Sevgilimle farklı sehirdeyiz birgün onda kaldım iliski değil ama sevistik ondan sonra sürekli beni arzuladığını cinsel olarak düşündüğünü söylüyor hayal kuruyor. Acaba hata mı yaptım. Evlenmeyi düşünüyoruz ama hata mı yaptım. Siz erkeklerde boylemisiniz
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevdigim iizi hic o gozle gormerim aklimw bile gelmiyoo yanimda olsun gozlerine bakayim yeter diyoeum yasim da 28 ama simdi duwunuyom da niye aklima gelmiyio normalde baska kizlarin gogus kalca hayal ediyorum arzuluuoeum da asik olduyum kizi nie dusunmuyoeum ileride ya tahrik olamassam diye dusundum simdi :) :) kafam karisti :)
00 Yorumla
Yaa askin varolusu = cinsellik seks olmazsa ask denilen o illetin tadi cikmaz seni arzulayan isteyen birinin olmasi seni sahiplenmis olmasi ve bunu sana cekinmeden soylemesi yadrganicak bir durum degil. Hersey yolunda bnce sen biraz cekimsersin ;) ...
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben utanıyorum birde konusursam sevgisinin azalmasından korkuyorum
Soran+1 yılSoğuma sevgisinden azalma olmaz demi
Erkekler Ne Diyor
18
+1 yılBizi yeme simdi cinsel arzulama llmazsa sevgi olmaz sen onun aslinda karakterine degil vucuduna sevgin var sevgi hormonu cinsell dusunceyle artar sende onu dusunuyosun salak degiliz anliyacagin sekilde anlattim umarim anlmissindir sizde oylesiniz kizlad erkeklere ayrimcilik yapanin a q
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru sevgisinden şüphe duymama gerek yok o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Sevdiğimizi değil de başka kadınları arzulayalım istersen? Sana canım cicim yaparız cinsel şeyler yapmayız. Dışarda herkesle yatar kalkarız. Çok istiyosan böyle yapmasını söyle o kendi işini halleder.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılEvet Aşık adam seks ister , sevdiğim kişiyle güzel olur seks :) Seks her türlü güzeldir gerçi ama sevdiğinle en iisi :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılçok sevdiğim bir cümle var. "aşk olmadan seks olur ama seks olmadan aşk olmaz"
00 Yorumla
+1 yıltabii ki böyleyiz. Gayet normal adamın arzulaması hata da değil niye öyle olsun
10 YorumlaDuyar tabi ne yapalım karımızı seviyoruz diye çocuk yapmayalım mı !!!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep ayni hikayeler sevistigin icin senden hep ileri gitmek isticek evlenme hikaye
00 Yorumla Her erkek düşünür neden düşünmesin ya hakkimiz değil mi
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphe duymama gerek yok yani
Soran+1 yılİlişkiye o da karşı sadece öpüşme dokunma oldu beraber uyuduk ama her fırsatta o geceyi söylüyor beni arzuladığını an bahsediyor
Soran+1 yılYoo sapıkça ya da sanal seks gibi bir konuşması yok sevgisinden şüphe etmeme gerek yok o halde
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Arzulamak dogal birşey fakat karşı tarafın yaklaşımı çok önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılUzak sehirlerdeyiz normal mi gerçekten seviyor mu eskiden hiç böyle konuşmazdı o geceden sonra sürekli bahsediyor
Soran+1 yılYoo hergun bahsetmiyor ama yinede sevgisinin azalmasından korkuyorum
başkasını isterse hoşuna gider mi uzaktaysa elinde tut bence ;)
00 Yorumla
+1 yılYa neden hata yapasın ki verseydin çocuğa hiç hayal kurmazdı. tadı damağında kalmış demekki
00 Yorumla
+1 yılasla seven saçının teline dokunmaya kıyamaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sen farklı yorum yaptin
- +1 yıl
ben daha önce aşık oldum ve sevgilimi görebilmek sesini duyabilmek onun bir gülüşüne bile sebep olabilmek için yapmadığım şey yoktu ona o kadar değer veriyordum ki yeri geliyor onu kendi gözümden sakınıyordum. sevgiliyle cinsellik olur ama aşk varsa bu gerçekten aklına bile gelmiyor. ve inan onun saçının teline bile dokunmaya kıyamıyorsun. günümüzde herkes daha 3 5 gün çıkmayla yandım bitim kül oldum sensiz yaşayamam rollerine büründüğü için işi bitir ilişkiyide bitir olduğu için ilişkiler değersizleşti ben 4.5 ay çıktım bu süreçte elini tuttum sarıldım öptüm koluma girdi o kadar ötesi cidden aşıksan aklına bile gelmiyor ki
adam senden sonra abazamı oldu ne
00 Yorumla
+1 yılAteile barut misali anlarsınya
00 Yorumla
+1 yılaklına bıle gelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılhayır..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli olur mu hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil
Gizli Üye(30-35)+1 yıldokunmak ıster
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026