Sanırım büyü yaptım ama ben bukadar olacağını zannetmiyordum?

Arkadaslar 4 ay dir tanistigim bir cocuk var benden nefret ediyordu ama ben ilk gordugumde asik olmustum sonra kendime biraz yakinlastirdim arkadas olduk numaralarımizi aldık 2 aydir bayağı konusuyoruz bazen kafasina estikce hic arayip sormuyor soguk konusyordu benim de icimde kaybetme korkusu vardı gercekten cok seviyorum sonra asik etme baglama büyüsü yazdim sac teliyle yapilan bir büyü dun sabah sac telinden aldim gece evdeyken duayi okudum onun saciyla benim saçımi dugum yaptim ve mumda yaktim ustume bir agirlik çöktü sonra yaklasik 15 dk sonra gece 3 telefon çalıyor o dedigim şahıs direk bana iyi msin hayatim nasildin dedi anlamdim dedim rüyamda gördüm nasilsin biseyin falan yok demi dedi ve sesi titriyordu bugun ruyayi anlatirken gözleri doldu otobuste benden once inerken inmedi eve birakti ellerimden tutta ve öptü arkadaslar naptim ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Resmen tapıyor şu an bana ismim ve yaninda sinif yaziyordu onu hayatm yapmis wp fotosu ikimiz yapmis anlamiyorum bu cocuk bana bukadar aşık olmasi tesaduf degil bunda bir iş var
Sanırım büyü yaptım ama ben bukadar olacağını zannetmiyordum?