Allahım sen sabır ver ya bir erkeğin kendi rızasıyla seni sevmesi varken neden büyüye başvurup Allaha şirk koşuyosun kardeşim bende kızım benimde sevdiğim erkek var çocuk beni sevmiyor şu zamana kadar dua etmekten başka hiçbirşey yapmadım büyü çözüm değil şu an her şey iyi olabilir ama sonu kötü bitecek sen Allahın bize vesvese verdiği ve bizim inanmamamızı istediği Allaha düşman olan varlıklarla anlaşma yaptın tabii iyi başlayacak sonu kötü bitecek ya ser kardeşim seccadeni yere eğil rükuya dua et hayırlıysa zaten olur değilse Allahın bir bildiği vardır amaçsızmısın nesin bide gelmiş burda hala büyüyü bozdurmam mutluyum diyorsun Allah nasip etmediyse bir bildiği vardır kendine gel mantıklı düşün Allahın rızası ile mutlu olmak varken neden büyü yaptırıyorsun anlamıyorum çok seviyor olabilirsin ama o çocuğun rızası olmadan sen o çocuğu kendine bağladın bunun vebalini diğer dünyada çok kötü bir şekilde ödeyeceksin kalkıp büyüyü bozdurmak yerine mutluyum diyorsun ne diyim Allah sana akıl fikir versin 😂😂
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede naptın sen? Demek senin başına kötü bişey gelecekmiş gibi hissetmiş veya rüyasında görmüş o yüzden öyle davranıyo, aman bir daha büyü neyin yapma.
323 Yorumla
Soran+1 yılGörmüş benim yüzümden ölüyordun bir topluluktaydin elinden tuttum birden kayboldun dedi sonra tren rayinda buldum sana dogru geliyordu ellerin kollarin bağlı acmaya calistim caresizce acamadim bize carpti falan yapti bidaha elini tutacam hic birakmicam dedi..
- +1 yıl
Merhaba bende bişi sorucam ama karabiber duası siye biliyorum ben büyümü duamı anlamadım ama yaptım 16. günümdeyim hayatta döneceğini tahmin etmezdim ama bana mesaj attı biraz önce özledim diye şok geçirdim sonra konuştuk rüyamda seni gördüm ölüyordun dedi nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum dedi öyle sonra kapadık bişi konuşmadık başka gözlerime inanamıyorum çok inat biridir hattA umudumu kesmiştim bakalım ne olacak yoksa sadece bu kadarmıydı göreceğiz 🙄
- +1 yıl
@Burmeltem noldu peki sonra
- +1 yıl
@Burmeltem buyu ile alakalı bir dönüş oldumu size eğer banada bilgi verirseniz sevinirim
- +1 yıl
@Cahitsenogluuuu kardeşim bana özelden yazarmısnız acaba bende zor durumdayım kşmr yaptırdınız
- +1 yıl
@Burmeltem Kendin mi yaptin buyuyu
- +1 yıl
@Elaaa1215 sana dönüş yapıldımı çok kötü bir durumdayım banada ulaşırmısın
- +1 yıl
Banada biri ulasıp nasıl oldugunu anlatsa
- +1 yıl
@Burmeltem nasil yaptiniz ozelden yazma imkaniniz olur mu
- +1 yıl
@Burmeltem Allah rizasi icin bana ozelden yazin lutfen
- +1 yıl
Başka büyü varmıydı acaba
- +1 yıl
@Cr08Ilker yaptın mı noldu
- +1 yıl
@leyladabimecnun yaptın mı noldu
- +1 yıl
@Burmeltem hala seninle mi
+1 yılBüyü diye bir şey yoktur. Varsa bile yalnızca Gandalf büyü yapabilir. Neyse, senin olaya gelecek olursak bu tesadüftür. Şimdi olur mu böyle raslantı diyeceksin, bugün başıma gelen olayı anlatayım.
Rüyamda askere gidiyordum, kışlaya geldim. İnternetten beraber oyun oynadığımız, "komutanım" diye hitap ettiğim arkadaşım da oradaydı. Sonra uyandım, Facebook'ta dolanırken arkadaşımın bu akşam İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na askerlik görevini yapmaya gittiğini öğrendim.
Senin olay da bunun gibi, tesadüf ^^25 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu guncelledim altini bidaha oku ruyasini Eda karayel diye bir kiza anlattim onun yorumundan da oku tesaduf olamaz
- +1 yıl
Merhaba ben cok zor durumdayim. Okudugun dua nedir benimle paylasir misiniz?
- +1 yıl
@Güzelkayaaa ögrenirsen banada yaz
- +1 yıl
@onurguler11 öğrendiniz mi
- 1 yıl
@Güzelkayaaa bende zor durumdayım ne yaptın faydası I görebildin mi?
Basbaya büyü yapmışsın... üstelik bunu, meşruiyeti olmayan bir iş için yapıp, ki her halükarda günah... napmışım ben diyerek günahı hafifletmeye çalışıyorsun... Git adama itiraf et ne b*k yediysen anlat, gitsin bakara suresinin tamamını okusun... Allah sizin gibilerden uzak tutsun...
26 Yorumla
Soran+1 yılBüyüyü falan bozdurmam şu an okadar mutluyuz ki oyle bir günah olduysa oldu zaten
- +1 yıl
Kardeşim bende zor durumdayım bana özelden yazarmısnız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Büyü , Kuran-ı Kerimde ayetlerle sabittir. Büyüye yok diyen, Kuranı Kerimi kabul etmiyor demektir zaten. Peygamber Efendimiz (s. a. v.) 'e de büyü yapılmıştır ve yapanda yaptıran da haram işlemiş olur.
tüm bu islami tabirlerin dışında, objektif görüşüm ;
Bir insanı kendi iradesi dışında, bu tarz şeylerle kendinize çekmiş olmanız sizi gerçekten mutlu ediyor mu? sizi siz olduğunuz için, kendi istediği için değil, bir özelliğinizi ya da yüzünüzü beğendiği için değil, bu yaptığınız şey sayesinde yanınızda. ne kadar yazık..
Hem onun özgürlüğünü çalıyorsunuz hem de çok büyük bir günaha girip Allah'a şirk koşuyorsunuz. Her iki taraftan da gaflettesiniz.31 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık canım Allah yolunda olan mutlu♾️
+1 yıliyi halt etmişsin hey allahım aldın mı başına cok ilgili sevgiliyi :)) simdide soğusun diye büyü arar durursun :)) eee biz kadın milleti sevgiden anlamıyoruz coğu zaman yalan yok :D
53 Yorumla
Soran+1 yılHayir sogumasin ben onsuz yapamam ama bana bukadar ilgi gosterirken biraz içim tuhaf oluyor
- +1 yıl
Buyu yaptin ve Allah a ortak kostun.
Yaptigin kisi ve senin de musallat kapma ihtimalin var.
O buyu elbet bozulur ve o buyude ki seytani cinler elbet senden hesap sorar.05 Yorumla
Soran+1 yılSac telini yaktim kendime aşık ettim büyü yaptim bu mu simdi yaparken olacagini dusunmedim saçma gelmisti oldu şu an cocuk resmen bana tapiyor napicam ben ya
Soran+1 yılEee yapmak zorunda degilerdi peki neden tuttu onu anlamiyorm
- +1 yıl
Nasil yaptigini bana da anlatir misin nolur tilsimli sozler neydi
- +1 yıl
@Aysheghulll en buyuk gunahlardan bır tanesıdır buyu yapmak buyu yapan ömür boyu cehenneme gider hic mi kuran okumuyosunuzi. allahtan kork derim dostum ! kendıne gel benim sana yaptım gıbı sende insanları böyle uyar.,!
Büyü yapanında yaptıranında ne bu dünyada nede ahirette nasibi yoktur
92 Yorumla
Soran+1 yılYa bu buyuye mi giriyor
- +1 yıl
evet o şeyi okuman ve şeyi yapman büyücüye gitmen daha büyük bir günahtı tabi imama gitmelisin vakit kaybetmeden hayatın mağfolur aksi taktirde
+1 yılYa şimdi çok bilgili değilim de zaten gizli ilimlerde kendine aşık etmek için ya da o kisiye guzel gorunmek icin dualar var ve bunlar caiz olan seyler. Gunah olan kara büyülar cinlerin de yardımıyla yapılan ve genelde arapça değil ibranice tılsım ve sözlerle yapılanlar diye biliyorum. Bu karabüyü sayılamayacak kadar kolay ve hafif birsey çünkü.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. yavrum sen ne yapmışsın böyle yaa? bildiğin büyü yapmışsın... bence hemen bir hocaya git bozsun büyüyü... :/
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımın annesi aynı büyüyü yapmıştı annesi öldü kocası hapiste git bozdur saçma sapan şeylere de kalkışma
10 Yorumla
+1 yılGit bir hocaya büyüyü bozsun tövbe et sonra yoksa yandın ki ne yandın
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bir sac teli yakmayla büyü mu oluyor nasil ya gunahkar mi oldum dua okudum buda mi gunah
- +1 yıl
Zaten belirli dualarla yapılıyor büyü haktır. Ne yaptın bende bilmiyorum ama bence güvenilir iyi bir hocaya gidip sor anlat yoksa bilmeden günahkar olursun ki artık günah olduğunuda biliyorsun gerçekten istiyorsan da dua et büyüye galon ugrasma. Nasibinde varsa olur zaten
- 5 ay
Ne okudun
+1 yılbüyü yapıyosun tutunca naptım ben diyosun? istediğin olmuş işte. Bu arada büyü şirktir
32 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Allah ıslah etsin
+1 yılSen harry potter ates kadehi olabilir misin?
Bence ruya gordun sen..30 YorumlaTuttumu yoksa tesadüf mü bilmem ama hiçbir büyünün sonu iyi olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni niye öldürsün tovbe
Soran+1 yılMesela neler olabilir cok korkuyorum ya
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Yapıcağınız trollemeyi seveyim :D olmadı tatlım başka dene hey Allam :D he yaptıysanda ömür boyu cehennem ne diyeyim ne cahil insanlar var memlekette :D
21 Yorumla- +1 yıl
şule kuranda buyu yapmakia ılgılı ayet vardır. kanıtlanmıs bırsey yapanda cok vardır suanda benim üzerimdede gözüken büyü var. benim hayatım basarısızlıklarla doldu. maddı annamda zordayım ve cıddı uyku proglemım var suand bu yazıyıda gece 2 de yazıyrm sana sacma gelebilir bunlar ama saka degıl bunlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende mi denesem acaba sadece saç teli mi bir duası felanda var mı anlatır mısın
31 Yorumla
+1 yılsen büyüyü yaptın ama bunun vebali büyük o ne olaçak neyse olan olmuş çocuk sana düşkün işte istediğin oldu
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet kopek gibi oldu bana karsi bakarken donuyor ellerimi birakmak istemiyor umarim hep boyle gider
- +1 yıl
iyi yaptın kendine bağladın da şimdi bu cin tayfası senin peşini bırakmazsa iş fena
Soran+1 yılNasil biseyler yaparlar ki?
- +1 yıl
hayatını zehir ederler benim gibi
Soran+1 yılNapiyorlar?
- +1 yıl
musallat olursa anlarsın
- 5 ay
Şu duayı paylaşım yapar mısın
Ne b*k yedin bilmiyorum ama boku her turlu yedin
91 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılBuyu yapmissin ama herkes yapabiliyo mu bilmiyorum cok gunah buyu bir sirktir. Onun sama buyuyle mi asik olmasini istersin kendi iradesi kalbiyle mi hangisi daha saglikli?
Buyu yapacagina keske dua etseydin00 Yorumla
+1 yılDuayı tersten oku büyü hafifler, hafiflemezse de fantazi yapmış olursun... Bu arada büyü ye inanan beyninizi..
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyen bir adamı bu şekilde kendine köpek ettin.. Mutlumusun...
03 Yorumla
Soran+1 yılKopegim oldu her istedigimi yapıyor benimde ona asik olmam iki tarafli oldu bu iliski cok mutluyuz ama büyüyü nasil yaparim ben..
- +1 yıl
Duası ney acaba yazarmısın
+1 yılAllah'tan kara büyü yapmamış sın işin en çıkılmaz kısmı bir imama gitmen çok doğru olur Allah'a yalvar en doğrusu umarım kötü varlıkların alakası yoktur bu konuyla inşallah imama gitmelisin
10 Yorumla
+1 yılYa ben demin bir dua ettim o da aşk ile ilgiliydi içinde cehennemi falan yaziyordu arapça idi büyümü yaptım diye korkuyorum tevbe ediyorum şu anda ama korkuyorum ben ya yardım edin arkadaşlar...
01 YorumlaBende yaptırdım hocaya kopege yedirmeli yaptırdım adam gün gectikce köpek gibi oluyor yanımdan ayrılmıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Kime yaptırdım lütfen yardımcı olun no verirmisiniz
- +1 yıl
@Ecempolat23 yaptırdın mı ne oldu
- 3 ay
Hoca kim paylaşım yapar mısınız
merhaba bu mesajı görürsen bana cevap yazabilir misin
00 YorumlaBana onun nasıl yapıldığını anlatırmısın lütfen çok önemli benim için Instagram elifyunus9898
00 Yorumla
+1 yılBu gercekmi gercek ise insanlarla Paylaş mesela benim çok ihtiyacım var
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Dönüş yaptımı
- +1 yıl
@onurguler11 yaptin mi noldu
- 1 yıl
@Ayse2452 kime yaptırdınız çok ihtiyacım var
Merhaba nasıl yaptınız buyuyu nasıl yaptınız lutfen bılgı verın cok denedım olmadı
01 Yorumlatam olarak ne duayı okudun nasıl yaptın mesaj atar mısın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi film izledin doğru söyle bu masallar nerden aklınıza geliyor :D
00 Yorumla
+1 yılÖl bit kanka sen
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya sanki sac teli yaktk diye gunahkar mi oldum
- +1 yıl
Büyğ günah ama
Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. cehenneme kombine kazandın hayırlı olsun.
25 Yorumla
Soran+1 yılNeyi gunah ya ben kötü niyetle yapmadım dua var diye hatta günah olacagini dusunmedim
Soran+1 yılHocaya gitsem bu yaşta naptin diyerek dalga gecer bozar mesudumuzu da bozar bana birden boyle deli gibi asik olmasi cok guzel her istedigimi yapiyor hayir diye bir terimi kalmadi bana karşı
- +1 yıl
ama cidden delirmişsin sen Allah'a dön boş ver sevgiliyi
- +1 yıl
Gerekirse Allah'tan işte en doğru kararı rabimiz verir şüphesiz ki Allah her şeyi bilen işitendir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılRuyanin etkisinde kalmis. Tesaduf.
00 Yorumla
+1 yılYalan. Büyü diye bişey yok.
00 Yorumlaİyi pøk yedin nalet seni
10 YorumlaEbedi cehennem yolunu kendine acmissin
22 Yorumla
Soran+1 yılInanmadan yaptim pek inandirici gelmemisti
- +1 yıl
Farketmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuduğun dua neydi cevap yazarmısın lütfen 🙏🏼
01 Yorumla- +1 yıl
Yaptın mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahhaha akla bak ya 😀
00 Yorumla
+1 yılBüyünün Allah katında yeri. Yok kafire
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüdüğüm ben de buyrun..
00 Yorumla
+1 yılHangi dua o bizede soyle 😂😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be.. buyuk gunah halbuki
00 YorumlaSac teli olmadan yapılmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılNasıl yaptığını anlatırmısın
00 Yorumlabakar mısınız bisey soracamda
00 YorumlaBana büyüyü atar mısın
01 Yorumla- +1 yıl
Yaptın mı sonuç ne