+1 yılBende 1.55 boyundayım ve kalçalarım falan iyi fiziğe bağlı biraz hani kısa olmakla sıradan olmak farklı birşey. Tabiki seksi olabilir kısalar uzun olupta sırık gibi olanlar var çok zayıf olup kıçı başı güzel olmayanlar var onlarda mı seksi yani 😊 benim arkadasimda 1.70 di ama sokakta ben dikkat çekiyordum yanında anlatabildim mi? sen kendine güven spor yap. Bakımlı ol gerisi gelir 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakımlıyım yeterince kısa boyluların hatları daha yuvarlak oluyor genelde benimde öyle...
- +1 yıl
Aynen öyle canım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden olmasın seksilik uzun böyle değil bence tamam avantaj sağlayabilir ama insanın içinde havasında olcak giyinişinde endamında olcak
10 Yorumla
Kylie Minogue'nun boyu 1.52 m kilosu 46 kg. Ekranlarda gayet de seksi görünüyor. Sen de bunun için kendine özgü tarzını oluşturabilirsin.(lookbook. nu isimli siteye bir göz at)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bu şekilde olabilir. boyu kaç olabilir kızın bilmiyorum. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=hLtfmk_tnPQ01 Yorumla
Soran+1 yılKız muhtemelen 160 ve giyimi benim tarzıma çoook uzak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılHerkes yok demiş ama kesinlikle katılmıyorum olabilir tabiki.
12 Yorumla
Soran+1 yılİllaki vardır ama genelde daha sevimli buldukları için seksi görünüm biraz zor...
- +1 yıl
yeri gelince sevimli yeri gelince seksi olabilirler
Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Salma Hayek 1.50 boyunda ve bence bir efsane.. Belki dünya güzeli bir kadın değil ama bir erkeğin aklını gaz haline dönüştürecek kadar seksi..
21 Yorumla
+1 yılGörünebilir aslinda ama cok güzel olman lazim kanka ya da güzel kıyafetler felan dikkat çekmek için benimde 1.53 boy var ama :/ bunlar bende olmadı için pek dikkat cekmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan neden yapmıyorsun? Ben fazlasıyla bakımlıyım sende deneyebilirsin hem güvenin yerine gelir.
- +1 yıl
Ben abartmayi sevmiyorum çünkü makyaj sevmem cildi bozuyo aşırı kıyafetler giymem sadelik severim klasik giyinir im doğallıgi sevrim bundan dolayı ve makyaj yapamam da bakımsız olduğum anlamına gelmiyo temizimdir gayet
Sexy görünmek derken: niçin insanların bize seks dışında bakmalarını istemiyoruz. Yani yürüyen cinsellik olmak , yüzümüze gönlümüze bakmak yerine ne için seks , sevişme , yani cinsi duygularını kabartıyoruz insanların? Neden hep teşhir anlamıyorum. Psikologlar aşağılık komplexi diyorlar. Siz ne diyorsunuz?
00 Yorumlakesinlikle evet... Ben 158 im ama en çok duyduğum şey çok seksisin... Giyim tarzına göre değişiyor. Minyon olunca çıtı pıtı da oluyorsun seksi de.. sana kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılTarzınız nasıl? Ben mesela spor giymem kot çok giymem genel olarak kumaş pantolon etek elbise daha çok klasik şık giyiniyorum Ve topuklular tabii ki...
Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. evet ama kilosu onemli.. mini etek ya da mini bir elbise ile cok sexy olursun ama altına topuklu giyme komik oluyor spor takıl
00 Yorumla
+1 yılgenelde sevimli gorunurler ama seksi ornekler de yok degil
10 YorumlaTürk kadınlarının genel boyu ama ben kısa olduğunu düşünüyorum ve bende kısayım.
02 Yorumla
Soran+1 yıl163-165 gibi boyları beğeniyorum bende. Topukluyla 175 oluyorlar direk. Ama bu elimizde olmayan bir şey kısmet :)
Elbette görünebilir, zaten ortalama bir botla ya da spor ayakkabıyla 160'a yakın görünürsün. O kadar da kısa değil
00 Yorumlaçıkıyor arada orantılı vücutlu latin popolu güzel memeli kısa boylu kızlar 1.85 boyunda bir erkek olarak beğeniyorum
00 Yorumla1.60 boyum kucuk markalar icin modellik yapiyorum yani neden olmasinki
02 Yorumla- +1 yıl
Modellik mi yapiyosum
+1 yılbence seksi tabi olmayı bilene boyum 170 halıyle deve kıçı yalamış istemem :D
00 Yorumla
+1 yılYani bence boyla alakası olduğunu pek düşünmüyorum ama 1.55 de baya kısa kız bulması sorun veya boya önem veren kızlar için acayip sorun olabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSeksilik bir bütündür. Konusma, bakis, durus, mimik, giyinis, tarz. Bunlari halledersen seksi olabilirsin👍
00 Yorumla
+1 yılben çok seksi buluyorum minyon bayanları yeterki fizikleri düzgün olsun güzel olsunlar ve seksi giyinmeyı makyajı ojeyi ihamal etmesinler.
00 Yorumla
+1 yılen son is gorusmesi yaptigim firmanin IK'sinda calisan kiz 150 idi ve aklimi basimdan aldi resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılDepartmanlarımızda aynıymış kızla😃
- +1 yıl
aklimda deli dusunceler :)
seks boyla olusacak bir durum degil
Dahası kullanmasını bileceksin...01 Yorumla- +1 yıl
ayneneeeeeeeeeeeeeeeeeeenn işte duymak istediğim cevapppppp very nice baby thanks D:
+1 yılKisa boylu kizlar benim icin her daim bir adim ondedir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. ne kadar fızıgı guzel olursa olsun kısa ve seksı bı tane kız gormedım guzel olurlar ama seksıolamazlar
00 YorumlaEva Longoria, Inna, Scarlett Johansson. Bunlar hep kısa dikkatini çekerim.
00 YorumlaShakira'nın seksi görünmediğini söyleyemez kimse.
00 YorumlaBoyla kesinlikle bir alakası yok tabii ki görünebilir 😁
00 Yorumla
+1 yılGöğüs ve kalçaya yatırım yap dehşet bir şey olursun
00 Yorumla
+1 yılhemde nasıl kısa boylular her konuda dah ıyı ve tatlı yuzluler hem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Hiç kısa olup seksi olan birini göremedim
05 Yorumla
Soran+1 yılshakirayı seksi bulmuyor musunuz o 150cm
Soran+1 yılHillary Duff ve Vanessa Hudgens var mesela... Gerçi bunlar ekstrem örnekler siz onları bile bulmuyorsanız ayrı tabii :)
- +1 yıl
Oha shakirayi seksi bulmayan bir erkek😱
+1 yılEvet tabii ki de olabilirsin benim oluyordu
00 Yorumla
+1 yılBoyla sexylik arasında bir alaka yok
00 Yorumlaeğer malzeme varsa boy önemli değil
00 Yorumlapsikolojini alt üst etmek içinmi sordun bu soruyu.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece merak ettim
Soran+1 yılBu yaştan sonra bunlar işe yaramaz
+1 yılKim kardashian da 1.58 sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olman bile bir seksiliktir
00 Yorumla Shakira'nın 1.57 olduğunu var sayarsak..
00 Yorumla
+1 yılO boy ile ne yapsan boş minnoş
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Sana da peki
+1 yılgöğsü ve kalçalarının iyi olması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir farklı bir bakış açısı
- +1 yıl
saol canım
+1 yılCüce :D istedigi kadar seksi olsn.
00 Yorumla
+1 yılmanyakmısın sen en seksi olanlar onlar
Gastly00 YorumlaSen ikizler burcumusn
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum alınma ama çocuk gibi duruyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir sizin görüşünüz tabii ki
+1 yılzor ama imkansız değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. impossıble ıs nothıng.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsunuz...
topuklu giyerse neden olmasın
00 YorumlaKilolu değilse gözükür kalça gögüs iyiyse
00 Yorumlatabi ki bir aralar audrey bitoni var dı
00 Yorumla
+1 yılbir de pamuk prensese sormak lazım :DDDD
00 YorumlaMmm, tadına bakmak lazı
00 Yorumla
+1 yılkısa ve zayıfsa olur şişmansa olmaz
00 YorumlaYer mantarı gibi duruyor o kadarı
01 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda bir kadın kullanıcıda bu şekilde aşağılayıcı bir benzetme yaptı. Anlayamadığım komiğim ben yeea diye espriye mi vuruyorsunuz yoksa gerçek görüşünüz mü bu? Eğer ilkiyse espri kalitenizi sorgulayın ikinci seçenek ise bir kadın bir hemcinsini bu şekilde aşağılayıcı benzetmelere tabi tutmamalı.
ne alaka boyla... marilynmonroe da 1 55 di
00 YorumlaKısa kızlar bana daha seksi geliyor
00 YorumlaIntihar et sen be Seksi si
00 Yorumlahobbitler aleminde tanrıça bile olur
15 Yorumla
Soran+1 yılBir kadının bir kadına bu şekilde yaklaşıp aşağılamasını gerçekten çok yanlış buluyorum.
Soran+1 yılAlgınız sadece hala tek bir özellikte. Dediğim şey bir kadının hemcinsini aşağılaması. Bence bunu bir düşünün 25 yaşında biri olarak çok yanlış çünkü...
+1 yılGörünebilir tabi
05 Yorumla- +1 yıl
@Smile-Konyalım ın söylediği istisna ile tabi
- +1 yıl
yooo kalçasíve göğüsleri büyük olsun etrafta abaza çok hepsi güzel der.
- +1 yıl
Abazalık değil de fiziği daha iyi gösterir
Soran+1 yıl155 43 kilo yuvarlak hat
- +1 yıl
Görmeden bir şey diyemem ama dediğim gibiyse iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kisasin ama dar giyerek iyi olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok tatlı minyon candır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Zor biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu giyse 10cm 165 olur😃
gozukurr,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, mümkündür.
00 Yorumla
+1 yılgörünebilir
00 YorumlaÇook zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet görünür.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar