Bizim evin yakınında bir iş yeri var ve orada çalışan bir çocuk var. Ben arada o caddeden geçiyorum ve çoğu zaman karşılaşıyoruz. Başlarda bayağı ilgili gibiydi hatta babası yanındayken bile bakıyor ergen de değil 26-27 yaşlarında. Neyse bu son ikidir öyle önceki gibi bakmıyor sadece uzaktan ama yoksa yüzüme bile bakmadı. Ben de acaba niye diyordum ki birden arkamdan arabasıyla geldiğini fark ettim ikidir peşinden bir yere kadar geliyor. İlgilenmiyor derken ne bu yaptığı?
Cevabın nedir?
Ya bunun birkaç nedeni vardır ancak, başta seninle ilgilenmiştir ve bolca süzmüştür ama sonra bir şey çıkmayacağını düşünmüştür. Olumlu elektrik vermek önemli ama onun düşünmesini sağlayarak çünkü fazla erkeğin üzerine düşen kadın, yani naz yapmayan fazla alımlı olan da sıkıntı olabiliyor. Yani alımlılıktan kastımı anlamışsınızdır, çok fazla peşinde koşmamalı erkeğin düşündürmeli, vur kaç yapmalı ama zamanında da işleri ilerletebilmeli ya da erkeğe ilerlettiğini düşündürmeli. İki durumda da itici gelebiliyor çünkü bu küçük oyunlar oldukça önemli ilişkilerin başlamasında, zaten aranızda bir elektrik varsa bu kendiliğinden oluyor çoğunlukla, yoksa da zorlamaya gerek olmuyor bence. Öbür ihtimalde de senin düşünmeni sağlamaya çalışıyor olabilir, yani biz erkekler yaparız bunu bizim vur kaçımız da budur bence karmaşık davranırız gizemli adamı oynarız ki karşı cinsin mekaniği bozulmalı, çünkü sistemli düşündüğünüz bir gerçek. En kötü durum da senden soğumuş olabilir ama çok sanmıyorum çünkü erkekler tiksindirici bir durum olmadığı sürece kolay kolay soğumaz özellikle de aranızda elektrik varsa, kaldı ki genellikle ilk görüşte arzularız ya da zamanla arzulayabiliriz ama bu kadar kısa sürede bakıştığımız birinden soğumamız çok anlamlı değildir, çünkü henüz duygularımız karmaşık ve cinsel düşünce doludur, bu bir gerçek kimse inkar edemez, bu nedenle ele aldığımız şahsiyet bu durumlarda olabilir, belki de sadece zamanı yoktur veya kafası doludur, çünkü çok karmaşık gözüken bu tarz durumlar çoğunlukla çok basit şeylerdir ve karşı cinse en karmaşık yolla aktarılmaya çalışılır. Yani benim tavsiyem biraz zamana bırakman, sanırım dört gün önce atmışsın bu paylaşımı hala bakışmalar düzene girmediyse harekete geçmenin tam zamanıdır :)
63 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir cevap 😍😍
Eic senindir kardeş biraz daha cevap gelsin sonra secerim :)
Başlarda ara ara bakiyordum ama cogunlukla görmezden geldiğim doğru. Ondan sonra zaten oda aynisini yapti bir kac kez.
Dün bir hafta arayla yine karşılaştık, heyecanlandı sanki. Yani ne bileyim görmek için birşeyler yaptı gerçekten ama tam yanından geçerken başını çevirdi.
Soran+1 yılSözümü tuttum :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKahretmesin bu mevzu bende de var, iş yerinde bir kız var farklı birimlerdeyiz biraz büyük bir yer kaçamak bakışlarla yakalanıyoruz birbirimize, ara sıra öğlenleri ve akşam çıkışta görebiliyorum direk servise biniyor fırsatını bulsam yemekte felan direk olduğu masaya gidip oturacam normal konuşmak için ama bir türlü denk gelemiyoruz denk gelirsek de o an ortam çok kalabalık oluyor. Daha önce birinin aracılığı ile konuşmaya çalıştım yok dedi ama istemiyor gibi değil benim konuşmam gerekiyor ara yapmam lazım sizinki de bunun gibi olabilir ya da fazla özgüvenlidir dikkatini çekerek ağırdan almak istiyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki hoslaniyor mudur
Cevap sahibi+1 yılHoşlanıyordur bence yoksa bu dediklerin olmaz
+1 yılşimdi onun sana baktığını fark ettiğine göre sen de ona bakıyorsun. belki o rahatsız ettiğini düşünmüştür çok fazla bakarak. senden sinyal bekliyor bence. yani iyi veya kötü bir cevap vermeni. eğer senden hoşlanıyorsa kötü tepki alırsa senden bırakır, ama bir selam verirsen hafif bir gülümsersen peşine düşer. bence fazla abartmadan sen de belli et niyetini. cidden amacı kötü şeyler değilse ilgisi var demektir ve güzel bir ilişkiye başlayabilirsin.
34 Yorumla
Soran+1 yılKonusamam ben onunla :/
Utangacim- +1 yıl
yok caniim zaten konusma ama bir basınla hafifce varla yok arası selam verebilirsin, veya ufak bir tebessüm
Soran+1 yılCesaret edebilir miyim hiç bilmiyorum
- +1 yıl
edersin edersinn bir anlık cesaret bir anlık deli cesareti, güveniyorum sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen ona karsi birsey hissetigin icin sana oyle geliyor.
Bendede oyleydi bir cocuk vardi surekli bakisirdik surekli sanki arkamdan geliyormus gibiydi surekli bir sekilde ayni ortamlarda bulunurduk arkasini donup bama bakardi egerki arkada ben varsam
ama gecen sene evlendi iste01 Yorumla
Soran+1 yılYa tabii olabilir sevgiliside olabilir ama neredeys hic yuzune dahi bakmamama rağmen görmeye calismasid vara
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
107Cevap
"belki çok hoşlanıyorum/vuruldum ama kıza fazla bakarsam havalanır, benim hiç tecrübem olmadığını ve illa ki onu istediğimi anlar/düşünür, böylece gözünden düşerim, o yüzden durmadan bakmayayım, beni mataf bir şey sansın, biraz da o baksın ya da o bana yaklaşsın" - piskolojisi. bana sorarsan akıllı çocuk, ergenlikte ben de böyleydim. :)
62 Yorumla
Soran+1 yılAksine tecrubeli ve yakışıklı olduğu için etrafi kiz doludur kesin.
+1 yılBunlardan bir halt çıkmıyor aynıları banada yapıldı neyin kafası anlamış degilim.. Çocuk bana devamlı bakıyordu hatta yanında bir akrabası vardı devamlı ben oradan gecerken onuda durtup birlikte bakarlardı.. Sonra bir halt cıkmadı hatta bir araştırdım cocugun sevdigi varmış..
51 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle bir halt cikmiyor sevdigi sevgilisi esleri olmasi cok muhtemel irenc bir olay bosa zaman kaybi baskasina gecmeli bir iki bakti ve gelmiyorsa var bir bokluk dumeni kirin baska tarafa arkdaslar kafayi yersiniz bizim gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende birinden hoslaniyordum. ayni senin durum. cocuk bakiyordu ama hani pek umrunda olmayarak. ben cocugu cok begeniyordum. neyse baktim umursamiyor. bende gorunmemeye basladim. vazgectim. dun cocuk beni gordu eli ayagina dolasti epeydir gormemisti. yani kacan kovalaniyor ben hicbisey anlamadim. ama cocugu suanda umursamiyorum umrumda degil
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen uzun zaman görmeyince bir görme cabalarina giriyor ki
Cevap sahibi+1 yılEvet o yuzden sen kafandan atmaya calis belki olur:)
Sürekli bakıyor gözleri seni gördüğünde sana dönüyorsa etkilenme ve hoşlanma vardır. cesaret edemiyor bir sıcaklık bekliyordur beyaz ışık gibi düşün.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim peki
+1 yılSeni bir tartıyor. Kararsız. Olmasa da olur gibisinden yani. Gerçekten kafasına koysa gelip konuşur. Sana tavsiyem çok üstüne düşme, şu durumda ona itici gelirsin. Normal davran. Su akar yolunu bulur demişler. Olacağı varsa olur. sen yolunda normal yürü.
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten :)
kendini agirdan satiyor. totosu kalkmasin diye düsünüyordur. ya da geri cevirilmekten korkuyordur o yüzden acikca ilgisini belli etmiyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama ilgisini belli ettigi anlarda oluyor
Soran+1 yılSorunda orda canim hiç utangac biri gibi değil. Daha önce gerçekten utangac olupta hoşlananlar oldu ama bu öylede değil
+1 yılsenden bır hamle beklemıs bıraz da sen ılgılendıgını belırtmeyınce durmus senınde hosuna gıdıyorsa bı kac bakıs da sen atmalısın
17 Yorumla
Soran+1 yılSiz zaten zoru sevmiyor musunuz
- +1 yıl
hayır kendını saklayabılmıs kadını sevıyoruz basından kotu bır olay gecse bıle kendını her erkege acmayan sakınmayı basabılmıs sadece cok sevdıgı ve yuzugu parmagına taktıgı erkege bakan kızı sevıyoruz konu zor kolay meselesı degıl KADIN TASIDIGININ FARKINDA OLARAK YASIYORSA zor kolay farketmez evet desede adım adım gıdecegı ıcın sorun cıkmaz haaa hıcbır erkek de tanıstıgının haftasına onunla yatan kadınla cıddı dusunmez cok kolay da olmıcan cok zorda? ısını ıtımallere bırakmadan da zor kadın olabılırsın demem o yanı
Soran+1 yılÇok şükür kendini saklayanlardanim.
Ama meselede bu o kadar mesafeliyim ki adamin yüzüne bakmadan geçip gidiyorum yanindan.- +1 yıl
ısmını bılıo musun
Soran+1 yılEvet buldum bir şey sayesinde ama o beni bulamaz
- +1 yıl
faceden arkadaslık yolla ne bılım faceen bır mesaj at boyle seylerın kızı erkegı olmaz ayıbı olmaz eger ıstıyorsan cal onu demıs saır
Soran+1 yılAman yapamam öyle birşey ama adımı duyurmam lazim o gelip eklesin beni :)
+1 yılsizden adım bekliyor şu an bence sizin tepki verirsiniz diye yanaşmıyor siz bir adım atarsanız arkası çorap söküğü gibi gelir denemekte yarar var bir deneyin derim
110 Yorumla
Soran+1 yılEmin olamıyorum zaten burdanda öyle erkektir bakar cevaplarida var
- +1 yıl
dediğim gibi tatlı bir gülümseme bile onu cesaretlendirebilir
Soran+1 yılZor ya :)
Yüzüne dahi zor bakıyorum- +1 yıl
o zaman suç sizde adam size yaklaşmaya çekiniyor o yüzden onu cesaretlendirmen gerekiyor
Soran+1 yılNasıl? Konuşmadan ama
- +1 yıl
konuşmadanda olur özellikle ona bakıp gülümseme bile onu cesaretlendirir sizin ona ilgisiz oldunu düşünüyor olabilir hem ne iş yapıyor bir müşteri gibi git ya da bişey sorar gibi göreceksin kalbi duracak hop hop hoplıyacak eli ayağı birbirine girecek dene derim
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim ama sizi merak ediyorum gerçekten görmek istiyorum sonucu bana yazarmısın
Soran+1 yılbir Sonuç olursa yazarim pek ümitli değilimde neyse :)
- 1 yıl
Sakin yaklasma istiyosa o gelir rezil olursin istemeyecek bak kiz teklif edince. olmuyor o is degerin kalmiyor basit oluyorsun seni kullanmaya kalkar anliyomusun
+1 yılsenınle konusmak ıcın uygun fırsat arıyor denk geldıgı zaman anıden dur ve ne ıstıyosun pesımde dolasıyosun de konusursa zaten bı anlık cesaretle konusur konusmaz gıderse cesaretı yoktur ters tepkı vercen dıye :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. utanıyor. sen yanas arala kapıyı sonrası gelir. bu zamanda kızlara bakmak kolay işmi. erkekleri yıldırdılar tecavüzxü sapık vs. öyle yani. beni bozar. rezil eder. vs vs diye çekiniyordur. ne dicem şimdi kıza vs durumları
10 Yorumla
+1 yılBence bir seviyor bir ümidini yitiriyor ya beni begenmesse diye :))
110 Yorumla
Soran+1 yılGayet yakışıklı biri eminim egosuda tavandir.
Çirkin değilim ama dünya güzelide değilim bende- +1 yıl
Erkeklerin yüzde seksen i kendini yakışıklı bulmaz h. efendi siz i seviyorsa kesin utanıyordur sizden...
Soran+1 yılYa sevmiyorsa? Iste bütün mesele bu :)
- +1 yıl
Anlattiginiza göre sizden hoşlanıyor bile eminim :)
Soran+1 yılYa ben kuruntu yapiyorsam? Ama eminim dün bile görmek için çabaladi ya...
Kafam karışık.
Sizede çok teşekkürler :)- +1 yıl
Kızlar aşka boş kuruntu yapamaz adım gibi eminim o size abayı yakmış açılamıyor bir türlü :)))
Soran+1 yılAz çok hissediyor kızlar doğru ama bu kişinin çapkın biri olduğunu düşünüyorum. Ne bileyim belki de önyargı ama güvenmek ondan emin olmak istiyorum.
- +1 yıl
Ha Şunu da söyliyim her erkeğe adım atma o erkek belkide çapkın belkide seni kullancak seni ek insan olarak kullanmak isteyecek sakin ha yanlış yapma erkekler cindir cin :))
Soran+1 yılAynen öyleee :)
Herşeyin hayirlisi..- +1 yıl
Aynen sizin sohbetinize bayıldım ya tam kafama goresiniz :)) keşke o erkek ben olsam şimdi onu kıskandım :))
+1 yılkötü bir cevap vereceğini düşünüp içinden açılsam mı açlmasam mı diye dusunuyordur
17 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanma durumu var midir gerçekten
- +1 yıl
erkekler bir kızı eğer önemsiz görüyorsa onu görmezden gelir fakat seni arada bir gözlemliyorsa ilgisini çekiyorsundur.
Soran+1 yılPeki bu ilgiyi nasil arttirabilirim
- +1 yıl
Sende ona ilgi gostermelisin. Abartmadan tabii ki
Soran+1 yılNe gibi hareketlerle?
- +1 yıl
onu da sen düşün artık :D
Soran+1 yılYaaaa 🙈🙈🙈
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herhalde konuşmak istiyor ama ya korkuyor ya da senin hislerinden emin değil hiç pas vermemişsen adam naapsın garibim.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korksun?
Hislerimden emin olmadığını zaten biliyorum çünkü pek belli etmedim. Ne yapayım guvenemiyorum emin olmak istiyorum
Soran+1 yıl😂😂😂 sakin ol şampiyon.
Benimde haklı sebeplerim var inan ki.
Öyle hemen belli edenlere ne Lakaplar takıyor bazi erkekler.
Üstelik karsimdakinin niyeti ne bilmeden nasil belli edeyim? Belki ben kuruntu yapıyorum.- +1 yıl
Tamam haklısın hani direk bakınca da dediğin gibi oluyor aslında doğru ama uzun vadede bence sen buna HİİİÇÇÇ bakmadın ee çocuk geri dönüş alamayınca ne yapsın :S Neyse bu ara biraz pas ver belki cesaret alır yanına gelir konuşursun baktın içine sinmedi yok içime sinmedi de kaç. :D
Birde yani sana bakıyor sende onu gördün az çok bir izlenim oluşmuştur kafanda nasıl biri içine sindiyse bak yoksa boş ver. Tabi tipede aldanma. Tipi iyi konuşması sıkıntılıysa uzak dur. Tipi kötü konuşması iyiyse yine uzak dur bu da benden tavsiye.
Soran+1 yılYok uzaktan bakıyorum yakininda görmezden geliyorum elimde değil yüzüne bakamiyorum hemen.
Neden verdin o tavsiyeyi? Konuşmasında sıkıntı varsa ne demek? Yani argo konuşması mi yoksa bu işleri bilen biri gibi konuşması mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam da buna benzer bir soru paylaşmayı dusunuyordum ki senin yazını gördüm aynı olayı bende yaşıyorum. Evin yakınında çalışıyor bakıyor ediyor uzun zamandır bakmıyordu. bugun eve doğru giderken arkamdan motorla geldiğini gordüm. Böyle adamların sadece bakmaya cesareti vardır başka değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılSen ilgini bell ettin mi?
Cevapları oku canim belki işine yarar
Cevap sahibi+1 yılEvet hemde fazlasiyla
Soran+1 yılSen belli etmene rağmen böyle ise boşver
Gizli Üye(30-35)+1 yılya BIKTIM * BIKTIIIIIIIIIIIIIIM YETER l*n SAÇMA SAPANA SORULAR SORMAYIN GİT SOR
ne BİLELEİM BİZ DERDİ NE
bELKİ BURNUNDA SUMUK KALMIŞTIR
bELKI DE SENI AŞIRI ITICI BULUYORDUR
bELKI ÇOK GUZEL BULUYORDUR
bELKI DE ÇOK SEXSI
bELKI DE ÇOK TİPSİZ
.::...:::11 Yorumla
Soran+1 yılKızma abi ya😒
Tamam bende bir erkek gözüyle siz daha iyi bilirsiniz diye soruyorum
+1 yılBelki ilgileniyor ama cesaretini toplayıp seninle konuşamıyor olabilir sen kaç yaşındasın bu arada?
13 Yorumla
Soran+1 yıl21 neden?
- +1 yıl
Küçükte değilsin bekle ve gör diyorum akışına bırak sonuçta seninle o ilgileniyor
Soran+1 yılÖyle yapacağım artik...
+1 yılCesaretini topluyor sonunda. Azdır tanışabilir miyiz diye sorar sana
114 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mii😨😨
Diyelim sorsa "evet" çok meraklisi oldugumu göstermez mi. Ne Yapılır bu durumda?- +1 yıl
'' Bilmem, düşünmem lazım. Uzun süredir çevremde olduğunun farkındayım, biraz daha beklersen kesin cevabımı veririm '' deyip bu işi çözüme kavuşturabilirsin. :)
Soran+1 yılGüzelmiş :)
Sağol- +1 yıl
Şimdi teşekkür etmene gerek yok, günün birinde söylediklerim işe yararsa edersin. :) Meraklanma,2 yıldır uzaktan bakıyorsa kalçalarının peşinde değil. hakkında en iyisi olur umarım. :)
Soran+1 yılİçime su serptin diyemeyecegim çünkü zaten yapmam oyle birsey hem başka kızlarla kesin işini görüyordur o pislik. :)
Umarim hayırlısı neyse o olur.- +1 yıl
Olmuş bu iş tamam :) Dikkat et kendine :)
Soran+1 yılÇok sağol umarim seninde herşey gönlünce olur.
Ben bu meseleden umutlu değilim 😂 belkide hiç takmiyo öylesine bakiyor belli olmaz erkek sonuçta.
Sende kendine çok iyi bak- +1 yıl
Siz kadınlar, ne kadar karmaşık varlıklarsınız. :) Teşekkürler, bakarım. :)
Soran+1 yılSiz erkeklerde pek net varlıklar değilsiniz bayım :)
- +1 yıl
Erkekler cam gibi, arkası görünür. Öyle olmasa parmağınızda oynatmak kolay olmazdı :)
Soran+1 yılBence kadınlar onları parmaklarinda oynatmiyor. Sadece erkekler hedeflerine gitmek için kadının sunduğu yoldan ilerliyor.
- +1 yıl
Ben farklı bakıyorum olaya :)
Soran+1 yılBence kadınları anlamak kadar erkeklerde beter çıktı :D
- +1 yıl
Normalde zıt varlıklarız da işte üremeye ihtiyacımız var :D :D
Öncelikle sapık olabilir. Erkek milletidir bakar fazla takma. Daha bakmıyorsa, kendine çekidüzen vermiştir ve günah olduğunu biliyordur.
22 Yorumla
Soran+1 yılHala bakiyor...
Inşallah zinadan kacinanlardan olurda pek zannetmiyorum 😩
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende de ayni dert:)
Senden hoslandigini bir kesin... fakat sana yanasmaya cekiniyor olabilir. sen ona hic bakmiyormusun karsisindan gecerken? eger bakmiyorsan olumsuz da düsünüyor olabilir.. begenmedgini falan düsünüyordur belki de..04 Yorumla
Soran+1 yılAh canim :/
Uzaktan evet yakindam görmezden geliyorum.
Soran+1 yılAynen ya..
Sonumuz Hayırlı olsunda :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaşılan seni etkilemiş git konuş onla derim senden ilgi bekliyor kızım git onla konuşta bir nutku tutulsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAz cok etkilendim ama aşık değilim. Hani aşktan gözlerim kör olsa konuşma riskine belki girerdim.
Ama onun gelmesini sağlamak istiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal şeyler bunlar. Bir süre sonra ilişki başlar. Bir süre sonra da isyan başlar. Olsa dert, olmasa dert... :) Birbirinize yaparsınız sert.
24 Yorumla
Soran+1 yılNe ilişkisi abim ya..
- +1 yıl
of yaaa offf cinsel demedik herhalde. arkadaşlık ilişkisi, aşk meşk ilişkisi... sevgili durumu. anladın mı?
Soran+1 yılBen zaten cinseli kastetmedim ki :) o zaten olmaz.
Ama bu kişinin hoslsndigindan bile emin degilim o yüzden ilişki durumu askıda- +1 yıl
boş ver o zaman. ben de bazen bön bön baktığım bayan oluyor. bir süre sonra olmaz arkadaş diyip bakmayı kesiyorum. Baktım olmuyor, bakmıyorum yani :)
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha böyle bişey yaparsa fark ettiğin an bayılma numarası yap, ya da miğde krampı numarası yap muhtemelen koşup gelecektir. Bak bu dizileri boş yere izlemeyin :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaah iyi fikir
Pek dizi izlemiyorum. Ama bayilma olmaz hastane yakın ambulans çağırır mazallah😂- +1 yıl
ya düşme sende yani yerden yere atma kendini sendele falan yani onuda mı ben öğreteyim şimdi ya da arabanın önüne at dicemde o riskli kafası dalgın duramaz falan :))
Soran+1 yılAa yok kendimi illa yerden yere atmaliyim😂
Bakalim cesaret edebilirsem...
bakışları bilirim ben :) araya soğukluk girdiğin'de emin ol bitiyor herşey..
23 Yorumla
Soran+1 yılNapmam lazım peki?
Soran+1 yılVe neden öyle yapiyor
biber gazı taşı yanında :D
şaka bir yana hoşlanıyor adam işte ama avına sinsice yaklaşan kaplan misali peşinde arabayla dolaşması hoş değil hayırlısı olsun dostum.01 Yorumla
Soran+1 yılAmin hayırlısı
+1 yılya cesareti yok yaklaşmaya senden o hazı alamadı ya da seni tartıyoo gerçi ikiside farklı yollardan aynı yola çıkıyor :))
16 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaah güldürdün ya :)
Ama ilgileniyor mudur?- +1 yıl
ilgileniyoda özgüvni yok enayinin sonuç hüsran olucaktır bakar bakar kararırsınız :D
- +1 yıl
senin yaş kaç bu arada?
Soran+1 yılAksine bence özgüvenli biri :/
- +1 yıl
ozaman bu tereddüt ne beklede yürüsün kızımm okadar güveniyosan
Soran+1 yılNé yürüyecek ya adam olsun😡
Ben öyle civik biri degilim
bende bu durumu 3 kez farklı kişilerde yaşadım sonu biryere varmıyor mk veletleri amacı neydi bende hala anlayamadım
21 Yorumlasenden bir adım bekliyordur, belki sen bakmadıysan çokça istemediğini düşünüp geri çekmiştir kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılAma hala bakmaya çalışıyor
Soran+1 yılTamam :)
Sağolun
+1 yılHer an herşeyolabilir bböyle durumlarda dikkatli olman lazım en tehlikeli tipler platonik takilanlar filmlerde oöyle en azindan
11 Yorumla
Soran+1 yılAşık falan değil ki.
Her ne kadar ilgili tavirlari varsada bakmadigi anlarda oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılsakın mesaj falan atayım deme vallahi rezil olursun benim gibi.
27 Yorumla
Soran+1 yılHadi bee
Sende noldu?
Cevap sahibi+1 yılkızım sonra ben bakmıyordum sen kendi kendine aklında bişeyler kurmuşsun oluyor adın. bak cidden dinle sözümü hata yapma. her türlü ilgiyi çekmeye çalış (ergenleşip saçmalama ama) amasakın mesaj atma
Soran+1 yılHaklısın canım yanar döner oluyorlar.
Mesaj atmayi dusunmuyordum zaten.
Ama adimi falan bilmiyor bulmasida imkansiz gibi
Cevap sahibi+1 yılsen onu biliyorsan yeter mesela facebooktan onun arkadaşlarını ekle ortak aradaş olunca seni görür doğal olarak
Soran+1 yılO tam imkansız tanimadigim insanlari ne diye ekleyeyim
Cevap sahibi+1 yılo zamn bişeyler üret ne biliyim :D
- 1 yıl
kesinlikle. dogrusun
+1 yıluzak dur asktan cunku sadece ve sadece canini acitir inan
12 Yorumla
Soran+1 yılAcisiz aşk olmaz ki zaten.
Ama doğru gerçekten can yakıyor.- +1 yıl
bence bulasma..
+1 yılilgini çekmeye çalışıyor sanırım enteresan bir yöntem :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok cinsler yahu😂
+1 yılSana is atiyo işte. Sende basit olma biraz kaliteli ol Hemen kapilma
01 Yorumla
Soran+1 yılAylardir pas vermiyorum ki
Bos bis pesinde geziyorsa hayir gelmez sekerim ondan iki senedir ne diye bakiyir dili yok mu gelip konuşsun baska birsey var sekerim onda
13 Yorumla
Soran+1 yılbir senedir.
Ama sürekli karşılaşıyoruz. Yani aylarca oradan gecmedigimde oldu
Soran+1 yılBencede
sana açılmak istiyorda çekiniyor gib sende hoşlanıyorsan kesiş hep cesaret alsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen biri değil ki
- Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılo nedir ya :D hayatımda hiiç kimse bana bakıyomu diye etrafa bakmadım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHer normal insan gibi.
+1 yılVallaha sen yalnız kalmamaya özen gösterde :D Devir kötü Kolla G*tü diye bir söz var :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSapık değil gayette etrafi kiz dolu
- +1 yıl
Pek bir fikrim yok çok yardımcı olamam bu konuda ama gelipte konuşmuyosa o kadar zamandır amacı farklıdır diye düşündüm adam gibi sevse konuşur demi yanlışmı düşünüyorum?
Soran+1 yılTabii seven adam konuşur.
Ama hiç pas almadığını bir kiza acilir misin- +1 yıl
Profilime girip benim sordugum soruyu gorebiliyosan bak bir derim anlarsın zaten?
düşünme. sonu kötü olursa canın yanar en iyisi akışına bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu..
Erkek davranışlarında neden hep bir amaç arıyorsunuz. Erkekler kızlar gibi ayak oyunlarıyla uğraşmazlar. Amaç falan yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle olabilir fakat gözlerimle gördüm gerçekten beni görmek için çabalıyor
+1 yılamacının ne olduğunu biz nereden bilelim. hoşuna gittiyse ışık yak ya da yanına git tanış.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimse bilemez zaten erkek gözüyle bir tahmin yurutursunuz diye sordum
Aile & Toplum konusunda 725 cevap paylaştı. bence araba ile takip etmek fazla biraz. kız korkar die düşünmüyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir yere kadar atıyorum. Ilerledigim yolun ortasinda bir magaza var oraya kadar falan. Tamamen sonuna kadar gelse dönüp catardim çünkü mesafeli bir Mizaçim var
Soran+1 yılHaklısın :)
+1 yılAzcıkta sen yaklaş olur o iş 😃 bu arada sanki beni anlattın
011 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu? Yakışıklı bir de kesin konuştuğu kizlar vardir
- +1 yıl
Ya sen beni dinle aynı şeyi şuanda benim bir kıza yaptığımdan dolayı eminim sadece ben gidip açılamıyorum sende bu pozisyondasın dinle sen beni
Soran+1 yılYa eğlenmelik görüyorsa?
Ne yapmalıyım ciddi biri olduğumu anlaması için- +1 yıl
bir şans vermeden anlayamazsın. anlatılarak değil de yaşayarak öğrenmek bence daha mantıklı..
Soran+1 yılHaklısınız hocam :)
- +1 yıl
Dinle sen beni kaybetcek ne var ki! ne iş yapar bu erkek 😃
Soran+1 yılİşini pek bilmiyorum :)
Kaybedecek masumluk var.- +1 yıl
Dinle sen beni kaçırma köz gibi evlat o :)
Soran+1 yılAcaba öyle midir😃
- +1 yıl
Öyleddir öyle sen rahat dinle beni pişman olmazsın haftaya gel tesekkur et bana
Soran+1 yılYok abi seven adam zaten söyler
+1 yılAbi aynı bana benziyor yaa :))) Aga utangaç bir adam bu Sen ilk adımı at o atmış coktan inan bana Senden bir şey bekliyor Selam desen bile mutlu olacagına eminim.. Kolay gelsin :))
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam utangaç falan değil eminim buna
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani şiödi sana baktığı gibi her ilgisini çekene bakar. Bakmak bişeyi ifade etmez
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama hiç pas vermeyen bir kizi görmek için çabaliyorsa? Aşık asla değildir ama en azından bir beğenisi olmali
Cevap sahibi+1 yılNerden belli sana baktığı gibi başkalarına bakmadığı. Beğeni çok basit birşeydir başkalarından bir ayrıcalığın olduğunu özel olduğunu göstermez.
Soran+1 yılKesinlikle doğru. zaten bende doğruyu anlamaya çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bende de var uzaktan bakıyor yakından bakmıyor ve gözünü kaçırıyor ama bir adım yok s... r et yani bir halt olmuyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYaşı kac?
Cevap sahibi+1 yıl20 neden
Soran+1 yılBu 26-27-28'de olabilir yani ayni düşünce yapilari yoktur
Cevap sahibi+1 yılBu benim düşüncem herhalde sen sana asik falan dememi bekliyodun demeyince onu savunmaya gectin yaşı falan diye neyse iyi geceler.
Soran+1 yılYok canim aksine ne aşkı olsa olsa az biraz ilgisi vardir.
Ben erkeklerin dönek olduğunu biliyorum ztn ama her yaş aralığın bir ilişkiden beklentisi farklidir.
Iyi geceler
+1 yılBal gibide ilgileniyor ama ilgilenmiyor gibi gostermeye calisiyordur 😒
14 Yorumla
Soran+1 yılYa biz kuruntu yapiyorsak 😂
- +1 yıl
Yok kiz guven bana ben oyle diyorsam oyledir yahu 😅😂
Soran+1 yılEe nasıl açacağız bu bebeyi
- +1 yıl
Bilmem :/
+1 yılYahu sen de hoşlanmışsın belli ki ama senin yüzünden sana açılamıyor demek ki. Biraz yeşil ışık yak.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim?
- +1 yıl
Az bir tebessüm edebilirsin. Ama yanlış alarm olmasın. Yani gözüne güvenilir geldi mi?
Soran+1 yılİşte bilmiyorum kararsizim.
Bence oda güvenilir birini istiyor çünkü bir yazisini okumuştum güvenmekte ilgili.
Ama çapkın bir havasida var- +1 yıl
Yazısını mı okudun? Nerede okudun? kim bu?
Soran+1 yılFaceten. bir şekilde buldum adini falan ama o asla bulamaz
- +1 yıl
Seni seni seni :) Sen bunu çakma hesaptan eklemişsindir de
Soran+1 yılYok henüz o kadar ilgi alanıma girmedi 😂
- +1 yıl
Arabasıyla takip etmiş seni. mesajı vermiş sana:)
Soran+1 yılNe mesaji?
arabam var dıo ne dıck bkarak dusmemıssn arabyla dusurcek... inş sahn degldr :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahha arabalarla işim olmaz ki zaten arabamda var. Yok deği için rahat etsin😂
Soran+1 yılYa arabasi umrunda dahi değil ki
Çok şükür hiç maddiyatci biri olmadim
Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Sen ilgilenmiyorsan ne bizi yor ne kendini yor ablası.. bu kadar kafana taktıysan ilgi var galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmasa günün sorusu olur muydu?
Soran+1 yıl:)
Ne yapmaliyim?
Soran+1 yılBen zaten pek belli etmiyorum.
Ama oda cesaretsiz biri
Soran+1 yılCesaretsiz biri değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"o beni unutamaz" tribine asla girme. herkes unutulur.
24 Yorumla
Soran+1 yılAsla o tribr girmedim. O cspkin herif zaten hemen unutur :)
Cevap sahibi+1 yılbacaklarınız düzgün değilse, ya da bunu idrak edemiyorsanız, bir profesyonelden yardım alın ve leopar deseni olan bir tayt giymeyin. hatta taytvari şeyleri de giymeyin.
saçınızı oksijen sarısına boyatmayın, bebek gibi konuşmayın ve açın biraz kitap okuyun, film izleyin. bir tarzınız olsun, özenti olmayın.
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılboşver unut gitsin
Ya uğraştığınız şeylere bak bakışmak nedir ya bişey hissediyosanız adam gibi söyleyin olursa olur olmazsa olmaz ergen ergen işler yapmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam ya sakin ol😂
Eşek kadar adamsınız gidin biriniz adım atın la daha buraya yazmasımı kalmış. Dipnot: Yazını, başlığından sonra okumadım :D
16 Yorumla
Soran+1 yılYaziyi niye okumuyon?
Ya hoslanmiyorsa ben kuruntu yapiyosam
Soran+1 yılYürü bee 😃
Ya zaten merak benimkisi aşık falan değilim bir tatlı geldi o kadar
Soran+1 yılYok konuşamam.
+1 yılFazla güvenme cinsel anlamda yaklaşabilirde yaklaşmayabilirde bilmiyom
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden bir yere geliyor da nereye o kısmı anlamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu sürekli olmuyor.
Asıl olay bakmaya çalışıp birden kesmesi sonrada görmek için cabalamasi
sana cok ilgi gösterdiği için senin götun kakıo die dusundu birazda senden ilgi bekliyo...
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilgi mi?😨😨😨
neresi çok?
Soran+1 yılBu durum onun öyle hissetmesini mi sağlıyor.
koştuğu yoki
+1 yılArkadan arabayla geliyor cüzdana dikkat et kapkaççı olmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler 😂 sonuna kadar gelmiyor ki zaten
- +1 yıl
Biber gazı olsun yanında bu at hırsızı sağlam ayakkabıya benzemiyor
Soran+1 yılInan etrafinda o kadar kız var ki
Hem her ne kadar çapkın gibi görünsede o kadar kötü biri değil gibi
+1 yılsor sende öküzün trene baktığı gibi ne bakıyosun diye :)
14 Yorumla
Soran+1 yılYa öylesine derse?
- +1 yıl
e daha ne almış olursun aklıdaki soru işaretinin cevabını
Soran+1 yılKonuşamam ben ya 🙈
- +1 yıl
rahatsız olmuyor hatta keyif alıyosun gibi bu durumdan o zaman bu şekil devam edin :)
+1 yılKurduğun paragraf ta o kadar çok anlatım bozukluğu varki.. Bu yüzden pek bir şey anlamadım 😞
11 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin :(
Yurtdışından biri olarak elimden gelen bu :/
+1 yılEğer güzel biriysen kızların Sersemletme gücü onu etkilemiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik gerçekten bu kadar çok mu etkiliyor
e sıkılmıştır artık ne yapsın bişey olmayınca
223 Yorumla
Soran+1 yılO zaman oldursun! 😑
Soran+1 yılYani öyle gözüne gözüne bakmıyorum ama uzaktan bende bakarim.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum :) ama çoğunlukla görmezden geliyorum
Soran+1 yılSonra yiyelim damgalari😡
Tabii bir neden olabilir ama nedeninde niyeti önemli.
Soran+1 yılAma ben o kadar aşık değil ki kendim gidip adim atayim.
Cok sevsem girerdim riske
Ama etkileniyorum ve hareketleri ilgimi çekiyor hepsi bu- +1 yıl
O zaman yapcak bisey yok o ilk baslarda hoslanip sonra adim atamayinca sogumustur yanii olmicagini falan dusunmustur, onun baktigini gordugunde biraz daha samimi bakis at adim atmazsa yapcak bisey yok sen hic atmicaksin, ya da konusmak icin bahame bjlabilirsin adres sor bosey sor yani selam vermekten daha rahat olabilir
Soran+1 yılEn son gördüğümde heyecanlandigini görmek icin cabaladigini fark ettim. Yani en kötü begeniyordur diyorum.
Ama asıl olay daha çok hoşlansin istiyorum 🙈🙈🙊🙊
Soran+1 yılOlay işi yakisikliligi değil.
tamam hoş çocuk ama sırf yakışıklı diye kimseye aşık olacak değilim.
bende nedenini anlayamıyorum ama gerçekten sevmesini isterdim. Sirf dış görünüşum değil daha derin hisleri olsun istiyorum 😂 ay çok saçmaladim kusura bakma
Soran+1 yılYa bak karşılaştık yine ve gerçekten uzun uzun bakiyo hoslansa gelir zaten kendi konuşur.
Soran+1 yılVay bakışlarıda çözmüşsun :D
Dün bende gerçekten kafami cevirip baktim o zaten bakiyormus göz göze geldik sonra kafami cevirdim.
Bugün ise yine karşı karşıya geldik çok kısa süreli zaten bizim karşılaşmalar. Bakip önüme döndüm sanırım yine bakıyordu biraz umursamaz görünüyorum ztn dıştan ://
Soran+1 yılNeden ki :/
45'lik bir sansim var :))
Soran+1 yıl35😂😂😂
Soran+1 yılAynen hayirlisi
Soran+1 yılCevaplarınız için çok teşekkür ederim
Ne bilek biz git ona sorsana :D
218 Yorumla
Soran+1 yılTahmin yurutuyoruz😃
Yoksa bu tür sorularin net cevabini asla karşıdan duymadan bilemeyiz
Soran+1 yılÇok naziksin :)
Mantıklı geldi, peki abartmadan ne yapabilirim?
Soran+1 yılKonuşamam ya :/
Okul ortamida degil ki ders mers bahane edip soru sorayim :)
Soran+1 yılHayır.
Sadece o bir kere konuşmam için bir firsat olusturdu. Ben yol istemeliydim ondan. Onun yerine yandan gecip gittim
Soran+1 yılYa sen soru detayini demii 😂
Onun çalıştığı yerin önünde karşılaşıyoruz ne duragi
Soran+1 yılAhahahha
Tek care önünde dosya dusurmek
Soran+1 yılAraba galerisi, ben o caddeden geçerken karşılaşıyoruz
Soran+1 yılSelam veremeem.
Bu umursamaz kiz ne diye selam verdi der damgayi yapistirir.
Ama bakmaya çalışıcam iyice
Soran+1 yılKolay gelsin sanaa.. :)
Herşey içinde sagol
- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?