Evet arkadaşlar bunu yaptığım gözlemlere dayanarak yazıyorum. Günümüzde kapalıların çoğu aile baskısıyla kapanıyor ve cinsel duyguları bastırılmış bir halde belli bir yaşa geliyor ve özellikle üniversitede kaşarlaşmaya başlıyorlar. Sanırım artık evlenecek kız bulamayacağım. En iyisi yalnızlık. Elin herifleriyle sinemalarda parkalrda her haltı yemiş bir kızla evlenmem.
Cevabın nedir?
+1 yılBen tesettürlü değilim ama hiç bir zaman böyle basit bir genellemeye kapılmadım. Evet tesettüre riayet eden bir kadın İslamı temsil ettiği için daha dikkatli olmalı bu konu sadece kıyafetle alakalı değil ki zaten maalesef giyside doğru tesettür uygulayan çok az. Heleki şal saçmalığından sonra boynu, bilekleri... gözüken kapalılar çıktı. Ben bu insanların İslami bilgilerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Aile geleneğiyle ya da evleneyim diye kapananlar, türbanın omuzlardan sarkacak ve göğsün altına gelecek şekilde genişçe örtülmesi gerektiğini bilmezler tabi... Dediğim gibi büyük ihtimalle dinini öğrenmeden bilinçsizce kapanmam gerekiyor diye örtünüyorlar... Ancak! Ne olursa olsun bu olaylar tamamen karakter meselesi. Herkesin işlediği günah kendine. Hiç bir kadının ahlakı tesettürlü ya da tesettürsüz olmasına değil kalbine bağlıdır...
Bu kadar endişe ediyorsan zaten evlenme. Karşındaki melek kadar saf olsada şüphelerinle evliliğinizi de kızı da yorarsın. Herkes kendi gibi bir eş alacak. Sen ahlaken temizsen korkmanı gerektirecek birşey yok demektir!11 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben ahlakı açık ya da kapalı birinde aramıyorum. nice açık temiz kızlar da vardır biliyorum ama artık bu devirde kimseye güvenemiyorum.
En İyi Cevaplar
Bencede cok haklisin
11 Yorumla
Soran+1 yılüniversitede patlama yapıyor bunlar her ay yenisini buluyorlar.
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bana göre konu Kaşar ise ki bu konunun türbanla açıklıkla kapalılıkla asla ama asla alakası yok. Alaka kesinlikle Sütün kalitesinde ve Kaşarın Mayasındadır bu biline🙃 Peynirin her çeşidinden anlayan ve çok mandıra gezmiş biri olarak, mandıra filozofu olmasam da peynirden iyi anlarım 🧀👍
Deri tulum lor gravyer çeçil kaşar eksik bilgi toplumu bozar 🌺💮🌼💐 biraz hoşgörü lütfen 😊01 Yorumla- +1 yıl
Herkes türbana da açık olana türbansıza da laf sokarken saygı hoşgörü anlayış ve empati ile sakin gelsin lütfen. Herkesin anne bacısı var bu toplumun da bir dinamiği var.
Ne Sok çıkar şehvetine, ne de güzel insanlarımızı germeye hiç gerek yok lütfen anlayış diyorum. Hele ki bizim kadınlarımız sa bu lütfen durağında önce düşünüp sonra dolmuşa binmek gerek
Kardeşim Allah görüyor kimin ne oldugunu sen temizsen iyiysen Allahta ona göre birisini çıkartıyor karşına nişanlıyım ve üniversite bitince evlenecegiz
35 Yorumla
Soran+1 yılvalla kardeş bu devirde kimseye güven olmaz ben artık evlenmemeye karar verdim. En iyisi yalnızlık. Böyle kafam rahat.
Soran+1 yılnişanlının temiz olduğuna nasıl güvendin?
Soran+1 yılvalla artık bu devirde kimseye güvenilmez ben yalnız yaşayacağım kusura bakmayın karımın çocuklarımın anasının elin herifiyle her haltı yemiş birisini olmasını istemiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
+1 yılÇok haklısın. Hep aile baskıları yüzünden kapanıyorlar. Bırakın kızınız kendi kararını kendi versin. Niye zorluyosunuz biseymi değişecek zorla kapattirdiginiz da sanki? Hatta sırf bazı tutucu aileler yüzünden çocukları ateist olabiliyor. iyi bisey yaptıklarını sanıp kötülük yapıyorlar.
30 Yorumla
+1 yılgenelleme bence arkadaşım hani insandan insana değişir
16 Yorumla
Soran+1 yılvalla nerde bir türbanlı görsem sevgilisi var burada da çok var gören
- +1 yıl
sevgilisi olabilir türbanlı da sevebilir onalrın tercihleri
Soran+1 yılgünümüzde gerçek sevgi mi kaldı. herkes takılıyım 2-3 ay sonra ayrılıyım derdinde. hem erkek görmesin diye türban takıyorsan elin herifiyle sevgili olamazsın. bırakın bu sevgi ve aşk yalanlarını. tamamen cinsel dürtülerini tatmin etmek için günümüzdeki bütün ilişkiler.
Soran+1 yılgitsenler o sevgili olduklarıyla evlensinler. başkasının artığıyla evlenmem ben.
- +1 yıl
arkadaşım bir noktaya kadar haklısın da bir noktadan sonra abartıosun hani ben türbanlı olsun olmasın bir kadının bir kızın evlenmeyeceği dalgaya aldığı ciddi olmadığı biriyle sevgili olup kendine ellettirmesi karşıyım onun dışında ciddi duygular varsa ve gelecek düşünüolarsa tabiki çıksınlar dolaşssınlar ama senin benim böyle düşünmemiz başkalarının düşünce ve dürtülerini bağplamıo malesef herkesin yaptığı kendine döner dolaşır vurur kafayı
Soran+1 yılaman kafam rahat valla. kimseyle evlenmem.
+1 yılKapalı bir kız kaşar oluyorsa o onun sorunu onun azabını öteki dünyada dayanılmaz acılar çekicek öbür hayat ona kayacak kısacası
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah ın örtüsü çıkarda yap bari ne yapıyorsan.
Ne demek bütün turbanlilar kasardır yahu. Benim öyle güzel tesettür lu arkadaşlarım varki 19 yaşında ama bir tane bile sevgilisi olmamış hiçbir erkekle konuşmamıs sen kimsinde böyle bir genelleme yapıyorsun Hadsiz!
27 Yorumla
Soran+1 yılbırakın bu namuslu dindar ayaklarını gördüklerime mi inanayım size mi inanayım?
Soran+1 yılburada böyle namuslu ayakları yaparısınız. kayalıklarda, tenhalarda yemediğiniz halt kalmaz.
Soran+1 yıltamam siz oynayın bu namuslu kız ayaklarını biz yemeyiz.
Soran+1 yılben gördüklerim inanırım size değil
Soran+1 yılo türbanlı arkadaşlarından birini daha gördüm kucakta dudak dudağa.
karşımızdakinin de insan olduğunu anlarsak ve kendimize hak gördüğümüz her ne varsa onlara da hak olduğunu bilirsek yargı kriterlerimiz değişir.
o bakış açısıyla insanları bir kez daha değerlendirmek gerek.
mevcut anlayışta zaten mevcut kültürde yetişen insanları değerlendirmek günümüz koşullarında gerçekle bağdaşmamaktadır.00 Yorumla
+1 yılşerefsız kapalı arıyon bırde yazdıgına bak evlenılecek kız ılla kapalı olacka dıye bısey yok sen kendıne bence git genel evden bırını al adı aşalık ınsanalrıda karalamak san kalmamıs herkes sen o dedıgın seyden dah kaşar şerefsız bırısın bence kesınlıkle
14 Yorumla
Soran+1 yılben allah için kapanan arıyorum ama fazla yok o da
- +1 yıl
sen önce Allah Iıcın adam olda
Soran+1 yılsen sanki çok iyi birisin
- +1 yıl
ıyıyım veya kotuyum ben kımseyı karalamıyorum şerefsız kımse sutten cıkmıs akkasık degıldır
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılAnama bacıma laf ettirmem. Akıllı ol, sütten çıkmış ak kaşık.!
222 Yorumla
Soran+1 yılbütün türbanlılar kaşardır herkes görüyor.
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Türbanlı bir kız tarafından reddedilmiş bir bağrıyanık beyniakık la karşı karşıyayız. O nasıl bir genellemedir at kafası parçadan bütüne nasıl genelliyosun ben şu an sana bakarak gerizekalı bir erkek görüyorum şimdi tüm erkekler gerizekalıdır desem olur mu? Olmaz çünkü şu an bir gerizekalı varsa oda sensin. Kaşar diye kimseyi genelleyemezsin türbanlı olup kaşar olanda vardır açık olup kaşar olanda. Sen önce kaşarlanmış beynini düzelt.
- +1 yıl
Boşver kanka he de geç destan yazsan ne fayda. @Blakc00
- +1 yıl
@Blakc000
- +1 yıl
Yav ahsgaa 😂 @Black000
Soran+1 yılkimseye teklif etmedim hayatımda
- +1 yıl
@Gizlikullanıcı0034 kanka Nickimi 3. Kez yanlış girseydin bloke oluyodum lütfen daha dikkatli :D
- +1 yıl
Kalite akıyor esprilerinde hay maşallah agagafa😂 @Black000
- +1 yıl
Sen bir defa kendinle çelişiyosun. Kapalılar şöyle kapalılar böyle diye giydirmişsin sonra da böyle giderse evlenecek kız bulamayacağım demişsin. Burdan açık olanların zaten komple evlenilecek kız olmadığı gibi kapalılarında böyle oldugunu iddia ediyosun. Genellemelerin devam ederse tüm dünyayı kaşar ilan edeceksin.
Soran+1 yılben kapalıyla evlenmek isityorum demedim kapallıar bile neler yapıyor dedim kiminle evleneceğiz dedim
- +1 yıl
@Gizlikullanıcı0034 dalga geçme tamam tam formuma giremedim ama daha yeni yeni konsantre oluyorum :D hem puk kodumu bilmiyonmu diye devam ettirmedim bile espriyi :D
- +1 yıl
@Black000 bence performansın gayet başarılı sen olmuşun ya adssa 😂
Puk kodun 123 olmalı😂 - +1 yıl
@Gizlikullanıcı0034 123 mü ahahah o kadar basitsin diyosun yani. Fabrika ayarlarıma geri döndürme beni bak :D
- +1 yıl
Yok be basit demedim aaaaa beni yanlış anladın @Black000
Hadi dön hadi 😂😂 dönemez ki dönemez ki - +1 yıl
@Gizlikullanıcı0034 Feyk atayım diyorum yemiyosun alınmış bir yapamıyorum hiç demi :D evet dönemem. Kendimi resetlersem tüm dahil ve geçici belleklerimdeki espriler kaybolur. Sonra sen bensiz naparsın :D
- +1 yıl
@Black000 sen bana alınamazsın zaten 😂
Asıl bana dua et senin esprilerini çekiyorum ben. Aman benim başıma bir şey gelmesin sfdcdss😂😂😂😂 - +1 yıl
@Gizlikullanıcı0034 bak hele :D şu an kendini Cem yılmazı beğenmeyen yunus karaca gibi hissediyorsun itiraf et :D :D
- +1 yıl
@Black000 ya agdfsdss 😂😂😂
İyi laf yapıyor ağzın - +1 yıl
@Black000 için fesat senin belli ki
Ama övdüm diye de toton kalkmasını adada😂
İyisin iyi hadi yine iyisin - +1 yıl
Ahahahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi benim hakkıma girmiyor musun? Bende kapalıyım ama ne sevgilim oldu nede dışarıdayken insnları tahrik edici kıyafetler giydim, hareket ettim neden önyargı?
23 Yorumla
Soran+1 yılvalla senin gibi Allah için kapanan çok az kişi var.
Cevap sahibi+1 yılVe sen onları hesaba katmadan hepimiz adına kaşar diyorsun üzdü bu 😔 herkese böyle şüpheyle yaklaşırsanız ne siz mutlu olursunuz nede karşınızdakini mutlu edersiniz. Parklarda, sinemalarda uygunsuz hareket edenler yüzünden biz yiyoruz damgayı
Soran+1 yılbu devir böyle artık sevgili olma diye bişey bulmuşlar herkes kızları kullanıp atıyor. kızlarda saf iki lafa hemen kanıyorlar. olan sizin gibi namuslu kızlara oluyor.
Cinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. aile baskısıyla kapanan çok var ama hepsi dediğiniz gibi değil ben katılmıyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılvalla benimde hayallerim vardı efendi namuslu bir kız bulup bir yuva kurmak gibi ama gördüklerimden sonra kimseye güvenim kalmadı. en iyisi yalnızlık en azından kafam rahat.
Soran+1 yılben zaten diyorum türbanlılar kaşar düzgün kız kalmadı. en iyisi yalnızlık. kafam rahat.
Soran+1 yılnasıl güveneceğiz kardeş?
Soran+1 yılkimse için de uğraşmam biriyle ciddi düşünüp tanışmaya kalksam abaza derler. en iyisi yalnızlık. herkes evlenmek zorundamı sanki.
Soran+1 yılsen evlimisin 30 yaşına gelmişin buldunmu düzgün kız
Soran+1 yıl11 yıl önce düzgün kız çoktu şimdi kalmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 27,5b cevap paylaştı.
+1 yılMalesef bir kesim bunu senin dediğin gibi yapıyor. Ama hepsini aynı kefeye koymamak lazım
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyleler ama bu onların suçu değil böyle baskıyla çocuk büyütürsen sapık da olur kaşar da olur
00 YorumlaBu kadar ağtalca bir hörüşe ne cevap verilebilirki? Neye göre genelleme yapıyon arkadaşım kime göre? Senin çevrende yoksa kendini sorgulayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes görüyor türbanlıları namuslu sanmayın onlar daha beter
+1 yılTürban be allah be kaşar be sucuk be ceviz be işte be budur be mükemel be
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakın şunları savunmaktan görüyoruz üniversitede ne haltdlar yediklerini.
- +1 yıl
Üniversite be savunmak be görmek be halt be işte be budur be en mükemeli be allah be işte be :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle haklısın tırnaklarım daki ojeye laf söyleyen bir tesettürlü mü türbanlı mı birisi vardı bekardı ve kürtaj da yakaladım ünv hastanesinde ve de tam 2 kez
00 Yorumla
+1 yılKapalılar yanıyor zaten birader. Kapalı kızlardan korkacaksın her zaman.
14 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da sahil kenarlarında çok varmış bunlardan
- +1 yıl
ohoo sadece İstanbul'da değil. yemin ederim şimdiye kadar 3 4 tane kapalı kız tanışmak için bana mesaj atmıştır, hepside cinsellik mesajları atıp durdu, foto yolluyolar falan. arkadaşlarımda da görüyorum kapalılar daha istekli bikere. ben kapalılardan uzak duruyorum kardeşim
Soran+1 yılsen de atma 3-4 kız yazcak reddeceksin ha :)
- +1 yıl
yo reddetmedim o anki kafayla ama ciddi ilişki düşünmem yani
+1 yılHer insan bir bireydir. Genelleme yaparsan bigün sneide genellerler hoş olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılçoğu aile zoruyla kapanıyor. bıraksınlar bu dindar ayaklarını.
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. erkeği zikici olarak tanıtınca merak uyandırıyor tabi
10 YorumlaBir kaç kız yapıyor diye kapalı veya açık kızlara böyle bişey diyemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbir sürü var sen uyu
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlara söyle beni de bulsunlar parası neyse veririz
00 YorumlaSen çok temizsen hak ettiğine inanıyosan ne diyelim
00 Yorumlaher kız böyle değil. gözlemlerini eşit açıdan yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılbırakın artık türbanlıları savunmaya gördüklerim internette okuduklarım yeter baha o örtüyü zaten çoğu süs diye takıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme niye yapıyon. Belki türbanlıları kötülemek için o kılığa bürünenler var. O dediklerinin yüzde 2'si 3'ü.
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla hiç bana türbanlıları savunmayın bu devirdeki türbanlılar açıklardan daha beter herkes görüyor söylüyor.
Bikmadınız Kapalıları kötülemekten!
46 Yorumla
Soran+1 yılhiç görmedin galiba çevrende parklarda yollarda öpüşen türbanlılar
Soran+1 yılvalla sayısı hiç de az
Soran+1 yılo temiz sandıkların kim bilir ne haltlar yiyordur.
- +1 yıl
jezz şu an seni alkışladığımı bilmeni isterim, ha birde gözlerin güzelmiş l*n kıskandım :)
sen sanki halt yemedın her kız aynımı l*n
01 Yorumla
Soran+1 yılfırsatım olmadı derslerden sınavlardan
+1 yılyalnız başına öl o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılelin herifiyle her haltı yemiş bir kızla evleneceğime yalnız ölürüm daha iyi
+1 yılHaklisin
10 YorumlaHaklısın dostum aynı fikirdeyim (: (:
00 Yorumla
+1 yıloylelermıymıs
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!