cevaplar için de herkese teşekkürler..
Çekirgelerden çok korkuyorum :((
cevaplar için de herkese teşekkürler..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1- tabiki manyak değilsiniz :)
2-yolları var tabiki,psikolojik destek almanız lazım,sorununuz muhtelemelen çocukken yaşadığınız bir anıya dayanıyordur.Çekirgeyle ilgili yaşadığınız bu kaygı bu şekilde kendini gösteriyor
3-herkesin bir korkusu var tabiki,benzerini benimde yaşadığım oldu :)
bunu bende düşündüm acaba çocukken bişey yaşadım mı çekirgelerle ilgili ama hatırlamıyorum ://
çoğunu hatırlamayız zaten,şu meşhur bilinç altımıza,yani namı değer İD'ye yerleşir.
belli seanslarla konusaarak,ortaya çıkabilir.Yaşadığınız bir olay çekirgeye benziyor diye bile olabilir.
insan beyni sonuçta müthiş bir oluşum,neler planlıyor belli olmuyor
evet haklısın belki anneme sorarsam eskiden böyle bir olay yaşamışsam bana anlatabilir, bir de onlara sorayım belki hatırlarlar :)
Bir sor ama sanmıyorum durum senle alakalı daha çok,oyun oynarken bir arkadaşının korkutması.
İZlediğin kötü cekirge kahramanlı bir çizgi dizi :)
Çekirgeye benzettiğin bir adam :D
Yani olay senle alakalı,sorunlarının üstüne gitmeyi dene.
Senin boyun en az 150 cm ve kocamanken ona göre,tek bir ayak hareketiyle ezebileceğin.seni ıssıramayacağını düşün.1-2 kez karşılaştınmı ezmeyi,öldürmeyi dene.1 kere aştınmı bu eşiği işler çok kolaylaşır.
:D süpermiş bana da aynen böyle oluyor çekirge görünce ya kendimi gördüm resmen :d
ben köy gibi bi yerde yaşıyorum burada arada görüyorum çekirge denen şeyi :d ilerde şehire yerleşmeyi planlıyorum :D
:D ney edecekse
Bende çok korkuyorum sosyal hayatımı çok etkiliyor mesela bizimkiler balkonda yatarken ben içerde yatıyorum gece arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum nefer ediyorum onlardan nefreeetttt
evet var bende çok korkarım bana çarptığı zaman üstüme geldiği zaman çığlık çığlığa giderim biri sesimi duysa kesiyolar beni zanneder :)
:DD aynen ben de öyleyim
Cevap
7Cevap
1. Manyak değilsin
2. Psikolojik bir sorun olduğu için kurtulmanın bir yolu vardır. İnsan hangi korkularını yenemiyor ki. Sende istersen yenersin. Lakin işte biraz bunun için iradeni kullanman lazım. Çekirgeyi tutup başından öpebilirsin mesela:) hem gayet tatlı geliyorlar bana:) sadece o dişleriyle insanın etini parçalayabilirler o kötü oluyor tabi:) bide uçabilmeleri benide ürkütüyor.
3. Benimde akreplere karşı korkum var... Herkesin korkuları vardır.
teşekkürler ama tutup başından öpmek ne ya :D tutabilsem ağzıma atar yutarım bile ben onu :dd
:D Abartıyorsun :D Tutabilmesi deneyimli biri için çok basit. Arkadan yavaşça yaklaşacaksın. Dikkat et parmakların antenlerine değmesin yoksa seni farkeder. Çok sessiz olmalısın yoksa yine farkedilirsin. Çekirgeye yaklaştıktan sonra çok ani bir hareketle çekirgenin iki bacağınıda kanatlarıyla birlikte tutuyorsun. Dikkat et ama yakalayamazsan üzerine uçar
off küçük bulsam belki tutarım zamanla alışırım korkumu yenerim umarım :/
ama büyükler varya o büyükler parmak kadar boyu var ya :S kanadının sesi bile beni korkutur :(
link tedavi yöntemi olabilir.
:SSSSSSSSSS
ymn ederim ki çığlık attım asla tedavi yöntemi olamaz benim için :((((
hmmmm. o zaman sen manyaksın :)
:( sağol ya
bu arada çığlık atmıştım ninem geldi ne oldu dedi :D
neyse ya zamanla atlatırım bu korkuyu umarım :)
sanırım küçükken yüzüne çekirge falan atladı ki sende iz bıraktı bu hayvancağız.
küçükken yakalar kutuya koyar çiftleştirmeye çalışırdım asıl manyak benm kuyruk ve ayaklarını bir tutunca kıpırdayamıyo bile..sürekli gördüğün hayvansa korkunu yenmeye çalış arada bi görüyosan bırak öyle kalsn kork bişe olmaz.:)
köy gibi bi yerde yaşıyorum da işte arada oluyor görüyorum ama çok da yaşamımı engellemiyor neyseki :D ilerde şehirde yaşamayı düşünüyorum zaten :D
kööy gibisi varmı yaa kurban olaym köyme
yok tabi ama çekirgesiz köy olsa mükemmel olurdu :d
var =)öyle aniden zıplıyo filan ya insan da tırsıyo hani=) ama böcek ilaçları filan var yaklaşmadan uzaktan sıkarsın ve görev tamam=)
evet evde bulursam öyle yaparım da acırım ben öyle canını almak hayvana yazık ya :/
o zıplaması vede uçması çok fena ama yaa :/
Çekirge kadar emektar işçi bir hayvandan korkulur mu gece gündüz demeden zır zır ses çıkararak o tarla benim bu tarla senin ekmeginin peşinde koşuyor.
Bu ben bu ben her türlü hayvanı elime rahatça alır oynarım çiyan yılan fare hamam böceği.. Amaaa iş çekirgeye gelince arkama bakmadan kaçarım.. Elinde çekirge ile beni köşeye sıkıştıran birisi bana istediğini yapabilir o derece...
vala çekirge gördüğün yerde dur 3 defa sıçramasını bekle biri yakalar onu zaeten :)
bende sinek sevmiyorum sen yine sanslisin.atese parfüm sikarak hepsini yakmak istiyorum.
iste ama yapma tamam şapmiyon
anlamadim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar