Soran arkadaş senden rica etsem su yazımı venedik denen anlamadan dinlemeden yargılayıp sonra engelleyen garip üyeye kopyalar mısın Senin kafan mı hoş yoksa inadına mı yazıyorsun? Benim soruya cevabıma bak bakalım bu tür şeyleri seviyormuymuşum ben en asil millettenim gelenek görenekler değerlidir sen rahat ol ve tanımadığın insanlara çamur atma , ayrıca ben ezilmem ezerim
Yav neyse boşver sen. Ben bunu demiyordum :) Bunda bişi yok gayet normal ve doğal bence. Bir sakıncası yok böyle eğlenmenin. Ben öteki türlülerini gördümde onlar biraz abartmışlardı...
Zaten düğünde yapıldığını iddia etmemiş , düğün öncesi başka bir mekanda yapılır bu tür bekarlığa veda partileri ve son zamanlarda yapan kişilerin sayısı artmakta
@KurabiYe Yaa anlaşamıyoruz seninle arkadaşım. Türkiye de böyle bir olayın yapılması erkek veya kız veda partilerinde nerde oluyor bana bir söyle, var mı bunları yaşayıp sonrasın da evlenen. Böyle şeyler sizin dış özentinizdir başka açıklaması yok
@KurabiYe Ah ben bilemedim sizin bunları sevdiğinizi zengin kafası, dış kültür özentisi varlıklar olduğunuzu. Bizim gençlerimiz evlilik vedasın da bunları yapmıyor siz hangi millettenseniz bunları hem olumlu görebiliyor hemd e dester veriyorsunuz. Anker yapılsa emin ol benim gibi düşüenler ezer sizi burada
En İyi Cevaplar