Ayakkabının rengi ile kemerin rengi aynı mı olmalıdır ?
Kemerin tokasının rengi ile saat rengi birbiri ile uyum içinde mi olmalıdır ?
Kemerin tokasının rengi ile saat rengi birbiri ile uyum içinde mi olmalıdır ?
giydiğin kıyafete göre değişir öyle takım gibi giyinmeyi pek sevmem ama kıyafetini tamamlamak için kemer kullanıyosan kesinlikle ya çantana yada ayakkabına uymalı
Bence uyumlu olmasına gerek yok.. Yani ben hıç bakmam aynı renk mı diye hele saat rengi ve kemerın toka rengi asla umrumda değıldır
kemerle ayakkabı rengi yakın olsa iyi olur ya da üzerlerinde küçük de olsa benzer bir renk olmalı. Saat uydurmak zorunlu değil spor-çelik kasa ayrımı yapsan yeter
Kemer iyi de çizmeyi ben de beğenmedim sonra. Ne o öyle kuro gibi.. :))
Cevap
3Cevap
ayakkabı dediğin kemeri ve daha bir çok şeyi taşıyabilmeli. kemer de onu sevgisiyle sarıp ona derli topluluk katmalı allah mesut etsin.
ayakkabı kemer uyumlu olmalı saat de uyumlu olsun istiyosan her renk saat olmalı :))bu da olnakasız karizmatik bi saat alsan herşeye uyar:))
ayakkabı kemer kesinlikle birbirinin aynı olmalı.
saatin kadranı kravat ile uyumlu, kordonu da ayakkabı-kemere uygun olmalı.
evet uyumlu olmalı..bu şekilde, en spor giyside bile şık bir görüntü elde edebilirsin..
bilmem olmali midir? hic dikkat etmem öyle seylere.
bir ton koyu dha açık da olabilir hatta iki renkli olsun içindeki alacalı renkler ayakkabınla aynı olsun
ayakkabı ve kemer uyumlu olmalı saati tokaya uydurmak gerekmez o kadarıda dikkat çekmez
Kahverengi ayakkabı ve kemer gerçekten birbirine çok uyumlu.
aynı renk olmalı diye düşünüyorum.
Saat giysiye kemer ise ayakkabıya uygun olmalıdır.
ayakkabı ve kemer ayn ı olmalı bırde saat tak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar