hep ben plan yapıyorum ben ayarlıyorum beyefndı uyarsa olur bılmem ne dıyo hep 3yıldır beraberız su son senede hıc gel bura demedı hep benden beklıyo ozlemıyo mu hıc benı ? yada hep ben dedıgım ıcın alıstı mı ama kendımı ılıskıde erkek gıbı hıssetmeye basladım ne yapmam lazım bu durumda benm gıbı olan var mı ?cozum ne oldu
Cevabın nedir?
+1 yılValla çocuk yaşadı,Erkek gibi kız herşeyi düşünüyor herşeyi biliyor.Çocuk neden kafasını patlatsın ki nasıl olsa bi düşünen var.
Sen çocuga düşünmesi için fırsat veriyomusun?02 Yorumla
Soran+1 yılya o calıstıgı ıcn dıyo ıste sen zaman yarat ben gelmeye calısırım dıyo onemlı olan bana uymasıymış
- +1 yıl
Biraz hazıra konuyor gibi ama iyi bişi değil,Yani düşünsene bi yere gitmek için bile bi planı olamayan yada çaba sarfetmeyen birisi yarin ne yapaar allah bilir :)
istemiyorsan yapma sorun değil ki bu belirttiğin istersen sen yaparsın istemezsen yapmazsın .. o yapmıyo diye de ayrılcaksan çocuk şanslı valla bu gibi bi şeyi sorun ediosan ohooo
00 Yorumla
+1 yılbiraz geri adım atıp ondan bekliyceksn alışmış kudurmuştan beterdr alıştrmşsın çocuğu :)
00 Yorumla
ay o erkek olma durumu benide öldürüyor ilişkide.. erkek biraz erkek olacak ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılGözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş. Kasma kendini yol ver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılbence bulusma plani olmamali, kaldirin sizde ne geregi var ki. hayatin hic bir döneminde plan yapmayan bizim kizlar nedense sevgiliyi bulduktan sonra plan derdine düser. spontan yasayin daha zevkli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkelimesi kelimesine yaşadım. çözüm şu: ayrıl. def et. kov. çıkar hayatından. sonra anlayacaksın çekilecek dert olmadığını.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılboşver haketmeyen için çaban bir işe yaramaz anlamaz çünkü
00 Yorumla
+1 yılkaçan kovalanıyo derim yada ona düşünecek karar verdirecek bişey bırakmamışsın hepsini üstlenmişsin yani sen yaratmışsın bunu bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal bir ilişki galiba benimde başımdan geçti galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer durumları yaşayan biri olarak ben de esefle kınıyorum
00 Yorumla
+1 yıluzulerek soyluyorum ki sıkılmıs :/
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sureklı bulusma planı yapmaktan bıktım bu kadar dusuncesızlık olmaz!!
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat