Küslüklerde erkekler sevdiği kadını kaç gün aramadan durabilir?

İyi günler arkadaşlar. Tesadüfen buldum bu sayfayı pek çevremde sorabilecem bir soruda değil. Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sewinirim. Çok güzel başladı ilişkimiz aşkla, alacagımız ev yaşayacagımız yer evlilikle devam edeceğini düşünürken 13 şubatta kavga ettik çocukça bi sebepten tartıştık. Bize hergün sewgililer günü dedi. Benimse o güne kadar sewdiğim adamla geçireceğim en özel gündü, ilk olacaktı. çok önemsedim Sen beni sewmiyorsun diye tirip attım. İlişkisi varı kaldırdım. Koşar peşimden diye 14 15 şubat 2 gün ilişkisi varı o hiç kaldırmadı. Ama aramadı da. Sonra ben dayanamadım aradım bitti dedi. Son kez görüşelim dedik görüştük. Gene bana bakışı öpüşü çok güzeldi. Sadece ilk kez elimi tutmadı:( sonumuz yok seninle dedi. Ama akşam seni sewiyorum da dedi Bütün gece sıkı sıkı sarıldı. Tel çaldı kıskandı kim o neden arıyor neyin oluyor sordu. Acaba sewiyormu beni affedilmeyecek bir hatamı bu. Hataysa bahane değilse nasıl kendimi Affettirebilim. 13 şubat ta küstük 19 da görüştük son görüşmrmiz olsun dedik eşyalarımı kargoyla yollayacaktı yolladı 21inde aldım. 23de aradı nasılsın konuşmak istediği belliydi eşyaları aldınmı dedi aldım dedim 2mizde sustuk Allaha emanet ollar sonra kapattık..erkekler en fazla kaç gün aramazsa sewmiyordur yada başkası olmuştur
Küslüklerde erkekler sevdiği kadını kaç gün aramadan durabilir?