Zor mu sever?
Sonuna kadar gider mi?
Heves midir onun icin ask?
Sonuna kadar gider mi?
Heves midir onun icin ask?
ikizler burcu bireyi olarak sevmesi zordur. kolay sevmez onu kim demişse iyi uydurmuş neyse. sevdiği zaman ise sadıktır dünyanın en sadık insanıdır. çoğu ikizler burcu yakışıklıdır. çekicidirler yani. bu yüzden çevrede kız eksik olmaz. ama şöyle birşey var ki bir ikizler seni uzun süredir seviyorsa vazgeçmiyorsa gurur yapmıyorsa seviyordur.
dibine kadar sadıktır da. şimdi o cinsellik yorumunu yapan arkadaşa sesleniyorum ona sevgi demiyorlar. o istek sadece bu.
Tesekkurler evet uzun süredir bıkmadan sevdigini söylüyor
7 ay falan heralde
Yıl olmadı. ama benim ona cok kötü davranmama ragmen sevmeye devam etti.
İstikrarlıydı benim davranıslarıma ragmen
İkizler burcuyum
Sonuna kadar giderim evet
Kolay severim
Heves değildir ama hevestende farklı değil garip bişiy bende kendime anlam veremiyorum.
Tesekkurler
Ama bu sevgisizliktende kotu😱
peki kardeşim evet ikizler burcusun biz farklı burcuz hatta :) kardeşim bunun burçla alakası yok bir insanın sevebilmesi için çok değer vermesi gerekir. bu yüzden cinselliği alıncaya kadar sever diye birşey yoktur. değer veren insan bırakmaz bu şekilde kardeşim :) burcları karıştırmasak bile durum böyle.
çünkü sen öyle söyleyince kızlar diyor ki ne hissettiğini bilmiyorlar dengesizler çıkarcılar böyle düşünüyorlar. kendimizi iyi tanıtalım.
Severse tam sever ama bir hatanı görürse, bilirse tek kalemde siler büyük/küçük farketmez ve iki yüzlü deniyor o tamamen ruh değişikliğinden kaynaklanıyor
bir dediği bir dediğini tutmaz. eski sevgilim cok iticiydi
Benim gördüklerim sizi neden geriyor anlamıyorum. Kötü görüşünüzü başkasına sarf edin.
eski sevgiliniz diye karalıyorsunuz bu gördüğünüz değil. kötü görüş değil benimkisi hanfendi. ismi ikizler diye böyle şeyler söylemeyin. herkes tutarlı bir tek bizler iki yüzlü dengesiziz. oldu canım. bir dediği birini tutmayan kişi yalan söylüyordur. yalanı da kusura bakma ama sadece ikizler burcu söylemez. o kişilikle alakalıdır.
insanın kişişiliği kötüyse olabilir. tek bir kişiye bakılarak yorum yapılmaz.
Cevap
7Cevap
yükselenime kadar ikizlerim zor severim zor beğenirim ama bir kıza takıldım mı uzun süre takılıyorum bu benim en kötü yönüm bence :S
Cinsel olarak istedigimi alınca hevesim kacar yazmıs bir yorum. sizde de öyle mi
yok hevesim kaçmaz eğer sevdiğim insanla cinsel anlamla bir şeyler yaşarsam bu beni ona daha çok bağlar zaten insanın sıradan birisiyle değil de sevdiği insanla bir şeyler paylaşması daha özel değil midir?
ben ikizler burcuyum kolay kolay sevmem seversemde sonuna kadar.
Cift karakterli olduklari dogru mu
evet mesela ben öyleyim çok mutluyken bir anda çok sinirli bir hal alıyom ruh halim sürekli değişiyo
Zor severim. Zor insanimdirda. Sevdim mi tam severim. Ama yanlış yapılırsa kırılmam soğurum
Zor sever seversede tam sever bir yanlistada siler aman dikkat
İkizler burcu erkeğiyim yükselenim Başak alçalanım Balık.
Çok zor aşık olur ama severse de sonuna kadar gider heves değildir
Yoooo kolay severimm
Ne guzl kendinle barışıksın oyle 😅
Ben severim kendimi kendimi sevdiğim gibi beni sevenide severim
Senide severim kız :)))
Cinsel olarak istedigimi alinca hevesim kacar demis bir yorum. oyle mi sizde de?
O burçla değil kişilikle alakalı onu yapacaksan da sürekli merak edecwği birşey bırakacaksın ona herşeyi belli etme ;) sıkılır;)
Tesekkurler
Ben teeşekkür ederim sormk istediğin varsa sorabilirsin her zaman
İkizlerim, hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar