Bir erkeğin ağlaması itici midir ya da birlikte olduktan sonra dizinize yatmasi
Cevabın nedir?
Bir Erkeği Ağlatmak..!
Bir erkeği normalde de ağlatması zordur.
Bir erkek duygularını göstermez belli etmez onları.
Kendi içine atar orada sindirir bitirir.
Kendi duygularının kendi paratoneridir bir nevi.
Ama bir erkek ağladığında asla sahte olmaz gözyaşları.
Bir erkek ağladığında yürekten ağlar.
Acısını ta derinlerde yaşıyordur artık içine atamayacağı kadar yoğun hissediyor demektir.
Pişmandır demektir.
Suçluluk duygusu üzüntü kaybetmişlik hepsi bir aradadır.
Çünkü bir erkek sadece;
gerçekten değer verdiği hayatından büyük bir parçası koparsa ağlar..
Erkekler; çocuktan farksızdır…
Ve çocuklar.. En sevdikleri şey elinden alınınca ağlar..00 Yorumla
Bende fazlası ile duygusalım, bu yüzden en ufak şeye bile ağlıyorum, buda gerçekten hep bir düşünmeye götürüyor beni acaba beni görenler itici buluyor mudur diye fakat merak ettiğim bir soru idi.
00 Yorumla
Neye ağladığına göre değişir tabiiki. Ama geçerli bir sebepse ağlamasını itici bulmaz aksine o kisiye duygusal seyler bile hissedebilirim. Romantik bir nedenden dolayi agliyorsa cok etkilenir bende ağlardım. Birlikte olduktan sonra dizime yatmasina gelirsek tabiiki hoşuma giderdi. Gidip bir keyif sigarasi yakan bad boy olacagina dizime yatip saclarini falan oksamam iyiki birlikte olmuşuz dedirtirdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok pozitif yorumunuzu cok begendim tesekkur ederim okuyup yorumladiginiz icin
+1 yılHiçbir insanın ağlaması itici değildir. Tabi bu kişiden kişiye değişir çünkü itici kavramı öznel bir kavramdır. Bana göre ağlaması hoşuma gider ama üzülürüm çünkü üzüldüğü için ağlıyordur eğer mutluluktan ağlıyorsa daha çok sevinirim. Bu kadar ama genellikle kızlar bunu itici bulmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
6Cevap
benım gordugum bı erkek ya cok canı yanarsa aglar kı bu sık olmaz ve saygı duyulasıdır
ya da sen terkedıyorsan son kozudr aglamak buradada kararından donmemelısın
onun dışında sık aglayan erkek çocuksudur gozumde hoşlanmam00 Yorumla
+1 yılİtici değildir çünkü erkekler kadınlar kadar sürekli ağlayan yapıda değillerdir erkekler kolay kolay ağlamaz.
00 Yorumla
+1 yılAlakası bile yok. erkeklerin ağlaması bir zayıflık göstergesi değil aksine göz yaşları acının sessiz sözleridir..
00 Yorumla
+1 yılBence değil çünkü ağlamak duygusallık ya da uzun zamandır güçlü olduğunun belirtisidir duygusal biri kötü olamaz dize yatmasıda güzel birşeybnce
00 YorumlaBir erkek kolay kolay ağlamaz. Bu yüzden ağlayan erkek görünce içim cız ediyor.
10 Yorumla
+1 yılinsan sonuçta. ağlayamaz mı? nedir bu erkek kadın ayrımcılığı?
09 Yorumla- +1 yıl
Sonucta erkegin gorevleri var
- +1 yıl
neymiş görevleri ?
- +1 yıl
Kadini koruyup kollamak ona karsi dik durmak falan
- +1 yıl
ya sizin ben o olmayan beyninize sıçayım. insan değil mi amk? ya yobaz dölü ... sana ve senin gibilerine diyecek çok şeyim varda ağzımı sizin için yoramam.
- +1 yıl
kadında kendini kollar zorluklara karşı dik durur .
- +1 yıl
Zaten aglayan benim arkadaslarima anlattim dalga gectiler ondan soruyorum
- +1 yıl
hadi ordan et dalga geçenleri. dalga geçenlerin hepsi geri kafalı. nolmuş yani ağlamışsa. insan değil mi? birşeye üzülünce ağlayamaz mı? ne demek erkek ağlamaz ul*n. cidden şöyle soruları görünce cinlerim tepeme çıkıyor. sende o beyinsizlerin sözlerini kafana takıyorsan veya ciddiye alıyorsun seninde zihniyetinden , aklından şüphe ederim...
- +1 yıl
Ay sizi cok sevdim ben ozele gelsenize hikayenin tamamini anlatayim
- +1 yıl
s * k t i r et dalga geçenleri yazmıştım. sistem düzenlemiş sanırım.
+1 yılHastalık veya ölüm dışı bir konu üzerine ağlayan erkeklerin rimelleri de akıyordur ağlarken. Peçete uzatmak lazım
00 YorumlaAğlar kardeşim.
İstediği gibi de ağlar.
Erkek duygusal olamaz mı. Erkeğin hamuru taş değil neticede.00 YorumlaHayır itici değil ama çok üzülürüm erkeklerin ağlamasına :/
00 YorumlaHayır bir erkek bir kızın yanında ağlıyorsa seviyordur, güveniyordur. İnsan daha çok bağlanır. Duygu sömürüsü yapanları saymazsak...
00 Yorumla
+1 yılitici olacak bir durum yok ama neye agladiginada bagli tabi ve bir erkegin diZde yatmasi gayetde guzel bisey. Eger benim sevgilim karsmda agliyorsa bir nedenden dolayi bende oturur aglarim
00 YorumlaKadının da erkeğin de ağlayarak bir şeyleri elde etmesi doğru olmuyor güç ile elde edilmesi lazım.
00 YorumlaValla ben bir erkeğim ama fikrim itici olacağını düşünüyorum kızların hoşuna gider duygusal erkekler heralde
00 YorumlaErkekler ağlamaz ağlasa da bir Kızın göremeyeceği bir yerde ağlar
00 Yorumla
+1 yılsen benım olsan yapardım
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
güzelliğe göre ağlanır..
Allah ağlatmasın ağlar tabi.
00 Yorumlane iticisi süper olur
00 Yorumla
+1 yılErkek aglarsa ciddi bisiler. Vardır
00 Yorumla