmem gerektiğini düşünüyorum. hata yapmak istemiyorum. mutlu olmak istiyorum. ben onun gercekten sevdigim için gösterdim kendimi. içim hiç rahat değildi.. hala da kendimi kötü hissediyorum böyle birsey yaptığım için.. peki ona ne söyleyebilirim? Yani ayrılmak için onun zor un gidecek yani beni anlaması ve beni kötü bilmemesi için ne söyleyebilirim? Ben onu sevdigim için sevgime inandırmak için onunla oynadığımı düşünüyor zaman zaman ve oyun oynamadığını bilmesi ve bana inanıp güvenmesi için yaptım. he birde bana bunu yaptin kendini gösterdim artık benden ışte sene gidemezsin beni terkedemezsin dedi ilk yaptığımda. git en için hiç bir sebep yok ve giremeyeceksin dedi bana.
Cevap sahibi+1 yıldiyorsunki kendimi sana kullandırmıcam begemiyorsan yol surda git basımdan de. zorlarsa korkma yapma hiç bişey. kabul etmezse her yerden engelle mesajlarına cevap falan verme. çol çocukla ugrasıyorsunuz sasırıyorum size
Soran+1 yılTelefon kullanmıyorum zaten. sosyal hesaplarimda yok.. ortak tanıdığımız birkaç insan var ve ne bileyim daha kotu seyler olur diye korkuyorum :'(
Cevap sahibi+1 yılortalık mal olcaksan devam et. senin iş iki ucu bklu degnek.
Soran+1 yıl:'( öleyim ben ya valla. allah canımı alsa da kurtulsam gerçekten. isyan etmiyorum ama gerçekten kaldiramadigimi hissediyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılnerde yasıyosun
Cevap sahibi+1 yılAnkara yazmıssın. senin aile yok mu?
Soran+1 yılYok Ankara da degilim. eskisehirdeyim. rastgele seçtim üyelik için. ailem var ama ilgi yok ailedeki herkes farklı. herkes kendi için yaşıyor.. kimse kimsenin umrunda degil
Cevap sahibi+1 yılinternetten kız ögrencilerden bir ögrnvii evi bulup izmire gel. bir işe gir düzenini kurarsın zamanla. kendini ona buna muhac hissetme . her seyi ardında bırak.
Soran+1 yılDüşünmedim değil.. İzmir degil ama mugla da bir koy gibi bir yerde bir ev ayarlamay acalisiyorum. okuyorum şu an .. okulunun bitmesini bekliyorum. bittikten sonra ya yeni bir hayat kurup kendim yoluma bakacağım ya da bu bulunduğum odada les olup kokacagim.
Cevap sahibi+1 yılkaderin senin elinde
Soran+1 yıl:'(
+1 yılDenemeden bilemezsin
camerada adam sana sow yaptiryor sonra niye yaptin mi diyor yav kac yasindasinuz kardes119 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. cunku askerden öncesinde hayatında hep bu tip insanlar olmuş. dedim ya çok rahat ve çok basit insanlarla birlikte olmuş. bana öyle söyledi. ve ben ona tüm düşüncelerimi duygularımı icimdeki herşeyi anlattığımda bana senin basit biri olmadığını biliyorum. seni denedim... diğer hayatima giren insanlar gibi misin diye.. sonra bana yaşamış olabilirsin bu benim için sorun degil bende yaşadım. geçmişi degistiremeyiz ama geleceğimizi bir duzene sokabilir ikimiz birlikte. ilişkinizde asla yalan olmayacak her ikimiz de sadik olacağız. birbirimizin mutluluğu için herşeyi yapalim. yaşamamız gereken ne varsa bundan sonrasinda birlikte yaşayalım dedi. kendisi çok şey görmüş herşeyi herkesi rahatlıkla anlayabiliyor... ve kararlarını ona göre alıyor. insanlara zarf atarak doğruyu öğreniyor bu şekilde de hayatında olması gerekenleri seçiyor. bana böyle söyledi... ama çabalıyor bunu biliyorum görüyorum. eski hayatını çok iyi biliyorum. sadece ondan duymadım. ortak tanıdığımız kişilerde böyle söylüyor.
Soran+1 yılBizim tanisikligimiz çok eskiye dayanıyor. çocuk yaşlardan beri.. ama su son 2 sene de birbirimizi çok daha iyi tanıyoruz. ve 2 aydir da birlikteyiz
- +1 yıl
Ben sana bisey diyim mi herif adam kiz arkadsina deniyorum felandi filandi oyle seyler yapmaz seni boyle deneyerek gecer sonraki hayatınız ben pek tutmadim elemani kimse ixin yerinden yurdundan olma o gelsin senin yanina
Soran+1 yılBilmiyorum.. düşünemiyorum artık.. diyorum kendi kendime sevmez bu kadar ustume düşüp bunaltacak durumda tepkiler sergilemek sabahtan akşam kadar konuşup dinlemez. sevdigi icin yasamak istiyordur. seven insan sevdigini ister gibisinden falan diye dusunuyorum ama bir taraftan da bir erkek evleneceği kiza bu şekilde davranmaz heyecanını mutluluğunu o güzel güne saklar diyorum.. karar veremiyorum ne yapacağıma. ne yaparsam yapayim iki türlü de üzülüp pişman olacağım gibi geliyor :'(
- +1 yıl
Hayat karsina daha neler çıkaracak meraj rtme isi akisina birak yalniz cok buyuk karalari hemen alma
Soran+1 yılHemen karar almak istemiyorum bende. akışına bırakayım diyorum ama bu konuda akışın birakamiyorum. kendimi kötü hissediyorum.. oyun mu oynuyor diye düşünüyorum sürekli her ihtimali düşünüyorum. düşündükçe kafayı yemek üzere olduğumu farkediyorum. düşüncelerden alamıyorum kendimi çok bunaldim
- +1 yıl
Iste sende emin olamiyorsun ondan surekli dusun dusun sikinti yapma hastalanirsin,
Benden tavsiye bu kadar dusunecegine birak gitisn onu unutmaya bak sen simdi senin icin vazgecilmez gibi gelebilir ama bana sanki pek saglikli bir iliski gibu gelmedi
Soran+1 yılPeki ona ne söyleyip bitirebilirim eğer ayrılmak istesem? Pişman olsun istiyorum eğer oyun oynuyorsa.. beni anlamasını ve dusuncelerime çok cok daha fazla saygı göstermesini istiyorum. beni anlasın yani içimdeki seyleri anlasın. öyle seyler isteyip de beni zor durumda bıraktığı için düşünsün istiyordu
Soran+1 yıl*** Istiyorum
- +1 yıl
Ben bu isten sikildim de artik hayatima yanliz devam edicem felan de yeter nede olsa baska sehirdesiniz
Soran+1 yılSu an için başka sehirdeyiz. ev alacak kendine ev arıyor istediği gibi.. bir zaman sonra sana da alalım ikimizinde geleceği garanti de olsun bir duzene sokalim falan diyor. eskisi gibi binhayat istemiyoum diyor. eski çevresindeki arkadaşlarını hep sildi. sadece gercekten adam gibi adamlarla arkadas. eskisi gibi laylaylom yapmıyor. sosyal hesaplarinda en fazla 5 tane eski liseden arkadaslsrindan baska kiz yok. ama o kizlar arasinda bir ara en yakin arkadasiyla konusmasina sahit oldum. tabi ben hayatinda yoktum o zamanlar. kiz hakkinda ne s*klir var ya diye bir konuşma yapmışlar. bu görünce makarasina yaptık arkadaşımın eski sevgilisi dedi. bunu duyunca sok oldum. bana eski hayatını anlatıyor herşeyini bileyim diye ne yasa diye hepsini anlattı. ben böyleyim dedi şimdi de böyleyim dedi.. kafam çok karışık. ona bir taraftan güvenmek geliyor yanlış yapıyorsun güven ona diyor içim. bir taraftan da oyun mu iynuyor falan gibi düşünüyorum :'(
- +1 yıl
sen yaşayayacaksın ve göreceksin kalbin huzura ermeyecek yoksa belkide iyi olur o zaman öyle düşün tm gaz yola devam et kafanı karıştırma, mutlu olurusnuz olmaz diye bir şey yok, yaşamadığın sürece hep aklın kalacağına sonuçlarına bak artıları fazlaysa devam et ama eksıye dönüyorsa vazgeç
Soran+1 yılIşte artı ve eksilerine bakıyorum.. fakat artıları çok. ama hep bir çelişki var. bu yuzden doğru bir karar alamıyorum. bu da beni düşünmeye itiyor. kararsizlasiyorum ve böyle olunca da korkularıma yenik dusuyorum
- +1 yıl
Dedigim gibi artik gonullun ve beynin arasinda tercih yapacaksin hangisi daha agir basiyirsa onu sec ve yoluna bak burak dusunmeyu hayatinu yasa budaha bu yaslar gelmez
Soran+1 yılEvet bir daha bu yaşlar gelmez ama hatalar yaparak yoluma devam etmek istemiyorum. düşünmeye tek adım atarsam kötü seyler olabilir. sadece yaşamak için yasamamaliyim. en doğru sekilde bu yaslarimi gecmeliyim. Bu yuzden yardım istiyorum sizlerden bir fikir verin diye
- +1 yıl
kardes ben sana dıyorum ben olsam bırakırım ama sen illa denesemmı avaba dıyorsun dusunme bırak gıtsın
Soran+1 yılDusunmemin bırakmak istemememin sebebi onu seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyor ve çabaladığını görüyorum bu yuzden ayrilmak istemiyorum. onunla aramdaki tek sorun bu cinsellik. başka hiç bir sorun yok diğer türlü birbirimizi çok iyi anliyor tanıyor ve tamamlıyoruz... tek sorun bu cinsellik...
- +1 yıl
O zaman sadece o konuyu unut bende yasadim oyle bir sorun ordan biliyorum unutabilirsen mutlu olursun bilirsen diyorum sen cunku bit kadinsin sizin icin daha zor unut ozman yasandi bitti mutlu ol
Soran+1 yılTesekkur ederim dikkate alırım
+1 yılSeni seviyorsa, başka kızla yatmak aklının ucundan geçmez. İstemez kimseyi. Bizzat kendi ilişkimden biliyorum. Fazla kaptırma hemen. 2 aymış daha. İlişkiye girme hemen.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok çaresizim. o kadar kotuyum ki anlatamam. bana diyor zaten başkası olsun istemiyorum hayatimda bu yuzden senden istiyorum diye.. ilişkiye girmem aradan baya zaman geçmesi lazım. burnum yandı bir kere bu konuda. guvendim terk edildim zamanında... aynı seyler olsun istemiyorum. fakat sevgilim bana kendimi kötü hissettiriyorsun sen böyle yaptıkça beni istemediğini sevmediğini ya da enine oyun oynadığını düşünüyorum dedi. tabi bunu eski sevgilim beni aradı bir kac defa ondan sonra böyle dedi. hhattimi kirdirtti bana sosyal hesaplarını kapattirdi. sabah uyanır uyanmaz ariyor. gece uyuyana kadar açık kalıyor hiç kapanmıyor. (Skype dan konuşuyoruz hattimi kirdirttigi icin) kuzenlerimle bile gorusmemi istemiyor. surekli hayal kuruyor. soyle yapalim boyle yapalim diye. bazen benimle oyle konusuyor ki evet tamam mutlu olurum diyorum ama icimdeki korku beni yiyip bitiriyor. bana gecmisimin bir onemi olmadigi soyluyor. cunku bende senin yasadigini yasadim hatta cok daha fazlasini yasadim diyor
Soran+1 yılÖnemli olan bundan sonra hata yapmaman beni aldatmaman bana sadık olman diyor. bana asla yalan söyleme diyor. yalan falan söylemiyorum zaten sadık bir insanım. ama o da korktuğunu söylüyor bana birgün gidersem diye. bizi neden hafife alıyorsun biz güçlüyüz. herseyin ustesinden geliriz diyor. bugün bir arkadaşıyla konuşmasına şahit oldum. arkadaşıyla arasında ev ile alakalı bir sorunları var evi almak için çocuğa ünsüz eve kiz atmak için diye bir söz kullandı. bende ustume alındım bunu. sordum ona. bana çok ağır sözler söyledi. kendini neden hafife aliyorsun dedi. bizi neden küçük görüyorsun dedi. ağzına gelen kufuru etti. bana guenmiyorsun hala diyor. beni çok uzuyorsun diyor. hiç birsey soyleyemedim.. sustum sadece..
- +1 yıl
bilemiyorum. anlattığın hareketler sevgisinin göstergesi. ama onunla konuş. bunun istememekle alakası olmadığını, sadece hazır olmadığını ve saygı göstermesini istediğini söyle.
Soran+1 yılEvet sevgisini çok fazla gösteriyor.. benim şimdi uyudugumu biliyordu. az once beni aradı bana masal okur musun sesini özledim uykundan uyandırdım ama buna hakkım var bence dedi. anlaşamadığımız tek nokta cinsellik... Bana çok önceden ben cinsellik konusunda tutamıyorum kendimi demişti. uyarmıştı. beni yanlış anlama falan demişti.. saddce yaşamak istediğimi seninle yaşamak istiyorum dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin çocuk askerden de gelmiş daha öncede vermişin nolacak sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 kişiyi sevdim ve guvendim. güvenmekle hata yapmışım. zor durumdayım yanlış birsey yapmak istemiyorum artık. bu şekilde yazmayın lütfen.. önemli olan hatanın tekrarlanmaması değil mi? Bende bu hatayi yapmak istemiyorum tekrar...
- +1 yıl
Seven adam sevdiğini cinsel obje olarak görmez. Uckuruna sahip cikamiyorsa, yarın öbür gün hastalansan bir ay birlikte olmazsan seni aldatacak demektir. Azcik mantığını kullan kardeşim. Ne kendini kullandiriyorsun ya.. Gururun yok mu! Sevgini dinlemek yerine beynini kullan. Hiç bir seven sevdiğinden bu tür şeyler istemez. Ben evliyim, eşimle evlendikten sonra birlikte oldum. Üstelik yalnız yaşıyordum. Bana nikah olmadan dokunmadı. Sececegin insan senin bedeninden önce ruhunu sevsin! Düşmeyin böyle hatalara. Hayatı düzgün yaşayın!..
Buradaki korkun ne tam olarak anlamadım.
010 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki insanlara g uvenemiyorum.2 aydır beraber olduğum bir sevgilim va ve davranışları 2 taraflı yani çelişkili davranıyor sanki. onu seviyorum onu kaybetmek istemiyorum. fakat bu durumda da ona g uvenemiyorum. bu guvensizlikten dolayı da birgün gitmesinden korkuyorum. Su zamana kadar kimi sevdiysem hep gitti. ne kadar cabaladiysam hep gitti. yine tek birakilmaktan korkuyorum. çevremde su an ondan başka tanıdığım k imsem yok aile dışında.2 yıldır evden çıkmıyorum. kimseye guvenemiyorum. bu durumda da korkuyorum hemde hiç olmadığı kadar cok korkuyorum artık :'( ne yapacağımı bilmiyorum...
- +1 yıl
Sen başta hata yapmışsın ki. Bakma aynı hatayı biz de yaptık zamanında. Biri olunca, güvenince tamam diyoruz artık onunla gider. Çevremizde ne arkadaşımız kalıyor ne başka bir şey.
İkincisi, "Biri bırakır mı, kalır mı, gider mi?" diye düşünerek yaşanmaz. Kala da bilir, gide de bilir. O kadar çok güvenmeyeceksin. Hatta hiç güvenmeyeceksin. İnsanlar değişir bunu unutma. Her gün burada bu minvalde belki 50 kere soruluyor. "Sevgilim dün böyle demişti, yarın böyle yaptı, sizce neden?" diye. Bu herkes değişir, ya da herkes kötüye değişir demek değil. Ama herkes değişir. Kötüye değişmek kişinin kendiyle alakalı zaten. Bu bağlamda mesajının ilk kısmında da sorun yok.
Ancak, mesajının ikinci kısmı, bana sevgilinle ilgili hiç güven vermedi. Bakma ben de sevgilimden istedim benzer şeyleri zamanında. Yaptı da. Tutup da, "Sen bunu bunu yaptın, senden ayrılıyorum, sakın kimseye taviz verme" falan, bunlar hoş şeyler değiller. - +1 yıl
Bu yine şey gibi oluyor. "Ben, benden önceki sevgilimle bir şeyler yaşamıştım, şimdiki sevgilim de istiyor, ne yapmalıyım?" diye soruyor kızlar. Hakkıdır ister yani. Daha önce birileriyle yaşayıp sonrakine hayır demeniz doğru mu? Değil tabi. Ama siz bu konuda dürüst olduktan sonra karşınızdaki kişi, alacağımı aldım moduna girip sizi bırakıyorsa o da sizin hatanız. Öğrenin artık insan seçmeyi.
Senin sevgilinde özellikle kamera konusunda yaptıklarıyla güven vermedi. İstanbul'a gidersen de aynısı olacak. Seninle evlenmek isteyeceğini pek zannetmiyorum. Orda yalnız kalmayacak, sonra birini bulduğunda, uygun bir zamanda seni terk edecek gibi. Hissiyatım bu yönde..
Soran+1 yılEvet iste o kısım da bana şunları söyledi. neden böyle bir oyun yaptığını açıkladı ve bana aslında birazda mantıklı mantıklı haklı olarak gördüm onu.. ben şimdi daha önce de 1 buçuk iliskim olan biriyle birlikte oldum ve bunu ona soyledim. saklamak istemedim. acaba diğer önceden hayatına giren kızla gibi açık konuşacağım burada hemen yatar mi yatmaz mi diye tepkimi ölçmeye kalktı. ben reddettim bunu istediği için ağladım bile karşısında. ama bana söylediği şey seni tam olarak geçmişini bilmiyorum ve seni tanımak istedim. benim hayatimda 1 kişi hariç hep günü birlik kızla ya da eglenebilecek tipteki insanlarla birlikte oldum. ve sende o tip insan misin diye s3ni test ettim dedi. sevgili olmadan önce pesimden çok koştu yanıma geldi yanıma geldiği halde ters tepkim. giderken bana çok uzun sarılmıştı titriyordu resmen.. onun ecmisindeki insanlar hep böyle eğlencelik olduğu için kendince bir test uyguluyor.. bu kişi benim aynı zamanda halamin 2. esinin çocuğu... birbirimizi oradan tanıyoruz.
Soran+1 yılEvet korkarak hata yapıyorum ama cevremde kimse yok. kimseyle görüşüyorum ailem ve onun dışında.. ailemle de aram iyi değil hepsi kendi hayatlarını yaşıyor.. onları bile zaman zaman kaybettiğini düşünüyorum. çünkü hiç umurlarında degilim.. bu yuzden korkuyorum iste sebebi bu çevremde kimse yok kimse kalmadı.. elbette dediğin gibi doğru olmaz. onunla oldu benimle olmuyor gibi düşünebilir.. ama onu kırmadan konusmak istiyorum bu konuyu. çünkü böyle devam ederse ben kendimi kötü hissediyorum. ilişkimizi benim sözlerim bitirmesin. yani onu kırıp yanlış birsey söyleyerek bitirmek istemiyorum. bitmesin ilişkimiz. ama ona da bu durumu en dogru ve düzgün cümlelerle kendimi icimdekileri anlatmak istiyorum. bana evet haklisin bunu böyle dusunemedim falan desin. beni haklı görsün. he ben konuştuktan sonra da onunla olmuyorum diye de gidecekse gitsin zaten. onun beni doğru bir sekilde anlamasını istiyorum
- +1 yıl
Havalar soğuk gidiyor ya, ondan üşümüş titremiştir. :) Birileri üzülmesin diye hareket edersen üzülen sen olursun bu hayatta. Ama illa birini üzmeden hareket ediyim diyorsan, ne gerekiyorsa onu söyleyecek, onu yapacaksın doğru bir şekilde. Bir şey söylemez, susar yutarsan üzülen sen olursun. Üzmemek için evirip çevirirsen yine üzülen sen olursun. O yüzde aklındaki neyse onu söylemelisin. Kimse sana başka türlü yardım edemez. Naçizane tavsiyem sana, gir bir işe çalış. Kendini geliştirmeye bak. Yoksa hep böyle ezilir, ne yapacağını bilemezsin.
Soran+1 yılIşte artık başkaları için çabalamak istemiyorum. yani en azından başta kendim için birşeyler yapıp sonra onları düşünmek istiyorum. ama kırıcı olarak bunu yapmak istemiyorum.. onunla konusmak istiyorum bu konuyu düzgün bir sekilde.. o nasıl yaklaşıp doğru cümleler kurarak ne söyleyebilirim sence?
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi. alıyorum da zaten. çok tesekkur ederim gerçekten. biraz olsun bir fikre sahip oldum içim rahatladı
sana yardım edebilirim buralardamısın?
06 Yorumla
Soran+1 yılBuradayım lütfen yardım edin düşünmekten kafayi yemek üzereyim artik
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılTamam yorum yaparsin o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çocukta seni yarı yolda bırakacak
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmasin öyle birsey :'( son şansım o benim biterse ben kaybolurum :'( elimde kaybedecek başka hiç birseyim kalmadı bir tek o var :'(
+1 yılson gelisme nedir merak ettim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne