Arkadaşlar merhaba.
Benim 5 buçuk yıllık bir ilişkim var. Niyetimiz hep ciddi oldu, nasipse bir ay içinde de sözlenicez.
Fakat şöyle bir durum söz konusu: aramızda sürekli bi bebek muhabbeti dönüyor, daha doğrusu erkek arkadaşım sürekli bebek konusu açıyor. Canım bebek çektii ya da senden çocuğum olsun istiyorum falan. Özellikle bu son cümleyi kızlar kullanmaz mı? Garibime gidiyor. Karnıma da dokunuyor.
Bu arada cinselliğe bağlamıyorum. Çünkü hiç konuşmuyoruz bu konuyu ve fiziksel temasımızda el ele tutuşmayı ve yanaktan öpmeyi geçmedi.
Acaba evlenmemiz daha yakınlaştı diye mi açıyor bu konuyu? Yine de bu kadar konusunu açması tuhafima gidiyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılSeni çok seviyor, fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Kendimden biliyorum aşkının tavan yaptığı anlarda birşeyler söylersin sadece o sebeple yani. Çocuk da mutlu ailenin bir sembolüdür. Seninle evlenmeyi çok istiyor tuhafına gitmesin :)
22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
+1 yılbir buçuk iskender mi bu? canım bebek çekti nedir ya. siz mümkünse 10 sene sonra falan düşünün bu işleri
00 Yorumla
ayyy ne mutlu sana kzıım yaa :D cocuk seni seviyor sözlenceksiniz seni gercekten seviyor inanmıyorum sen acmadan o acıyor bebek konusunu sıkıntımı ediyosun bunu en güzel kelime senden cocugum olsun kelimesidir ne sanslısın .s
14 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu okuyunca ben de mutlu oldum birden :) Allah insallah sana da nasip eder.
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Evlendiler mi merak ettim
+1 yılonun içinde hiçbir kötü niyet yok yavaş yavaş evliliğe adım attığınız için bu konulara girmeye başlamış bence maksadı sadece sni evlilk bebek fikrine alıştırmak
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
- +1 yıl
rica ederm :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
+1 yılbnce normal 5 yil az degil artik hayatiniza minik bi kalp minik eller katilsin istiyordur garipseme bu kadar bnce Allah tamamni erdirsin canim mutluluklar dilerim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin canim. Tesekkurler. Haklisin :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle alakalı tabii ki.. Yeter olsun artık bu iş diyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHa ha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılson zamanlarda sevgililer arasında çok favori konular bunlar , ben evliyim onlar kadar hiç konuşmuyorum ya bende mi sorun varsa artık :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYa bizde evlenmeye adim atmak uzereyiz ve yas da kemale erdi. Bu seneye kadar acmamisti bu konuyu. Ama dogru bi noktaya degindiniz, hersey zamaninda guzel :)
Cevap sahibi+1 yılbenim okulum var canım , yaşımda küçük bir okul bitsin boy boy çıkaracağım 4 5 tane :)
Soran+1 yılBiz mezunuz ama hala evlenemedik. Nasip :)
Cevap sahibi+1 yılinş. canım işiniz aşınız olsun , hayırlısıyla evlenin çalışmalara başlarsınız , memleket nüfusu azalıyor çok çalışmalısınızız :)) nyse ALLAH mutlu mesut etsin :)
Soran+1 yıl:)) amin cumlemizi :)
+1 yılsenden çocuğum olsun istemiyorum demediği sürece sorun yok. canı çekmiştir.
10 Yorumlabelli bir yaşa gelip evliliği duşunen erkek çocuğunun olmasını ister çok normal..
10 YorumlaOla bilir kendı cevabını vermışsın zaten :) Rahatsız oldunsa soyle konuşmasın
10 Yorumla
+1 yılbazı erkekler bebeklere düşkündür, özellike sevdiği kandından olmuşsa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırakalım da bebekler yapsın
https://youtu.be/gAGLDaxWIwk00 Yorumlaen başında yapsanız şimdi 4 yaşında çocuğunuz vardı lahn
01 Yorumla
Soran+1 yılOgrenciligin ve parasizligin gozu kor olsun :)
en az 3 çocuk isimleride FATİH SULTAN MEHMET olsun 2. bebe kız olursa süper olur
00 Yorumla
söyle adam akıllı konuş oğlum de ayar etme beni de10 Yorumla
+1 yılgalıba .D sanırım buyuk olasılık :D
10 Yorumla
+1 yılseviselim diyor iste neyini anlamadin.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler